Шукаю роботу!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    В цій темі розміщуємо СВОЇ (а не кума/брата/свата) оголошення щодо пошуку РОБОТИ (не підробітку чи домашньої).
    Хочете запропонувати свої комерційні послуги (видрук-набір текстів, ремонт квартир, рукоділля, репетиторство, догляд за дітьми та інші ПОСЛУГИ) - запрошую в гілку про Рекламу :banned:
    Залишати № телефону забороняється (буде видалено)
    Увага! Оголошення про пошук виконавця розміщуються окремо.
     
    Останнє редагування: 24 Грудень 2011
    • Подобається Подобається x 12
  2. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу на дому, або з вільним графіком (впевнений користувач ПК, швидкий набір тексту, комунікабельність). Розгляну всі пропозиції. маю досвід роботи промоутером.
     
  3. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Підкажіть, будь ласка... Дуже цікавлюся роботою, яка пов'язана з фінансами, так би мовити, повним циклом "кровообігу" підприємства: робота з фінансовою звітністю, бюджетування, контролінг, аналітика фінансів... Це, звичайно, широкий розмах - можна і на одну ділянку "замахнутися". Освіта - фінанси, досвід роботи у фінансах є, правда не у цій сфері, англійська - intermediate. Додаткові відомості про себе надам в ПП.
    Буду вдячна за будь-яку інформацію, в тому числі за рекомендації про львівських роботодавців, які можуть запропонувати такі вакансії.
     
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу інспектора з кадрів за сумісництвом, досвід роботи 2 роки зі штатом 250 працівників( ведення кадрового діловодства : накази про прийом, переведення, звільнення, про відпустки, лікарняні, трудові, особові справи, книги реєстрацій та звітності......часткові обов'язки HR-менеджера - пошук та адаптація персоналу, формування посадових інструкцій та положень).Може комусь згожусь))))
     
  5. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Я маю майже 5 років досвіду роботи якраз з бюджетуванням, контролем за бюджетом та управлінським обліком.

    Із задоволенням би повернулась з декрету на фірму, яка приділяє велику увагу бюджетуванню та фінансовому контролінгу, було би де розвернутися :)
    Якщо комусь потрібно такого спеціаліста, звертайтесь)
     
  6. MiraMax

    MiraMax New Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу на дому, або з вільним графіком (впевнений користувач ПК, швидкий набір тексту, комунікабельність). Розгляну всі пропозиції.
     
  7. Diamond

    Diamond New Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Привіт всім! Шукаю роботу адміністратора. Досвід є: 1 рік в стоматологічній клініці, майже пів року працюю в готелі адміністратором. Англійська, російська, румунська - вільно, впевнений користувач ПК.
    Відповідальна, комунікабельна, кмітлива, швидко навчаюсь. А за фахом я - редактор-видавець... але де ж зараз потрібні редактори:girl_cray:
     
    Останнє редагування модератором: 28 Лютий 2010
  8. meros

    meros New Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    шукаю роботу акушерки, медсестри або масажита!
    В квітні малого обіцяли взяти в садочок, тому вже починаю шукати!
    я була на декретному місці, тепер воно заняте, до трьох років маю ще час, тому звільнятись не хотіла б !
    Може хтось щось запропонувати в моєму випадку!
    Дякую!
     
  9. mamaTimy

    mamaTimy ... трохи вредна))

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю надомну роботу!!! Я- мати одиначка і сиджу вдома з дитиною. Це може бути складання ручок, іграшок, біжутерії чи розмальовування магнітів (на холодильник), а також інші. Можливо хтось щось порадить, або має знайомих, які працюють на дому. Прошу надати хоч якусь інформацію. Дякую!
     
  10. kot

    kot миється в бані

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    вмію добре рахувати,обчислювати,відмінник з математики.Шукаю роботу,пишіть в пп
     
  11. Натуся

    Натуся Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу вчителем французької мови.Орієнтовно на кінець травня хочу вести малу в садочок і починаю підшукувати роботу.Якщо хтось знає школу,в якій потрібен вчитель французької мови-пишіть,будь-ласка в ПП,буду дуже вдячна.(Це може бути не лише школа,в дипломі пише -викладач,отже думаю що ліцеї-гімназії теж підходять)
    П.С.:Можна і на неповну ставку
     
  12. natka75

    natka75 Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу для свого чоловіка (на даний час в декреті).по спец-сті він оператор верстатів ЧПК -числове програмне керування(довго працював на заводі),потім працював монтажником метало-пластикових вікон (сталася травма, через яку я вимушено вийшла на роботу і ми помінялися "ролями")Шукаємо щось пов"язане з виробництвом, будівництвом, ремонтом (може бути помічником майстра, руки має "золоті", все вміє і робить по дому сам),можлива робота в нічну зміну (цей варіант був би оптимальним, бо садок у нас до 16-17.00 максимум, а я працюю довше).Одним словом якщо хтось має якісь пропозиції, напишіть будь-ласка в пп, буду дуже вдячна.
     
  13. Туфелька

    Туфелька Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    шукаю роботу майже любу- акушерки або медсестри в приватну клініку, в зоомагазин, в книжковий магазин, на гуртовню іграшок або канцтоварів, адміністратором в салон краси або приватну клініку. буду вдяна за любі пропозиції-пишіть в ПП.дякую.
     
  14. Shura

    Shura New Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу! Мені 27 років. Освіта вища, спеціальність "Менеджмент організацій". Знання програми 1С-Підприємство. Досвід роботи - 7 років; виписка накладних, робота з постачальниками, ведення переобліків у магазинах. Можливо хтось шукає працівників?
     
  15. Hanny

    Hanny Active Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу. Освіта вища, економічна . Працювала в банку , в кредитній спілці. Вмію спілкуватись з людьми, працьовита, відповідально ставлюсь до роботи, акуратна, пунктуальна, легко адаптуюсь до нових умов. Цікавить робота повязана з допомогою і спілкуванням з людьми.
     
  16. Lizza

    Lizza Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу на декілька годин в день.Гуляти з собакою, з дитиною,сходити за продуктами. Знаходжуся в декретній відпустці. Досвід спілкування з дітьми - 1р,7міс, з собаками -все життя))Акуратність,уважність та чистоту гарантую..Живемо в р-ні "СПАРТАКА" на Мельника.
     
  17. Lapatulya

    Lapatulya Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу. Освіта вища, економічна. Працювала в страховій компанії, стажувалася в банку. Розгляну вакансії як економіста так і продаіця- консультанта.
     
  18. meri5

    meri5 Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу. Освіта вища, будівельна. Досвід роботи в будівельній галузі 6 років. Бажано інженер-будівельник.
     
  19. Irynka84

    Irynka84 Active Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу для тата. Освіта середня спеціальна. Великий досвід роботи. Оскільки зараз застій у будівництві, то він іноді сидить без роботи, яка приносить дохід. Займається опаленням (сантехніка, вода, каналізація, тепла підлога). Роботу виконує швидко та якісно, працює з колегою. Вони майстри своєї справи!
     
  20. Rashkovska

    Rashkovska New Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Шукаю роботу! Закінчую філологічний факультет, спеціальність - українська мова та література, прикладна лінгвістика, магістр. Зараз робота потрібна будь-яка, могла б на кілька годин в день нянею. Місяць працювала в редакції районної газети (на літніх канікулах).
     
  21. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

    Дівчата, шукаю роботу! Закінчую тепер і отримую бакалавра по географії, тобто педагогічну освіту! Шукаю роботу на літо, розгляну будь-які пропозиції!