Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    не те що з військовим станом, навіть не треба плутати з надзвичайним станом...
    З вікіпедії:
    Цікаво на Сході що аварія, катастрофа, стихійне лихо....?

    Знову роблять видимість що вони щось роблять :girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    То ж саме надзвичайний стан ввели. А ви навели означення надзвичайноі ситуаціі. Тут не вікіпедію треба, а законодавсто цитувати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Що означає введення надзвичайного стану
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дівчата, не сваріться. бо надзвичайний стан - то зовсім інше. а запровадили режим надзвичайної ситуації
    Уряд запроваджує режим надзвичайної ситуації в Донецькій та Луганській областях та режим підвищеної готовності по всій Україні, - Арсеній Яценюк
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247900375&cat_id=244274130

    дивіться перевірені джерела
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Якраз таки надзвичайну ситуацію http://espreso.tv/news/2015/01/26/kabmin_zaprovadzhuye_nadzvychaynyy_stan_na_donbasi , надзвичайний стан не може ввести Кабмін, його мають проголосувати в Раді за поданням РНБО і підписати президент.
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні, ввели режим надзвичайної ситуації . ВВести його мають право не підставі не ЗУ Про надзвичайний стан ( бо він регулює власне введення Н стану), а відповідно до цивільного законодавства (Кодексу цивільного захисту України). Ввести мали право на підставі цього положення "застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, яке призвело (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров'ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об'єкті, ведення на ній господарської діяльності."
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Вже мене випередили)))
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2015 ---
    Що дає та надзичайна ситуація?
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    то дуже довго розписувати, оскільки його положення регулює цілий Кодекс. Система координації всх органів, евакуації, організації роботи і захисту,проведення навчання безпеки,інженерний і радіаційний захист, організація рятувальних робіт,відшкодування збитків, ліквідацію наслідків
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  9. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    та "надзвичайна ситуація" зачіпає якось решту території держави? як саме?
     
  10. zetta

    zetta Well-Known Member

    Борислав Береза
    15 мин. ·
    Закончили общаться с представителями Балтии в ПАСЕ. Прямая речь одного из них:
    - До тех пор пока назначения на высокие должности в Украине будут проходить по принципу личной преданности, а не по принципу отбора лучших из специалистов, до тех пор перспектив вырваться из лап России у вас не будет. А времени у вас очень мало.

    Посмотрим кто станет новыми Генпрокурором и руководителем Нацбанка. А потом кто станет главой АКБ. Эти назначения поставят точки над і.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

  12. Natalochka

    Natalochka Well-Known Member

    Borislav Bereza

    Когда я слышу о том, что надо вводить военное положение, то понимаю, что люди зачастую не понимают чем это грозит. Все время хотел запостить сравнительную таблицу чтобы все увидели, что потеряет гражданское общество в случае введения военного положения.

    А то, что паРаша ждет этого, как повод для нападение на Украину, сомнений не вызывает. Военное положение не избавит нас от рашистов и от российской оккупации, а вот определенный дискомфорт общество получит.

    Первая колонка - это то, что будет при военном положении, а вторая при АТО.
    [​IMG]
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Олег Пономарь :

    Друзья, небольшой анонс- анализ.
    Много ума не нужно, чтобы анализировать все события и новости, которые будут происходить и поступать на этой неделе. Потому, что принципиальное решение принято и теперь мы всю неделю будем получать подтверждения и результаты. И все они будут в одной канве. Или чтобы более наглядно,- то каждая новость- это яблоко, которое падает. А мы его только успеваем поднимать и складывать в большую корзину, на которой написано ’Анаконда’. И этих яблок будет очень много в эти дни.
    Ибо принято решение на сворачивание всех попыток переговоров. Никаких Минсков, Женев, Астан ( или Астанов)). То, что произошло в субботу в Мариуполе в очередной раз убедило Запад (или дало повод) в том, что клиент не договороспособен и- только Анаконда, только санкции, только хардкор. В субботу вечером мега-интенсивно проходили консультации и встречи. Дели-Рияд-Киев-Берлин-Варшава и т.д. И уже в субботу вечером мы имели много заявлений ( я о них писал).
    Из тех яблок, что мы насобирали сегодня
    -Правительство Украины приняло решение об установлении режима чрезвычайной ситуации в Донецкой и Луганской областях. Это компромиссный вариант, чтобы не вводить военное положение. Ибо военное положение- это то, чего хочет Путин и то, чего не хочет МВФ.
    -Путин знает про Анаконду и поэтому говорит, что украинская армия- это подразделение НАТО. Да, Володя, и это только начало)
    -Канада объявила о скором введении новых санкций. Для тех, кто не в курсе- всегда, когда начинается новый этап санкций, то Канада первой объявляет. Затем- объявляют остальные. Последняя- Япония. Затем Канада первая вводит и затем- остальные. Последняя- Япония))
    - Только что закончился брифинг Генсека НАТО по итогам заседания комиссии НАТО-Украина.
    НАТО заявляет о полной поддержке Украины. На просьбу прокомментировать сегодняшнее заявление Путина о НАТОвском легионе в Украине Генсек сказал, что из иностранных войск там есть только российские войска. На вопрос об оружии для Украины Генсек ответил, что Генерал Коваль сейчас здесь для этого и завтра это будет обсуждаться.
    Вот так, друзья, на сегодня.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

