Серіали, серіали, серіали...(2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Demetra, 11 Листопад 2015.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я не осилила, подивилась кілька серій і все, більше не можу. Що там розтягувати на 4 сезони, чи скільки їх...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Боб любить Абішолу. Милий сітком, приємний гумор, якраз почав виходити другий сезон.
    --- дописи об"єднано, 12 Січень 2021 ---
    @Lyudvig мені перші кілька серій така нудятина була, а потім втянулась на всі сезони. Мені однозначно зайшов.
    Там перші два сезони одне пограбування в центрі уваги, наступні сезони інше.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Новий серіал від Нетфлікс Бріджертони. Бачила відгуки, що це щось середнє між "Пліткаркою", "Гордістю і упередженням" і "50 відтінків сірого", тому багато від цього серіалу не чекала, але в результаті дуже сподобався. Цікавий сюжет, шикарні костюми і декорації, колоритні персонажі і легкий гумор - те, що треба для перегляду зимовими вечорами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  4. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Необыкновенный плейлист Зои
    Дуже зайшов мені. Легкий, музичний. Сподобалося як з гідністю обігрується хвороба батька.
    І я за Саймона.
     
  5. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    І я дивлюсь Бріджертонів, поки на 6 серії. Давненько не бачила такого легкого "видива" в хорошому розумінні цього слова. Так ніби лежиш на накрохмаленій постілі, читаєш дамський романчик, їсиш при цьому ванільні тістечка і запиваєш їх дужееее солодким какао. Якось так. Таке все зефірково-миле. Але я одразу попереджую, щоб ви не чекали від серіалу історичної відповідності, як у тому ж таки Даунтауні, де все до найдрібнішої деталі було продумано під епоху. Тут скоріше легкий стьоб на тему костюмованих серіалів. Занадто яскраві сукні, занадто дешеві прикраси, королева афро-азіатка(здається) і т.д. Ну і як я прочитала, автори фільму сказали про нього так - "реальність, яка б ніколи не відбулась насправді". А, і ще автор серіалу - Шонда Раймс, серіаломанам думаю не треба пояснювати))
    @Lyudvig натрапила на геніальний відгук на серіал "Тед Лассо": "Подивився Тед Лассо - так ніби котика погладив". Краще й не придумаєш.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А ще почався другий сезон "Дім з прислугою"(про дитину і няньку, хто забув). Поки нічого не ясно, перша серія ніяка.
     
  7. flame

    flame невгамовний експериментатор

    +1 мені теж сподобалось.
    Єдине, що в "-" для мене, це - чорношкіра знать . Ну не клеїться воно ніяк з Англією часів регентства, але якщо абстрагуватись, то все супер.
    Сукні і костюми - неперевершено.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Там в одній із серій різнорасову знать пояснювали тим, що король закохався у темношкіру королеву, і це дало привілеї людям різних національностей. Ну і крім того, у закордонному кіно є певні квоти, спрямовані на попередження різних форм дискримінації. Але зрештою, це ж не історичний серіал, а "альтернативна реальність", така собі яскрава казочка, яку цікаво дивитися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Читала думку, що це помста королівській сім‘ї за травлю Меган :girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 1
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Джесеттер показав 50 фото зі зйомок Бріджертонів...занадто мало фото герцога з оголеним торсом, вважаю це просто неповагою до глядачок:girl_cool:
    П’ють каву, смакують морозиво і бешкетують: 50 кадрів зі зйомок «Бріджертонів» — Jetsetter
    до ре, акторці, що грала руденьку пампушку насправді 35 років.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  11. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    The OA містичний детектив, про людей які пережили клінічну смерть. Зачепило, дивлюсь 2й сезон
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. SvitlanaGaur

    SvitlanaGaur Member

    А хтось дивився тут "Голівуд", новий? що скажете, якщо так?
     
