Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. Siania

    Siania Love Life

    не розумію навіщо брати таку породу у вольєр чи будку, це жорстоко, тим більше є багато інших порід собак, які прекрасно почуваються живучи на вулиці. Моя собака переходить за мною з кімнати вімнату, не переносить одинокості...
    Ну а щодо шкоди вдома - моя взагалі нічого не зробила, але ми, з появою цуценя, одразу скрутили всі килими, ховали взуття два-три місяці, ну і в неї було дуже багато іграшок :) Єдина проблема була - гуляння на вулиці, гіперактивність, от там вона переставала мене чути))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    я тут цілком з вами погоджуюсь,
    точно як наш ))), якщо чоловік щось робить і не має часу, не звертає на нашого уваги - буде ходити, навіть спати може не лягати цілісінький день лиш би бути біля чоловіка
    --- дописи об"єднано, 17 Січень 2015 ---
    вам добре, що ця проблема у вас була, а в нас вона так і залишається. напевне наша помилка в тому , що до року часу ми крім подвір я його ніде не виводили і він не бачив інших собак. ніколи не забуду нашу першу прогулянку в Стрийському парку, ми ледь його з фонтану не витягували. Не чує він і досі нас на вулиці, плюс може рватися втікати, думає, що з ним бавляться. От це для нас проблеми основні.
     
    Останнє редагування: 17 Січень 2015
  3. Siania

    Siania Love Life

    З фонтаном насмішили, згадався фільм Марлі)))
    Насправді в нас теж це була шалена проблема два роки, вона мене сильно тягнула, не слухалась якщо я її відпускала. Але тепер я з нею строгіша набагато, ходить біля мене поруч без повідка, але скільки на це пішло часу і нервів!!!
    Не пізно ще виправити поведінку Вашого пса, але мусите щоденно гуляти з ним за межами подвіря, він ж мусить десь дівати свою енергію :)
     
  4. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата маю питання- кіт другий день не дає себе погладити чи взяти на руки-домашній вибігає погуляти на вулицю-оглядали всього-найагресивніше реагує на натиск передньої лапки. Їсть, носик вологий і холодний. Дали ввечері 1-4 німесилу. Сьогодні ввечері лапа набрякла-на перелом не схоже бо ходить на всі чотири лапки. До ветеринара зможу потрапити у вівторок. Хто мав подібну неприємність-підкажіть що робили і як допомагали тварині. Сьогодні теж дали німесил-спить
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015, дата оригіналу: 18 Січень 2015 ---
    Таки виклали ми ветеринара-у кота-абсцес лапи, мусили дати наркоз бо навіть температури не давав міряти. Пункція була чистою-чекаємо щоб гнійник визрів або розмоктався, вклоли антибіотик і протизапальне-в"яла така моя киця-шкода її страшно-в кого з тваринами таке було?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. terezka

    terezka котяка-вишивака

    спостерігайте за тваринкою і далі, не давайте різних там нових смаколиків, все лише звичне і традиційне, також без протягів і т.п.

    коли сказав лікар показатись?
     
  6. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    лікар приїде завтра щоб глянути чи сформувався гнійник
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Музик

    Музик Мартуська

    Дівчата, з'явилась проблема. мій песик боїться гуляти. не знаю як то пояснити, на дворі поводиться нормально, радісна, весела. але перед виходом з хати трясеться вся, намагається мені на руки залізти чи сховатись десь, перестає тремтіти, тільки якщо я її обіймаю міцно. і то тільки, коли гуляє без мене, з чоловіком. зі мною йде нормально.
    минулого року таке було, коли ми ввечері виходили і салюти лупили, то вона їх лякалась і тоді починала тремтіти.
    а що то раптом цього тижня сталось я не знаю. хіба може чоловік на сварив сильно її чи що, але нічого такого не розказував.
     
  8. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Дівчата, ану розкажіть , бо мені цікаво. тільки не смійтесь з мене)) Маємо кота і кицю. обоє кастровані-стерилізовані. киця в нас вже більше місяця. і от він починає на неї стрибати, за шию кусати, притискати до землі. тобто розумію що якийсь інстинкт прокинувся. тепер питання: а щось в них вийде? (я про любов, бо діти точно не вийдуть )))
     
  9. Siania

    Siania Love Life

    Не думаю, я свою часто сварю за підбирання їжі і все-одно мене обожнює. Може коли була з чоловіком то чогось сильно злякалась? Думаю то скоро пройде, тим більше якщо таке вже було і пройшло :)
    Може старайтесь троє виходити, а потім ви можете повернутись додому, щоб вона сильно не стресувала.
     
  10. terezka

    terezka котяка-вишивака


    вийде, то він її вчить що він головніший в хаті. все в них уже вийшло (раз не б"є він її до смерті). Будуть ще ревнощі, скандали "а я тут сплю", екскурсії в горщик, спроби підставити перед господарями, але то точно так само як і дітей буває:)))
    Але вони вже подружились:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    ага. то вже банда. він її навіть захищати пробує)
     
  12. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Кіт. Коли був малим -- без проблем давав кігті стригти. Тепер не можу пообрізати ті пазуриська ---не дається і сильним став. Як маю дати собі з ним раду без ветклініки? Квартирне проживання. Має стовп для сточування ( чи нарощування ?) кігтів і активно користується ним. Але діти руки мають дуже подрапані--- не встигаю дезинфікувати. Прошу поради.
     
  13. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Ми своїй обов'язково очі закривали, ну і проводили цю процедуру удвох з чоловіком. Я сідала на унітаз і тримала кицьку, а чоловік різав.
    Кажуть, що закриті очі полегшують ту справу. Спробуйте;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. terezka

    terezka котяка-вишивака

    пошукайте в неті пост "как правильно покусать своего кота" ,(то іносказатєльно сказано, про "покусати") тоді питання що кіт став сильним і не дається до маніпуляцій зніметься. Покажіть йому, що хто головний, той і в тапки може сцяти
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  15. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Ну або так:girl_haha:

     
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 1
  16. terezka

    terezka котяка-вишивака

    то теж з того розряду - так кусає і тримає за шкірку лише вожак:)))
    але перед тим таки тре довести кота до стадії - "ні, ні, я не пручаюсь, я визнаю тебе вожаком"
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Якраз оцей приклад хотіла навести :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Усім дякую.:girl_yes2:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Прийшов час звернутися до "сарафанного радіо") Якщо хтось раптом знає людей з фокстер"єром, запитайте, будь ласка, де брали)
     

    Вкладення:

    • дп1.jpg
      дп1.jpg
      Розмір файлу:
      50,6 КБ
      Переглядів:
      31
    • ДП.jpg
      ДП.jpg
      Розмір файлу:
      121,7 КБ
      Переглядів:
      32
  20. irkazijka

    irkazijka Well-Known Member

    В нас сьогодні свято!!! Киця кота захотіла,хоч їй всього 10 місяців.Що порадите??? Відразу стерилізувати чи нехай раз народить?...
    Багато думок різних...
    Незнаю чому вірити..(((