Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

  1. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    ой, ні. Не хочу худнути(
     
  2. Nadianowosad

    Nadianowosad New Member

    Щоб ви розуміли, кажу з власного досвіду, ноги йдуть в останню чергу(худнуть), для того потрібно переглянути харчування +добавити кардіо, велосипед.
     
  3. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Справа в тому, що я не хочу худнути, скоріше навпаки трішки набрати, але лише у верхній частині тіла. Від природи маю масивні ноги і тонкі руки. Зараз вдалось трохи прокачати руки і спину. При посиленому харчуванні з'являється оця проблема внутрішньої поверхні стегна. В залі силові лише на верхню частину тіла, а на ноги кардіо. Силові на ноги виключила повністю, бо сильно накачуються, а мені це не подобається.
     
  4. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Не вийде схуднути тільки ногами (чи тільки будь-чим). В кожної людини своя особливість, що худне чи розправляється в першу чергу. І фізичними вправами ви можете наростити певну групу м’язів, а кардіо - схуднути, але замовити «місце схуднення» не вийде. Якщо першими у вас худнуть груди, то поки дійде до ніг, ви можете їх і не схотіти.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Та хай буде так вже як є, аби тільки не розкачувались і більше не поправлялись ті ноги. Хочу ще трохи підкачати верхню част тіла і руки.
    лишаю тренування так як є. Верх - силові, низ - кардіо. Тільки не знаю що робити з харчуванням, тренер в залі каже, щоб мязи нарощувались, треба посилено харчуватись в т.ч багато їсти білкової їжі. Чи то краще трішки менше їсти, щоб то лишнє не відкладалось на бедрах?
    На ноги ще почала робити розтяжки. Знаю що на внутрішню строну бедра э різні вправи. Але чи дають вони якийсь ефект? Як впливають на стегна оці присідання "пліє", випади без додаткової ваги, махання в сторони і "ножниці" лежачи на спині? Колись з аеробіки робила ці вправи, але то вже було так давно.
     
    Останнє редагування: 24 Травень 2019
  6. ReginaMotko

    ReginaMotko миється в бані

    тренажерний зал
     
  7. Darynnna

    Darynnna New Member

    Правильне харчування, та двічі в тиждень відвідую спортивну залу.
     
  8. New look

    New look Well-Known Member

    Зараз в пошуках свого виду спортивної активності для підтримки гарної форми і для досягнення такої як хочу..
    Літом ходила у тренажерку, займалась з тренером і якось силові мені не зайшли. Мала 63 кг при рості 174. При тренуваннях їсти почала набагато більше, і дійшла до 65. М'язи трошки почали рости і воно мені взагалі не сподобалось. Єдине попа гарно піднялась. А от ноги як збільшились не подобалось. Навпаки хочу схуднути і мати тіло в тонусі, без нарощування м'язів. Мені подобається коли фігура худенька, тоді комфортніше себе почуваю. Тренер казав, що навпаки все гарно і добре, а мені не те. І плюс тягати залізо якось не моє чисто внутрішньо. Потім трошки йогою вдома позаймалась. Тепер думаю спробувати бігати ...надумала на зиму))
    Чи вернутись в зал і робити акцент на кардіо, бо самій займатись чимось не дуже весело, хочеться компанію.
     
  9. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Бігати - класно, переважно в бігунів(чи бігунь?) ноги стрункі, але не перекачані (Навіть в більшості професійних легкоатлетів). Теж давно хочу, але не було компанії, і от знову не сезон :girl_blush2:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Ziben

    Ziben :)

    Я пробувала всяке- різне)) найбільше мені подобається аквааеробіка, якось легко та весело і досить швидко видно перші результати. Але не відомо коли знову потраплю в басейн((
    також ходила з Леслі (десь 4 місяці), не сподобався результат, дуже накачала ікри:girl_sad:
    Недавно знайшла тренування Моніки, зараз проходжу з нею челендж 30 днів занять. Сподобались інтервальні тренування і наявність таймеру на екрані, так легше себе мотивувати- якихось 20-30 секунд, ну я ж точно зможу це зробити.
    залишу посилання, може ще комусь сподобається з нею займатися
    YouTube
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 2
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А скільки часу, і як займаєтеся,/?
     
