Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Дівчатка, пропоную писати сюди всім кому потрібна молитва, допомога, підтримка. Напр. за щасливі пологи, за здоровячко, за тих, хто планує і ніяк не може завагітніти, взагалі про будь які проблеми.
    Пропоную організувати спільну молитву. Напр. на "Малечі" є таке (вони мене і надихнули), спільна молитва кожну середу о 22.00. Тобто завтра рівно в 22.00 кожен в себе дома молиться за здоровя своє, сімї, близьких, за тих хто того потребує. Пропоную завтра помолитися за здоровя всіх наших знайомих і близьких, а також за здоровя всіх форумчан.
    Можливо модератори вважають за потрібне перенести кудись цю тему:confused:Бо я навіть не знала куди її віднести. Можливо зробити спец. розділ "Релігія"???
    Дякую всім хто відгукнеться. Кому потрібна допомога, пишіть. Залюбки за вас буду молитися:):shy:
     
    • Подобається Подобається x 37
  2. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Ще одне. Є дуже помічна молитва. Пропоную кому цікаво, по бажанню звичайнно, її розповсюджувати.
    Дуже помічна молитва для всіх віруючих людей. Його треба роздрукувати (повністю) і розповсюдити.
    МОЛИТВА ІСУСА ХРИСТА
    Коли мій син вийшов на Єрусалимську гору, Його спіймали євреї з позором і призрінням на голову положили терновий вінок і усе його обличчя вмилося святою Кров"ю. Ісус говорить: дорогі мої є тяжкий мій хрест і ранить побите тіло і вся кров стікає по моєму Хресті. Сьогодні святий день п"ятниця, якби знайшовся такий, щоб цю молитву кожен день, а в п"ятницю прочитав три рази, то чого попросить всіх обдарую ласкою, красою, мудрістю і врятую три душі з родини чи інших за яких молився, за три дні дам знати час коли це станеться, а після смерті положу золотий вінок но його голову. Мати Божа стоїть під Хрестом сина, Вона бачить його страждання. Ісус говорить: Іване, ти мій вірний слуга, візьми мою матір за руку й відведи щоб небачила моїх страждань на Хресті. Сину Божий я візьму Твою Матір за руку і утішу як батько своє дитя щоб небачила Твого страждання на Твоїм смертнім Хресті. В цей час здригнулася вся земля, сонце й місяць, а Матір Божа каже:Це мій Син переносить тяжкі муки на своїм смертнім хресті. Покапали краплі крові Ісуса Христа коли йшов на Голгофу. Голвер-кат, знайшов лист на святому гробі Ісуса Христа, який був захований в одній касі окремо від срібла і грошей каса була власністю Батия, імператора Христина, Давида і святої Єлизавети, Мальти, Дори і Гренети, всі вони хотіли знати про страждання Ісуса Христа. Він говорить що було 63 солдати, 180 разів його били кулаками в плечі, прийняв 40 цвяхів і каменюк, 32 рази тягнули за бороду, підносили за волосся, потім на Голгофі мене били палками, я був поранений 100 разів і битий 308 разів, тоді впало 5432 краплі крові і наглядала 31 людина, Я помирав о другій годині в п"ятницю коли пробили моє серце я відходив 120 разів, а тих що мене убивали було троє. - це Молитва.
    Ті хто будуть читати цей лист, матимуть силу і перемогу над злом, якщо читати цей лист 15 років за кров, яку пролив наш дорогий Спаситель, то тоді з неба вибачаться 5 гріхів, а може й вибачаться усі пекельні муки. А якщо помре раніше то буде прийнято, якби прожив 15 років і пролив свою кров за віру. Того, хто читає цей лист, Я зійду з неба і заберу його душу, а також душі рідних аж до четвертого покоління. А той, хто носитиме цей лист при собі, тому ніколи не буде важко у справах усяке зло відійде від нього, а також величатиме Пречисту Діву Марію. Святий Григорій говорив, що інший лист був знайдений в іншому місці і написаний золотими літерами. Збережи цей лист, який був написаний 16 січня 1750 року. В неділю не роби, бо я вам дав шість днів щоб ві працювали, а сьомий - щоб молилися. Святкуйте цей день, щоб Спаситель вибачив гріхи ваші. Не забувайте давати милостиню сиротам та бідним, тоді ваш рід буде благословенним і багатим. Якщо не віритимете в цей лист, тоді напущу на вас велику чуму війни та захворювання, вони зазнають сили небесного грому - це буде моєю великою заплатою. Хто не вірить і скриє цей лист від людей, той буде покараний на Божому суді. А якщо буде величати і читати цей лист і будете просити прощення гріхів, а також будете читати цей лист іншим тоді його душа ніколи не загине, а буде врятована від усього зла і напасти. Амінь. Люди вірте в муки Спасителя який прийшов на землю заради нас. Цей лист дав один Камгор монах який був на Святому гробі Господньому. Пишіть, давайте людям щоб покаялися про це просить сам Господь.
    Господи Ісусе Сину Божий помилуй нас грішних. З до болючого місця або кровотечі. Ворог не зможе заподіяти ніякої шкоди. Носіть цей лист на собі. Вінзахистить вас від злих людей та поганих сусідів. Нехай Господь з небес завжди кличе нас грішних.
    Якщо подати цей лист неплідній жінці, вона стане плідною. А хто носить його при собі то біля нього Ангел Хоронитель, Архангел Михаїл і Всемогутній Бог.
    В ім"я Отця і Сина і Святого Духа Амінь.
    Не кляніть іменем Господнім бо знищить вас. А в устах завжди майте Бога прославляючи Його. Амінь.
     
