Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Вчора гарно посиділи на дні народженні подруги, синок всіх там розважав і веселив:) Повернулись пізно, мої мужчини зразу заснули, а я все читаю книжку. Так цікаво написано, вже от не можу дочекатись, коли дочитаю. Сьогодні прибирала, прала, чистила, мила. Вечером поніжилась в ванні, виходжу з ванни, а чоловік так танцював з малюком, що той на плечі і заснув:) Та поки ми намагались його переодіти в піжаму і вдягти в памперс, дитина прокинулась і бодрствує) А я вже "губу закатала", думаю кіно подивимось.:) Завтра день Ангела, приїжджає Тато, тому день обіцяє бути врочистим.
     
    • Подобається Подобається x 12
  2. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Було файно, ага).
    Всіх лю і дякую за вечір!
    P.S.:і за його продовження:girl_dance:.
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ну, ви, бліііін, бистрі алєні! Я тільки захтіла написати який врочистий день був, як вони обидві вже тут як тут.
    День пройшов бистро, як сєвєрний олєнь. Базар, борщ , прибирання, прання. А потім...:girl_tender: Потім вийшов класний мегавечір. Де я тіко не була і кого тіко не виділам.
    ДеПешні дівки - то є дівки. І нема шо тут додати. Мала зустріч переросла у міні-форумівку. І так нам воно пішло, що я недавно повернулась домів.
    Попався мені балакучий таксист, не бяка, і я обговорила з ним всю політично-військову ситуацію в країні.

    Так що, як казала колись одна кубіта, реєструйтесь на ДП, ходіть на форумівки і буде вам щастя!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    моя пішта творить чудеса:girl_haha: І саме про неї ми забули. Але то знак! Маємо зустрітися ще. Я вже придумала план на наступний тиждень:girl_cool:
    +1
    а тут заздрю. :girl_sad:
    правда-правда.
    Зараз доганяю те, що мала вишити за сьогодні.
    І найгірше - я їла чіпси, про коньяк мовчу, він не калорійний:girl_crazy:. Завтра за кару маю пробігти не 4, а 5 км. І зробити пресу не 100, а 150. То мені хтивій обжорі - кара.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    на асфальті болота нема:girl_blum:
    Я собі вчора зробила Вихідний, от власне саме так, з великої букви. поїхали в імах з малим, подивились "Ніч в музеї" дитина була в захваті, весь фільм з відкритим ротом і пошепки казав "вау". Як треба мало для щастя.
    Потім лишили в ашані жменьку грошей.
    А потім пішли на дитячий день народження разом з малявкою і там двіжували аж до пізнього вечора
    А ранком прийшла проза) горшОк, сніданок, розкиданий конструктор і робота
    Миру нам всім ( і душевного спокою
     
    • Подобається Подобається x 14
  6. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Оля, дарма ти переймаєшся - гарно виглядаєш - ми так всі подумали:girl_yes2:
    Ти мій живіт бачила, тому твій не до порівняння.
    З Булавкою познайомилась - дуже гарна дівчина я вам скажу, а Жанна, ти дійсно справляєш враження сильноі жінки, в якоі все вдасться - заіхала без пригод додому у тому сексі-платтячку:)
    Люб, як там той у фіолетовій сорочці чи то светрик був - він ще довго на вас задивлявся?
    Галя, треба частіше збиратися- то вся депресія, поганий настрій, сіра погода....буде оминати нас десятою дорогою.
    А сьогодні дитинка моя вилікувалася, це великий плюс. Я вже прийшла з роботи, хоча втомлена, але через годинку вже буду відпочивша. Завтра новий тиждень, всім бажаю спокою, позитивних новин, помічайте хороше, приємне - думайте про приємне - притягуйте добро до себе.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ото повеселила:girl_haha: В тебе там ляля, а в мене "вареники":girl_crazy:
    я тільльки ЗА!
    Сьогодні неділя, а я займалася зовсім не недільнимим справами: поприбирала в шуфляді з крупами і приправами. Там давно пора було, але вічно руки не доходили, а тут не могла знайти приправу до картоплі, то прибирання було єдиним виходом, щоб там щось можна видобути:girl_flag_of_truce:
    5 км пробігла, а пресу не зробила взагалі. Цілу ніч дико болів живіт, таке враження, що запхали туди ножі і повертали в різні сторони. Давно вже такої болючої овуляції не було. Я мало на стінку не дерлася. В 6 ранку випила таблетку і нормально заснула. На тижні тре зганяти до лікаря.
    Вишиваю і чекаю підсумковий випуск новин. Страшно то дивитися, але без новин не можу. Так що зараз буде, 1.5 години трилеру під назвою " Україна за тиждень.":cry:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Всьо, я ображена. Отако мені ніхто ніц не сказав. Коліжанки...
    А так - проза прозова.
     
