Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

  1. боротись

    60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

    13 голосів
    17,8%
  1. shokoladochka

    shokoladochka Well-Known Member

    На мою думку Ви живете минулим і тим як було. Я б радила подивитися, що є сьогодні і жити тут і тепер. Не завжди люди можуть дати нам те чого ми від них хочемо, чи любити так як ми хочемо ( я бачу ви зараз навязуєте йому, як він має Вас любити і яким він має бути, мені виглядає так зі сторони). Я думаю Вам просто потрібно спілкуватися і обговорювати все. Так як було ніколи вже не буде, бо багато факторів впливає і всі змінюються. Проблеми у стосунках є у всіх, і будувати стосунки потрібно завжди - над ними потрібно працювати завжди (це така ціль на все життя), і якщо ви вимагаєте від чоловіка змін також перегляньте себе чи все ви робите так, як йому подобається ( чи є в нього якісь притензії/зауваження/вимоги до Вас...) Той факт, що він зреагував на ваші притензії вже як на мене свідчить про те, що Ви не байдужа йому (бо людям, яким байдуже їм дійсно байдуже і реакції "0" і дій "0" ). Тому раджу спілкуватися та працювати над сбою (помітивши Ваші зміни може він сам зміниться) і не накручувати себе ( бо по собі знаю в голові фантазії бурні бувають і вони дуже далекі від реальності). Успіху.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Melnychka

    Melnychka Якщо постійно бігти - ніколи не досягнеш цілі.

    Спасибі, Олічко, у нього голос, як у всерозуміючого ведмедика)

    Спасибі, Шоколадочко, я дійсно зациклилась у голові. Просто потрібно рухатись, шукати нове. Не нового, а саме нове у цих відносинах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. cellogirl

    cellogirl New Member

    От нагадується мені.... мій чоловік "рукавиці" не надіває коли мені потрібно ,а коли йому відмовляю в допомозі то біситься. Або злитьтся за ту не зроблену роботу,яку не встигла зробити. Скількі стукаю до нього,поки не доходить. Ні зробити роботу разом швидше і забути ,валятися двом в ліжку,то виходить то він спить ,я пахаю,то він пахає я сплю. Фігня получається. Нервує аж. Я вже нічого не казала,все робила сама,ініціативно.....і що..... а нічо не допомогло....лише замахалася і язик на бік. Чому????! Який підхід придумати?! Бо мені здається ,що вже багацько перепробувала.

    Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk
     
  4. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Поділіть обов'язки.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. angrysquirrel

    angrysquirrel New Member

    Може до психолога хорошого звернутися, чула, парам помагає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Lusy

    Lusy New Member

    я з своїм чоловіком проходила курс онлайн консультування з психологом. Нам дуже це допомогло
     
    Останнє редагування модератором: 24 Квітень 2020
  7. DenAR

    DenAR миється в бані

    Психолог хороша ідея, але не у всіх є кошти чи сили наважитись та прийняти проблему. Я думаю, що тут треба сісти разом за стіл та обговорити проблеми. Без емоцій і, щоб позиції були аргументованими. Потім зробити сумісний план на майбутнє та продивлятись його два рази на рік.
     
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  9. arushka

    arushka завжди досягаю мети

     
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. DenAR

    DenAR миється в бані

    Тільки, як ти будеш влаштовуватись без зв'язків, без досвіду, без гарної освіти, якщо ти тільки-тільки закінчив(ла) університет. Типу на мою думку ви опускаєте багато деталей, починаючи від того, що батьки можуть нав'язувати свою думки ким ти повинен(на) бути до того, що тобі робота не підійде та ти нічого не вмієш.
    --- дописи об"єднано, 21 Вересень 2020 ---
    З
    З приводу плану хороша ідея, тут погоджуюсь з вами.
     
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)


    @DenAR Вам, певно, легко зрозуміти виступи нашого найвеличнішого лідера (на відміну від мене :girl_crazy:). В нього теж отакий стиль лепетання з претензією на "мудрість" часто буває :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 3
  13. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Akina не знаю Тік,чи Ток, але в ІГ вони явно передивились/переслухались блогерів ровесників+- (це ще в кращому випадку).
    Там екперди з місячним стажем шлюбу роздають поради про тонкощі, проблеми і їх рішення в стосунках. Навіть, програми на ютуб записують.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  14. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    У мене тільки одне питання нащо відкладати подорожі аж до пенсії:beach:? Як стільки працювати без відпочинку, то можна копитця відкинути ще до настання пенсійного віку:laugh1: І ще й стосунки зіпсувати,бо без відпочинку жінка скоро перетвориться на справжнісіньку фурію:girl_witch:
     
  15. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Мені здається, що той допис, то був сарказм на роздуми персонажа DenAr:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. DenAR

    DenAR миється в бані

    Типу, а ви з позиції дорослої людини вирішили подивитись на мене звисока. Так, це-тактика розумної та досвідченої жінки. Цікаво, скільки вам років.
    --- дописи об"єднано, 22 Вересень 2020 ---
    Моя думка, базується на своєму досвіді, та досвіді інших стосунків моїх друзів та подруг. Було прочитано ще немало літератури. На це все пішло 5 років, а тепер трішки подумайте. А, якщо ви маєте "зашорену" думку по життю, то це ваша проблема, а не моя. Я вже говорив, що хочу ділитись думками просто, а на критику я відповідаю аргументовано. Багато критики, та взагалі немає пропонування від вас, від всіх хто мені відповідає.
     
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    З чого Ви собі придумали, що хтось щось має пропонувати Вам тут?
    Ок, в мене є одна пропозиція ,але вона Вам точно не сподобається, а мене насварять модератори.
     
    • Смішно Смішно x 1
  18. DenAR

    DenAR миється в бані

    Критикувати я теж можу без перестану та безпідставно.
     
    • Баян Баян x 1
  19. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    @Apelsynka, , то є сарказм. *просто про складне* - як в дописі @DenAR про обговорення проблем. Я той допис прочитала (без емоцій та аргументовано) і згадала останні свої розмови з чоловіком, де скрізь мої сльози, стони та соплі чоловік намагався вибити-випросити-дізнатись мої бажання. А згідно моєї аргументації для самої себе, мої бажання були невчасними, непотрібними і всяке таке. Тож чоловік переконував мене в іншому, - якщо коротко.

    Плани - мусять бути. Константою є план дожити в шлюбі разом до смерті щасливими. А наші оці короткострокові плани, бажання часто так швидко корегуються новими обставинами, що і подумати не встигаєш, не те щоб поговорити. Тільки при цьому аргументація чоловіка і аргументація жінки часто є абсолютно не аргументами один для одного - тут часто вмикається щось емоційно-духовне і від вищих сил :). Любов, терпіння, лагідність, мир... Спілкуватися - треба, це для мене однозначно.

    А ще, про мистецтво :girl_crazy:: нещодавно від чоловіка почула, що він скучив за дружиною (коли моя жінка вийде з декрету?). В нього є мати його дітей, прибиральниця, коханка, друг, а жінки нема.
    Я з того задумалась, задумався і він... Тепер наші спілкування набувають вигляду побачень, тож мушу оновлювати гардероб скорше, ніж думала (все зносилось, набридло та облито молоком :girl_haha:).
     
    Останнє редагування: 22 Вересень 2020
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Заведи собі блог і ділись там оцим потоком свідомості.
    Заколупались уже всім форумом просвітляти. І спам в книжкових темах я бачила теж.
    І бездарно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2