чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

    Гелена Well-Known Member

    в цій темі пропоную створити такий собі "чорний список" торгових закладів

    на днях я вирішила, що пора малому купити чашку-непроливайку і купила в "Добрій аптеці", тій що навпроти Стирйського ринку
    спішила, тому не приглядалася, приходжу додому, дивлюся - чашка була користована
    як вони умудрилися не знаю, але дуже неприємно
    я і подумати не могла, що можу в аптеці купити дитячу чашку б/у :beee:
     
    • Подобається Подобається x 33
  2. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    не знаю наскільки форумчани ходять в такі торгові заклади як копіцентри і подібне, але на Коперника є такий собі копіцентр, де надають досить багато послуг такого характеру. Загалом все нормально - але був там якось фотограф такий - Тадеуш, намахав мене по повній програмі. Спочатку сказав одну ціну за фото, потім іншу і то набагато більшу. І головне, що я свідомо на це пішла(((((((( бо мені срочно були потрібні фотки... найголовні ше що якісних там було лише 2-3, а мені потрібно було з десяток... більше до нього ні ногою і нікому не раджу... хоча останнім часом я його там не бачила...
     
    • Подобається Подобається x 15
  3. tiana

    tiana Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    у Львові навіть важко перерахувати всі місця, які варто було б внести до чорного списку, треба бути обачним і все перевіряти, яким би добрим не був продавець.
    Останнє, що мені найбільше запам"яталось, то покупка столових ложок в фірмовому магазині "бергофф", що в Арсені на ЧОрновола. Оскільки ложки були в упаковці я не помітила нічого особливого, потім коли подарувала їх мамі мало крізь землю не провалилась, вони всі були з подряпинами. Тепер як би не хотілось навіть не заходжу в магазини тої фірми:sad:
     
    • Подобається Подобається x 23
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Південний, Добробут, а Краківський - то взагалі:)
    В нас не та конкуренція, щоб можна було уникнути всіх прикростей при покупці. Я йду на будь-який ринок хіба в примусовому порядку - намагаюсь бувати більше в магазинах. Там принаймні є з кого питати - можна і служби наслати відповідні. А ті всі лоточки на базарах... На них немає управи як на мене зовсім. Хіба бандюки, але то вже був би дурдом зовсім.
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: чорний список

    На Коперніка канц-товари "Денді".
    Крові випили, за мої ж гроші... :cesored:
     
    • Подобається Подобається x 16
  6. Mariya

    Mariya Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Ви хотіли, напевне, сказати, що у Львові навіть важко перерахувати всі місця, які НЕ варто було б внести до чорного списку. :cowboy:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    як на мене...то в нас в крові...не наджухаєш...не проживеш! :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. tiana

    tiana Well-Known Member

    Відповідь: чорний список


    навпаки:clapping:, я якраз правильно висловилась.
    Не знаю в чому проблема чи це брак конкуренції чи що.
    Ще згадала один заклад куди б більше не звернулась ні за які гроші, це автосервіс на Городоцькій біля мотозаводу. Після їх ремонту машина доїхала рівно до Зеленої(це притому що вони сказали що можна не боятись їхати 250 км). Ми позвонили "майстрам", вони щось заглядали в мотор на місці і підсвічували, ніколи не вгадаєте чим, мобілкою.... мене чоловік ледь втримав від реплік. Ніякої гарантії на ремонт не дали, потім ми всетаки везли машину в іншу майстерню.
     
    • Подобається Подобається x 6
  9. Inka Blond

    Inka Blond Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    До чорного списку можна внести і туристичну фірму "Клуб мандрівників". Декілька років тому ми збиралися поїхати на відпочинок саме з їхньою допомогою. Прийшли у вказаний час і у вказане місце з чемоданами, чекали, чекали, а автобуса немає. Почали дзвонити їм з мобільного, а вони нам розказали, що людей на автобус не назбирали, тому його відмінили, а інший автобус, який мав би нас забрати, вже годину як поїхав. Прийшлося нам брати таксі і доганяти автобус:8:.Але на цьому все не закінчилося. Сіли ми в автобус, проїхали декілька годин і тут нам кажуть, що автобус їде не зовсім туди, куди нам потрібно. Кілометрів з 30 ми добирались вже своїм ходом. Звичайно ж приїхавши на місце ми їм подзвонили і сказали все, що про них думаємо. Вони дуже довго вибачалися, а що найсмішніше, що коли ми їхали назад, історія повторилася!!!!!!!!!!!!А водій автобуса сказав, що це вже не перший такий випадок з цією фірмочкою.Ось так! Зато тепер кожного року нам надсилають безкоштовні каталоги!:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 24
  10. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Я б до цього списку віднесла б "рукавичку"на зубрівській-тричі попадала на прострочений Нан 2.(правда то було ще в травні.)але...
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    в Арсені на Чорновола пару разів купляла ті їхні салати.. на одному було дві наклейки,відірвала, а там попередня наклейка за минулу дату, прострочена(це я про салати, які нараз пакують... а на одному пліснява була... хоча я думаю, що вже багато народу знає про це...
     