    Тепер точно попруть через сушу.
    Мосту через Керченську протоку не буде: Росія заморозила видачу грошей з профільного фонду http://ow.ly/2TSiYS
     
  15. zetta

    zetta Well-Known Member

    В Красноярський і Хабаровський край Російської Федерації подалися на заробітки чоловіки з Перегінська Рожнятівського району Івано-Франківської області.
    19 січня, за день до офіційного старту кампанії часткової мобілізації, близько тисячі чоловіків із Перегінська виїхали на заробітки за кордон – до Росії. 26 автобусів із заробітчанами поїхали в Красноярськ. Про це стало відомо на нараді з питань проведення мобілізації, яка сьогодні відбулася в Івано-Франківській облдержадміністрації за участю воєнкомів усіх районів області, представників силових структур та громадських активістів.
    З 17 400 мешканців Перегінська, серед яких близько 7000 чоловіків призовного віку, за 23 роки незалежності України у війську "срочну" служив лише один мешканець селища. Цей чоловік добровільно зголосився в зону бойових дій на Схід і наразі захищає Україну в одному з добровольчих батальйонів.

    Голова ОДА задекларував, що на наступній закритій частині наради з воєнкомами приймуть рішення, як підсилити районного військового комісара Калуського району.

    Другу частину наради провели в закритому режимі для журналістів. Громадські активісти на чолі з Романом Островським були присутні на засіданні. Власне з подачі Романа Островського на нараді розгорілися "баталії" стосовно вилучення з наради представників ЗМІ. Врешті, журналістів попросили залишитися за дверима.http://kurs.if.ua/news/do_rosii_na_...prykarpatskogo_selyshcha_pereginsk_13247.html
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Pliuka

    Pliuka Active Member

    А що тільки нашому головнокомандуючому можна заробляти в Росії???

    Хай сина свого в армію відправляє, але РЕАЛЬНО а не під маминою спідницею і призвіщем, де його ніхто не бачив. Бо як воював принц Уельський, внук королеви Великої Британії в Афганістані бачили всі, а як воював Порошенко молодший, під маминою спідницею була велика таємниця!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  17. zetta

    zetta Well-Known Member

    Про Надю :
    Анн Брассер пояснила: "Сьогодні відбулося засідання Бюро ПАРЄ (керівного комітету). Зокрема, ми вивчили і обговорили те питання, що Надія Савченко не змогла прибути до Страсбургу...Правила ПАРЄ стверджують, що на членів асамблеї поширюється імунітет. Всі ми маємо не лише недоторканість на період сесії, але також повинні мати імунітет, необхідний для відвідання сесії. Тобто країна (Росія – ред.) має зняти всі обмеження для поїздки депутата на засідання".

    http://www.5.ua/svit/nadij-savchenko-nadali-mijnarodnii-imynitet-68380.html
     
  18. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    жили зі мною в гуртожитку з тих країв - там цілими родинами і поколіннями їздять, на 6-9, а то й 12 місяців на рік. Регулярно і протягом багатьох років. Заробітки дууууже прибуткові, чого не скажеш про здоров'я втрачене.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. zetta

    zetta Well-Known Member

    Знову засідання ООН буде .
    Рубль знову почав падати в очікуванні санкцій http://ow.ly/2TRWdm


     
  20. VERO

    VERO Well-Known Member

    У Красному Партизані російські терористи взяли в полон 11 українських військовослужбовців. Як видно з відеозапису, полонені були нещадно розстріляні бойовиками, передає 24Daily.net. На даний момент населений пункт під контролем сил АТО. Офіційного підтвердження, чи спростування факту розтрілу полонених немає, йде перевірка. Втім, бойовики самі заявляли, що більше міняти полонених не будуть.
    Джерело: http://patrioty.org.ua/shokuyuchi-k...-tilami-rozstrilyanih-polonenih-zsu-video-18/
    В посиланні є відео. Я його не передивлялась.

    Гіві знущається над Кіборгами. Примушує їсти погони.
     
Статус теми:
Закрита.