Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Муська

    Муська Well-Known Member

    до шести семи місяців(поки не почав повзати) хватало три комплекти- в одному вдягнений, другий сохне, третій чистий чекає свою чергу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Talya

    Talya Well-Known Member

    нам іноді і 5 бодіків на день йде. мальота постійно зригує і жодні слюнявчики і пеленочки не рятують. все одно мушу перевдягати. зі старшою я мала дві пеленки і мені того вистачало, а тепер купа)) зі старшою користувалися чоловічками, а тепер мені легше бодік поміняти. ще минулого місяця користувалися кофтинками на кнопочки - льолі, здається. але швидко з того повиростали. тепер розумію, чому в закордонних магазинах бодіки продаються по 3-5 штучок
     
    Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Доки буде в памперсі, де хто і до 3 років носить. Бо коли мала в 1,5р почала ходити на горшок, то з бодіками не зручно, особливо в літку
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Megan

    Megan Well-Known Member

    З яким запасом варто зараз брати босоніжки? Брати на розмір більші, достатньо буде? Бо шось уявила на 2 розміри більші, то вже зовсім страшно..,
     
  5. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    чи хтось буде замовляти на некстдірект? прошуся в компанію, хочу малому дещо наперед взяти
     
  6. Virna

    Virna Well-Known Member

    А знаєте через який банк можна, щоб без конвертації, я б теж дещо замовила
     
  7. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    те саме цікавить, маєм минулорічні екко 31 р. то зараз ше до краю 5-7 мм, на літо брати 32 чи вже 33? бо ніжка призупинилася в рості, а зараз ще є на кідстафі по більш менш нормальних цінах, але боюся що 32 можем перерости, або не відходити літо
     
  8. Megan

    Megan Well-Known Member

    Якщо ще є запас, то я б взяла лише на розмір більші. То вже така нога так скоро не росте. Мій старший цього літа босоніжки носив ще минулорічні. То от меншому думаю який взяти. Теж хочу їм обом екко взяти, невбиваємі вони.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Krosha

    Krosha Well-Known Member

    о, і я з тим самим питанням
    Читала на сайті привату, що треба завести для нексту, аліекспресу та інших сайтів доларову інтернет-карту і з неї платити, бо так буде ніби покупцю вигідніше. Але я щось слабо вірю в таку приватівську доброту.
    Хтось вже пробував з такої інтернет-карти платити? Чи виходить воно на ту саму ціну, що в грн зазначена, чи дорожче? Бо я от думаю для таких платежів просто завести карточку іншого банку - там ж на нексті все рівно, головне, щоб це була Віза або МастерКард і не Приват.
     
  10. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    щойно отримала на мейл повідомлення від інтернет-маг. некст про те, що вони продовжують співпрацю з приватом і тепер вже ніяка додаткова сума із замовників цим банком не зніматиметься:)
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. kristina

    kristina Well-Known Member

    І мені прийшло
    Ось текст
    Добрий день!

    Повертаюсь до проблемної ситуації зі здійсненням платежів при використанні ПриватБанк карток в гривнях.

    Я рада повідомити Вам, що було досягненно угоди з Приватбанком по вирішенню цієї проблеми. Тепер Ви можете робити покупки з Next Direct, як звичайно.

    Сума, яку Ви бачите на сайті, є сумою, котру Ви будете сплачувати. І не буде зійматися ніяких додаткових банківських зборів.

    Ще раз, ми вибачаємось про незручності, і дякуємо Вам за терпіння.

    Я сподіваюся, що Вам подобається наша нова коллекція
    Якщо у Вас є питання, будь ласка, зателефонуйте у відділ обслуговування клієнтів по телефону 0800501072 (дзвінок безкоштовний).
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. kristina

    kristina Well-Known Member

    вони б ще ціни опустили, до тих які були до Різдва, бо таке враження, що ми ту комісію все рівно сплачувати будемо, через те і подорожчало. Тільки списувати з некста потім будуть, а не з нас , речі які я дивилась до 08/01 на сьогоднішній день +35 %
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Virna

    Virna Well-Known Member

    воно то так, мені теж шкода, що не придбала те що хотіла. Але Некст всеодно дешевше обходиться ніж інші магазини і якість не порівняти
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Але якщо подивитись Некс анг чи американський з ціною у доларах чи у фунтах, то на українському з тим курсом все одно дешевше виходить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Не впевнена чи сюди. Купила доці сукеночку, бо дуже сподобалась. Верх 100% бавовна, але має підкладку з поліестеру. Але дуже вже гарнесенька сукеночка. Через той поліестер не знаю що робити: віднести назад чи відрізати підкладку? Взагалі, навіщо там підкладка? Щоб краще ковзало? Порадьте щось. uploadfromtaptalk1422182991625.jpg
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2015 ---
    там про бодіки питали. я старшій влітку вдягаю, коли мороз (в нас таке не часто), щоб спина точно не була гола. тому маю пару бодіків навіть 98 розміру. влітку зовсім не вдягала: ні цього літа, ні минулого.
     
  16. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Писала я тут раніше, що з Укрсиба не стягується комісія за конвертацію. Так от вчора вияснювала на гарячій лінії чому у мене залишок коштів менший ніж я рахувала, то виявляється, що банк протягом 7-9 днів списує кошти на закордонний рахунок Нексту, а оскільки курс за цей час значно виріс, то і "попала" я більше на конвертації. Хоча ніде про це не повідомляється.( А з Привату тепер нічого додатково знімати не будуть? Чи теж є якісь нюанси?
     
  17. Virna

    Virna Well-Known Member

    Я от в п'ятницю платила карткою Привату, все вроді добре з залишком грошей.
     
  18. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Та в мене спочатку теж із залишком було гуд. І смс прийшла про списання тої суми що у замовленні, але через 9 днів банк тільки списав кошти на некст і врахував конвертацію і мене навіть не повідомили( Так би нічого і не знала якби не побачила що через певний період залишок на карточці змінився у меншу сторону.
     
  19. sunnySvit

    sunnySvit New Member

    Купила в неділю малій куртку Ленне в антошці. Зараз їй 4,5 років, має зріст 107 см. Куртку взяла на наступний рік 116 розм, рукавчики руки накривають повністю зараз. Але все одно вагаюсь чи на наступний рік не буде їй впритик. Нажаль розмірів вже дуже мало лишилось, 122 не було, щоб порівняти. Були і на Науковій і в центрі.
     
  20. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В моїх малих по кілька сукенок такого типу на підкладці з поліестеру. Я щось тим не заморочувалася, носять їх влітку, ніби не шкодить на шкіру і не парить. Зрештою, я би краще відпорола, чим повертала, бо гарна дуже:) Але відпорола верх, низ хай буде.