"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    темпа є?
     
  2. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Ні
     
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    В кого діти мали фолікулярний кон'юнктивіт, скільки тривало лікування до повного зникнення симптомів?
     
  4. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Виписала сімейна малому Пірантел,але чомусь не 5 мл одноразово, а три вечора підряд. То нормальна практика? Так призначають? Яку схему виписували лікарі вашим дітям?
     
  5. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Зазвичай доза і спосіб лікування залежать від типу глистів. Пірантел не брала, але, наприклад, брала в аптеці Ворміл - були звичайні гострики. То аптекар каже - три дні підряд (там в упаковці 3 таблетки). Але в інструкції чітко написано, коли 3 дні, коли і 2 тижні - є різні глисти і локації іх розповсюдження в організмі. Для гостриків і аскарид - одна таблетка одноразово. Я завжди дотримувалась інструкції - і все проходило нормально (звісно, до наступного можливого зараження). Вони або не компетентні, або перестраховуються, а я не бачу потреби давати хімію 3 дні при простих глистах в кишечнику, це не цисти в печінці чи деінде, до яких лікам довго "добиратись" (токсоплазмоз, наприклад).
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Пірантел, який нам виписали, найслабший з тих всіх препаратів. Може тому призначили на 3 дні. Лікарка навіть наголосила, що сорбентів не треба і антигестамінів також, бо він не токсичний. Хто зна, я все ж дала три дні. Ворміл дещо сильніший препарат. То я вже пост-фактум прочитала)))Нам ще колись радила лікарка Вормітел, фітопрепарат, а я замість нього купила співзвучний Ворміл.
     
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Якщо Пірантел слабший, то може і так, я його не брала. Завжди Ворміл (або наш аналог). Результат за 1 прийом. Ніяких сорбентів чи ще щось не давала, бо глисти в кишечнику просто знерухомлюються і виходять. В знайомих в дорослого сина були токсокари, то вже геть інша історія, і довге лікування, і сорбенти і антигістамінне (власне, спочатку була сильна алергія вночі, викликали швидку; потім при обстеженні виявили токсокари). Токсокари вражають печінку, можуть ще мігрувати, і , звісно, вмираючи після ліків, розкладаються і отруюють організм... плюс великі дози ліків. Тому тут сорбенти важливі.
     
  8. galochkamama

    galochkamama New Member

    звісно. це може бути дисбактеріоз. подавайте йогурти - самі зробіть або купіть пробіотики для животика .. після хвороби може бути порушення в животику. у мого старшого так було.
     
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я поговорити. Отже, доня ходить у садок. В п’ятницю її забрала, все ок. В суботу теж все ок, сиділи дома, потім пару годин була в баби (теж були вдома). Все як завжди, ввечеря, побавилась. Пішли купатись, витягла її з ванною, а вона так почала труситися! Ми аж сміялись всі з неї. Витерлись, мінімально посушили феном голову (боїться, а волосся довге). Лягли читати книгу і тут почула якісь соплі. Пробую - на дотик гаряча. Горіла і брєдила (як воно українською?) цілу ніч. Зараз теж гаряча, спить. То співпало так з купанням? Чи може бути через купання? У ванній тепло). Доня в мене з тих таких не захуханих: ходить боса/гола. Але от купається рідко, бо не любить мити голову. Мию її під душом. Вчора було спокійно, без плачу. Що думаєте?
     
  10. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    @Rodionochka думаю, що просто співпало, тряслася - бо у той момент піднімалася температура, думаю що віруска якась, давайте багато пити теплого, перевірте горло. Здоров'я малечі:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Це точно не від ванни.

    Щось вірусне. Хай скорше видужує!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я якось за час карантину забула як то діти хворіють.
    Поки гаряча, Т не міряю. П‘є нормально, трохи в‘яла. Зранку жалілась, що очі печуть, терла, капіляри потріскалися. Більше поки нічого нема.
     
  13. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    У нас якась віруска (сподіваюся :) ) - Яся від вчорашнього вечора температурить, вночі 39+, вдень трохи менше. Також відучора (швидше ніж Т) почала жалітися що "болить животик" і поносити. Вдень сьогодні більш-менш бодрячком, какає далі часто і рідненьким, п'є, крім ГВ майже нічого не їсть. Ні соплів, ні червоного горла, рвоти теж наразі не було. Напрягає мене трохи той "кишковий вірус" бо перед тим їй зуби лізли і все до рота пхала (руки брудні теж :sad: ) , то може бути й не вірус, а бацила якась чи ні? Як зрозуміти? Просто почекати день-другий?
    П'є солодкий чай + гв - все лікування наразі. А, ну і ще вугілля "щоб було" і для заспокоєння моїх нервів :)
     
  14. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Повністю правильна "тактика". Достатньо рідини і спостерігати. Який би не був вірус, респіраторний чи кишковий, якщо нема різкої втрати рідини і відповідно інтоксикації, мало чим ще можна зарадити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Малий 7.5міс, ще не сидимо, педіатр порадила походити на масаж, то ж порекомендуйте хорошого дитячого масажиста в приват)
     
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Повзає? Якщо так, то загалом немає чого переживати в такому віці і шукати масажиста. В мене обидвоє дітей сіли в 8,5 міс, а після того пішли самостійно в неповних 10 міс теж обидвоє - отакий якийсь дивний графік :)
     
  17. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    він активний, з дня на день поповзе, але ми великі досить на свій вік 10,3кг, можливо тому йому тяжко сісти...
     
  18. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Ну ясно, а як менше важить, то не має сили сісти...
    давайте я вам краще пораджу іншого педіатра...

    Люди, дайте спокій своїм дітям! Вони не розуміються на календарі! І що вони «повинні» сидіти чи що там ще в такому віці. Не маєте куди гроші викинути, то я зараз номер картки напишу (своєї, не сумнівайтесь).
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене син повзав, потім встав і тільки потім зі стоячого положення сів. Масаж досить стресова процедура для дитини. То ж без необхідності я б її не робила. А як дуже хочеться щось поробити, то можна самій на фітболі з дитиною займатись чи в басейн походити.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Доня сьогодні вже 5 день хворіє, все почалося з температури 39 і горла без нежиті. Пізніше почався вологий кашель. Вчора і сьогодні температура 38, викликали лікаря, є хрипи в легенях, призначили відкашлюючий сироп і антибіотик. Сьогодні в день після сну дитина прокинулися з Т38, але вона досить активна, сьогодні їсть, бавиться. Мене непокоїть ота температура моментами до 38(((