Остання спроба вийти заміж ❤

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Avokadodo, 13 Листопад 2020.

  1. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я така :girl_blush2: І не тому, що не хочу, а тому, що немає з ким лишити синочка. Навіть до гінеколога заходила з ним у кабінет. Може у Ваших подруг теж така ситуація.
     
  2. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Дико плюсуюсь. Ех, мені би мій теперішній світогляд в той час :girl_in_dreams: Я би зайнялася трьома сферами: розумом, зовнішнім виглядом, душею. Знайшла би те, що люблю робити і зробила би це своєю професією. Записалась би на відповідні курси, навчання і т.д. Самореалізація - це сила.
    Розібрала би гардероб, знайшла би свій стиль, щоб насолоджуватися собою в дзеркалі кожного дня. Тут помічні @Orman @Rona @Akina
    І останнє - внутрішній спокій. Записалась би до психолога, розібралася би зі своїми тараканами, розігнала геть чи подружилася.
    Але це я. Може у Вас з тим все ок ))
    --- дописи об"єднано, 21 Листопад 2020 ---
    І знову "за" обома руками. Зареєструйтеся на Тіндері і ходіть на побачення кожного тижня. Ось і буде з ким піти в кафе, кіно і на виставку :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  3. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Нарешті хтось це написав... Моя сестра так познайомила подругу зі співробітником. Бо та:"Познайом мене з кимось не одруженим". Сестра каже, що ну є, але там свої приколи в нього, а вона "Давай, бо хоч за козла))))". Одружені, двоє дітей.
    В подруги так свекруха другого сина женила. По знайомим дівчину знайшла. Теж одружені з дітьми вже.
    То не стидно і не принизливо. Зате вже хтось буде знати добре того чоловіка і відвертого "не тойво" не буде радити. Вже якась перевірка.
    Запитати в подруг чи друзів наодинці при нагоді чи є в них знайомий нормальний одинак, якщо він погодиться, то домовитися про зустріч. Що тут принизливого? Вже краще як сайти знайомств ІМХО.
    Я за "зняти корону", викинути з себе "ждуна" і почати діяти, бо то ВАМ треба. Інше питання як не дуже і треба.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  4. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    ну в мене не така стадія відчаю, і надіюсь такою ніколи і не буде. Це навіть геть не розумно, просто якась ціль "штани в хаті". В мене ціль інша, якщо одружуватись, то з людиною, яка мені до душі, а не "аби було"
    "Зняти корону"- то взагалі перл, ви реально думаєте, що ми тут всі неодружені такі прям "принцеси" шукаємо і чекаємо "казкового принца"? а купа нормальних ходить, ми просто "носом крутимо":girl_crazy:?
    Почати діяти не знаю як, сайти-то повний шлак, ну немає там адекватних для стосунків, для інших цілей - прошу дуже, для стосунків - мені не траплялись. Так мене ті пропозиції дибільні від мачо з сайтів дістали, що видалилась. Знайомий родичів/друзі - не знаю, не траплялось, певно таких немає у моєму колі спілкування. Ситуацію мою, що родичі, що друзі знають, мабуть немає самотніх чоловіків.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Я знаю в чому моя проблема. У свій час реально дууууже багато часу витратила на людину, яка мені відверто не підходила, але ми старались, щось ліпили, в результаті обоє втомились-розійшлись... Не знаю чому так, я відчувала, що він не мій, але на початках він дуже хотів, старався, я вирішила дати шанс, полюбила, привикла так і пролетіло 6 років... Нічого не вийшло. Потім довго відходила від тих стосунків...
    Кавалєрів не бракувало ніколи, і зараз теж є, але то все "хі-хі, ха-ха". Каву випити маю з ким, проте безперспективно...
    Єдине за що зараз трошки шкодую, що в студентські часи мала фішку, закладену батьками "ти мусиш вивчитись, закінчити, мати хорошу роботу, а потім вже думати про все решта". Так і жила, а даремно(
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    @orange girl не варто побиватися про минуле. Його не змінити.
    Та не даремно. Ви здобули фах, маєте роботу.
    В більшості воно так і є. Але не всі. Я зустрічалася з нормальним хлопцем. Подруга познайомилася там з майбутнім чоловіком, сестра теж.
     
