Дешеві аптеки

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем bora, 27 Червень 2010.

  1. bora

    bora Well-Known Member

    Ні, це не реклама.:) Це спроба зібрати об"єктивну інформацію, щоб у разі термінової потреби форумлянам не довелось значно переплачувати.

    ПОчалось все з того, що два дні тому забігла до аптеки спитати ліків і на свій подив почула ціну на 30 грн вищу за звиклу, забігла в ще одну аптеку - там різниця 40 грн. Це тільки на одному препараті! Я розумію конкуренція мала б витіснити, але щось не стається. а воно так недобре...
    Так от дешева аптека є на Хімічній, біля перехрестя з Замарстинівською. У разі потреби раджу просто взяти і подзвонити до них, щоб орієнтуватись в цінах.
    А от до гарних цін ще й хороша наявність різних ліків - біля Добробуту - в аптеці Знахар. Проте в цій аптеці будьте готові до черг.
    Надалі, давайте залишати в цій темі, хто які ліки по скільки купував, щоб могли порівняти. Я купувала Ярину на Хімічній по 102 грн.
     
  2. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    однозначно. тепер купляю тільки там. Зі Знахарем не порівнювала, бо там ще черги ого-го, але однозначно дешевше, ніж в інших.
    Скажімо, мій макропен вийшов 40 грн, а на Привокзальній - 46.
     
  3. Alonka

    Alonka New Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    А з моїх спостережень статус "дешева аптека" досить відносний. Ліків купляти доводиться багато, і не завжди в одній аптеці найдешевше весь список, максимум дві-три позиції, а в сусідній ці дорожчі, а інші дешевші...тому мабуть найкраще дзвонити :girl_phone1:
    Бо якщо ліків треба багато, або дуже дорогих то вигідно їхати в інший кінець Львова, а якщо одні, і з різницею в 5 грн, то можна і підбоком купити (маршрутка+нерви+час=та сама ціна що в дешевій). Інша справа коли аптеки прикупі, а різниця нулями вимірюється.
    Пару днів тому купила ліки за 17 грн (в дорогій аптеці!) які зі знижкою в дешевій за 23 купляла:girl_mad: ну і що тут скажеш...
     
  4. Anelija

    Anelija New Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Дівчата, Знахар однозначно найдешевший. От тільки на Б. Хмельницького дорожчий ніж на Виговського. Зрештою є сайт цієї мережі аптек http://www.apteka-znahar.com.ua, я там ціни взнаю і порівнюю з цінами аптеки, що знаходиться біля хати. Звичайно, якщо мова йде про дорогі препарати. Недавно купляла еуфорбіум - в Знахарі 47 з копійками, а біля хати 63. Без коментарів...

    Ось є тел. аптек Львову http://www.city-adm.lviv.ua/for-citizen/medicine/5063-apteki

    ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

    Ереспал сироп 150мл 34.60 грн в Знахарі, а я купила за 39 грн в найближчій аптеці, бо треба було терміново.
     
  5. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    А як щодо так званих соціальних аптек? Там ціни насправді низькі чи тільки реклама така?
     
  6. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Є Аптека Низьких Цін, то там досить дешево. Знаю є навпроти Добробуту, з того боку де Оперний
     
  7. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Едельвейс на Городоцькій.
    Аптека низьких цін -на Бандери/Антоновича - суттєєво дешевша
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  8. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    так,Знахар дійсно дешевий, часто там купую. Черги завжди величезні.Але от одни знайомий нещодавно сказав, що звідкись знає, що в Знахарі 85% ліків-фальсифікат.не знаю,чи достовірна та інформація. Але там ціни відчутно нижчі. Я купувала раз Монурал порошок в D.S. за 120 гр, а потім в Знахарі то й же порошок за 86 гр...
     