    • Подобається Подобається x 12
  3. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Лідочка, не ображайтеся, але в мене таке склалося враження, ніби перший і другий допис дві різні людини писали:no:, мається на увазі - по духу.
    Другий допис має дуже багато протиріч з Біблією. А в Біблії протиріч нема взагалі, бо вона написана Одною Особою, хоч і руками різних людей.
    Бог є в першу чергу - любов, і Він є настільки толерантний, що ніколи не дозволяє Собі якось шантажувати людину кількістю молитов чи тим, що вона працює в неділю чи в свято (на відміну від наших сусідів чи ще когось). В Новому заповіті чітко сказано, що є одна молитва - це "Отче наш", про це сказав Ісус Христос. Все інше написане людьми.
    Віра і релігія - це дві великі різниці, як кажуть в Одесі. І це все набагато простіше, ніж люди за стільки років намудрили. До Бога можна звернутися звичайними словами, простими реченнями, так як ви звертаєтеся до батьків. Але і це не головне. Головним є повірити після такого прохання в те, що Бог вже взявся за його виконання, і воно вже починає здійснюватися, просто ви ще цього не бачите очима. В цьому полягає віра Богу, тобто що він дотримується свого слова. Але якщо ви через годину чи на другий день і так далі продовжуєте просити те саме, то кожного разу підкреслюєте, що попередній раз ви в це все ще не повірили. Просити потім можна хіба що зміцнення своєї віри, а не самої віри, так як дехто молиться: "Боже, дай мені віру..." . Бог вам не може нав'язати віру в себе. Коли ви наприклад просите батька щось вам принести, ви ж не нагадуєте йому про це щогодини. Ви попросили і забули, бо ви йому довіряєте чи вірите (єдина різниця, що батькові може вилетіти з голови, але Богу - ніколи).
     
    • Подобається Подобається x 13
  4. Natalya Engy

    Natalya Engy Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Це нагадало мені оповідання Бруно Ферерро. Не можу знайти текст в неті, тому пишу по памяті.
    В одному містечку почалася засуха. Дощу не було дуже довгий час. На полі вся рослинність вигорала під сонцем, земля тріскалася. Місцевий священник оголосив, що в неділю буде молитва за дощ. В призначений час в церкві зібралося майже все містечко. Священник вийшов, глянув на людей і хотів починати молитву. Аж раптом він побачив маленьку дівчинку. Зачудовано дивився на неї і його серце наповнилося радістю. В руках дівчинки була...парасоля!
    Вірити - це принести парасолю!

    Спільна молитва має велику силу. Обовязково приєднаюся до молитви нині о 22 год.
     