  7. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Чому??? Це коли і пробувала, і щось не складається ні з ким, або тільки з несерйозними намірами, бо одружені чи ще щось. А ціль усвідомлена добре - серйозні стосунки і створення сім'ї. І час йде, і дівчина не молодшає (перепрошую, але це так), а молода конкуренція підростає, і уваги чоловічої буде все менше і менше. І стається повний застій, а самотність вже у печінках. Тоді час кинути клич про допомогу, і знайомі з того сміятися точно не будуть, а подумають про хорошого хлопця, який теж сам і з дівчатами його не бачили, хоч і на їх погляд він нормальний адекватний хлопець. І тоді на зустріч ідуть дорослі люди зі складеною метою серйозних стосунків, а не морочити комусь голову чи погуляти.
    Штани в хаті - це хай оцей чи ледар, чи алкоголік чи ще якесь не тойво, аби був мій.
    Так, зняти корону. Це хотіти романтики від дорослого чоловіка, ще й на своїх умовах. Він має бути таким-сяким, і те, і так... Ага, турки і одружені чи ще ні, перепрошую, "бл&дуни" дуже романтичні, але таких не хочеться, правда? Чи не успішних особливо, чи не інтелектуалів? Ні, правда? Ну то де ж таких знайти? Зараз, не студенкою, а оточеною одруженими вбільшості, та й тих не багато погодьтесь. А ще, якщо не Ви, а це хай З ВАМИ знайомляться...
    Це ж чудово, але від Вас треба відкрити рота і сказати, озвучити чітко своє прохання. Без цього ніхто не подумає (і буде правий) Вам когось пропонувати. Бо це не ввічливо. Я б теж нічого не казала і не шукала, бо це втручання в особисте життя іншої людини.
    Це не буде визнання своєї поразки чи що. Абсолютно нормальне прохання.
    І я не знаю, яка може бути романтика, ну тобто, як має скластися, щоб це назвати романтичне знайомство. Романтика проявиться, або не проявиться, вже після, в період залицяння, поступово. Від незнайомої людини її чекати марно.

    ПС: "Я старий солдат і не знаю слов любві" Ви може погоджуватись, чи не погоджуватись. Бо я не стверджую, що я права і правіша за всіх. І абсолютно не хочу принизити чи образити когось, тільки допомогти (інакше б пройшла мимо). Просто прийміть до роздумів тай все.
     
    Останнє редагування: 22 Листопад 2020
    • Подобається Подобається x 5
  8. Avokadodo

    Avokadodo Member

    Я думаю це через
    @orange girl на це відповіла, якщо одружуватись, то з людиною, яка мені до душі, а не "аби було". З чим повністю згідна. Так самій важче (це я особисто про себе) але ще важче якщо поруч не твоя людина, а просто для галочки.
     
