Дитяче ліжко

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Пупсик, 15 Січень 2010.

  1. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Не знайшла такої теми, а вона для нас актуальна. порадьте на що орієнтуватись при виборі колиски. Яку купувати для дитини. А може знаєте де їх виробляють.
    Не стільки впирається питання в грошах, як в якості. Бо більшість колисок які я бачила напевно не довго прослужать.
    Думаю така інформація актуальна не тільки дя мене. Ну і поділіться фотками, де спить ваша дитина!!!
     
  2. Бурулька

    Бурулька Well-Known Member

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    Фото додавати не буду, бо наша дитина спить в нашому ліжку.
    У нас є дитяче ліжечко, але воно декілька разів використовувалося як манеж, а зараз там склад іграшок, якими ми не бавимося. На скільки знаю, то в багатьох форумлянок така ж ситуація. Перед тим, як витрачати гроші і місце в квартирі на можливо непотрібні меблі, подумайте, чи воно Вам треба. Якщо Ви хочете, щоб дитина була на ГВ, то спільний сон дуже потрібен, тобто відпадає потреба ліжка.
    Зараз я би точно не купляла дитяче ліжко.
     
  3. Мар'яся

    Мар'яся Moderator Команда форуму

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    А я і не купляла - нам його позичили. Звичайне, без всяких прибамбасів. Для чого воно мені - поняття не маю, бо малий спить з нами, а якщо і спить в ньому вдень, то максимум хвилин 15, на дивані спить довше. І думаю, що спати так і не буде. Ми в ньому іграшки тримали раніше (поки корзиною не обзавелись), атепер коли малий підріс то саджу в нього замість манежу як треба десь відійти на хвилинку, бо з дивана вже втекти може.
     
  4. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    Доня від народження ще окремо від мене жодної ночі не спала, бо вночі спить коло циці. Навіть в пологовому спала зі мною. Але вдень я б хотіла, щоб вона спала в своєму ліжечку. от і цікавлюсь які ліжечка хороші і де краще купувати
     
  5. Milka

    Milka Moderator

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    У нас ось таке ліжечко

    [​IMG]
    Зовсім не шкодую що купляли, дитина майже постійно спить окремо. Беремо до себе для годування, а потім кладемо назад у ліжечко. Бувають моменти коли щось дитина неспокійна або часто їсть, тоді більшу частину ночі спить коло нас. А так і вдень кладу і не переживаю що коли проснеться може впасти з ліжка. Коли дитина більш старша там можна витягнути два "прутики" і тоді дитина собі сама залазить і вилазить, мені це було зручно під час вагітності, коли важке не підіймала. Ліжечко гойдається а може бути і нерухоме(блокується). Загалом, Я ЗА ЛІЖЕЧКО.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    у нас точнісінько таке..польське РАДЕК, якщо ніц не наплутала...навіть колір такий....дуже зручне...зміна висоти дна, бокова поперечка знімається, що дозволяє більшій дитинці залізати самостійно в люлю, фіксація колисання...ну і найфункціональніше для 12-ти метрової кімнатки - дуже вмістима шухляда...
     
  7. сяняНЯНЯ

    сяняНЯНЯ Well-Known Member

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    Elja,дуже гарне ліжечко,я таких навіть не бачила. Я своє не купляля-маємо ще наше з дитинства,яке не колишеться.На деякий час зичили колиску(4міс.),коли мала хотіла колисатись.А так весь час спить з нами,якщо так можна сказати,бо я присунула впритул ліжечко і зняла боковинку.
     
  8. Milka

    Milka Moderator

    Відповідь: ЯК ВИБРАТИ КОЛИСКУ

    У нас не поперечка знімається, а витягуються дві палички на пружинах, і через той проєм дитина спокійно собі лазить.

    Купляла в "Товарах для малят" на Південному.


    Приглядаємось на двохповерхові ліжка, може хтось щось порадить.
     
    Останнє редагування: 16 Січень 2010
  9. Vitaminka

    Vitaminka Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    [​IMG]
     
  10. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    Ми ліжечка не купували, подарили на хрестини! Воно на шарнірах було, але ми їх відкрутили, опусти дно на рівень нашого ліжка, відкрутили одну боковинку і присунули до свого, і так дитина спала з нами але в свому ліжечку, нам було дуже зручно і не треба було нічкою ставати годувати, і я не переживала що притисну дитину!:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    А нашо? Чому вона не може спати там само, де спить вночі?
     