    • Подобається Подобається x 23
  5. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Супер:clapping:! Тобто дитина - єдина, хто вірив всім серцем. Тому й парасолю взяла, бо була впевнена, що піде дощ. А всі дорослі були без парасоль, бо м'яко кажучи сумнівалися. Бо якби вірили, то прихопили би парасолі, чого ж мокнути?
     
    • Подобається Подобається x 6
  6. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Дякую всім, хто приєднається. Я нікого не змушую, то є добра воля, то просто пропозиція.
    Кitka, та ясно що не я писала друге повідомлення, я просто виставила ту молитву, якщо вона вам не подобається чи в вас якесь інше ставлення до неї, то я жне кажу вам нею молитися, то ваша справа. Я запропонувала, а кожен вирішує собі сам:).
    І ще, звичайно - молитва без віри, то просто слова. То ж вірте всі, незалежно якими словами ви молитеся, це не настільки суттєво, іноді просто щирі слова, варті набагато більшого і можуть мати набагато більше сили .
     
    • Подобається Подобається x 11
  7. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Я розумію це, просто я так це бачу, що якщо Ви її виставили то і погоджуєтесь з написаним. А я цю молитву не сприймаю і не розумію серцем. Я написала про свої відчуття.
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Мені теж здається що після молитви має стати легше. Якось спокійніше і радвсно. А цю мені було важко до кінця дочитати.
    Але сама ідея дуже хороша, Лідочко! Я приєднуюся!
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. SovaBa

    SovaBa noctua

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Давайте не будемо зачіпати теми Бог, віра, релігія і влаштовувати дебати, бо то особиста справа кожного, а трактувати Біблію взагалі гріх. Давайте краще просто молитися! Пишіть молитви, нічого в тому поганого нема, бо не суть в тому, якими словами написано, а у тому, що хтось із вірою помолиться, і тоді це допоможе. А як комусь не подобається- не читайте, то ж не обов'язково! Давайте поважати увірування кожного, і не обговорювати і тим більше не осуджувати когось за те, що він у щось вірить!
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    А де Ви побачили дебати? І хто трактував Біблію? Вибачте, але просто віра " у щось" - кому вона потрібна? Мені дуже шкода, що Ви не зрозуміли головної суті мого допису:confused:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. SovaBa

    SovaBa noctua

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Коли людина молиться, то вона вірить не у "щось"! Не ображайтесь, але я думаю що не вам судити, потрібно це комусь,чи ні, нехай кожен за себе вирішує. Я мала на увазі, що не варто перетворювати тему спільної молитви в обговорення того, правильно чи неправильно на чиюсь думку хтось вірить:)
     
  12. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Роповім вам про один випадок із свого життя. Він має пряме відношення до сили спільної молитви і сили віри.

    Так от. Це було у Львові. Там я навчалася і мій тоді ще майбутній чоловік - теж. Для нас, закарпатців, львівська зима - це ЗИМА:scare:. Відразу в першу зиму я так простудилася, що заробила собі цистіт. В кого було це захворювання, той не забуде той противний біль ніколи, ніби тебе ріже, і кожні 15 хв бігаєш в туалет, і добре - якщо встигаєш добігти:8:. Якось я за півтора тижня вилікувалась і то прийшлося приймати антибіотики.
    Та наступного року така сама ситуація: -25, трамваї не ходять, тонка підошва чобіт... Ввечеріі відчуваю знайомі симптоми (біль, починається бігання). Лежу в гуртожитку на ліжку ціла нещасна і думаю, що я маю робити. А це був грудень, останні тижні семестра. Ну і як я маю ходити на пари, якщо я не можу висидіти 45 хв, та ще й на зимній лавці в аудиторії. Ромко сидить на ліжку біля мене і я кажу йому це. Він на мене подивився і каже: "Слухай, ти сама цього не зміниш. То давай попросимо про це Того, хто має над цим владу і може щось змінити реально".
    Як зараз пам'ятаю цю картину: я лежу, а він поклав мені дві долоні на живіт і сказав: "Во ім'я Ісуса Христа будь здорова". Далі ми помолилися "Отче наш". Але найголовніше те, що я так хотіла в той момент виздоровіти і так повірила, що це здійсниться, що напевно уподобилася до тої дівчинки з парасолькою. Тоді Ромко мені каже: "Все , ти - вже здорова. Можливо ти це фізично ще не відчуваєш, але по духу ти вже є зараз здорова". І сталося чудо. Десь буквально через годину я відчула, що мене нічого не болить і нікуди не потрібно бігати:radist:!!! І ніколи мене більше та напасть не чіплялася.
    Це був напевно найяскравіший приклад з нашого сімейного життя про вагу віри у ньому. Насправді, їх було дуже багато.
     
