Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

  1. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Хочу в Шацьк!!!!
    Кожного року ми туди їздили і от той котедж, що винаймали проданий:no:
    і тепер не знаю де замовляти проживання. Може хтось когось там має...зголосіться пожалуйста!!!:ninja:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Галченя

    Галченя Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ми минулого літа відпочивали двічі в Шацьку. Всі залишились задоволені. Ми були в с. Світязь поблизу о. Світязь. Якщоі4 потрібні конкретні дані то пишіть в ПП:).
     
  3. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Ми сьогодні замовили собі місяця на 10 днів з харчуванням на "Медику". Дуже рада, бо дуже люблю Шацьк. Тепер залишається дотерпіти до липня :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. kristina

    kristina Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    А яку ціну якщо не секрет ви платите за 10 днів. Я би також не проти поїхати:)
     
  5. Макарена

    Макарена Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Ми теж частенько їздимо в Шацьк: коли на вихідні, а коли й трохи надовше. Переважно чоловік мене залишає там з дітьми, а сам приїжджає, а коли має відпустку, то разом їдемо десь дальше:). Найбільше подобається вода - просто супер! Ще би доступ до неї чистили частіше і якогось кращого сервісу додали, то взагалі б було супер. Їздили 3 роки до одних людей і два роки до інших, так, як завжди з малими дітьми, то нам зручно самим готувати. Якщо хтось хоче координати, то можу поділитись:).
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Ми платили 1080 грн. з людини. Трьохразове харчування. Діти неоплачуються :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    панадолко, а умови які?
    фото є? чи може сайт їхній? І де це саме?
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    І мені якщо можна хтось скиньте в ПП будь ласка якісь контакти де нормальні умови...... на моря навряд чи виберемось з малою цього року... а десь відпочити треба. В минулому році перший раз в житті мене чоловік повіз в Шацьк..... ну що сказати.... на той момент в мене були лише букви...слів нормальних не було :cesored:. Ми попали на базу від ЛАЗу... такий гадюшник..... мамадарагайя.... та і взагалі ми там всюди по базах гуляли... так знайшли тільки парочку пристойних але ціни там були як в криму......але ж то шацьк а не крим...., пансіонат "медик" теж не бачила...може не там гуляли...:confused:
    Короче чоловік мене переконує цього року знов поїхати але в якісь людські умови... чи хоча б в людей вийняти житло на пару днів... а я навіть не знаю де оце пристойне шукати. Якщо хтось має контакти там де добрі умови, де можна з дитиною маленькою, підкажіть будь-ласка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Megan

    Megan Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    А товже місця є лише на липень, чи ви просто так захотіли. А як там для дитини харчування? Я також подумую про Шацьк, бо море напевно треба буде відкласти:no:
     
  10. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    І мені будь ласка скиньте тел. "Медика". Ніяк не можемо вирішити куди б то податися з двома дітьми. Минулого року відпочивали в Славську, а тепер чоловік захотів в Шацьк.
     
  11. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    А як ви замовляли? Оплата наперед?
    А як будете їхати? Бо в липні спека, рейсовим автобусом моя доня дорогу туди не витримає :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Megan

    Megan Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    І мені, і мені:clapping::clapping::clapping:
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Шацьк

    Ми минулоріч були у Шацьку на Пісочному в с. Мельники-супер. Умови можна підібрати на місці-походити по котеджах і підібрати. Пісочне-чистеньке гарне озеро з теплою водичкою. Відразу біля "сільських" котеджів розташована база "Лісова пісня"-хто хоче з харчуванням можна домовлятися там.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    А які приблизно ціни по сільських котеджах?
     
  15. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Мельники мені теж найбільше подобаються...може в вас лишились телефони господарів котеджів скиньте в ПП, буду дуже вдячна. Так щоб поїхати з компанією 4-6 чоловік:clapping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Нюта

    Нюта Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    В минулому році була вперше у Шацьку, мене налякали, що там жахливі умови і комарі-кровопивці! Приїхавши туди (с. Світязь) я була вражена, жили ми в котеджі на 12 людей з прекрасними умовами: повністю обладнана кухня (за бажанням там готують), душ і вода цілодобово, супутникове телебачення і навіть пральна машинка, в кімнатах чисто і затишно і жоден комар мене не вжер! Замовляли котедж по телефону.:y:
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Дівчатка, не забуваємся- телефони/ ціни/контакти
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Victi

    Victi Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Десь 3-4 роки тому їздили на Медик маршруткою від турфірми. Невеличкий мерседес з кондиціонером,тому дорога пройшла досить легко. Турфірма була якоюсь малою і невідомою,нажаль координати незнаю. Але знайшли ми її дзвонячи по всіх турфірмах львова і питаючися чи мають автобуси до Шацьку. Дорожче було десь в півтора рази ніж рейсовий автобус.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Фото нажаль немає, тоді ще немали фотоапарата цифрового. І нарахунок сайту нічого незнаю. Умови такі: Будиночки на декілька сімей (дерев'яні) Найкраще їхати компаніями, тоді замовляєте собі цілий будиночок. Невеличка кухня, то вже так для себе якщо щось треба приготувати, томущо харчування в їдальні. А от на рахунок душу і туалету, трошки проблематично тому що все загальне і на вулиці. На території "Медику" є тенісний корт, баскетбольне поле.

    Нам замовляли наші куми, ми їдемо разом. Там ще така система, що ці путівки розраховані тільки працівників мед. інституту, тобто якщо ви маєте там якихось знайомих, то можете у них поцікавитись може б вони дістали.
    Їхати будемо машиною, куми мають бус, тому проблем на рахунок того немає.
    В липні ми колись з чоловіком їздили, ще коли зустрічалися...ворогу таке не побажаю, ми так намучилися, що я думала вийду і піду пішки додому. А коли вже їхали з озера, то не одним автобусом, а 5 -ма так було легше.

    А взагалі вчора мені подзвонили і сказали, що ми напевно пролетіли як фанера на Парижом :sad: Сказали, що напевно місць вже немає (ми хотвіли їхати на початку липня, бо чоловікові 15 липня на робтоту). З 15 липня є, а з першого липня немає. Але ще мають точно уточнити.
    На рахунок дитячого харчування: Меню простеньке, нічого особливого немає, тобто меню розраховане не тільки на дорослих. Вже якби вам там щось не підійшло (для дитини) то в будиночку є кухня. Але наша кума їде з двома дітками (3,11 та 11 місяців ну і мій) Так що думаю проблем з тим небуде. Тим більше коли ми були вперше там то кума мала тільки одну дитину, йому тоді було 11 місяців, то вона йому нічого не готувала тільки кашку на ніч варила.
    Нам якщо не вийде, то будемо ще щось шукати, а як ні то вже тоді поїдемо на море :confused:
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Ксеня26

    Ксеня26 Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ми колись, а саме 4 роки тому відпочивали в Шацьку на озері Пісочне, в приватному секторі на Млинках на той час платили 25 грн з людини, було досить непогано.Але особисто мені Шацьк не подобається,глуш глушиною...хоча я не прихильниця шумного відпочинку. Просто відчувається конкретна савдепія. о, і були ми на базі Медик, проходили мимо...крім пяних студентів і умивальників в рядок на вулиці нас нічого не вразило:xaxa: