Остання спроба вийти заміж ❤

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Avokadodo, 13 Листопад 2020.

  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    їй нарешті стало незручно і всі зраділи :) так, це дуже популярно.
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Дозвольте уточнити: і за себе і за вас?

    Моя подруга, коли зустрічалась з німцем, то часом при побачення, він казав, що кожен платить сам за себе. І така поведінка в Європі вважається нормою. Коли двоє дорослих людей обідають/вечеряють в кафе і кожен сам за себе платить.
     
  3. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Я прямо заздрю трохи.
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    Європа велика. І всюди по-різному.

    І одна справа коли це прийнято в культурі. А зовсім інша, коли на першій каві український чоловік (?) «превентивно» починає розказувати про захланних жінок своїй супутниці, яка раптом каву замовила одну.

    в країнах де прийнято ділити витрати, зазвичай прийнято однаково нести відповідальність за дітей і господарство. І виплати на дітей нормальні.
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    Серйозно? От лбди реально активно чекають, що якась третя особа позтовстіє/схудне/пострижеться?

    стільки часу мають...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Погоджуюся, не усі "заняття собою" фінансово витратні, але все ж, значна частина справді вартісних семінарів/курсів/навчань коштують грошей, інколи і немалих. Але я тут навіть не про це (то "до слова" замітила про фінансову складову того питання). Я про те, що мені таки значить треба навчитися саме "примушувати себе" до прогулянок на одинці, бо практично усі друзі ожружені, і вихідні - то тепер для них "сімейні дні". І я їх розумію. Я досить соціальна, і мені веселіше/ більше в кайф дружнє спілкування, а не прогулянки наодинці, ну але... реалії життя тепер такі. Треба пристосовуватися.

    Дякую, нехай станеться так, як має бути саме у моєму житті.
    Тобто? Щось тут взагалі не зрозуміла до чого сигнал і тд.? В мене відразу хіба було в голові, що я ж не зможу отак і що треба сказати як є і не морочити голову.
    Ну так, погоджуюся, і ще купу таких аспектів можна перерахувати. Так само як і я можу перерахувати, що мають одружені/одружені з дітьми... Тут знову як про "ситого і голодного"...
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:, ооо це дуже по-українськи. В деяких аспектах теж мені знайоме.
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    Ви знаєте, ну в мене особисто не було, але подруга розповідала, що неодноразово, на першому ж побаченні чоловік випитував її скільки коштує манікюр/педикюр/косметолог і тд. Скільки грошей в місяць вона витрачає на це, чи готова відмовитись від таких витрат і тд.
    Ну для мене це явно моветон і якась така дика приземленість, ну от як про таке говорити на першому побаченні?
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    А ось це нормальні партнерські стосунки. Таких я і прагну
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    це капець.
    А в мене один знайомий розповідав, що хоче дружину "з салонним манікюром, щоб доглянута і спортзал, і косметолог". Я його спитала, чи він знає, скільки це все коштує. Він поцікавився, зітхнув, і сказав: ладно, воно того варте :girl_crazy:
    Тепер має таку жінку, а поки вона в декреті - то оплачує їй то все.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Прогулянки наодинці це офігенно! Головне не зациклюватися на "блін, немає компанії", а сприймати це як величезну свободу йти куди завгодно і займатися чим завгодно!
    Ну і ловити можливості "тусовок". От я в нашому селі цьогоріч збираю вертеп, трублю про то з кожного месенджера і місцевої групи у Вайбері. Думаєте, багато людей зголосилося з тих кому "сумно самому" на Різдво? І таких штук можна знайти мільйон - від дуже незатратних фінансово до абсолютно безкоштовних: всілякі "клуби за інтересами", аматорські театри, групи волонтерів, що допомагають тваринам і т.д. От і компанія, і розвиток не "за всі гроші світу"
    Для того щоб життя стало яскравим і розмаїтим не завжди треба фінанси, часто головне - бажання і те, як ми дивимося на певну ситуацію.
    Я не про "ситий голодного", а швидше про те, що часто люди не бачать свого теперішнього щастя і можливостей :)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Я про загальну думку, що це теж поширений випадок виходити заміж за того, за кого би не вийшла після першого побачення :). Не про конкретну особу, з яким саме Ви зустрілись, а взагалі, майте на увазі. І ключове в цій думці - ініціатива і наполегливість з чоловічої сторони.