  12. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    ну в мене те саме..то я трохи зле описала

    ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

    ну, мабуть, застеляють вдень люди дивани, тому і в ліжечка кладуть
     
  13. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    це точно. це так "оцивілізаційовано"-щоб дитина спала окремо від мами. феее,как гадко. соромно,що я колись ложила доцю спати окремо.аж страшно робиться,що воно таке маленьке,беззахисне,чуже в цьому світі спало десь далеко від мене,не чуло мого дихання...жах.як добре,що малеча своїм плачем показала як має бути,і відтоді ми спимо разом і ми щасливі!не уявляю,як то спати окремо від мацьопкої дитини.у тваринному світі,ні одна мама не кладе своїх немовлят спати окремо,вони всі підлазять до неї і так проводять весь час,поки не стануть самостійними,а у нас? відгороджуємся від дітей,а потім плачемся "чому поведінка така? чому дитина замкнута?і т.п."

    так що,краще купіть на ті гроші слінг і будьте ближчі до дитини,аніж розділяти її гратами:girl_bye2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Myroslava82

    Myroslava82 Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    Знаєте, діти різні бувають. Катрусі спала зі мною доки я її годувала грудьми, а потім вона сама захотіла спати в колисці і колисатися: їй так краще було, щоб мама сиділа коло неї співала пісеньки. А вдень я клала її спати в ліжечко, бо в знайомих дитина впала з ліжка під час денного сну. Катруся теж дуже вовтузилася під час сну і мені було спокійніше, коли знала, шо вона не впаде. Тепер теж витягнули кілька планок і вона приходить сама після обіднього сну. Зате зранку неможливо її витягнути з її "території".
    А колиска в нас саморобна: до ліжечка на колесах, ми замість коліс замовили дві дуги і Катруся отримала таку колиску.
     
  15. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    да ладно вам...А як щодо дітей, які сплять з народження у ліжечку не просинаючись цілу ніч? Притому вони не плачуть, тобто їх нічого не тревожить. Та це ж щастя для батьків які можуть теж спокійно виспатись.
    В сашки не склалось з ліжечком, тому й досі спит зі мною...не вважаю це ані поганим ані добрим. Незнаю як буде з другою дитиною, але ліжечко купувати буду всеодно, а раптом дитина буде хотіти там спати
     
  16. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    Я вже писала, що сплю з доцьою разом від дня її народження. Після родів з купою швів я не могла порухатись і сама просила,щоб мені її поклали поруч. В мене знайома недавно народила синочка, то ще й в кишеню медперсоналу дала, щоб тільки на ніч дитину від неї забрали, при тому малого нагодували сумішшю і після того ГВ вона так і не налагодила. Я не розумію ваших закидів. І дитину в клітку садити не збираюсь. А спати вдень в мому ліжку їй не добре, а я ж теж не маю можливості спати з малою постійно (денний сон маю на увазі). Є ж ще певні обов"язки по хаті. Щодо слінгу, то я згідна і обов"язково його придбаю. А щодо ліжечка, то я його теж хочу купити, а дитина сама підкаже, хоче вона в ньому спати чи ні. Зараз вона спить вдень в люльці від каляски, а вночі коло циці. І спокійна, не протестує. То може не варто робити якихось висновків про мої бажання відокремити дитину???
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    це точно правда,головне її зрозуміти


    та купуйте! я теж купувала,а потім продала,бо дитина ,як ви виразилися,сама підказала,що вона думає на рахунок ліжка!
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. tslezinska

    tslezinska Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    Я не застеляю на день свого ліжка, тому малеча спить вдень на ньому.
    А коли вони їдять???
    Ну то власне, шо мова йде про новонароджену дитину, якій просто нема чого спати в окремому ліжечку. А коли дитина виростає і сама проявляє ініціативу спати окремо - з цим ніхто не сперечається, і дитині купують окреме ліжко чи то ліжечко.
     
  19. viltis

    viltis Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску

    Я,як кожна мама, для своєї дитини старалась купити всьо "необхідне"....вже писала, що в нас є і каляска, і слінг, і ліжечко, і кріселко масажно-вібраційне....
    Зі всім ми подружились,а от з ліжечком ніяк...
    Ще вдень могла покласти спати...і то дуже рідко,а зараз то хіба як треба стуститись на 1-ий поверх комусь підїзд відкрити, то ставлю в ліжечко...а так, спить з нами, а адень, на нашому ліжку, навіть складеному,або в кріселку на кухні 9але то рідко)....
    Недавно муж мене спитав---а що ми будемо робити, якщо буде ще одна ляля.....сподіваюсь, до того часу Ярко перейде на своє ліжко, ну або ми переїдемо і купимо в спальню величезне ....на всіх:)
     
  20. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Як вибрати колиску