    • Подобається Подобається x 9
  12. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Моя мама на роботі з працівниками, час від часу ходять купляти в Арсен щось собі поїсти. Минулої п'ятниці брали курячі лапки жарені. Одна з них була з запашком...
     
    • Подобається Подобається x 7
  13. Marianka

    Marianka Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Купувала в Арсені на Чорновола запаковане м'ясо декілька раз, незаважаючи на накалейку, яка вказувала про свіжість мяса, прийшовши додому і розпакувавши його, мясо було з неприємним запашком, подібна ситуація траплялася з запакованим печивом. Краще запакованих речей не брати в Арсені, принаймі це мій власний досвід і викинуті на вітер гроші.
     
    • Подобається Подобається x 16
  14. pampyshka

    pampyshka Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    В закладі харчування "Япона хата" добре пильнуйте свої рахунки, вони туди люблять внести те, що не було замовлено...
     
    • Подобається Подобається x 19
  15. Кульбабка

    Кульбабка Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    У "Вопаку" кілька разів витратилась бльше, ніж думала. Вони люблять зміщувати цінники під товаром. Побачиш товар, дивишся на цінник під ним, цифри великі, а назва товару дрібненька. Коли вчитуєшся, виявляється, що це ціна товару, що стоїть поряд, або взагалі його на прилавку нема. Тому треба уважно читати. От така от хитрість.
     
    • Подобається Подобається x 8
  16. Олюська

    Олюська Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Дівчата, якщо вже таке станеться як в Маріанки, то можна їм це віднести, але треба мати чек. Адміністратор дозволить купити на ту суму (за товар, який повертаєте) купити щось інше
     
    • Подобається Подобається x 7
  17. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Я теж колись в Арсені купила зпаковане філе (інакшого не було), виявилося зіпсутим. Печиво фасоване теж чоловік купуваав собі на роботу, тверде виявилося, несвіже.
     
    • Подобається Подобається x 7
  18. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    пішла я сьогодні в арсен, хоча давно вже там не була , якось частіше хожу в сільпо.А купила продукти+ малому на ранок в садок білі колготи та свекрусі на миколая набір кух. рушничків. Колготи Легка Хода- під ними ціна стояла 14грн з копійками, я ще уважно дивилась, бо там постійно з таким товаром плутинина. А на рушничках-ціна 21грн. з коп. Пробила мені все на касі дівчинка, а я перепитуюсь в неї, скільки коштує колготи і рушники- 26грн та 29 грн відповідно. Ось так! На ровному місці могла переплатити 20 грн. В мене вже був гіркий досвід-колись в тому ж арсені купила тортівницю, під нею була ціна десь25 грн. А коли прийшла додому і глянула чек- 40!!!!
     
    • Подобається Подобається x 13
  19. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    В Арсені такі намахування - то нормальна штука. М"ясо я взагалі в них не купляю, бо навіть то, шо нарізане, вже несвіже. Про запаковане взагалі мовчу. Якось купила там кішці легені (вони тільки запаковані бувають), то на тих полицях холодно і не було видно, шо вони зіпсуті, а додому принесла, розпакувала, а вони миттю зелені стали і смердять! Ну і, звичайно, не купуйте там готових страв, вони 100% несвіжі, а кури-гриль - то ті кури, в яких вийшов термін придатності, то вони їх вимочують у спец.розчині і смажать. Моя кицька їх, принаймні, не їсть, а це вже про шось каже...
     
    • Подобається Подобається x 15
  20. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: чорний список

    Ще хочу пожалітися на Рукавичку. Ми там купляємо готові страви на обід, бо я поруч працюю. Загалом нарікань нема, але вчора начинка "хрусткого м"яса" (печериці з сиром) там була з явно несвіжим запахом і саме м"ясо теж виглядало дивно. А смажена риба явно по 100 разів морожена-розморожена, бо у смаженому вигляді була желеподібної консистенції.
     
    • Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.