  13. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    All creatures great and small - бальзам на душу. Пейзажі, персонажі, атмосфера... Можна дивитися, як ліки :).
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Отруєння в Солсбері (TV Series 2020) - IMDb Про всім відомі події отруєння «новачком» колишнього співробітника російської розвідки С. Скрипаля, його дочки і пересічних громадян. Гідний серіал на реальних подіях. Люблю таке.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Друга так само, дивлюся, щоб додивитися)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    та, нудьга повна, я розчарована. Але ще жевріє надія, що далі може закрутиться. Часто в серіалах 3 серія переломна.
    "Вашу честь" смакую. Дуже і дуже...Знято дуже круто. Для "розривки" ще почала "Люпен", сучасна інтерпретація пригод Арсена Люпена, детективно-авантюрна історія. Цікаві, заплутані справи, легкі, місцями з гумором, події в Парижі, перша серія про крадіжку з Лувра. В головній ролі Омар Сі, актор з комедії "1+1".
    Люпен (TV Series 2021– ) - IMDb
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Теж вирішила глянути. Половина першого сезону - таке враження, що потрапила в чужу шизофренію:wacko: Вже думала виключати, але друга половина першого сезону стала цікавішою і я вирішила домучити. А от другий сезон зайшов дуже добре:good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Bounding. Комедія з чорним гумором на тему БДСМ культури. Короткі серії по 17 хв. Цікаво. Вийшов якраз 2й сезон
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Локдаун не минув даремно...
    Бріджертони - Події розгортаються на початку XIX-го століття в Лондоні навколо багатої і шанованої сім'ї Бріджертон, що складається з леді Вайолет, яка овдовіла після смерті свого чоловіка Едмунда, і восьми дітей — чотирьох синів і дочок, названих в алфавітному порядку в міру свого народження. Все ще молоді і не перебувають у шлюбі, брати і сестри вчаться жити в вищому суспільстві і відвідують костюмовані бали в пошуках підходящої пари. Їх доля і репутація повністю залежать від прихильності британської королеви і пліток таємничої леді Вістлдаун...
    Белгарвія - серіал про аристократичні сімейсттва Лондона, чиї давні таємниці переплітаються в майбутньому. І все приховане стає явним.
    Дамское счастье 2015р - про життя, кохання та карьерний ріст, закулісні інтриги і трошки мафії в першому жіночому універмазі "Жіноче щастя". Італія 50 років прекрасна, а яка тобі була мода....
    Містер Селфрідж - британський телесеріал, що розповідає про Гаррі Селфріджа та його магазин «Селфріджес» на Оксфорд-стріт. Селфрідж був флагманом в впровадженні передових маркетингових ідей і просуванні продажів. У 1909 році підприємець відкриває перше подібне місце. В історії буде висвітлена значна частина його життя, де будуть пережиті як злети, так і падіння власної справи.
    Хід Королеви - Хто ще не подивився, то однозначно варто! Події серіалу, заснованого на однойменному творі американського письменника Волтера Тевіса, розгортаються навколо Бет Гармон, що опинилася в дитячому притулку в Кентуккі після того, як в її родині сталася трагедія. Будучи замкнутою і похмурою дівчинкою, Бет випадково відкрила в собі дивовижну здатність до гри в шахи, а також непомітно пристрастилася до транквілізаторів, які використовували в притулку в якості заспокійливого засобу для дітей. Переслідувана особистими демонами і опинившись на слизькому шляху наркозалежності, героїня вступає в доросле життя з єдиною метою — досягти успіху в світі шахів, де домінують чоловіки...
    Отыграть назад "Undoing" - Кідман і Хью Грант чудові. Коли земля іде з-під ніг, а все проти тебе - це страшно. Успішний психотерапевт з Нью-Йорка, яка написала свою першу книгу. В її житті є все, про що може мріяти жінка: люблячий чоловік, блискуча кар'єра і кмітливий син, учень приватної елітної школи. За кілька тижнів до виходу книги при загадкових обставинах зникає чоловік, а сама вона виявляється втягнутою в гучний скандал, що ставить під загрозу її репутацію. Героїні доведеться пройти шлях громадського осуду, переосмислення власного творіння, в якому вона дає поради дівчатам, але при цьому сама ніколи їм слідує, і почати відбудовувати життя заново.
    Доктор Херроу - серіал про патологоанатома, який розкриває злоочини не виходячи з прозекторської. Але і в нього рильце в пушку. Головний актор ну дуже симпатичний.
    Сотня - постапокаліптичний науково-фантастичний серіал. Кожна серія класна і захоплююча.
    Недалеке майбутнє, в результаті руйнівної ядерної війни життя на Землі знищено. Вціліти вдається лише мешканцям навколоземних орбітальних станцій. Станції, що належали 12 космічним державам, об'єднуються задля виживання, як символічно - люди відкинули попередню політичну розділеність, так і буквально, 12 станцій формують новий штучний супутник Землі, "Ковчег". Незгодна 13 станція була знищена. Община, живучи протягом майже ста років в умовах гострого дефіциту ресурсів та простору, виробила доволі жорстку систему правил, де будь-яке правопорушення карається смертю, для неповнолітніх правопорушників, ув'язненням до повноліття,коли може бути виконаний вирок.
    Пройшло 97 років, Ковчег де проживає близько 2400 осіб, які живуть під керівництвом канцлера Телоніуса Джахи під загрозою. Всі системи життєзабезпечення Ковчега перебувають у критичному стані.
     
    Останнє редагування: 8 Лютий 2021
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Samhayne якраз теж зайшла написати відгук про серіал «Ферзевий гамбіт / Хід королеви». Дуже захоплюючий серіал, хоча я в шахматах абсолютно нічого не знаю. Моментами я очікувала якоїсь підлості, але ні. Він ідеальний.
     
    • Подобається Подобається x 2