    Взагалі, цікаво... Цікаво, що негативні приклади чоловіків стосуються фінансів: хто за що буде платити.. Колись в 17 років мене якийсь хлопець запросив в клуб, а при зустрічі запропонував заплатити за вхід і за нього. Я відмовила і він сказав «па-па» :girl_haha:. А красивий був... Я тоді серйозніше переконувалась, що я не така... :)

    До речі, мами синочків - варто вкладати в хлопця розуміння, що він має оплачувати побачення і взагалі надалі забезпечувати сім’ю? Чи достатньо прикладу батька? Я колись почула пораду: у дівчини мають бути кошти на каву і таксі додому, але не треба їх використовувати :).

    Часто чоловіки порівну хочуть ділити зарплату, а от посидіти з дітьми (а це вагомий і необхідний від тата виховний момент) чи помити посуд, позамітати - жіноче :girl_blum:. Ми тут вже торкаємось тем і мистецтв дружин, тяглових конячок... Тільки ж спроба - не остання.

    @orange girl, в общєм, просто у Вас затягнувся процес знайомств і побачень :girl_in_dreams:. В когось затягується процес народження дітей, в когось кар’єри...
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Во! Тоді і чоловік виглядає гідно. З особистого - мій чоловік і через декілька років шлюбу не знав, що мені потрібен одяг :). Коли дізнався - була скрута і не до одягу. А після останнього масштабного шопінгу, думаю, він більше зрадів моїм «лукам-цибулькам», ніж я :girl_haha:. Хотілось би, щоб все, і одразу, і всім... Але не так, ще й за часто треба платити. Не грошима.

    Ще така думка. @orange girl, ми приблизно однакового віку - і, перебравши в своїй голові холостих однолітків - я би наврядчи Вам когось порадила... Якісь вони ще діти і безвідповідальні :sad:. Тільки одна пара однокурсників нещодавно влаштували весілля (їм по 29-30 років). Причому несподівано для багатьох, бо його пам’ятали з часів навчання як малолітнього міського бабія, а вона така вся з районного центру і тихесенько гризла науку зі мною в бібліотеці. (Зустрілись по роботі: він з прокуратури, вона - в судовій системі, півроку нечастих зустрічей - і ось, шлюб).
     
    • мімімі мімімі x 2
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Ви змусили перебрати моїх однолітків :)
    Думаю, якщо всі посиденьки переберуть однолітків, то когось ми знайдемо :girl_cool:
    Жарт, звісно. Але в кожному жарті є доля жарту:girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Та такий сигнал. Нікому нічого зразу казати не треба - що не подобається і нічого не вийде. Бо ой який не факт.

    хто випитує на будь-якому скільки коштує манікюр і оцевсе - той дебіл. Ну хіба би він професійний манікюр не і в нього професійний інтерес. А якщо з прицілом на те що то зайве і дороге, і ти мені ще ніхто, але давай скорочуй витрати, то от таких посилати зразу.

    а якщо все нормально просто серце не тьохнуло, то воно може трохи пізніше цілком тьохнути
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    Ну от це нормальний підхід. Хочеш наманікюрену - будь готовий взяти участь - фінансово чи логістично, чи там як ще. Бо воно саме не робиться і на це треба час і гроші.

    А хотіти качка і не дозволяти чоловіку ходити в спортзал, і казати що абонемент дорогий - це дивно.
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2020 ---
    Але ви собі вважайте що ідеально 50 на 50 не буває ніде і ніколи.

    в якихось сферах може бути 60 на 40, в інших 30 на 70.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Ну тут в дівчат ще теж досить квіточок в головах. То може разом трохи і подорослішають.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Мені дуже різанули скарги на те що от я така вся люблю тусню, а не сама парком ходити... ну то організуйте собі тусню. От хоча би удвох з @Avokadodo

    ну ок, недавно в Зеленій канапі була виставка фотографій голих мужиків (фото естетичні, несороміцькі). Я впевнена що атмосфера була та що треба. От можна йти і тусуватися, там би компанія найшлася.

