як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

  1. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Але ж у нас тема "як ви відчули, що хочете стати мамою". От і я про те ж:) Янька у нас плановано-непланована:) Я собі по поличках розклала: ось я вийшла заміж, закінчу університет, здам держіспити, захищу диплом, відпочину з місяць, а потім ми зачнемо дитинку. Ага, як же! Хочеш розсмішити Бога - повідом Його про свої плани:) Отже, склала я держіспити. Захистила диплом (це було 5 червня), а 10 червня у моїх батьків було срібне весілля. Запросили нас з чоловіком. Пам"ятаю, що на гаряче подавали котлети з картоплею і тоненько на скибочки порізані помідори. А пили, зокрема, і квас. Зранку після того встаю - люди добрі! Нудить, голова паморочиться, про котлети і квас не можу навіть згадувати, всі звичні запахи стали якимись незвичними, від звичної їжі аж верне, на шию тисне, живіт болить. І місячних щось довго немає... Думаю, то "відходняк" після іспитів і захисту диплома, організм пережив сильний стрес, і тому то так. В магазини ходити не можу - нудить від одного вигляду звичних продуктів. А воно і на другий день так, і на третій... Пішла до терапевта, терапевт послала до гастроентеролога (болів живіт) і до ендокринолога (ніби шнурком шию обв"язали), запідозрили зоб, я і УЗД шиї зробила - ні, все добре... А мама питає: а ти не вагітна часом? Ану марш до гінеколога! Прийшла і кажу: подивіться мене, щось місячні затримуються. Гінеколог подивилася і каже: є, є вагітність, вже півтора місяця, як є. Трах-бабах! Поставили перед фактом. Сходила на УЗД - точно, вагітність. А погане самопочуття - токсикоз вагітних. Отже, Янька сама вирішила, коли їй зачатися:) От виросте, буду їй розповідати, як ми разом ДЕК здавали і диплом захищали:) (разом - тобто я здаю, а Янька в животику собі сидить:))
     
    • Подобається Подобається x 21
  2. Nastynya

    Nastynya Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    А я теж останні пів року все більше хочу малявочку!ще трошки...)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    А хто сказав, що Лулу треба у чомусь переконувати. Якщо людина чогось свідомо не хоче чи уникає, нащо їй це нав"язувати.А Лулу особисто хочу сказати те, що вже дехто тут згадував: не хочете дітей -то і не треба їх заводити, тільки тому, що хтось там вам каже, що вже пора, чи ще щось в тому стилі. До цього треба прийти. Дитиною треба марити. А як ви не те, що нею не марите, а вона в вас викликає купу неприємних асоціацій з обов"язком, неприємними запахами ітд (даруйте, що не цитую дослівно), то про що може бути мова? А всі потім дивуються, звідки стільки діток в сиротинцях (я не кажу конкретно про вас), чи чому "матері" залишають дітей в смітниках чи в унітазах. Я б таких "матерів" стріляла би. Це загальні розмірковування, і прошу не сприймати особисто.Так що краще наразі не давати життя маленькій людині, якщо не відчуваєте такої протреби. Дійсно живіть для себе, повноцінно висипайтесь, ходіть куди вам хочеться і робіть те, що вам хочеться.
    Я стала мамою в 25, а морально була готова вже десь роки 2 перед тим. Дуже боялась, що раптом не зможу мати дітей.Дехто деколи так тягне, тягне, бо зараз мовляв -кар"єра, і для себе тре пожити, а потім коли вже хоче - то виясняється, що і не може мати дітей
    Я от зараз сиджу пишу, а мене ззаду обнімають теплі рученята, і я ні на що це не поміняю.
     
    • Подобається Подобається x 13
  4. MILITARIYA

    MILITARIYA Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Яська Березнева
    В мене були такі ж самі плани, як і у вас. щоправда вийшла заміж я після другого курсу в липні, а в вересні вже взнала, що вагітна.
    Я дуже надумала худати і почала качати прес, памятаю, мене так зловив низом живіт, що конала цілий день, але вкололася ношпою, та й пішли на озеро з чоловіком і його дрязями на катамарани, ще накрутилася тих педалів, то на вечір взагалі здихала.
    На дугий день пішла на узд, думала, що в мене знов запалення нирок, ага, сказали, що скоріш за все позаматкова вагітність. Пішла до гінеколога, вона мене оглянула і взагалі заявили, чого я до неї припхалася, що це в мене апендицит!!!!
    Через 2 тижні пішла знов на УЗД, вже нарешті сказали, що вагітна, бо ті 2 тижні я собі ніяк не могла дати раду, боялась, щоб не була позаматкова....
    Отакі-то в нас лікарі!!!!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?


    Ви уважно мій допис почитайте. Не йдеться про переконання Лулу, а насамперед про ПРАВО ЛУЛУ мати таку думку.
     
  6. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Во дають лікарі!:ireful1: Цирк на дроті
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    В мене навпаки було: коли прийшла з апендицитом (35-36 тиждень вагітності), вони мене на збереження хотіли відправити:) Казали, що то води в мене відходять.
     
  8. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    А нащо я маю переконувати Лулу, що вона ХОЧЕ народити? Людина до цього має сама прийти. Не думаю, що колись хтось міг переконати жінку народити БАЖАНУ дитину, якщо вона того не хотіла. Народити-діло нехитре, але чи буде жінка любити цю дитину-це вже інше питання.
    Взагалі природою жінці дано материнський інстинкт, який раніше був безумовним, але наша цивілізація, наші намагання здаватися не такими, якими ми є...це все поволі вбиває наші природні інстинкти.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    а хто казав про те що її треба переконувати? йшлося про те, що не потрібно засуджувати думку Лулу і писати негативні дописи, а більш доцільним написати позитивний допис, який би міг би їй навіть допомогти.
    не перекручуйте слова.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Marianka

    Marianka Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Цілком згідна з вище написаним..Не потрібно переконувати, це почуття і бажання має прийти само по собі, я от відверто можу сказати в мене це почуття не прийшло, вважаю себе як би це банально не звучало за малою до виховання дитини, маю інші погляди на це все і своє бачення, хочу щоб моя дитина була бажаною і я більш-менш сама стояла на ногах..ну неготова я нести відповідальність ще за цей дар природи і вважаю, що в цьому поганого нічого немає, я принаймі чесна перед собою. Чи допоможуть мені якісь переконання зараз я не впевнена, хтось може написати з роками важче завагітніти, наводити статистику і кричати що в 24 вже треба і негайно заводити дітей, але я всерівно це все проігнорую, тому що нема почуття бажання і почуття відповідальності за цю дитину..а це для мене є приорітетніше..
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. молекула

    молекула Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Синульку ми також планували і непланували одночасно :) Перед вагітністю, щось на мене найшло, почала цікавитись дітьми, заходила на сайти для мамусь, читала літературу...Захотілось дитинки, але з іншого боку подумала, що ще не час, аспірантуру закінчити, а потім ще щось...Одним словом, поїздка на Україну і все вирішила :xaxa: Повернулись до Польщі і я взнала, що вагітна....Тепер ми сміємось, що синочок наш '' made in Ukraine'' :naci: :xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 14
  12. viltis

    viltis Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Обожнюю дточок, і хотіла стати мамою вже давно-давним ...от тільки ми чекали на найкращого в світі татка, а вже як його знайшли, то виявилось, що і він хоче лялю...але шукає маму:)

    А якщо серйозно, то ніколи ні роботу , ні навчання не вважала перешкодою. Якщо сильно захотіти, то можна встигнути все. І знаєте, тепер навіть трошки заздрю знайомим, які народили на 3 курсі...Планували так. що народжували влітку, потім семестр вільного відвідування....а тепер і сім"я, і робота без відриву на декрети. Правда, там чоловік був такий відповідальний , що привозив малу на ГВ ...мамуні якраз на перерву виходило:)
     