  12. Ziben

    Ziben :)

    Вдома активно почалась займатися після початку карантину. До цього ходила на акву в Три стихії (2 рази на тиждень). Зараз після трьох місяців активних занять (5 раз в тиждень) для мене один з найважчих періодів- почуваюсь чудово фізично, але тіло виглядає гірше, ніж до початку занять. Поясню чому- раніше в мене були просто гарні кругленькі ноги, зараз промальовуються м‘язи, зійшла зайва вода і чуть жирку, в результаті більше проявився целюліт, який був і до того, але зараз став дуже помітним:girl_devil:. Додала сухий масаж щіткою і менше заглядаю в дзеркало))
    Саме з Монікою займаюсь другий тиждень. І виглядає так, що я з нею на довго)) До цього займалась з Лєною Мандзюк (інстаграм, також в неї є кілька занять на ютюб), проходила з нею інтенсив, саме там систематизувала всю ту інформацію про харчування, види навантажень і тд, яку отримувала з різних джерел. Раджу переглянути інстаграм Лєни, в неї досить багато корисної інформації, також збережено багато дуже позитивних та дієвих тренувань. @dreamfit_you is on Instagram • 144k people follow their account
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    @Ziben, дякую за Моніку) мені сподобалося. Зробила сьогодні перший день)
     
  14. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я займалась з Леслі активно майже рік, паралельно худла півроку на ситемі -60 (потім підтримка). То щоб щось накачалось - то хіба прес, а все тіло (І ноги) просто стали більш "точеними". Дивно, що в Вас накачались ікри бо це ж зовсім легка активність, і "теліпання" ногами не мало б привести до такого результату. Можливо, це особливості фігури. В мене колись давно дві однокласниці ходили в секцію легкої атлетики, то в одної ніжки були стрункі, а в іншої - такі литки накачані, як груші... А вони там всього - на всього бігали, стрибали, щось таке, і то на рівні школи (не спорт високих досягнень).
    Не з кожного тіла можна "виліпити" бажане однаковими вправами, тому хіба індивідуальний підхід. А дещо взагалі неможливо - наприклад, дівчина з фігурою "перевернутий трикутник" (ширші плечі, скромний низ) навіть посилено качаючись в спортзалі і харчуючись одними курогрудками і яйцями, не зможе зробити "попу як у Кім :girl_crazy:".
    П.с. завтра спробую Моніку, хочу щось нове. Добре, шо тут всі не жадні і діляться!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    @Shapokliak мабуть почну з вами за компанію. Теж хочеться чогось нового, Леслі мені дуже зайшла, реально прес підтягнула конкретно, але вже пів року як закинула. Зараз тільки велопоїздки, та й то на вихідних, треба щось починати ))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я до половини "подужала" і здохла :girl_crazy:.
    Треба певне в процесі "звикання" ті вправи, де бігати-стрибати робити половину часу, а то Леслі була легкою прогулянкою :girl_haha:.
     
  17. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    Вже вчора і сьогодні - 3 і 4 дні - було важкуватенько)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Ziben

    Ziben :)

    не здавайтесь) спочатку також частину вправ робила в повільнішому темпі або напівприсяди, але з часом організм звикає до навантажень. Вже не уявляю дня без тренування і мрію що колись таки почну бігати, завжди здається що не вистачить сил)))
     
  19. Bloodfire

    Bloodfire New Member

    Я "зробив" собі непогані м'язи в тренажерці, відвідував 2-3 рази в тиждень. Зараз просто підтримую форму, наприклад прес качаю, причому пізно ввечері при перегляді фільмів, коли всі домашні сплять вже. Будинки є гантелі, гиря, думаю собі ще штангу купити..
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    *я взяла поп-корн*
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1