  9. Avokadodo

    Avokadodo Member

    Друзі пропонували, але чи чоловіки не ті чи ситуація не та, якось не в'язалась у нас розмова, ще на самому початку.
    І на побачення з сайту ходила, це взагалі окрема тема, там траплялись ніби нормальні але при зустрічі, розуміла, що не те, або в чоловіка була мета одружитись і немає значення хто вона, або всі попередні були стерви ще ті, користливі і т.д. Ще жадні, (слава Богу всі платили, але це дуже не приємно коли при першій зустрічі говорять про економію, я лобстерів не замовляла,переважно це кава/чай навіть не завжди десерт, але сам факт) Я не шукаю ідеального, я шукаю чоловіка, з яким у нас будуть схожі цінності і погляди.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    На сайтах знайомств ситуація дуже подібна до всіх інших офлайн локацій для знайомств. Рулять вікові категорії.
    До 27 ( приблизно)- «клас, клас, клас. Я познайомилася з чоловіком, сестра, кума, двохрідний брат!»
    Ну бо коли тобі за 20 вас там багато тусується однакових)
    Після 30 - перебрана аудиторія. Лишився хто лишився. Поміж них є теж класні люди, чоловіки зазвичай не відгружають тонами фото і не пишуть одразу всім новим користувачам. Ставляться до такої платформи спокійно, а раптом якась покльовка.
    То я про потенційно націлених на стосунки пишу.
    Після 40 .... навіть не знаю. Напевно і там нормальні є. Мені траплялися особисто і чула історії лише про тих хто прийшов за сексом і тих , хто « з жінкою давно не живе», що для мене особисто є однаковим проявом мудакуватості.
    І по темі. Я, особисто, проти чітких критеріїв пошуку половинки. Ви самі собі сильно звужуєте коло і закриваєте обзор)
    Нє, я не кажу кидатися на що небудь, аби вам шкарпетки було за ким виносити. Просто не покладатися на свій розум.
    Бо чіткі параметри - це також пастка)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Про козла, звичайно то був жарт між подружками. Ну бо ж всі мужики козли :).
    То був просто відчай.
    І на побаченнях просто тримайте в голові, що не тільки він, а і Ви маєте йому сподобатись.
    І я не проти знайомства в магазині чи маршрутці на зупинці. А що тут такого? В спортзалі би прибила, якби хто підійшов, то для мене не те місце. Там би вижити :). Бо ідеального місця нема.
    Є форуми по інтересам, є курси якісь, та навіть в книгарні є різні відділи. І багато чоловіків будуть тільки раді, якщо жінка перша проявить ініціативу і заговорить до них.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Avokadodo

    Avokadodo Member

    В
    В мене нема чітких параметрів, головне, щоб енергетично відчути, що це твоє (це про фундаментальні цінності (чесність, щирість, духовність))
    Ну і я б була не проти, щоб це був короткий брюнет) це жарт, але тим не меньше)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Це теж своєрідна пастка. Цього можна зразу не відчути. Тому потрібно давати шанси йому, собі, ситуації.
    До слова, мені 34, вийшла заміж в 32. Тому розумію Вас чудово ))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. Avokadodo

    Avokadodo Member

    Погоджуюсь, і дякую за розуміння)
    Цікаво як Ви познайомились з чоловіком і коли відчули, що він Вам подобається, цікавий?
     
  15. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Нас познайомили спільні знайомі. Був час коли я його взагалі не сприймала в якості партнера. Тобто це не любов з першого погляду, метелики в животі і т.д. То якось з часом. Тут нема єдиної правди.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Avokadodo

    Avokadodo Member

    Дякую за відповідь)
     
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Я вийшла заміж в майже 34. Зараз мені 42 і в мене двоє дітей. меншому 1.5р. Моя подружка вийшла недавно заміж в 38. Щасливааааа.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Avokadodo

    Avokadodo Member

    Дякую, за Ваші історії :heart:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Я своєму чоловіку зразу сказала, щоб він до мене не чіплявся, бо в нього нема жодних шансів. І щиро в це вірила. А воно он як вийшло.
     
    • Подобається x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  20. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Як знайомо) А я була впевнена, що ніколи не вийду заміж за чоловіка, який від мене хоча б на день молодший))) Мій чоловік молодший від мене на 1,5 роки :girl_crazy:. Я вийшла заміж в 31 рік, в мої 30 почали зустрічатися. Хоча я і була знайома зі своїм чоловіком ще з дитинства, але ніколи близько не перетиналися. І ніколи б не подумала, що ми з ним можемо бути разом. Але виявилося, що таки можемо, в нас з ним багато спільного. І я колись мріяла про шалене кохання, як у фільмах і книгах. Отут погоджуюся з дівчатами, що в житті воно по іншому, без метеликів в животі і т.д. Але ні краплі не жалію, що в мене все склалося саме так.:girl_in_love:. Ми щасливі і в нас кохання, але реальне, а не як у фільмах.
    До слова, одна моя знайома вийшла заміж в 37, народила в 42, інша - в 35, і народила в 35, ще одна нещодавно вийшла заміж в 38. І ще багато таких прикладів зі свого оточення можу назвати. І всі вони щасливі, і ніхто не жалкує про свій вибір.
     
    • мімімі мімімі x 5
    • Подобається Подобається x 1