    А не далі про тренінги і семінари. Ну от на один можете сходити до мене. Там дуже гарно розкладаю чого житіє так складається і притягуються не ті. (Індивідуальні консультації в мене теж є.)
     
    Останнє редагування: 27 Листопад 2020
    • Подобається Подобається x 4
  14. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Знаю одного хлопця майже 30. То каже, що женитись не хоче і дітей не хоче, має похресницю, йому цього достатньо. Живе з батьками. Робота нормальна. Йому підходить просто зустрічатись з дівчатами. Але ці його погляди такі, доки когось "кращого/серйознішого" не знаходить. З останньою пасією, вже майже почали жити разом. Але ніяк не могли поділити хто за, що платити буде. Вона хотіла, щоб він абсолютно за все платив(оренда житла, комуналку, харчування, розваги), а вона виключно гроші тратила на свої захцянки. Ну і на тому вони розійшлись.
     
  15. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    От би хто організував який тренінг на виставці голих мужиків, фотографій їхніх тобто, я б пішла, чисто "гіпотетічєскі".
    Моя колишня колега познайомилась з чоловіком в черзі на здачу крові в поліклініці. Тепер це предмет жартів, типу повелась на його гарні аналізи)))
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Ну от і добре найдуть собі відповідні пари, а не будуть один одному голову морочити.
    Якщо що, то я і на захцянки теж чоловікові гроші трачу.

    Як буде ще - я покличу. Я знаю авторку фото. Треба якось семінар провести в оточенні цих фотографій. Не знаю чи щось навчитесь, але буде дуже чуттєво.
     
    • мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    ну не треба у цей бік перекручувати мої слова. Ні разу не писала, що "люблю тусню", писала, що досить соціальна і мені більше до душі прогулятися/випити кави з кимось, ніжна одинці.
    Про це думала, до речі вчора, ну не про тусню, а познайомитися/випити кави з @Avokadodo я не проти
    Прикольно ))) навіть таке буває
    ЦІкаво...Дуже цікаво чого притягуються "не ті", я б до Вас сходила - маячте де, коли і тд.
    Ви взагалі для мене космос, а не жінка, стільки енергії при такій щоденній зайнятості. І така різностороння. У всіх сферах. Просто захоплює.
    От таких я теж багато знаю. Вони за особисту свободу ( так наче я збираюся сісти їм на шию і висмоктувати щоденно з них життя/енергію/гроші), за вільні стосунки і загалом життя по фану. Їм добре так, як є, тобто зустрічалки, і нічого серйозного.
    Очевидно, просто щоб не завжди то було у мою сторону, а так- то мабуть, би домовились...
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Зі мною чуть в Львівському архіві не познайомились позавчора. А я така зачухана була (тиждень сама з дітьми, чоловік у відряддженні (до речі...)), спішила, навстоячки там фотала ті архіви (бо там ліміт читачів по запису, а я поза чергою була, то мене в любий момент могли "попросити"). Ну і коротше, один (такий елегансько вдягнений, нічо такий, на Баришнікова схожий, в шалику) виходить, здав папки, вертається, підходить до мого столу і мені каже "Пані, всього Вам найкращого" і так стоїть. Читальний зал, всюди тиша. Я офігівша чесно, дивлюсь і мовчу, він стоїть. Потім кивнула "До побачення..." Він вклонився, пішов. Мені стало смішно з моєї реакції, здичавіла я, відвикла коротше, підловив він мене. Ой, "Господь бережот тєбя, глупоє созданіє"...
    На наступний день я трохи примарафетилась, вдягнула щось стильніше, і потільопала знову в той архів. Того чоловіка вже не було в той день... Отакі ті чоловіки - кАзли! Ото обнадьожив... Ех...І вір їм після того.
     
    Останнє редагування: 28 Листопад 2020
    • Смішно Смішно x 17
    • Подобається Подобається x 1
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба