Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

  1. Пеппі

    Пеппі Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    на мою думку в Шацьку непомірно дорого.Там де в номері є умови ціна починається від 300 грнза добу і це без харчування!!!Для порівняння такі варіанти в Яремче коштують біля 180 грн, в Славську 150
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. enigma

    enigma Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    В Славську тіж таки хатки будуть по 300, тільки взимку. Всьому свій сезон.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. zara

    zara Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ...........вирішили тут написати це, щоб і нам всфм спротивити відпочинок :sad:((

    Я хотіла написати, що в приватному секторі (о. Світязь, в Гряді)є будинки-дачі з дуже класнима ремонтом, всіма зручностями і всім таким, але досить дорого- 150 уо /доба. в будиночку 4 спальні та велика кухня з можливістю готувати, подвіря приємне, до озера йти пару хвилин.
    хто може розказати про комарів? як там з ними боротися? :)
    багато хто пише тут про бруд на озері Світязь, але як же так? воно ж входить до 7ки чудес України як саме глибоке та найчистіше озеро!! там дійсно брудно?:sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. VIKI

    VIKI Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Як на мене, то саме озеро чисте, водичка прозора, сміття там не плаває. А от оточуюча територія, де відпочивають Наші Люди може бути трохи засмічена.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Єва

    Єва Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Та ні, зовсім не мала цього на меті. Мені спротивився, бо я бачила сині губи і великі очі, які мені потім всі три дні відпочинку ввижалися як у воді, так і в хаті вночі. Просто люди (і я в тому числі) до цього випадку дуже безпечно себе поводили на воді (глибина смішна). Це вже третій утопленик в с. Світязь за це літо, тому зайва обережність не зашкодить.
     
  6. Натуся

    Натуся Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    От і ми повернулися з Шацьких озер,ще правда в неділю,бо не було погоди.Були ми в с.Світязь,на о.Світязь:girl_smile:.Приїхали з "бухти-барахти",себто наперед ні з ким не домовлялися,передивилися декілька варіантів і на той момент підібрали самий оптимальний.Правда мамі моїй не дуже підійшло,бо ми дами трохи з вимогами :). Описую умови: велика дачна територія,назвали себе "У Палыча", декілька будиночків з кімнатами на різну кількість людей (двох-трьох-чотирьох-п'яти місних,більше не питали),в нашій двомісній кімнаті було двоспальне досить велике ліжко,одна тумбочка,два крісла,один столик,посуда на дві особи,чиста постіль(при нас принесли і поклали),біля кімнати холодильник (один на дві кімнати),одразу біля будиночку лавочки зі столиками,під накриттям по типу альтанки,там же ж телевізор.Біля будиночків кухня,правда спільна і вода з криниці (те,що мою маму не задовільнило),чай з тої води ми пити не могли,бо була трохи жовта,а ми ,як я вже казала,дами з вимогами :);два туалети окремо від будиночків і літній душ.Ще на території є банька,і теплий душ,мангали.Розцінки- 50 грн з людини,баня 60 грн година,гарячий душ-1 грн 1 хв(тобто 15 хв-15 грн :)).Ми з мамою готували лише малій,самі ходили через дорогу до Наташі(так тьотю звали),вона за 30 грн готувала обід (перше,друге,хліб,чорниці,або вишні,компотик,салат-коротше-здоровий мужик наїдається),ми лише обідали,бо то було так ситно,що більше нічого не хотілося.Зранку собі пили чай з канапками,а на вечерю-фрукти.
    Тепер про озеро-найближчий пляж-одразу біля території-яких 2-3 хв хотьби,але там трохи водорослі і комиші,то ми ходили трохи дальше-хвилин7-10 хотьби з дитиною пішки (самі знаєте як діти ходять півторарічні :))то там водичка-просто супер,чистесенька теплюща і саме основне-метрів 100 йдеш і все по коліна :),мала з води не вилазила.
    Контактів на територію ми не записали,але їх найти не важко-одразу біля табору "Чайка",для тих,хто не вимагає сто процентного комфорту-досить нормально...Ось так:)
     