    Останнє редагування: 15 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 23
  13. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Дівчатка, в мене велике прохання. Хочу щоб ви допомогли нам пережити біду. Мою молодшу сестричку згвалтували, вона завагітніла, а потім в неї ще стався викидень:sad: То все сталося ще в вересні, а дізналася я про це тільки вчора. І то ще добре, що знайшлася людина, яка подзвонила мамі і сказала приїхати забрати її з гуртожитку. Вона вже взяла квиток на сьогодні в Хмельницький, хотіла втекти щоб ніхто її не бачив, перефарбувалася на чорно і коротко підстриглася. А післявчора мала таку істерику, що чуть не викинулася з вікна. Дитина півроку то приховувала і головне, що ніхто нічого не помічав, аж останнім часом і я і мама почали помічати щось не то. Вона бідна півроку всіх обманювала що все добре. Короче жах повний. Будь ласка, дівчатка, помоліться сьогодні за мою сестричку, нехай Бозя допоможе їй пережити то все, чим швидше все забути, і розпочати нове, щасливе життя в 17 років.
     
    • Подобається Подобається x 32
  14. Kandy

    Kandy Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Обов’язково помолимося за неї. Все буде добре. Головне зараз для неї це ваша любов і підтрика зі сторони сім’ї. Щоб вона ні у якому разі не замкнулась у собі.
     
    • Подобається Подобається x 12
  15. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Лідочко, співчуваю вашій сім"ї..в мене немає сестри..є старший брат, але я будь-кому б за нього горло перегризла..дуже його люблю...ви зараз найбільше їй потрібні..ви, батьки, друзі..вік ще й такий в неї непевний..може наробити дурниць зі своїм здоровям..ваша увага, любов, підтримка і Божа ласка допоможе їй то пережити..звичайно, молитвою ми будемо з сестричкою..сили і терпіння вашій родині..мусити зараз ,як ніколи, бути одним цілим, щоб пережити цю біду...
     
    • Подобається Подобається x 12
  16. SovaBa

    SovaBa noctua

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Господи, який жах... Бідна дитина, таке пережила... Всіляко підтримуйте її, а ми вже чим можем...будем молитися :sad:
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. нталька

    нталька Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Дівчатка, може Zlju4ka ще не бачила цієї гілочки, давайте помолимося і за її синочка. Вона писала у гілці Відкрита велика жилєтка. Сподіваюся, вона не образиться, що я таке написала. Дуже співчуваю їй і шкода синочка її. І щиро вірю у силу спільної молитви.
     
    • Подобається Подобається x 12
  18. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Лідочка мусите зараз бути дуже мудрою щоб якнайкраще підтримати сестичку.Бідна дитина.......Поведіть якщо вона захоче до психолога.
    В мене 2 подружки пережили цей жах і я думаю якщо б вчасно вони звернулися за допомогою їхнє життя склалося б по-другому.Не залишайте її одну, з часом вона усвідомить що це не кінець життя, так це трагедія, але це її не має зламати, а навпаки зробити сильнішою.
    Буду обовязково молитися за вашу сестричку.
    Шкода що той хто це зробив не розуміє, що Бог бачить людські сльози...
     
    • Подобається Подобається x 7
  19. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Мало того, сьогодні були в лікарні, він її там Бог знає чим заразив і взагалі ТАМ такий жах. Здали аналіз на СНІД, завтра будемо мати результати, не знаю, як то дожити до того завтра....Я вже не можу, мене аж трясе як подумаю
     
    • Подобається Подобається x 13
  20. SovaBa

    SovaBa noctua

    Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

    Лідочко, тримайтеся, і моліться, щоб Бог дав вам всім сили то все витримати і пережити... Бог милостивий, Він допоможе.. Не знаю, що ще сказати, тримайтесь, ми з вами
     
    • Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.