антибіотики

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Harmony, 15 Травень 2010.

  1. Harmony

    Harmony Member

    Хоча кожен організм індивідуальний поділіться досвідом прийому антибіотиків! Чи були побічні дії? Чи допомогло? Що приймали щоб лікування не відбилось на Вашому здоровї?
     
  2. zylia

    zylia Member

    Відповідь: антибіотики

    Зимою пила антибіотик ленкоміцин(кістковий), випила не багато,але зрозуміла що таке дисбактеріоз в страшній формі. відновлювалася місяць. нещодавно мала вірусну інфекцію, вдруге за останній місяць. дуже сильно кашляла. з першого дня хвороби почала пити аугментин - наслідок запалення легень.
     
  3. Drizzle

    Drizzle New Member

    Відповідь: антибіотики

    Четвертий день п"ю аугментин після стоматологічного втручання. З першого дня побічні у всій красі - трохи нудить, розлад шлунка, в животі бурчить і булькає. Ось...
     
  4. stira

    stira New Member

    Відповідь: антибіотики

    Пила флемоксин солютаб. Ніяких побічних ефектів не спостерігала, перенесла його дуже добре, хоча антибіотики і собі і діткам стараюсь давати в останню чергу.
     
  5. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    Вірусна інфекція не лікується антибіотиками. Чому запалення, як наслідок застосування антибіотика? І чим ви лікували запалення?
     
  6. zylia

    zylia Member

    Відповідь: антибіотики

    запалення - не наслідок застосування антибіотика, але дивно чому антибіотик не перешкодив ускладненю (пневмонії).
    в мене був рецедив вірусної інфекції.тобто була вірусна інфекція я її вилікувала народними методами і гемеопатією, а за 5 днів повторилася ще раз. але я почала кашляти. зробила рентген. сходила до лікаря. і вона сказала. так як організм ослаблений після першої вірусної плюс кашель, то краще відразу пити антибіотики, так я і зробила.Результат - пневмонія

    ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

    пневмонію виявили на 5 день прийому антибіотику, а день перед тим мене слухали 2 досвідчені лікарі. і ніяких хрипів не було. а зараз пневмонію лікую азитроксом.
     
  7. mirishka

    mirishka Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    Ой, я наприклад проти антибіотиків, та взагалі будь-яких таблеток навіть вітамінів, настроєна дуже проти, бо вони підривають імунітет, стараюсь зміцнювати організм народними методами, коли хвора іду до лікаря, немає нічого серьозного, а він виписує список таблеток, ніколи їх не купляю, пила антибіотики два рази в житті.
     
  8. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    І я проти... Але коли з двостороннім запаленням на 30 тижні вагітност івтрапляєш в реанімацію, то варіантів небагато...

    Мене таке цікавить. Є такі ситуації, що застосування антибіотика є виправданим. Як доцільніше вводити його. Бо якщо в таблетованій формі, то проблеми з ШКТ гарантовані. Може краще колоти?
     
  9. Myroslava82

    Myroslava82 Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    Але вірусна інфекція дає ускладнення, які лікують антибіотиками, чи не так?
     
  10. Оляна

    Оляна Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    При вірусній інфекції треба приймати противірусні препарати і ті, що підвищують імунітет.А приймаючи антибіотики ви добиваєте залишки імунітету і створюєте сприятливе середовище для прогресування вірусної інфекції- як наслідок- запальний процес.
    А щоб зменшити вплив антибіотиків на ШКТ паралельно потрібно приймати препарати, що містять біфідо-лакто-бактерії, типу Хілак, Лактувіт,Симбітер. Ті,що сприяють відновленню мікрофлори кишківника. Приймати не раніше, ніж через годину після прийому антибіотиків.
     
  11. Туфелька

    Туфелька Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    звичайно краще, а в крапельниці -ще краще, бо тоді всмоктується він краще, адже потрапляє відразу в кров"яне русло,і постійна концентрація антибіотику в крові вища, що краще для лікування-ефект сильніший, але від дизбактеріозу всеодно не врятує, хіба паралельно пити Лактовіт форте, то прояви будуть не так помітні. а якщо пощастить, то і дизбактеріоз не розвинеться у всій своїй величі))).
     
