Дитячі майданчики

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем Натагідра, 9 Січень 2008.

  1. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Біля нас недалеко в одному з дворів поставили майданчик. Новий і красивий. Але наші люди - це ... ну слів просто нема. Минуло трохи часу і він уже обмальований і деякі гірки-качелі поламані. Вечорами старші хлопці влаштовують там посиденьки з випиванням пива і не лише його. але найгірше - це сміття. Я дуже пошкодувала, що коли прийшла туди, не мала з собою фотоапарата. Такого я ще не бачила на жодному майданчику, навіть занедбаному. Це вже не дитмайданчик, а філія смітника. Воно там лежить просто горами... І що дивно - це у дворі, де живуть люди, де гуляють їхні діти. І дітки бавляться серед цього сміття. Ну добре, ЛКП не виконує своїх обвязків і не прибирає, але невже самі батьки, які випускають своїх дітей гуляти в отой смітник, не можуть хоча б трошки "пришкребти" його?
     
  2. Tanuchka

    Tanuchka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    нажаль така в нас психологія: не я папірчик кинув, чого мені його прибирати :8:
    і проще посунути його в бік або просто не звертати уваги, АЛЕ він сам в смітник не піде! І дворник там не прибере.
    А тих би підлітків.. слати де б подалі. Ну невже мало в нас барів де можно випити пива.
    А Батьки зауважень не роблять :confused:
     
  3. Зая

    Зая Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    О,я також пам"ятаю коли поставили новий "рошенівський" майданчик біля кінотеатру "Сокіл".Ми з малою сідали на маршрутку і їхали туда гуляти.Старші діти (підлітки)- що вони там виробляли(то жах):8:,Скакали як мавпи по цих замках,штовхалися,пили і курили разом з такими ж дівчатами.Коли ми з коліжанкою зробили їм зауваження почали втікати і матюкатися нас.А цієї зими ми просто гуляли біля того майданчика,так от дитяча хатинка валялася взагалі за кінотеатром,велика гірка-тунель пробита,все розмальовано маркерами,жахливо і дуже шкода:confused:.Ми в своєму районі взагалі не маємо ні якого майданчика.Минулого року мамусі з нашіх домів збирали гроші (по 30 грн.)і замовляли якусь дробинку і качельку(ще зробили з браком),поставили смітник і на цьому гуляють великим натовпом.Від перехрестя Стрийська-Наукова до самого автовокзалу не має жодного (саморобні пісочники не рахую) дитячого майданчика."По великих святах" вибираємось до Стрийського парку:confused:
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Ума

    Ума Super Moderator

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Зая, я часто на тому майданчику гуляю. Дуже рідко можна бачити, щоб батьки робили тим підліткам зауваження - я кілька раз виступила (ну це було просто жах,хлопці певно 1-3клас курили в затяг, я була в шоці!!!), але чуєш у відповідь лексику, яку б не зовсім хотілося, щоб і дитина моя чула. Дуж прикро, що такі діти не мають де себе примінити і віддані на виховання вулиці!!


    Дівчата, може організуймо показову толоку на дит майданчиках? Можна згрупуватися, взяти віники, рукавиці, смітнички і гуртом на певних майданчиках прибрати - іншим буде, як наука... бо як сам не прибиреш, то й дітей не навчиш!!!
     
    • Подобається Подобається x 6
  5. Kira Nessis

    Kira Nessis Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Мы живем на Научной, и единственное место где можно нормально гулять с ребенком - это парк и площадка у кинотеатра "Сокол".
    Я полностью согласна с девочками. На площадке - жуть и беспредел юношеского разгула, блин куда мы катимся - это наше будущее поколение...
    Парк весь в мусоре и грязи, ребенок постоянно подбирает бумажки. Выпивающие компании у озера окончательно завершают приятную картину.

    Так что это все решительно меня настроило на переезд. Да здравствует Стрийський парк - единственное место, которое еще согревает надеждой мое материнское сердце.
     
    • Подобається Подобається x 4
  6. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    В нас на дитячому майданчику сміття багато нема,маємо іншу біду-собаки.Чомусь вигулюють їх саме тут:confused:.Навколо всі газони такі загаджені,шо стати нема де,шоб в шось не вступити,зараз трава виросла так не видно,а от весною як сніг зійшов...:cesored: Від того що я пробувала робити зауваження нічого не міняється,більшість собак вигулюють рано-вранці,як виходять діти вже все "готово":bad:
    Ше не подобається мені коли батьки приходять з дитиною,поки та бавиться,сидять і курять на лавочці,дехто умудряється прям біля качелі,чи сидячи збоку на пісочниці:8: То вже не кажучи про те,що на самому майданчику смітника нема і недопалки кидаються під ноги.
    Качелі поки ше всі цілі,тільки ланцюгові часом хтось по ночах обриває,а обписано все маркерами як і всюди:umbrage:.
    Як бачу на майданчику якесь грубше сміття,чи биті пляшки не встидаюся віднести до найближчого смітника сама.
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    сьогодні зранку гуляємо з дітьми біля будинку на площадці. Є в нас сусідка придурошна з ще більш придурошним ротвелером. і от стоїть та клуша біля підїзду пі:cesored: з іншою сусідкою, а той ротвел прямо в півметра від пісочниці пристроївся сра:cesored:sad: я мовчу про те що він завжди без намордника, а хозяйк від нього знаходилась за метрів 15)....На наш крик заберіть собаку, вона 2 рази намагалась взагалі не відреагувати, а потім нам каже..ЧОГО ВИ КРИЧЕТЕ, ВИ НЕРВУЄТЕ МОЮ СОБАКУ....:cesored::cesored::cesored:
    Ой, вже мовчу про двох дибільних стафорів в підЇзді:ninja::ninja:
    Далеко ще нам до культури вигулювання собак:umbrage:
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. cherepashka