    • Подобається Подобається x 19
  13. Ksusha

    Ksusha Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Дівчата.. Ми теж не планували дитинку, а планували поїхати влітку на відпочинок і на роботі я теж була не замінимою. але коли я завагітніла - то все відійшло на задній план.. Коли ви відчуєте, як воно, маленьке беззахисне ворушиться в вашому животику, коли ви побачите його очка після закінчення пологів, почуєте його плач - повірте.. нема нічого в житті важливішого.. Я два роки просиділа в декреті, тепер успішно повернулася на роботу - батьків в мене нема, то ж я все роболю сама - ранов стаю, варю кашку, збираю маленьку в садочок веду її туди і потім біжу на роботу.. Переступивши поріг кабінету - відчуваю себе бігуном на марафонській дистанції.. Але з якою радістю я біжу ввечері з роботи, бо знаю, що там в групі сидить моє маленьке сонечко, я чекає на мене.. на мене і ні не на кого іншого.. В мене є ради кого жити... І коли моя дівчинка мене обнімає - ніщо для мене немає значення .. Ніщо.. Ні моя житлова проблема (живемо з сетрою в одній квартирі і з сімями) ні проблеми на роботі.. ніщо не має значення.. Важливо що моє сонечко здорове і є біля мене.. І ще. подивіться на своїх знайомих які не мають дітей.. Так, коли інші мами сиділи в поліклініці - вони були на курорті, коли ви годували грудьми і сиділи над сціджуванням - вони були в ресторані з колегами по роботі.. Тоді вони були всім.. а потім..Потім вони все одно залишаються самотніми.. І зникають колеги по роботі.. і подруги, здавалось б вічні, теж зникають.. і родичі.... І настає глибока самотність.. І не дай Боже переживати комусь оцю самотність
     
    • Подобається Подобається x 32
  14. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Читаю і плачу... ГОРМОНИ.....:no:
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Масік

    Масік Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Ksusha Велике вам спасибі за такий прекрасний допис!
     
  16. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Рибонька, Ви просто героїня! Молодець! Дай Вам Боже всіляких благ, і щоб дитинка буда здоровою!!! :):):)
     
  17. Ksusha

    Ksusha Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Ні. ні .. я зовсім не героїня, просто я мама..І все.. І оскільки я росла сиротою, то зараз своїй дитині я намагаюся дати все те, чого не отримала в свій час..
     
    • Подобається Подобається x 10
  18. MILITARIYA

    MILITARIYA Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Ви молодець. Для дитинки потрібні і мама і тато. Вашій дитинці повезло, що в неї така добра мамуся.......:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    А в нас наша дитинка дуже ретельно планована :).
    Ми собі з чоловіком так подумали що було б непогано завагітніти перед весною, аби всю весну і літо свіжі овочі-фрукти поїсти, поїхати десь на відпочинок, не ризикувати з епідеміями грипу які переважно зимою бувають, і тесь так в листопаді щоб народити.
    Але не зважаючи на плани ми почали працювати над дитинкою трохи скорше ніж планувалося :shy: але десь місяці 4 нічого не виходило. Кожного разу я так чекала що вже не буде місячних, а вони знов і знов з'являлися. А ще й до того маю коліжанку яка вже 4 роки ніяк не може завагітніти і вже в голову лізли нездорові думки, що може в мене теж якась проблема з цим.
    А потім в березні, в нас був дуже клопіткий місяць, ми то терміново продавали стару машину потім ще більш терміново брали нову машину. І якось в тих хлопотах з вибиранням, оформленням і ейфорії від нового авто, я не дуже вже звертала увагу що щось немає місячних.
    Першим звернув на це увагу чоловік :xaxa: і був одразу впевнений що в нас все вдалось.
    А я..... а я боялась в це повірити і все чекала що буде облом. Але облом не наступав :clapping:
    І от пам'ятаю він пішов зранку з собакою гуляти і мене залишим на самоті з тестом :ninja:..... в мене аж руки тряслись коли я його робила і коли отих пару хвилин чекала на смужечки.
    Ну а потім 2 смужечки були такі яскраві що помилитись було неможливо :radist:
    І коли він тільки зайшов у квартирі по моему сяючому вигляду вже все було ясно, та й він вже мені здається ще до тесту вже був впевнений на 100%.
    А тут вже почались цьомання, обнімання і поздоровляння. А ще пам'ятаю він нашу собаку за вухом почухав і каже до неї: " ну що, рижа, готуйся......будеш тіткою :xaxa:"
    Потім я десь тиждень ще ходила як заворожена.... звикалася з тим що я вже не сама.:rolleyes:
     
    • Подобається Подобається x 21
  20. Малесенька

    Малесенька Well-Known Member

    Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

    Ви точнісінько описали мене... Ви праві не дай Боже пережити оцю самотність....
    тепер коли я читаю дописи мам, які народили чи очікують народження дитинки, сльози мене заливають, адже так хочеться сімї, дітей...
     
    • Подобається Подобається x 5