Мистецтво бути щасливими ...)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем zetta, 14 Грудень 2011.

  1. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Кожна людина оцінює свої данні по різному, зрештою при теперешніх можливостях у косметології і фешн індустрії -це не надто складно. А от підняття свого культурного і духовного рівня справді заслуговує поваги і початкові данні тут нідочогоІ без гармонії "облкадинки і змісту" виходить не надто добре.
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. NEW_GIRL

    NEW_GIRL Member

    Повністю з вами згідна, якщо немає внутрішного наповнення, то зовнішня краса ні до чого. То буде просто пуста лялька,а не жінка. Мені, наприклад, в цьому плані дуже подобається Маша Єфросініна. Дуже недурна дівчина, яка з непримітної та пухкенької перетворилась на стильну та струнку жінку, при цьому не втративши природність та не накачуючи собі силіконом все що можливо і не можливо.
     
  3. NEW_GIRL

    NEW_GIRL Member

    Але ось прочитала статтю про Машу http://officiel-online.com/krasota/trebuem-zhertv-spasaem-mir-byuti-sovetyi-ot-mashi-efrosininoy/, яка це колосальна праця, витримка, ну і звісно достатнє фінансування себе. Результат дуже не поганий. Звісно, кожна пересічна жінка не може собі дозволити всього цього спектра процедур, але якісь основні їдеї можливі та доступні кожній, було б бажання. А якщо ми добре виглядаєм, то більш впевненно себе відчуваем.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1