    cherepashka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Ми кожного дня з Настюхою гуляємо на рошенівському майданчику біля Сокола.До школярів,які прогулюють школу і скачуть по гіркам,вже звикли.А от недавно застали цілу компанію п"яних старшокласників,які просто валялись на землі,посилаючи матом всіх,хто робив їм зауваження.Один "красень" розвалився на маленькій гірці,а якийсь хлопчик,не побачивши,спустився з неї прямо на голову цьому :cesored: Всі мами пореготали,а компашка нарешті пішла.
    Але,крім таких кадрів,мусорять і самі мамочки.Стільки вже бачила використаних памперсів,розкиданих прямо на доріжках парку....
     
    • Подобається Подобається x 12
  9. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Біля нас (н.львів)і парк поруч і дит.майданчик.Там не стільки прибамбасів, як в Рошенівських ,але акуратно : пару качелек,каруселька,гірочка,словом є і то добре.Так от там і старші дітки гуляють і пару раз бачила "дєвчат под 40"типу посідєлкі на бревнє,але все одно все залишається чистенько.А от алкашів-гадів.:sad:прибити мало.Ну випив ти,ну постав ту пляшку та й котись під три чорти-ні!треба розбити..і вже пару раз малий в пісочниці пасочки не з піску, а з скла міг робити.на башці б їм ту пляшку розбити...:cesored:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. марта

    марта Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Ми хочемо подати клопотання в міську раду про будівництво дитячого майданчику в парку "Бондарівка" (перехрестя Стрийська-Наукова), збираємо підписи.
    Список у мене, гуляємо часто в парку, підходьте підписуйтесь!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Ми гуляємо з малою на майданчику біля цирку і біля універу, і ще біля корпусів Політеху недалеко від церкви Юра. Мене шляк ясний трафляє від нашого підростаючого покоління:girl_mad:. Старші школярі і студенти сидять парочками або компаніями, дудлять з горла пиво і всілякі лонгери, курять, матюкаються, цілуються, одне одного лапають, ледве не роздягаються, ржуть, як коні:girl_devil:. Ні, я розумію, що дєло молодоє, весна-літо, гормони грають і т.д., але якого милого то все робити на майданчиках, де бавляться малі діти:girl_mad:? Навколо лавочок - гори окурків, напльовано, порожні пачки з-під сигарет і сухариків-риби-горішків-хотдогів, порожні пляшки:girl_mad:. Ну забила би:girl_devil:! Але то вже в іншу гілку:girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 8
  12. Зая

    Зая Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    О, ми також мріяли про дитячий майданчик у цьому сквері,але там стоїть церква і про дит.майданчик ніхто слухати не хотів.Але я підпишуся.До речі,нам обіцяли зробити майданчик напроти "Барвінка",якій будують трошечкі далі від піццерії "Леосіті":girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. марта

    марта Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    хто? напишіть у ПП, будь-ласка
    і про майданчик в парку, ви кудись конкретно звертались?
     
  14. veroni4ka

    veroni4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    :girl_cray:А нам сказали, що в рік облаштовують в місті не більше 2 майданчиків:girl_cool:
     
  15. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Мені здається, що окрім мерії, можна звернутись з проханням про облаштування майданчиків і до приватних спонсорів. Є ж такі рошенівські, пузатої хати, інтератлетики... Я думаю, що можливо ще якась фірма чи банк не проти буде, щоб її логотип прикрашав гірку чи качельку. Особливо, якщо хтось з батьків працює там, то легше буде домовитись. Єдине, що напевно це також треба буде з міськрадою узгодити, бо це все ж реклама.
     
  16. DolceVita

    DolceVita Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Дівчата по телеку реклама була напиши Кличкам. Там треба фотографії з друзями (дитячі) на фоні чогось де би ми хотіли мати майданчик!!!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Натуся

    Натуся Well-Known Member

    Відповідь: Дитячі майданчики

    Дівчатка, підкажіть,будь-ласка, як правильно написати заяву в міськраду на встановлення дитячого майданчика?Бо в ЖЕК про розчищення розваленого старого з горем пополам написали,дозбируємо підписи і йдемо їх мордувати.Хочеться одразу зібрати підписи і в міськраду,а от як правильно і на чиє ім'я писати не знаю...
    Ну нема моїй дитині де бавитися,тре або в парк йти,або товктися в брудній пісочниці сусіднього будинку,в якій завжди купа недопалків і пивних кришечок...І кожен раз треба кричати :" Настя,викинь,то кака!!!"На пісок в ту пісочницю ми вже скидалися,та добрі громадяни серед білого дня розтягали "котикам в лоточки"....
    А на території нашого будинку такий шикарний майданчик колись був...А зараз одні цеглини від колишніх лабіринтів...І купу всяких ліжок,диванів і старих меблів тягають палити...Побачила би я хто то носить....Усю свою злість за той безлад певно би виплеснула на ту людиську!!!
    Я коли згадую-як добре було мені маленькій бавитись на подвір'ї-хочу щоб моїй дитині теж добре було, і біля дому...
    Доглядати вже за готовою будемо точно,бо трохи є дітей в будинку...Аби поставили...
     
    • Подобається Подобається x 3