  12. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    Це не вірусна інфекція дає ускладнення. На фоні ослабленого імунітету вірусною інфекцією може розвинутись бактеріальна, аку і лікують антибіотиками. А ще часто паралельно застосовують протигрибкові засоби.
     
  13. Dolli

    Dolli New Member

    Відповідь: антибіотики

    да иногда без антибиотиков не обойтись-(
    часто если ОРВИ переходит в бронхит или хуже всего в воспаление легких то тут ниче не поделаешь нужно пить антибиотики, мне в прошлый раз врач сказала пить калину-малину, а мне хуже и хуже - и оказалось что пневмония, лечили потом 5 дневным курсов сумамеда, но ттт все прошло, хотя если б заметила врач раньше то может и быстрее бы выздоровела
     
  14. Samodumka

    Samodumka New Member

    Відповідь: антибіотики

    Важливо правильно підібрати групу антибіотка. Бо якщо він не діє на ті мікроби, які викликають пневмонію, то і ефекту від нього не буде. Як мінімум, дивіться в інструкції на покази застосування.
     
  15. elpis

    elpis New Member

    Відповідь: антибіотики

    Багато раз намагалася вилікувати синові бронхіт без антибіотиків(варила ісланський мох, робила інгаляції і т. д.), але після довгого виснажливого кашлю здавалась. Зви- чайно процес одужання з антибіотиком є значно швидший. Але важливо підібрати "правильний" препарат. Моєму синові, наприклад, не підходить амоксицикліновий ряд , а цефаспориновий(цедокс,цефатоксин і т. д.)
     
  16. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Відповідь: антибіотики

    В грудні мала ГРВІ з високою температурою . Дало ускладнення на горло. Призначали одні, потім інші антибіотики - всього 3 варіанти. Перед випискою з лікарняного зробили посів -виявилося, що стафілококк, який викликав хворобу, стійкий до антибіотиків, не діють вони на нього. А якби я їх пила...
     
  17. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: антибіотики

    Я, можливо, роблю не правильно, тому не є прикладом для наслідування, але, коли в малого береться ангіна, температура відразу 39 і вище не збивається- відразу колю антибіотик, бо потім набагато гірше. Маю гіркий досвід.
     
  18. svoboda

    svoboda Member

    Відповідь: антибіотики

    А чим Ви намагаєтесь збити температуру?
    Зараз є антибіотики в сиропах, які добре виліковують ангіну. Сумамед - найбільш безпечний і ефективний, якщо не підходить Сумамад (або інший сироп, може дитина рве після сиропу), можна взяти в таблетках, наприклад Флемоксин - він розчинний, без смаку. Якось зразу колоти - шкода :sad:
     
  19. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: антибіотики

    Анальдім( в свічкаx), Ібуфен температуру збивають нам максимум на 2 год... А далі знову 39 і вище. Від антибіотиків в сиропаx малий рве і вони абсолютно ніякого результату йому не дають. Якраз 31 грудня ц.р.почалась ангіна, виписали нам аугментин. Ми його приймали і 8 січня швидка забрала нас в лікарню, де вже кололи антибіотик. І чого я відразу не вколола? Що я виграла тим? Абсолютно нічого, бо дитина вимучена, виxудла, з синцями під очима і від одного антибіотика перейшли до іншого.

    ---------- Додано в 07:29 ---------- Попередній допис був написаний в 07:25 ----------

    (SVОВОDА, дякую за поради, прийму до уваги). Колоти дійсно шкода, але що поробиш?
     
  20. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: антибіотики

    Підкажіть будь ласка, чи можна зменшити дозу антибіотика після 5 днів прийому і явного покращення?
    Потрібно приймати 10 днів. Дози були назначені досить високі, бо була стрептококова ангіна, але вже ситуація значно покращилась, тільки від антибіотика постійно тошнить...