Діти в авто

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Bogdanka, 10 Серпень 2009.

  1. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    я теж так говорила а тепер би додала поки в машині нема дитини, або ти з дитиною і не за кермом відповідно, то механіка якраз супер, а з дітьом хочеться простіше, бо якось по місту буде начебто безпечніше, чи що...напевно так.
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    тим більше з дитиною в машині зайва рука аж ніяк не завадить!
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    Не маю дитини тому, напевно, :) важко зрозуміти ЯК можна однією рукою кермувати, а другою - займатись дитиною, яка сидить на задньому сидінні! (ну бо по правилах до певного віку діти мають право сидіти тільки на задньому сидінні). Для мене це і є наражати дитину на небезпеку - так їздити. Чому не на таксі якщо дитина сидіти ще сама толком не може? ІМХО, троха легковажно.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Любознательна

    Любознательна Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    А ми коли вибирали,то старшому синочку якраз було 4 роки і на місці він довго всидіти не міг,тому розмова про автокрісло відпала і купили 3-х дверну машину,для його безпеки.А для мене АКП.Я вже 2,5 роки їжджу на свому маленькому Поло,і не можу ним натішитись.І це ,що АКП,коли в машині дитина це справді набагато зручніше,тому що йому постійно щось треба,а лишня рука не завадить.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    Це кошмар якийсь...А зупинитись (припаркуватись) не пробували? ЩО таке ТЕРМІНОВЕ дитині постійно треба в машині? Їсти? Кермувати? Іграшкою кидатись? І це тре на ходу робити?
    Точно мусять чоловіки цю гілку прочитати - вони певно й не знали. що можна таким ще шумахерством займатись:) Але не факт, що вони захочуть тоді дитину на мамашу залишати))
    Пішла я в гілку Забилам би)))))
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    оооо, оце ви дізнаєтеся тільки тоді, коли будуть дітки і ви будете з ними їздити. словами описати важко, кожного разу щось нове. а мої то взагалі можуть почати битися. ну то посеред дороги не стану, все одно з"їхати на узбіччя тре і їх якось вгамовувати.....прикладів стільки, що важко все відразу перечислити. можу покатати хіба, щоб було наглядно видно :)
    я звичайно не кажу, що всі дітки такі. я і на механіці з ними справлялася, але просто на автоматі трохи легше.
     
    • Подобається Подобається x 14
  7. bora

    bora Well-Known Member

    Не маю слів..Виявляється наші жіночки водії на ходу в машині за кермом бавлять дітей. Караул! Хто живе в цивілізованих країнах - там таке можна? Ну я сміялась з кобіт, що встигають намалюватись чи там зачіску в дзеркала заднього виду поправляють - але коли займаються сторонніми справами, а в авто - дитина, то вже зовсім НЕ смішно.. це якісь шахідки просто.
    Для мене - дитина має сидіти позаду, прищіплена в кріселку і повертатись до неї я можу тільки коли машина десь припаркується - навіть не на світлофорі. Інакше - я пряма небезпека для маляти. А якщо лялечка ще мала, -значить забути про кермо. Пішачком. таксі. з чоловіком - і ніяких захцянок, бабських примх, що я можу і за кермом їхати і дитиною бавитись.

    Дякую. Зрозуміло. Це дуже сумно. Я возила тільки дітей подруг. Ніхто не бився. Якщо мої діти таки не вдадуться в спокійну родину і будуть так себе вести в авто - доведеться продати свою машину або їздити з нянечкою.
     
    Останнє редагування модератором: 12 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  8. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    не праві ви. не бавлять. буде час, самі зможете оцінити ситуацію. а осуджувати інших не варта, коли ви не є тій же шкурі
    пи.си. і діти в мене сидять в своїх кріслах і прищепнуті
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    А моя хоч і сидить припнята в своєму кріслі ззаду, але як не пити, то печиво дай, або ще дуже любить закинути іграшку чи ляльку собі під ноги і завивати за нею:girl_smile: Тому для мене добре щоб машина була маленька, щоб спереду можна було дістати:girl_smile:
    А якщо їхати далеко, то кожен раз зупинятися щоб підняти іграшку, особливо на трасі між фурами точно не вийде.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Як вибираємо авто?

    дитина може бути спокійна, але може трапитися якась нагла ситуація, яку ви не можете передбачити наперід. зараз ви не можете правильно оцінити цього,бо діти подруг то зовсім інше
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Водій - це професія, це - робота. Когось вчили інструкори інакше? Чи носите ВИ дітей на свою роботу (звісно якщо це не дитсадок)? Ні напевно - Ви йдете в декрет! Якщо не можливо справитись з дитиною в авто - його теж треба відправляти в декрет!
    На дорозі - Ви не належите тільки собі і своїм побажанням, на дорозі - Ви можете стати небезпекою для інших.
    Я не суджу - я констатую факт. На жаль чи на щастя - не бавлюсь у подвійні стандарти - в тому я відповідальна, а в іншому - трохи ні. Ввімкніть надзвичайні новини чи Аварії на дорогах - може трохи інакше глянете на цей факт і Ви. Зле коли люди переоцінюють відповідальність ПІСЛЯ якоїсь неприємної події.
    На дорозі і секунда не має права Вас відволікти від цієї роботи - бо це зайвих кілька метрів дороги!
     
