Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

  1. LadyLand

    LadyLand New Member

    Відповідь: Шацьк

    Допоможіть з контактами на о. Пісочне!!!!!

    Дуже б хотілось поїхати відпочивати зі сторони с.Мельники, може хтось має якісь телефони.
     
  2. BIEDRONKA

    BIEDRONKA Member

    Відповідь: Шацьк

    Ми сідали біля Магнусу, подивіться в інтернеті телефони, бо десь не зберегла. Вони їдуть в с.Світязь, а потім на Гряду.
     
  3. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Шацьк

    Ще нагадаюсь тут. дівчата, буду в Шацьку на Гряді з 1 по 7 липня. хто буде теж, свистіть,може зорганізуємо якусь міні форумівку.в неті можливо буду тільки до кінця тижня.
     
  4. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Відповідь: Шацьк

    Ми минулого року відпочивали на Медику.
    малому було 10 міс.
    Умови, звісно, жахливі. До того ж, півтабору чимось потруїлося і пару днів було повальне незваріння шлунку.
    Але хороша компанія компенсувала такі незручності:)
     
  5. Onka

    Onka Member

    Відповідь: Шацьк

    приєднююсь до прохання про якісь контакти:girl_flirt:. Минулого року були на Свитязі озеро сподобалося дуже таке собі маленьке море. Хотілося б поїхати на Пісочне.:girl_claping:
     
    Останнє редагування модератором: 5 Липень 2010
  6. Надька

    Надька Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    я буду.....в той же часі в тому місці..... :girl_claping:

    ---------- Додано в 08:01 ---------- Попередній допис був написаний в 07:52 ----------

    повністю з вами погоджуюсь..... водичка там чиста коли погода класна...навіть видно де закінчується пісчане дно і посинається глибина.... одна проблемка.... ніхто чомусь нечистить комиші які там починають рости...
     
  7. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: Шацьк

    Минулого року поїхати на море не вдалось, тому поїхали в Шацьк і то на пару днів. Зупинились в приватному секторі с. Мельники, о. Пісочне, дуже сподобалось. Умови були хороші, але і платили ми за них дорого (двомісний номер 350 грн). Жили у зрубі, мангал біля будиночка, дрова давали по першому проханню, качелька-гойдалка, столик з кріслами на балкончику, джакузі по подвір"ї. дуже чисто і затишно. Господарі-супер. Озеро неймовірно чисте.
    Заїхали подивитись в Гряду, там нам не дуже сподобалось, але озеро і справді дуже велике.
    Кого цікавлять контакти пишіть в приват.
     
  8. Надька

    Надька Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Я неспорю в приватному секторі подекуди кращі умови ніж на гряді,але якщо жити унавколишніх селах скучно на гряді ж веселіше більш активніший відпочинок.... і базарчик є і дискотеки....але то як для кого....
     
  9. barsiko

    barsiko New Member

    Відповідь: Шацьк

    Хтось може має контакти на Гряду, дуже прошу скиньте, бо плануємо на вихідні вибратись, а там завжди місць бракує...
     
  10. Надька

    Надька Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ой то проблемно, а ви попробцйте знайти в інтернеті телефони.... бо ми вже раз так їхали і толку з того невийшло...все там треба наперед шукати
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Шацькі озера обожнюю,зокрема озеро Світязь.з самого малечку там. Мама колись призналася,що там я і появилася в животику :girl_in_love: може тому мене туди так постійно тягне.. Моя тітка там купила хату і поки робила з неї базу я там літом і півтора місяця сиділа.Оце був направду класс! знайшла там друзів і завдяки мені мій двоюрідний брат познайомився зі своєю тоді ще майбутньою дружиною і тепер він живе з нею там, в маленькому будиночку і я така шаровичка, маю до кого тепер туди їздити :girl_crazy: Тітка зробила базу і в неї постійно купа людей, дорогувато :) ясно що іноді я до неї їду, вона нам по знижках рахує :),але все ж зрозуміло,що їй краще поселити туди людей,які заплатять повну плату,а не нас. Хоча цього літа таки планую поїхати після весілля до неї.мені дуже подобається там, це село,так і називається-Світязь, там спокійно,гарний і рідний берег,який я вже добре знаю.
    [​IMG]
    Звичайно тепер з кожним літом стає все більше людей там, колись там була просто тишина і спокій.але була колись на Гряді-не сподобалося,брудно,шумно,туалети-смердить за кілометр..:bad: для бурного відпочинку з дискотеками-сам раз, а для більш сімейного спокійного я би вибирала село Світязь,або с.Мельники-там озеро Пісочне,теж дууже класне.