    • Подобається Подобається x 7
  7. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    упс....я щойно написала за наш відпочинок, але трохи в іншій гілці - "де ми плануєм відпочивати літом", забула за цю....Ще кілька слів за Пісочне - ДУУУУЖЕ ЧИСТО!!!!!!!! Крузом мішаний сосново-березовий ліс! Чистий пісок і озеро!..РЕКОМЕНДУЮ! Але суттєво дорожче, порівняно із Світязем. Комарі особливо не жерли, бо включали від них спец. засоби :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Sokolova

    Sokolova Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Комарі в Шацьку тільки червень - перша половина липня, а решта часу надоїдливі МУХИ, такшо ось цю лєнту від мух дуже рекомендую захопити із собою на відпочинок.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    фото котеджу, де ми жили
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    а це 4-0х місні - по пів-будинку:
    [​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  11. Кольорова

    Кольорова Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Тетянко, а скільки Ви платили? Бо виглядає гарно. Я якраз чоловіка підбиваю зараз на Шацьк... У-у-у-х, важко! Бо він - або в Хорватію чи Чорногорію з суперкомфортом , або нікуди :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Натуся

    Натуся Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    І нам скажіть,то якраз для моєї мами,вона таких умов хотіла,ми не найшли...
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    4-ох місні котеджі - 500 грн/доба, наш - 800 грн./доба, але в нашому було 4 дивани, які розкладались на 2-ох спальні ліжка +3 спальні з двохспальними ліжками :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Sokolova

    Sokolova Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Таня, в нашій кімнаті той диван не розкладався і у вашій, напевно, теж!!! ги-ги
     
  15. Натуся

    Натуся Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Краще простіше скажіть на скільки то з людини виходить,бо то заскладна математика...Я всього лиш фільольог...:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Аль, в нашій розкладався - у вашій певно щось заїло :). Для Натусі - якщо вас поїде 7 чоловік - по 115 грн./доба, якщо 8 - 100 грн./доба, якщо 9 - 90 грн. і т.д. :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. зося

    зося Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ми були на Гряді і потім навпроти,тобто на другому березі, база Світязь, скажу на Гряді самі дешеві ціни навіть дешевші ніж у Львові чорниця там по 10-12грн /1л, пиво 1715/1л 6,50,:girl_cool: отже хто їде на гряду сильно незакуплятись,бо так зробив мій чоловік,чуть пів Сільпо пива невівіз.добре що ще встигла трохи викласти з возика,ато таке що пива більше небуде:girl_mad:,приїхали в Шацьк зайшли в магазин а там пиво дешевше,мій чуть нездурів,каже добре що ти трохи пива виклала:girl_haha:
     
  18. Mazurka

    Mazurka New Member

    Відповідь: Шацьк

    Хочу поїхати в Шацьк з шестирічною та півторарічною дитинкою і чоловіком, краще на Пісочне, але можна на Світязь в село.Щоб були нормальні умови! Будь- ласка, допоможіть з адресами та коментарями. Буду надзвичайно вдячна!!!!!!!!!!!!!!! Можете писати в ПП.:girl_bye2:
     
  19. BIEDRONKA

    BIEDRONKA Member

    Відповідь: Шацьк

    Ми їздимо в Шацьк вже 4-й рік підряд))) Їздили завжди в с.Світязь, але одного разу пішли прогулятися на базу "Шацькі озера".Що я можу сказати-на базі прикольно ,але треба комфортабельні номера бронювати задовго наперед. В селі, де ми проживали, за останній рік все дуже зіпсулося-пісочні пляжі обросли травою, ніхто їх не чистить((((хоча це їхні гроші! Людей було набагато більше попередніх років, ну і , звичайно було брудніше. Непогано відпочили, але більше такого не хочу((
     
  20. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Підкажіть, хто їздив в Світязь минулого року звідки маршрутки їдуть прямо в село, щоб без пересадок. Бо кілька років тому ми їздили від Макдональдсу, але я не маю контактних телефонів. Підкажіть))