    Останнє редагування: 11 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  12. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    Я Вам вдячна, що Ви розповіли ЯК може бути. Тепер знатиму, що нема чого сідати з маленькою дитиною за кермо, бо всяке може бути. Таксі на щастя ніхто не відміняв.
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Lavazza

    Lavazza Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    мені особисто заважає навіть базікання малої, припнутої ззаду в кріслі, не кажучи вже про те, що їй щось може бути треба
    тому вона знає, що на мільйон питань в дорозі відповідь може бути одна - маму не можна відволікати
    я підтримую bora, нагла ситуація з дитиною в машині (навіть якби її знудило) не йде ні в яке порівняння з наглою ситуацією, в яку я можу потрапити на дорозі, відволікаючись на щось
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    Юля - дитина в машині себе може вести по-різному як в місяць так і в 7 років. А машину в декрет до якого періоду часу? Ми з моєю сестрою злагідно і мирно почали жити лишень!!!!!!!!!!!!!!!!!! коли заміж повиходили - ну а зараз при дітках то взагалі не розлий вода, але ж тато не раз, ще поки батьки були одружені, мав з нами купу всякого. З'їжджав на узбіччя та й по всьому. Ми от (мені було 12 років!, малій 7) їхали в Шацьк машиною, то по дорозі в Володимирі Волинському батьки нас виставили з машини на півгодини, бо ми не поділили хто як і коли буде спати на задньому сидінні, ну і що? просто до всього слід підходити з розумом. Я не їжджу зараз, але не вважаю їзду з дитиною в машині чимось легковажним або примхою. Це зручність, комфорт, можливості етс. Таксі ... це не завжди комфортно, особливо коли дитина ще малесенька (різні водії, машини бувають брудні і накурені...)

    Думаю при любих розкладах до виповнення року чи навіть 1,5 року дитині боялась би їздити у зв'язку з відсутністю досвіду, але зарікатись не буду і нікому не раджу.

    У мене наприклад знайома розлучилась, коли дитині був місяць, мусила частково підробляти, а де мала дитину лишити? ніколи не знаєш де впадеш. Такщо то все питання відповідного часу, можливостей і обставин.
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    цікаво, як це - кожен день як мінумум два рази (в садок-школу, з садка-школи) на таксі везти. плюс - ще інші потреби можуть бути. маленьку дитину не залишиш одну вдома, поки кудись треба поїхати (наприклад, в магазин).
    хто з мамочок користується авто для того, щоб дитину доставити і забрати з садка-школи, той очевидно досить далеко від тих садка-школи живе, інакше б пішки водили. тому таксі - це не завжди зручно тут.
    далі - жінка очевидно ще й працює на роботі, тому, завізши дитину на таксі, їй що - повертатися додому на тому ж таки таксі і тоді брати машину їхати у своїх справах.

    взагалі-то, можна і без машини жити, і постійно на таксі їздити, а можна водія найняти. але в кожного свої можливості.

    так сталося, що ми на час ремонту жили далеко від садка, чоловік рано їхав на роботу машиною. завозити не міг. я - не мала дргої машини. возила на таксі (тільки не треба про маршрутки тут - з дитиною двохрічною на перенавантажених маршрутах в час пік, а ще в зимовий період, коли всі пчихають-кашляють на неї, дуже не наїздишся). домовилася з одним таксистом, який щодня в одній і тій же ж годині під"їжджав і віз. ніби все добре виглядає. але майже рік такого возіння жодного разу в мене захвату не викликав.
    багато що змінилося, відколи я сама сіла за кермо.

    от ви даремно так про дітей в авто - це шовінізм якийсь. якщо дитина є - тоді що - жінка якась неповноцінна?
    для машини є автокрісло. якщо дитину з маленького привчити - то буде сидіти. молодша дитина міцно фіксується в автокріслі, проблем не повинно бути. але часом треба або щось поправити, або подати. старші діти (дошкільнята) верткі і мають багато примх якраз тоді, коли це не обов"язково зручно мамі. так що тепер - вдома сидіти?
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    а ви нічого передбачити не можете, ні в таксі, ні вдома. це діти [​IMG] я колись говорила точно так як ви :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  17. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    власне, про це і йдеться. дитину з маленького реально привчити до певних правил поведінки в авто. от і все.
    а якщо дитину нудить в транспорті - то це відомо і постійни стан - то хто ж її саму залишить на сидінні? тоді і питання всі відпадають.

    100%
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Lavazza

    Lavazza Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    Я не думаю, що хтось дійсно так вважає. Почалося ж іншого - наскільки в мами мають бути "вільні руки" за кермом, моя думка - руки мають бути НА кермі, не зважаючи на те, яка коробка передач і чи є діти в машині, чи нема.
    А будь які розборки (а як же без них?) - аварійка і зупинка в наближчому можливому місці.
     
    • Подобається Подобається x 8
  19. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    звісно, тільки так і не інакше. починалося з коробки передач. в місті мені більше подобається автомат, за містом - механіка. якщо б доводилося вибрати щось одне, то вибрала б механіку
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    от мене завжди цікавило, для чого чіпляють наклейки на машину типу "дитина в машині" - це означає розсіяна увага у водія?

    погоджуюся, що в першу чергу за кермом - ти водій, а потім мама

    а я думаю, це не має значення. якщо жінка добре справляється зі своєю машиною (автомат чи механіка) - це ніякого значення не має. вона зможе дати раду зі всім.
     
    • Подобається Подобається x 2