  9. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Кажуть дешева аптека-гуртівня 3і, що перед кінг-кросом
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    є гуртівня 3і біля Личаківської,вул.Станція Личаків,7 здається
     
  11. Відповідь: Дешеві аптеки

    Дівчата, в Знахарі такі низькі ціни не тому, що вони такі добрі, а інші аптеки погані. Можу вам сказати з впевненістю на 100 %, що у Знахарі переважна більшість фальсифікованих або контрабандних ліків.
    Я працюю у фармацевтичній галузі і знаю це на 100%. Тому що в них часто продажна ціна є нижчою, ніж та яку пропонують гурті фірми для аптек.
    Не жартуйте зі своїм здоров'ям, а тим більше зі здоров'ям своїх дітей
     
  12. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    казали, що її власне звідти на стрийську і перенесли
     
  13. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    от власне це я також чула.Але де певність, що і в інших аптеках не фальсифікат? Я в знахарі недавно купила дорогі каплі :sad: і як знати, що вони добрі? мали би бути гомеопатичні...
     
  14. Відповідь: Дешеві аптеки

    Нефасильфіковані ліки точно в мережах: "D.S.","Едельвейс", "3І", "Аптека низьких цін", "Ваша аптека"

    ---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

    Ці мережі працюють із великими гуртовиками України, які гарантують і підтвердхують якість ліків, і самі мають ліцензії на гуртовий продаж ліків.
     
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    якщо про Знахар це дыйсно правда, то шкода, що про це ныхто не знаэ, там таы черги цылий час. Старшы люди вистоюють, а їм дають невідомо що..........
     
  16. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Ми з чоловіком теж частенько ліки купляємо саме в цій аптеці, бо ціни нижчі аніж в інших аптеках і зручно є те, що недалеко від дому, тепер маємо над чим подумати :girl_in_dreams:. як я собі пригадую, то у них де віконечко провізора висить ліцензія на всі медикаменти, звичайно в наш час все купляється, то як знати що в інших аптеках не фальсифікація?
     
  17. Редвумен

    Редвумен Active Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    такого поняття як "ліцензія на всі медикаменти" НЕ існує! Є ліцензія на вид діяльності. А щодо товару- медикаментів має бути сертифікат. До того ж на кожну окрему партію товарів. От його ви і можете вимагати, щоб перевірити фальсифікат це чи ні.
     
  18. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    можна подумати, що в інших аптеках- якось інакше. ви ж не перевіряєте сертифікати при купівлі на ліки при кожному придбанні ?
    вчора в Знахарі купила стрепсілс - нормальний, як завжди. і купила дещо з АВЕН - бо саме там був великий вибір.
    п.с. на Авен до речі ціни аналогічн і+- 1-2 грн. -аптеці Сальве.
     
  19. соломійка

    соломійка Well-Known Member

    Відповідь: Дешеві аптеки

    Дешеві ціни - у аптечному складі "Зі" (кінець вул.Стрийської) - купляємо там ліки для мами (у неї проблеми з тиском), різниця в ціні на окремі препарати у порівняннні з іншими аптеками іноді перевищує 100 гривень. Звичайно, за валідолом чи іншими недорогими ліками їхати так далеко ніхто не буде, але при купівлі дорогих медикаментів або їх великої кількості економія буде суттєва.
    АЛЕ там треба уважно перевіряти чек, якщо вас буде обслуговувати молода жіночка - уже неодноразово і не тільки ми звертали увагу на її "помилки" - вибиває або більшу кількість ліків, або двічі те саме.
     
  20. Відповідь: Дешеві аптеки

    Люди не перевіряють, а в нормальних мережах аптек, які купують ту чи іншу партію товару зобов'язані перевіряти і я знаю, що перевіряють. Це одна із вимог законодавства - називаються вхідних контроль якості лікарських засобів.

    ---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

    Це не ліцензія на медикаминти, це ліцензія на аптеку, тобто на продаж всіх лікарств зареєстрованих на території України. Без цієї ліцензії відкрити аптеку неможливо. А на кожне лікарство є сертифікат або гігієнічний висновок.