Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем popelushka, 17 Грудень 2008.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

    зазвичай далі погроз у чоловіків то не йде. Вони банальні шантажисти. Ну але якщо би, не дай Бог, таке сталося- подавати позов до суду про визначення місцяпроживання дитини з вами. А тут у вас шансів- 99,9%. Щодо виїзду за кордон- до повноліття згода іншого з батьків є обов язковою. Якщо батько не дає згоди- теж подавати позов до суду про дозвіл виїзду дитини за кордон без згоди батька. Тоді підставою для законного перетину кордону буде не згода батька, а рішення суду.
     
  2. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

     
  3. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

    Не бійтесь, я це все пережила недавно..і погрози відібрати дитину і вигнали нас на вулицю з сином і я не зі Львова і нікого тут, крім друзів нема. Бозя є, і не має значення, що Вам 20, а мені 35 - моліться і все буде добре. А краще - щоб Ви не розлучались.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Mexica

    Mexica New Member

    Відповідь: Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

    В мене схожа ситуація з чоловіком.вигнав мене з сином 1,5 місяця...погрожував,шантажував,хотів відібрати матеріальну допомогу.писав і в райвідділи,і в опікунську раду,що я викрала дитину і переховуюсь,що він нібито не знає де ми.речі дитячі вислав поштою аж через иічяць.мої речі не віддав досі,вже 9 місяців,так мало того,він їх вивіз з дому,щоб вдома їх не було і я не змогла доказати,що вони в нього.я подала в суд на аліменти.суд призначив 800 грн,а він пода на апеляцію,хоче платити мініиуи,300 грн.а що тае зараз 300 грн?навіть на базар не сходиш.аж стидно було б.подав в суд на побачення з дитиною,не являвся сам,суд залишив справу без розгляду.зараз писала заяву і в міліцію,і до дільничого ходила,ніхто не може сказати як доказати,що він привласнив моє майно собі і щоб віддав.
     
  5. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Не знаю з чого почати.....не можу так жити.... Подавати на розлучення? А куди йти? А куди звертатись щоб до рішення суду дитина була зі мною? То треба в міліцію якусь заяву написати? Боюсь що він щось натворить...... Останній раз він кричав що я його ножем і вилкою штрикаю, а в мене така паніка почалась я і близько того не робила, а хто ж повірить що він то сам? От і зараз страх що він щось дитині буде робити чи якісь фальшиві довідки діставати що я мама погана чи що дитина хвора а я іі не лікую? Як бути? Все що боюсь то втратити іі, бо вона йому не потрібно але через принцип він буде судитись.... Боюсь почати судовий процес, який я впевнена буде тривати роками і боюсь, щоб в мене донечку не забрали а вона для мене все..... Він коли вона плаче підкручує звук в телевізорі щоб не мішала, для мене то так дико
     
  6. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А коли почалося таке відношення, така поведінка? Добре все обдумайте, можливо поговоріть з чоловіком і поставте всі крапки. Якщо ж ви все тверезо виважили і вирішили розлучитися то звертайтеся до суду. У вас ще зовсім крихітна дитинка, і щоб вже таке відношення, то видається мені не дуже нормальним явищем, а можливо у ваших стосунках наступила маленька криза і згодом все налагодиться? Звичайно дуже важко щось порадити не знаючи ситуації, сімї, але ви тримайтеся і не давайте себе ображати і наговорювати на себе.
     
  7. Поки дитинці не буде року, позов про розірвання шлюбу пред'являти не можна, суд вас не розлучить (крім випадків вчинення чоловіком злочину щодо дитини або вас). Щодо залишення дитини з вами - то вона буде з вами дефолтно. Після досягнення дитиною року справа про розлучення/аліменти вирішиться швидко, роками такі справи не тривають.
     
  8. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    А якщо ми вирішуємо вже не жити разом то як добитись щоб дитина проживала зі мною?
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2015 ---
    Це триває вже дуже давно і він не хоче зі мною жити того і виживає мене будь якими методами. Він любить владу а мною керувати не виходить. Він хоче своє життя приховати від мене а мої всі переписки читати
     
  9. Навіщо добиватись. Якщо маєте можливість жити окремо, забираєте дитину та й усе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Щось таке несерйозне для розлучення, може ви ще справді примиритесь, бо то дитячий садок якийсь. І може то дійсно період сімейної кризи, кажуть у багатьох таке буває, та як будете себе мудро вести, покажете що ви не на словах, а на ділі доросла та незалежна, то й ставлення зміниться, і навіть чоловіка зможете залучити до догляду за дитиною (я так думаю і цього вам бажаю).
     
  11. позбавляєте батьківських прав,через суд,тоді дозвіл на виїзд не потрібен.
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    1. для позбавлення батьківських прав потрібні підстави, передбачені ст. 164 СК
    2. отримати через суд дозвіл на вивезення дитини за кордон без згоди батька- куди простіша і швидша процедура, ніж позбавлення батьківських прав.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Тоді скаже що вкрала, він через принцип не дасть мені з дитиною піти, а з ним треба робити все по закону...... Коли пояснюєш йому що ми на гв то для нього не аргумент каже що буде дитина суміші їсти і нянька з нею сидіти буде, яку він найме.
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2015 ---
    З батьками забороняє спілкуватись а поки спілкуюсь то нічого не купує ні дитині ні мені, всі продукти які давали мої батьки викидав в смітник, навіть зимовий одяг мені не купляє, каже що нема грошей ні на одяг ні на харчі
     
  14. Мама дитини, не позбавлена батьківських прав, не може вкрасти свою дитину ВПРИНЦИПІ. Відповідальності за те, що заберете дитину, не буде ніякої.
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Цікаво так, а на суміші і няньку де візьметься?
    Не слухайте ті бздури, чоловіки спроможні на вчинки язиком не таляпають.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Якось трохи дивно, дитина така ще манюня, ви вже кілька разів у відповідній темці панічно писали, що боітеся, що вагітна, а отже смію припустити, що не все так зле з чоловіком, а тут такі речі пишете, ніби він ну монстр якийсь... Дивно, що з таким взагалі живете, що заміж за такого вийшли, ще й дитину народили....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Він розлучений я вже 2 жінка того у судових справах він трохи толк знає і адвокат в нього толковий..... Догадуюсь що своєю поведінкою він хоче мене вивести з рівноваги і зробити дурою (психолог він)
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2015 ---
    Та зле завжди але без сексу він взагалі дуріє... То хоча б так я згладжую трохи щоб дитина в скандалах не росла
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  18. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Якщо так будете налаштовані, то він вже майже добився

    А так зі сторони- він дуже "тОнкий " психолог і мужній чоловік, бо "штрикати собі ду*у виделкою" і сказати, що це зробила йому жінка- так професійно і не слабО.
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  19. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Для мене це якось низько з його сторони але жити з такою людиною не бачу сенсу хочу лише по законну все оформити щоб докопатись не можна було
     
  20. skai

    skai Well-Known Member

    Вам до цього часу Panna von Rozha Hozha з юридичної точки зору все добре радила. Тому не думайте, що Ви в гіршій ситуації. З того, що Ви написали - закон на Вашій стороні. Якщо дійсно дійде до суду - то спільними зусиллями навіть на форумі зможете знайти дуже добрі юридичні поради.
    А оце я щось не дуже розумію. Дівчата Вам правду пишуть: або Ви бавитеся або...?

    Тому поки що думайте і приймайте рішення, але паралельно зберігайте собі докази (про те, що Ви хороша мама, а він тато і чоловік - не дуже...) на випадок звернення до суду.