Одяг для дружки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Marianka, 23 Вересень 2008.

  1. In4a

    In4a Well-Known Member

    Сукні гарні, але на двох останніх фото наречена "зливається" з дружками...
     
  2. sol-zayats

    sol-zayats New Member

    дівчатоньки підкажіть де можна взяти на прокат сукні для дружок... у Львові
    дякую в пп!
     
    Останнє редагування модератором: 27 Березень 2015
  3. Svitlynka

    Svitlynka Member

    Мені потрібна Ваша допомога!!!, можливо хтось знає, де можна знайти два довгі плаття блакитного кольору, за символічну вартість прокату??? Історія дуже запутана, зрозуміє той хто дивився "Війна наречених! або "27 весіль". Так ось, я йду за дружку, молода хоче вище описані плаття, друга дружка теж виходить заміж і не хоче тратитись на купівлю нового плаття, тому вона домовилась що візьме плаття в знайомої, але синього кольору, я б замовила собі таке саме в і-неті, щоб були в однакових, проте молодій це плаття не подобається і синього теж не хоче (хоча казала що може бути або синє, або блакитне) .Тепер я посеред двох вогнів, бо кожна хариться одна на одну, а я вже не знаю на чию сторону приступити. Тому можливо в когось є знайомі, які мали такі плаття, і могли б позичити на один вечір? Бо як я згадувала купівля відпадає, а вартість прокату така ж, як вартість купівлі по і-неті. Чекаю відповіді в ПП!!!:girl_cray:
     
  4. Raven

    Raven Мама малятка

    молода хоче - молода платить, не розумію того
    дала дружкам в платтях волю, бо то не мої кошти і командувати не маю права
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. Svitlynka

    Svitlynka Member

    Ну це її день, і не хочеться мені його псувати, вона не заставляє нас на силу, але в голосі чути незадоволення, що одної що другої, а я не хочу перед весіллям сваритися:girl_sad:
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    знач мала таку подругу в носі
    хоче однакові сукенки, хай хоч половину вартості компенсує, можна домовитись
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Символічну - то яку?:) Ніхто вам не дасть сукні за 20 чи за 50 гривень. Банальний пошук на ДП вивів би вас на ось цю тему http://posydenky.lvivport.com/threa...oktejlnix-sukon-vid-150-grn-za-3-dobi.121154/
     
    • Корисно Корисно x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  8. Svitlynka

    Svitlynka Member

    Символічну - я мала на увазі гривень 200 - 250, з чого Ви взяли 20-50, це при яких цінах? І "банальна" реклама мені не потрібна, вибачайте))
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Тупо! Тупо! x 4
  9. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Не можу зрозуміти Вашої реакції. Людина Вам порадила, що є в нас на ДП ось така темка і там дають сукні напрокат якраз за тих 200-250 грн. ВІзьміть і перегляньте, якшо дійсно цікавитеся тим.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  10. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    :facepalm::facepalm:Для чого питатися про допомогу, якщо ви її відкидаєте? До слова, можете пошукати вконтакті - можна знайти сторінки людей, які здають сукні напрокат. Коли була дружкою, то там шукала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Svitlynka

    Svitlynka Member

    Можливо моя відповідь справді була надто грубою, адже всі ці приготування страшенно вимотали мої нерви:girl_sad:. Стосовно вк, ДП і сайтів які пропонують прокат, на жаль там або не має двох однакових суконь ( я заходила за вказаним посиланням), або вартість прокату дорівнює вартості купівлі. Але я дуже вдячна одній з форумчанок, яка відписала в пп, в якої якраз є дві такі сукні з весілля подруги :girl_yes2::girl_tender:, залишилось тільки приміряти))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    Ну Ваша подруга наречена трохи неправа))) я мала змогу і купила своїм дружкам тканину на сукні в двох кольорах (на то пішло між іншим тисячу грн:crazy:), попросила лише пошити їх...то недорого. То мені одна з дружок влашувала сцену в магазині тканин, що їй не підходить колір :girl_crazy:
    я сказала хай тоді купує інший колір який подобається , тільки не псіхує...але вона покапризувала і взяла те, що треба. (нащо нерви було тріпати?)

    Але якщо наречена грошей не дає і вимагає щось вдягнути - то не є правильно. можна попросити, висловити свої побажання в якій кольоровій гамі і стилі хотіла б бачити...але не більше..зараз така ситуація, що не кожен може піти і викинути ен-ну кількість грошей на плаття.
    то я просто висловлююсь і возмущаюсь):girl_flag_of_truce:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. tasiap

    tasiap New Member

    Я як наречена, довго вагалась які сукні вибрати для дружок і я з ними радилась. Всі силі, поговорили, я сказала які мені подобаються фасони та кольори і чи вони не були б проти таких. З того вього вони сказали, що самі собі пошють сукні і лишуть їх собі, і будуть їх використовувати не одноразово. Так що є і таких варіант: підібрати сукні і кольори таким чином, щоб вони не виглядали на один раз, одягнути на весілля - дружкою. Потрібно функціональне щось) і кожній колір подобається і фасон)
     
  14. Svitlynka

    Svitlynka Member

    Так я Вас розумію)) В нас після довгого тріпання нервів ми нарешті дійшли до згоди. Я докупила в інеті таке ж плаття як у другої дружки, тож будемо в однакових синіх. Вони досить симпатичні, так що думаю все буде ок. А до речі, в мене виникає таке делікатне питання - враховуючи що дружка тратиться на сукню, зачіску, макіяж, бантики і тд... вона повинна вітати молодих ( у конверті мається на увазі) , просто моя сестра живе у іншому місті і казала, що в них по традиції дружки не вітають молодих, враховуючи їхні затрати. А я ще не була за дружку і з традиціями не знайома..((. І це не тому що я не хочу вітати, просто щоб знати:girl_yes:
     
  15. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Сукня, зачіска, макіяж - то виключно головний біль дружки і її бажання виглядати красивою. Букетики ми купували наполовину з іншою дружкою (тим більше, якусь частину суми можна отримати назад при чіплянні гостям букетів - вони зазвичай дають за це гроші). Як на мене, то є неввічливо стосовно пари - не привітати її, адже дружби/дружки - такі ж гості, як і інші, просто ще наділені додатковим статусом.
    Дружкою була тричі і тричі обдаровувала своїх подруг:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    я як своє весілля організовувала ,то сама все зробила і змайструвала, бо дружки були в інших містах )) то вони мені гроші за квіточки віддали, що було справделиво) але я не просила, вони самі.

    а вітати молодих і в нас заведено. всі вітають, і дружки теж , хехе))
    натомість їм (як компенсація зусиль) - участь у всіх конкурсах, центр уваги і купа фоток))) але то треба любити ту увагу)))

    ех, дружкою кльово бути :girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 1