Про пошту

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 30 Січень 2011.

  1. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Коли тобі пишуть з маіл.ру українською мовою, то в листі повністю відсутні літери "і", "є" та "ї".

    Підписка на теми з форуму потрапляє на маіл.ру в спам.

    А ще буває коли пишеш людині, а тобі у відповідь приходить мудацький лист "Ваше письмо не прошло спам-фильтр и было временно помещено в папку "Спам". Для доставки письма, пожалуйста, перейдите по этой ссылке:"

    Коли ви пишете мені з пошти укр.нет , то лист завершується не вашим підписом, а якоюсь мудацькою рекламою.

    А тим часом gmail.com уже багато-багато років знає українську мову, він зручний в користуванні, він не вставляє у ваші листи ніякої реклами, а тамтешній спам-фільтр працює ідеально.

    Навіщо ви користуєтеся mail.ru та ukr.net і не користуєтеся gmail.com ?

    Як свідчить статистика, лише 17% форумлян використовують поштовий сервіс gmail.com . Більшість мають нахили садо-мазо і сидять на ukr.net або ще гірше - mail.ru.

    Які мотиви цих людей, не зрозуміло.
     
  2. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Про пошту

    Елементарне незнання про gmail.com, принаймі, я про себе.
     
  3. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Про пошту

    в мене є пошта на gmail та на інших поштових сервісах, у кожного(ї) своє призначення. Є пошта на mail.ru, яка у мене вже багато-багато-багато років, є люди, з якими я втратила зв'язок, але вони знають цю скриньку, і час від часу мене по ній знаходять, є також сайти, про існування яких я час від часу згадую, і завдяки цій пошті я відновлюю пароль. Є також окрема скринька для реєстрації на різних сайтах також на mail.ru, оскільки раніше великої альтернативи не було, була якась скринька від провайдера, яку я могла переглядати лише вдома, та рамблер.. Загалом думаю, це як старий номер мобільного у невигідного оператора.
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Про пошту

    Я як лише освоювала ази інтернету,то мала скриньку взагалі на рамблер.ру :khomyak: Тепер тільки лиш gmail.com .Давно вже.Чоловік мій користується ним,я вже маму і тата пересадила на нього,бо вони до того вони теж користувалися щось типу рамблера. Лиш сестра моя на interia.eu.
     
  5. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Про пошту

    Так само, різне призначення.
    gmail - в мене це робоча пошта, а мейл.ру - для повідомлень з форумів, однокласників і т.п. мені її достатньо. Не люблю змішувати суто роботу й хоббі (захоплення).
    А спам все-одно переглядаю, часто дійсно туди попадають нормальні листи.
     
  6. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Відповідь: Про пошту

    Робиться дуже просто - на gmail створюєте папку скажімо "всяка дурня" і налаштовуєте щоб в неї попадали листи з форумів, однокласників та іншої фігні :) У мене наприклад вся пошта на вході автоматом сортується десь у 15 папок, залежно від відправника і теми
     
  7. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Про пошту

    Колись теж "спихала" все в одну пошту, поки мені її не зламали (дістали адміністрацію якимось чином, і адміністрація повірила що я забула все-все-все і вислала змінений пароль), мало того, що я не могла на пошту знайти,так на ній зберігались паролі з інших сайтів, форумів, якигось магазинчиків і т.д. То було ще коли я була студенткою. З того часу маю різні поштові скриньки для різних "хворих"))) "Важливу" скриньку даю лише по роботі. Для друзів є для друзів, для "світіння" в неті також окрема.
     
  8. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: Про пошту

    В мене теж дві пошти, одна для спаму з різних форумів, однокласників та інших сайтів, де потрібна реєстрація, а друга для важливих листів.
     
  9. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Відповідь: Про пошту

    У мене є кілька мейлів, основна і найдавніша - на укр.неті, ще 2 - 1 на джмейлі (але майже не використовую), а для спаму в мене i.ua. До укр.нету в мене претензій нема - ну хіба що деякий час він відмовлявся спам посилати у папку для спаму. Але то вже у минулому :). Та й цей мейл знають багато друзів, шо зараз далеко і соц. мереж не люблять.

    Ніхто досі ніби не жалівся на то :confused:
     
    • Подобається Подобається x 1