Як побороти рак?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Mariannochka, 2 Липень 2013.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Він ще вирішує, про таблетовану я особисто не чула, за дядька не скажу, завтра спитаю. А що вона краща? Чи легше переноситься?
    Так бережеться, щоб нічого не підчепити, бо імунітету нуль. А тут, мама каже, що в дядька сьогодні температура і кашель, таки десь той вірус хапнув! Переживаємо тепер, щоб видужав...
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. AilataN

    AilataN жива

    Vitalii Chepynoga
    14 год. · Змінено ·
    Добрих справ пост... Є в Україні академік Анатолій Іванович Завірюха, в обіході "Дєд"... Він довго досліджував онкологічні проблеми і в результаті придумав свою власну вакцину. Статистика показує, що його винахід доволі сильний удар по онкології. Принаймні, майже всі, хто нею користався на противагу "хімії" і досі живі, а деякі - одужали... Звісно, що його з цією вакциною на ринок не пускали. У фармацевтиці своє внутрішнє корупційне "АТО". В 2009 році була спроба забезпечитиакадемікові підтримку на державному рівні, але прийшли Янукович з Азаровим і все це закінчилося нічим...

    Минулого тижня мій товариш Віталій Чудновський супроводжував академіка в Х’юстон (США), де у нього відбулися зустрічі з американськими колегами. Вона спочатку були налаштовані скептично, але після того, як в’їхали в тему, то пообіцяли свою підтримку в дослідженнях і засвідчили свою повагу українському вченому. Такоє... Хай будуть добрі справи в світі..

    Нижче пост Vitaly Chudnovsky з цього приводу...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    67 років
    Оперувати беруться і в медінституті, і в онко (здається Фециш). Але в нього вже є метастази в печінці. Якби ж то без них!!! Батько вчора зле почувався, температурив... Дуже за них переживаю. Так хочеться, щоб він хоч трохи ще пожив, нормально...
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    67 років
    Оперувати беруться і в медінституті, і в онко (здається Фециш). Але в нього вже є метастази в печінці. Якби ж то без них!!! Батько вчора зле почувався, температурив... Дуже за них переживаю. Так хочеться, щоб він хоч трохи ще пожив, нормально...
     
  5. AilataN

    AilataN жива

    то гарні новини ( те, що беруться опрувати)
    стосовно поганого самопочуття- може бути від перекриття кишківника. У мами таке було, ми були налякані не на жарт, думали, що це від самої пухлини, а виявилося, що такий стан був саме від фізичного перетискання пухлиною проходу в кишці ( температура, блювота, нудота, слабкість і т.п.)Після операції ( тобто коли відкрився нормальний хід)це все зникло.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Коли я шукала шляхи лікування батька, то вперше почула за неї. Звичайна хімія йому була протипоказана через проблеми із судинами. Тоді мені й рекомендували взнавати за таблетовану. У нас її ще майже не практикують. Кажуть, що вона легше переноситься і не дає стільки побічних реакцій. Проте, ми до того не дочекалися. Може, Ви десь про неї більше довідаєтеся.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Наскільки я знаю, xімія призначаеться і для зменшення пуxлин і для зменшення метастазів, інколи видимі метастази вирізають під час операціі.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Elionora

    Elionora Member

    Ця тема і для мене болюча.В мого батька була не прохідність.Прооперували,а тут на тобі, метастази в печінці.Я все вичитувала, молилася, старалась якось допомогти, але тут все в "Божих руках".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Обходили ми дуже багато лікарів. Більшість за те, щоб не оперувати, тобто не видаляти пухлину, просто зробити обхід. Кажуть, що це нескладна операція на відміну від видалення, у разі непрохідності іі можна зробити, щоб не виводити все назовні. Прийняли ніби-то рішення не вирізати і не робити хімії. Надії на видуження нема, зараз людина собі живе більш-менш нормальним життям. Але тільки щось почнуть робити - такого життя уже не буде, це буде кінець. Дуже важке рішення, але я розумію його. Напевне легше для власного спокою робити все можливе, але чи це буде краще для батька? Він так нічого і не знає...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Це дуже важке рішення. В нас лікарі розділились в думках. Львівські вже на завтрашній день хотіли оперувати, німецькі казали, що не можна ні в якому разі. Дядько вирішив довіритись німецьким. Поживем побачим, все в Божих руках.
     
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Консультувались тільки у Львові, але були в багатьох хірургів, і майже всі проти операціі через оті метастази.
    Рішення дуже важке, не мені його було приймати, але я його розумію, і вважаю правильним у даній ситуації. Там тато такий, що лиш здогадається - здасться, не борець. А зараз він щасливий, хай би то тривало подовше. Щиро всім бажаю здоров'я і довгих літ!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Elionora

    Elionora Member

    Нам сказали теж робити операцію на непрохідність. Після неї тото був на знеболюючих, нормального життя вже і близько не було.Це в кожнго індивідуально, взалежності від супутніх хвороб. Були люди, які почували себе значно краще, а тато ніяк не розумів, чому? Причина була проста:ми не сказали повного діагнозу.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Rodionochka, чому відмовилися від хімії?
     
  14. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    Це рішення надзвичайно важке. Нам усі лікарі, у яких ми були, рекомендували оперуватися, але рішення, враховуючи ризики, казали приймати нам. Мені це рішення далося важко, але я теж погодилася, хоча і мала сумніви. Операція закінчилась фатально, а лікарі сказали, що ми повинні були бути до цього готові, бо знали про ризики. А як можна себе до цього приготувати? Ти ж погоджуєшся на операцію заради одужання, або, бодай би, продовження життя і покращення самопочуття. Бо без операції шансів не давали ніяких. Ось так і живу уже більше місяця в роздумах, але відповіді на свої питання, що було би краще для батька, так і не знайшла.
    --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2015 ---
    Де оперували Вашого батька? І чому так погано було йому після операції? Як правило, зразу після операції стає легше. Але, Ви праві. Це все дуже індивідуально.
     
  15. AilataN

    AilataN жива

    Є така проблема, щоб виводити на зовні? я вірно зрозуміла?
    як це можливо? про що він не знає? вибачте, що допитуюсь, то від нерозуміння повної історії..
     
  16. AilataN

    AilataN жива

    Спробуйте, спробуйте просто прийняти..
    З моєю свекрухою ( 2008) було таке, що або операція, з великими ризиками ( судини)або - голодна смерть. Вона, ще бувши при нормальному стані, вмолила і впросила зробити їй операцію. Так, це було за шалені гроші, бо просто відмовлялися ( і були праві) але ми вмолили, підкупили..
    Нажаль- кома. І за два дні вона пішла. Але! Бачити, як вона згасає від повільної смерті ( як було з моїм батьком) це.. не треба писати, що це таке..Чоловік і його сестра, які вирішували чи таки відбудеться операція мають до сих пір сумніви, але- глузд бере гору, час допомагає реально оцінити ситуацію, і приходить тільки жаль і сприйняття, без вини. Ніхто тут не винен.
    Підтримують спогади, молитва..
    Останній лист мами чоловіка, як вона йшла на операцію, чітко усвідомлюючи ризики, перечитуємо..Дякуємо, пам"ятаємо її..
    То все дуже трудно і тяжко. Дівчатка, тримайтеся :sad:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Мова йшла про те, щоб вирізати, а тоді вже хімію давати. Багато лікарів відмовляли від оперування саме по видаленню пухлини, оптимальним варіантом у цій ситуації буде зробити обхід тієї пухлини. Можна планово, можна симптоматично, тобто у разі загрози непрохідності. Вже знайшли і домовились з хірургом, батько з району, то і цю операцію робитимуть в нього в місті. Відносно хімії - до кінця навіть не знаю чому відмовились, це рішення іх родини. Напевне для того, щоб батько зміг хоча б ще трішки пожити звичним життям, без лікарень, без того жахливого самопочуття під час хімій. Поки все у такому підвішеному стані. Будуть діяти симптоматично.
    --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2015 ---
    Є загроза непрохідності, і якщо це все таки станеться, тоді виводиться назовні. То жахливо!
    Але можна ще зробити обхід тієї ділянки, це не складна операція, єдине - не довести до непрохідності. Але там така мама, що добре контролює коли, скільки і як сходив у туалет).
     
  18. Elionora

    Elionora Member

    Оперували на Батальні!Після операції йому було вже дуже погоно.Всіх вище перерахованих ситуаціях дуже складно комусь щось радити, тут щось схоже на лотерею. Я до терер не можу зрозуміти, що я зробила не так? Що дійшло до фатального випадку!
     
  19. Nataliyagor

    Nataliyagor Member

    @Elionora, як давно ви втратили батька?
     
  20. Elionora

    Elionora Member

    Вже 2 місяці!