Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 21 Грудень 2006.

  1. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Є на Мотозаводі тренажерний зал Інтерспорт(там ще є аеробіка ,шейпінг,танці)Можливо і його з'явилася)Подивіться в неті їх телефон і подзвоніть уточніть.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    У Спортлайфі на УПА зараз неймовірно багато людей. Можу сказати лише за вечір. Через ремонт на чорновола черги за ключем - для жінок - просто не має вільних шафок. Потрібно стояти і чекати, коли хтось здасть ключ і звільниться місце. Ось така неприємна ситуація складається ввечері. Потрібно в темпі переодягатися, щоб встигнути на заняття (якщо ж звичайно дочекайся того ключика)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А як надовго цей ремонт,що вони кажуть??Я собі уявляю,який там зараз наплив людей особливо ввечері,коли всі після роботи))
     
  4. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    Я чула, що десь на тижнів 3. Ввечері людей точно набагато більше, ніж раніше було. Так незручно.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  5. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дівчата, а що то за кліпи у Спортлайфі? в душових всюди є такі оголошення типу "замов кліп"
     
  6. Siania

    Siania Love Life

    Сьогодні теж помітила. Може вони знімають кліп як ти в залі тренуєшся, на память :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    я чомусь думаю, що то ролик готових тренувань, показаних тренером, і саме тих тренувань, які потрібні тобі (такий собі відео-аналог персональної програми тренувань). але я не можу ніякої інформації про це знайти в неті. треба питати в їх тренерів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Pulupjak

    Pulupjak Active Member

    Кліпи- типу акції, можна кожного разу оплачувати за індивідуальне заняття, або взяти "кліп" де платиш за 10, а 11й в подарунок.
     
  9. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    У Спортлайфі у будь-який час змінити абонемент, тобто до звичайного доплатити різницю і взяти Преміум чи +басейн.
     
  10. Diamond girl

    Diamond girl New Member

    Усім любителям тай-бо! У районі мазепи, балатон відкрили новий спорт клуб Антей, набирається группа на тай-бо (мін 5 чоловік), зголошуйтесь, дуже класна штука для тих хто хоче схуднути і навчитися бойових рухів.
     
  11. modernessa

    modernessa New Member

    Дівчата, у Спортлайфі зараз є хороші акції до дня Валентина - абонемент для двох по ціні одного - так само, як було минулого року. І нещодавно теж була акція - зал до 17 2400 на 17 місяців - це по 140 грн/міс. На акцію можна попасти.
     
  12. Veuloria

    Veuloria New Member

    А можете конкретніше написати, що за клуб? А то ніякиї інфи абсолютно немає:girl_sad:
     
  13. Diamond girl

    Diamond girl New Member

    він знаходиться на вул. мазепи 11, біля аптеки знахар. Клуб невеликий, чистий є тренажерний зал, на другому поверсі проходять заняття групові. Клуб не величкий і новий, для людей які не мають часу їздити в інші ,кращі клуби,(в кого діти ,або хто на роботі) а займатися хочуть це саме воно.
     
  14. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Я ходжу в Ківі Фітнес на Науковій вже 4 місяці, до того ніде не ходила. Дуже мені подобається. Андміністратори привітні і відповідають на всі питання. Тренери Ілона і Люда з каланетики - просто супер! Я думала, що після першого місяця можу кинути це діло, але напевно атмосфера закладу затримала мене там,а потім зміни, які я на собі бачу
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    На Сихові є досить непогані заняття в Інтерсіті, Dodgi клуб називається. Я туди ходила на степ, тай-бо і шейпінг. Є аеробіка. Нічого особливого - великий зал, дві роздягальні, душова. Але я жодного разу не бачила щоб нею хтось користувався) Може через те, що я на вечірні заняття ходила, всі бігли додому митись і спати) Мені підходять групові заняття, дуже класні тренери, я ходила до двох -одна дуже жорстка, пряма і напориста, інша така мила, ніжна, добра і усміхнена. Чи це вони спеціально таких антиподів взяли чи так вийшло, не знаю. Але я від контрасту кайфувала) Тренери професійні спортсменки, параленьно розвивають свою кар'єру, надають консультації з здорового харчування, за вашим бажанням розробляють індивідуальну програму. Я ходила до нового року, потім мене скосив токсикоз, платила 250грн за місяць, двохразове відвідування. Прогуляні заняття не пропадають, їх можна відробити в зручний час, в будь якого тренера.
     
  16. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Хочу спитати чи пробували там пілатес або йогу? ЯКий ваш рівень підготовки? Бо в мене навіть не нульовий, а мінусовий, тому більше схиляюсь до пілатесу. Каланетика для годуючоі мами підійде?
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2015 ---
    Дівчата допоможіть вибрати між Формула краси на Стрийській і Ківі на Науковій, цікавить пілатес або інше того типу. Де кращітренери і умови, бо по розкладу мені підходять обидва.
     
  17. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Я ходжу тільки на каланетику(4 місяці - це мій перший клуб в житті, тому мала теж мінусовий рівень), на пілатесі була один раз, то після каланетики мені дуже слабенько, бо вправи більше на дихання і спину. В Ківі Фітнесі є пробне заняття(здається 40грн) можете піти спробувати
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2015 ---
    Думаю підійде, але краще запитатися професіоналів, можна їм туди подзвонити
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    Дякую, думаю в цей четвер зранку піду на пілатес, а в пятницю на каланетику і вирішу, що більше підходить. Я так і думала, що пілатез - це зовсім лайт-варіант)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Дівчатка, шукала я в темці - наразі дуже мало відгуків щодо Олімпу. Прочитала про відкриття клубу мережі на Сихові, тож дуже б хотілося дізнатися більше. Що включає їх річний акційний безлімітний абонемент? Чи підбирають тренери індивідуальні програми на тренажерах, потім присутні під час тренування і коригують при потребі?
     
  20. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Безлмііт - будь-який час та будь-які види тренувань+сауна
    Перший раз Вам символічно підберуть програму, але якщо для ефективності - всеодно варто "взяти" персональні тренування
    В залі практично завжди є "черговий тренер", але зайвий раз за Вами "наглянуть" лише після Вашого прохання, а не власної ініціативи