  9. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Нічого особливого не планувалося, мені @Divchyna vesna мала передати пішту. І якось так нас зібралося 6, щоб урочисто вручити - отримати той смаколик:girl_crazy:. Пішту я так і не отримала. По ходу діла, ми про неї забули:girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    сьогодні врочисто-святково-позитивний день. Зробили вилазку в місто з малявками. Спочатку в КК , потім в центр за шаріками і тими фарбованими цукерками. Люди, а коли то ялинку забрали, а то ми дітей вирішили на ялинку повести, а її нема :girl_in_dreams:, мала забажала на фонтан, а його теж нема :))).Обійшлися літачками, що світяться, тоді в Антошку, поки дітвора бавилася, то мама шарила по магазину і таки по знижці купила обом по лашці :girl_claping:, тому і я задовільнила трохи свою шопоголічну душу:girl_in_love:. Потім ще сходили на піццу, де діти ще й там побавилися на дит.майданчику і додомцю. В машині обоє позасинали, а ми з чоловіком їдемо і вже собі плануємо, що легенько їх сплячих перенесемо в ліжечка і вони спатимуть цілу нічку (то вже майже девята була), тим більше ми без денного сну були і втомлені насиченим днем, а самі спробуєм того винця, що купили в Ашані. Не тут то було, приїхали - проснулись і ні то бавитись, ні то спати, їли - пили - туалет по стопідесят раз, і нарешті вклались, разом з татом:haha:, мабуть таки їм забагато вражень було на один раз, перестарались мальоха :girl_cool:
    Але всьо, файний день закінчився, а я сова спати то не хочу, слухаю по тв ОЕ, а завтра вранці встати не зможу.... :crazy:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
  11. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Сірі-сірющі будні, які час від часу розбавляють приємні сюрпризи.
    Сьогодні цілий день відсипаюсь, моє дітьо (тобто кіт) цілу ніч вирішило мене мити. Я напівсонна його виганяла, але додуматись його винести в коридор так і не змогла, в результаті, цілий день була сонна, а потім і після обіду заснула. Вот тепер як результат кукаю за компутором;)
    Сиділи сьогодні з мамою, вечеряли і мама почала з мене прикалуватись за лотерею, що от буде розіграш і вона виграє 200 грн, 15 000 не виграє, бо вона не зможе їх з банкомату зняти, посміялись і на тому кінець. В 21 00 розіграш, і в мене зависає сайт, я жартома кажу що то мама мені щось зламала, бо вона від мене всі гроші відібрати хоче. В мами на компютері висвітлюються кульки, а я перезавантажую сторінку і пише що на рахунку 200 грн! В мене очі на лоб, не розумію що робиться, перезавантажую - ви вгадали 5 номерів!
    Хороші новини не закінчились, сьогодні дізналась що знову стану мамою, ггг правда хресною ;) На весілля до подружки поїхати я не змогла, то щоб я стала хресною, то вона сама до мене приїхала ;) Правда то ми все жартома говоримо, але так в житті стається.
     
    Останнє редагування: 26 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Shamna

    Shamna Мамуся

    Сьогодні був просто шалений день. Як зранку пішли до церкви,то додому повернулися близько 21 год. Не подумайте, що ми так довго молилися:girl_angel:. Просто прямо з церкви нас запросила бабця в гості, від бабці поїхали до мами. Додому потрапили аж ввечері. Доня витовклася по повній програмі, по дорозі додому заснула, до 22 вже виспалася і тепер буянить. Важко навіть уявити, коли ми сьогодні ляжемо. Зате завтра хтось буде дуже довго спатки і я буду мати трохи часу для себе, звісно, якщо тільки швидше встану.
    Всім солодких снів!
     
    • Подобається Подобається x 10
  13. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А ми так планували кіно подивитися...Яке там..Малий ніби заснув, поки перекладали в ліжечко - проснувся й давай бавитися. Й так бавився ще 2 години. В результаті муж теж заснув, а у мене безсоння, бо поспала в обід з меншим...
    Врочистість - отримала несподіваний, але дуже бажаний подарунок від рідних :ed4d70def841dc74b57
     
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 1
  14. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Завтра плануємо відсилати посилочки нашій 44-ій бригаді. В хлопців весь одяг промок . На сторінці ФБ подивилась потреби і прибалділа трохи .... треба купу різного-різненного. І де то за 4 години взяти і зібрати, я не знаю... з дитиною на руках і працюючим чоловіком . Гик-гим... я у шокє... шо з того буде, і шо з того в мене вийде?!
    Вишиваю синульці метрику, нарешті я на неї наважилась . А мені вже цілий тиждень сниться, що я вагітна, і буду мати донечку... Кхм... к чєму би єто ?
    Завтра шалений день...і цим все сказано!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Доброго ранку!
    Початок робочого тижня.
    Чекає на мене сьогодні похід з малявкою до поліклініки. І, я так думаю, не до одного лікаря... Приємного мало. Але хочу для себе якоїсь ясності щодо стану її здоров*я.
    Вихідні минули швидко і безтолково. Трішки поприбирали вдома, сходили на закупи... і все. Відпочити по-людськи не вийшло.
    Ну але вчора поніжилась у ванній, хоч якийсь релакс. Запишемо це до "врочистостей".
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Напевно до того, що гарно мирились з чоловіком))

    Мене також, але моїй малявці років на 60 більше ніж вашій))) ооо, терпіння мені великого

    Ранкова кава, в очікуванні дзвінка, щоб зірватись і поїхати-забрати-привезти-побавити-відвезти ну і багато всього іншого
    Зрозуміла, що не дуже хочу на старість років лишатись сама, в селі і вибиратись до родини раз в півроку
    Врочистість була вчора, старший синулька ввечері поприбирав всю квартиру, склав іграшки всі до однієї, помив столи на кухні, все порозставляв по своїх місцях у всіх кімнатах...навіть рабів не прийшлось з гаража виводити для прибирання:)))
    Маю надію на гарну погоду, гарний настрій і гарні новини
    ПМС прийшов і тисне на мОзги, але я мужньо не даю йому поширюватись)))
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  17. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Малюк спить. йти би прибрати після вчорашнього майже цілого дня вдома... лінь.. погода не сприяє. ліпше вип"ю кави. прибрати і потім встигну. маю завтра важливу справу. щось і до рук ніц не береться.. швидше би то завтра пройшло.
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А я вже починаю засинати в теплому офісі... Сьогодні вставала дуже рано, бо треба було їхати в поліклініку і здавати купу аналізів. Короче приїхала на роботу в 10.00 і ніяка робота не береться.... А всім бажаю хорошого дня та тижня)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  19. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Та до того не дойшло , через певні причини.
    Каву, хочу каву і спати. Йду зроблю кави і буду пакувати коробки...
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Так і було:) Хоча ніби нічого надзвичайного, але все ж день був врочистим. Тато приїхав, навіз смаколиків, посвяткували мінімально в сімейному колі. Потім дружно дивились біатлон, який я люблю ще з часів дитинства. Так і досі пам"ятаю, як ми дружно сім"єю в недільні ранки вболівали за українських біатлоністів. Дуже цікаві гонки видались, наші навіть взяли бронзу:) Вечером навідались в гості до Тетянки, почаювали:) І закінчила я вечір розмальовуючи "Чарівний сад", який отримала від чоловіка в подарунок. Зрозуміла, що тієї розмальовки мені вистачить на два декрети:girl_haha:
    Малюк з дідусем гуляють, я прибрала і читаю ДП. Ще маю сьогодні похід в ЖК і планую закупи на базарі. Новини не дивлюсь, бо не можу потім спати. Всім бажаю гарного тижня. В нас вихідні намічаються різноманітні і цікаві, тому вже на них чекаю:)
     
    • Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.