    в котеджах дорого, там вже в кожній заті люди понабудовували ще хатки,або й просто кімнати здають відпочиваючим і це виходить дешевше.Єдине, що то хіба так їхати і вже там ходити шуккати, питати, а то трохи не зручно, бо відпочиваючих тепер багацько.
    вконтакті є група, то група мого знайомого, він сусід моєї тітки :) ми там і познайомилися ще колись, в групі є багато фоток.Для мене Світязь-краще за море, вода м'ягесенька!!! як тільки приїжджаю і перший раз заоджу воду-просто казка-ніби шовком по руках.:girl_in_love:
     
    Останнє редагування модератором: 5 Липень 2010
  12. Komaryk

    Komaryk миється в бані

    Відповідь: Шацьк

    Я також обожнюю Шацьк. Так склалось, що в мене алергія на рибу і на море я їхати не можу, то ж змалечку практично кожного року їздила на Шацькі озера. Колись ще за Союзу відпочивали на турбазі "Шацькі озера" (тепер пансіонат), практично в кожному корпусі пожили. Мама деколи була керівником тургруп, то їздили з ними і Білорусію в Брест на "Брестську крепость". Також замітила, що тоді екологічний стан був все-таки кращий, бо приступ астми проходив, коли гуляла в сосновому лісі. Коли на базі стало дорогувато, почали відпочивати на базі від нашого Львівського ФМІ, там тихо, спокійно, є корпус і будиночки, база в лісі, до озера метрів 20. А останні роки відпочивала в приватному секторі, але поряд з базою ФМІ (думаю "Під Березами" знаєте ))). Гряда не подобається, там дуже шумно і брудно, багато людей, на пляжі "плюнути немає де". Також бувала на Пісочному на базі "Лісова пісня" (чи казка, вже не пам'ятаю), то також не дуже сподобалось. З кожним роком інфраструктура в Шацьку розвивається, відповідно ростуть ціни, більше людей, головне щоб це не нашкодило природі. Хоча якщо розумно підійти до цього, не потрібно нам заморські курорти. Зробити для кожного по можливості відпочинок.Недавно знайшла санаторій "Ness, то там ціни в доларах, зате все є. Але незважаючи ні на що Шацьк дуже люблю, приїжджаю туди, як додому, згадую різні історії, а яке там зоряне небо....
     
  13. Муська

    Муська Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    І ми минулого року там відпочивали,малому було 4,5 місяців.Умови погоджуюсь. Про отруєння також ходили чутки і тільки чутки. Менше купувати пончиків,риби та ін. в бабульок і буде зі шлунками все добре.Цього року там були(три дні тому вернулись).Умови тіж ,повна"савдепія". Але скільки ми там в тих хатах проводили,переночували,а остальний час на озері. Хочемо в серпні знову туди їхати.
     
  14. sofcja

    sofcja Member

    Відповідь: Шацьк

    Медик медиком, але ціна 55 грн з людини цілком доступна і умови терпимі))))
    з харчуванням просять 120 грн за добу.
    а Пісочне - найчистіше!
     
  15. cuxivchanka

    cuxivchanka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    В мене подружка поїхала в Шацьк,каже що погодка супер,водичка чистенька,ціни помірні ідуже багато людей...!Ніколи не була там бо надаю перевагу морю,але відгуки хороші:girl_in_love:
     
  16. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Незнаю як там на Медику і т.д.бо я і про Шацьки озера того року вперше дізналась:)І ми цього року відпочивали в Гряді.Умови супер.Пляжик чистенький.ні шуму ні галасу.Можливо тому що в жили на базі де лише сімейні пари і до всього решта нам треба було йти і йти.Харчування шикарне,ні кашок водних,ні макарон розколотаних молоком.Мясні страви смачні свіжі салати гарячі пиріжечки -словом клас.
    Мені дуже сподобалось.
     
  17. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: Шацьк

    Скажіть будь-ласка, як називається база на якій ви жили і які там ціни?
    Мені також дуже подобається на Гряді, особливо вечіром :). Завжди їздила в село Світязь і там винаймали кімнати в котеджах. Минулого року поїхали на Гряду і не змогли знайти вільних кімнат з умовами, принаймі, на поверсі і поїхали знову в с. Світязь, а цього року вже точно хочу попасти на Гряду
     
  18. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    Хочу на Світязь, але маю зараз проблему з доїздом. Машиною не виходить, а маршрутками з малими і торбами страшно теліпатись, там спекотно... Дівчата, може хтось знає, зі Львова до Світязя ходять якісь більш комфортабельні автобуси, ніж ті перероблені в пасажирські бусики??
     
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    ходять автобуси з АС-2,але колись то були старі автобуси,хоч великі,але дуже душні,брудні і повільно їдуть.Страшенно повільно.Я їздила клоись часто Брестським автобусом,до Шацьку,то ним їхати десь близько 5-ти годин,так як їде повільно і робить довгі зупинки у Червонограді,Нововольнську.Володимир-Волинську,Любомлі.Ще має бути Львів-Світязь автобус,той був трохи кращий і їхав до села і на турбазу.Але то було раніше,зараз не знаю,які то автобуси ходять.Я часто їжджу до бабці в Нововолинськ і звідти маршруткою до Світязя, вони там часто ходять і півторагодини їдуть.
     
  20. Curly Xena

    Curly Xena Well-Known Member

    Відповідь: Шацьк

    я теж шацька людина - в 2002 році приїхали туди вперше - і пропала :) фанатію від озера, вода - неймовірна-шкіра після відпочинку - просто шовкова. я не дуже люблю спеку та і дівчинка мудра:girl_crazy: -опалююся здебільшого в тіні - але в Шацьку - хотів би то не згориш- і засмага така медово-сонячна . сидимо там довго по місяцю - чоловік - серйозно займається риболовлею - щодень то лини то лящі :)
    я виплавала там все що могла - реально легко плавати по годині і більше. а з ластами....:girl_crazy: