Все про антивікову косметику

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 12 Січень 2010.

  1. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    зараз тільки під очима... сьогодні намалювалася і побачила той тихий ужас... а ще + темні кола появилися :girl_cray:
     
  2. та ну перестаньте, в 22 роки тихий ужас? не наговорюйте на себе..я наприклад, ніколи не наношу під очі ні пудру, ні тоналку, бо вони дуже усугубляють тоді всі зморшки...правда треба гарно підібрати тон))))
     
  3. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    захотілося надягнути окуляри чорні - пречорні
    тон гарно підібраний... хіба що не наносити пудру під очі як Ви сказали і не буде так замітно... єдине що треба ще приховати темні кола під очима
     
  4. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Ідіть звідси і щоб я вас тут не бачила! :girl_devil: Яка антивікова косметика в 22? Подуріли. Вдало підібраної лінійки для молодої шкіри цілком достатньо. А від темних кіл гарно рятує консилер:d23:
     
    Останнє редагування: 23 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Siania

    Siania Love Life

    Або сон :)
    Насмішило))) в 22 використання антиввкової косметики тільки зашкодить. Краще більше висипайиесь, їжте поживну їжу і робіть легесенький масаж під очима пучками пальців.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Емм, дівчата, є ще лінія 18+, 25+. Та й зрештою дівчина не писала, що хоче намазатись 30+, чи так далі, щоб не було отих недоліків про котрі вона пише...
    Я вже писала як нажила собі ще в студенські роки поперечні зморшки на чолі. і якби я була до цього уважніше поставилась, то може би зараз вони не були так помітні. Принаймі для початку можна було перстати хмурити чоло...:)

    Знадчить може комусь цікаво залишу відгук про перші враження від нічного Олей. Вчора коли намазюкалась, то якось трохи здивувалась, крем відразу втягнувся і виглядав мені залегкий для нічного. І отой запах, мені чогось "олеї" пахнуть парфумами, хоч всюди у відгуках пишуть, про легий запах. Але то таке, зато на ранок я побачила результат. Шкіра дійсно гарно зволожена і аж сяє. Видко я таки звикла до трохи плотніших, жирніших нічних кремів, тому мені вчора було якось незвично. Думаю буду задоволена цим кремиком і ще хочу цілу серію денний і пд очі:), але то поки в хотілках, тре ще ті доюзати, які маю.
     
    Останнє редагування: 24 Січень 2015
  7. Siania

    Siania Love Life

    Та ніхто не каже не користуватись доглядом за шкірою на обличчі. Але в такому віці достатньо гарного зволоження. Я звісно не експерт, може пора вже забирати ВІКОВІ зморшки)))
    Юля, насправді то не так зморшки як ефект після пудри/тоналки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ага, тільки правильно нанесений - на зволожуючу базу під макіяж. Якщо "насухо" нанести під очі тоналку чи консилер - то можна домалювати собі і зморшки і кола і все_шо_хош. І закріпити ефект пудрою :)
    А взагалі, Юля Лашкевич, - справді, тікайте з антивікових тем
     
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Почала я питатися про ефект від оливкової олії, а роздули тут розмову про антивікову косметику все таки є маленькі зморшки і вони помітні коли я ненафарбована
     
  10. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Про ефект від оливкової олії можна запитатися в іншій темі (наприклад, ось тут http://posydenky.lvivport.com/threads/prirodni-zasobi-dogljadu-za-shkiroju-ta-volossjam.37533/ ). А тут говорять саме про антивікову косметику. Тому давайте не офтопити;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Та вікові зморшки жодна антивікова косметика і жоден крем не забере ( то так просто для інформації), хіба хірургічне втручання, ботакси, підтяжки і т.п., хоча тема геть не про те.
     
  12. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Випала мені нагода випробувати на собі кремчик Redermic C для нормальної/комбінованої шкіри від Laroche-Posay. Користувалася пробничком 2 дні зранку і ввечері (кремчик дуже економний). Алергії-почервоніння не було (власне, переживала через вітамін С) стягнутості також, шкіра гладесенька і приємна на дотик, швидко вбирається. Словом, дуже делікатний кремчик і не скажеж, що антивіковий, бо вони переважно мені такі "ядрьоні" попадалися, що лице потім як натягнута маска, або аж пашить від тих кислот та інших бяк. Можливо, при постійному застосуванні насправді робить зморшки менш помітними, виникло бажання спробувати повний об"єм.
     
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Олей такий легенький як вуаль.:) Я навіть недооцінила його відразу, бо майже не відчутний, хоч і нічний. Зато на ранок по шкірі я побачила результат. Такий класний крем шо ну... хочу цілу серію.:) І економний мабуть, бо дуже малий розхід.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. kraplynka

    kraplynka реалістка

    У мене з Олей взагалі не склалося - мала їх легкий крем для комбінованої шкіри - то був мені найгіршим з усього перепробуваного - абсолютно не подобалося відчуття на шкірі, і ніц не зволожував. Тому якось суб'єктивно вирішила більше нічого не купувати з тієї марки. На антивікові засоби якось не поспішаю переходити - наразі обирала тільки звичайні зволожуючі креми, зараз вперше придбала крем для шкіри очей, а саме Люмене з вітаміном С - він наче має якусь "антивікову" дію. Загалом багато виробників рекламує якісь "революційні" технології для призупинення процесів старіння шкіри, але якщо почну - то певно оберу щось із аптечного асортименту (хотілося б з люксу, але ціни там тепер взагалі космос..)
     
  15. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Марка Олей має чудові засоби. Інша річ, що на нашому та іноземному ринку зовсім різна за складом і назвами продукція.
    Дуже добрий, зокрема, Олеївський "Нічний еліксир" з гліколевою кислотою і антиоксидантами.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчатка, пліз, ану просвітіть мене антивіковий ВВ крем від Гарньєр- то добро, чи зло для 32-хрічної кубіти.:girl_cool:
    Чого питаю, бо маю нині його в подарунок. І ніби то сама хотіла його, а тепер думаю чи не зарано?
    Впринципі антивіковою косметикою користуюсь, але такою шо 30+, а там на коробочці є якась така зелена лінія, по якій зрозуміло, що відповідний вік для цього крему тягнеться з 30-и до 60-и років.:girl_impossible:( я шось взагалі не зрозуміла гумору, а хіба таке можливо)))
    Пише на коробочці, що стимлює синтез колагену і розглажує зморщки. Гм-гм, а таке хіба не після 35-и можна на личко класти? Чи я помиляюсь?
    Одним словом, підкажіть щось...
     
  17. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Кожен крем потрібно підбирати відповідно до стану та типу шкіри. Буває так, що у жінки в 25 років шкіра є настільки "потріпана"(дрібні зморшечки, пігментація, розширені пори, нерівна текстура), що без антивікового крему не обійтись. А є жінки, які в 35 потребують лише зволоження для шкіри. Якщо Вас турбує питання чи використовувати ВВ антивіковий, то мусите критично оцінити свою шкіру. Хоча, в Гареньєр є ВВ нижчого вікового рангу.
     
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Мене турбує інше- як може бути антивіковий крем від 30 до 60 років? Яка б не була шкіра, але то є дві великі різниці в потребах для того і того віку...
    Я, чесно кажучи, завжди думала, що головне призначення антивікової косметики не омолодити, як часто пишуть в рекламі, а попередити... Якщо вже є зморшки і дряблість, думаю самі креми мало тут допоможуть.
     
  19. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Ви праві, ми можемо "відтягнути" природній процес старіння шкіри використовуючи певні засоби з антивіковим ефектом, які містять потужні зволожувачі, захист від УФ випромінювання та стимулянти виробітку нашого власного колагену. Але якщо зморшки з"являються... ми лише можемо впливати на швидкість їх поглиблення але аж ніяк на їх зникнення. На це впливають лише кардинальні, всім відомі методи. Дуже шкода, що жінки в 25 вважають, що до антивікової косметики їм ще 10 років чекати, вони просто втрачають час. Все індивідуально.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Надіюсь сюди пишу, бо мова піде про антивікові кремчики під очі.
    Знадчить ситуація, користуюсь я зараз антивковим кремом для шкіри навколо очей з коензимом Q10 фірми Rival, казали німецький (вікова категорія вказана від 25 до 40 років). Сказати що враження вау не можу, але ціна там була дуже хороша, а він ще й був у Ватсоні по акції, то обійшовся мені дуже бюджетно.
    Тепер спрезентував оріфлейм, їхній крем з серії 30+. Мушу сказати, що до того я ним користувалась , але поскільки креми вродь як треба змінювати, то щоб зробити перерву з Оріфлеймом взяла собі отой, про котрий я вище писала.
    Планувала докористати той попередній і тоді знову взятись до оріфлеймовського, так моя дитина взяла мені і той подарований крем відкрила. :girl_impossible:
    Як тепер правильно поводитись, бо виходить шо маю два відкриті креми. Скільки взагалі відкритий крем в ідеалі може зберігатися, чи може мастити на день один, на ніч інший, чи як? Порадьте...