Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

  1. magic

    magic Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    точно))) були в неї? ніби так, як людина приємна, а от щось з лікуванням наразі нечітка картина..
     
  2. rysja

    rysja Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    а з якого віку роблять ті насічки на руці?

    ---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

    дівчата, а правда, що алергічний риніт не виліковний? я просто в розпачі, а ще всі лякають страшними наслідками можливими, типу астма.
     
  3. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Насічки ніби з п'яти років.
    В нас ніби все чітко було. Але в нас і ситуація інша..
     
  4. kira lv

    kira lv Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Не знаю в яку тему написати, оскільки астма і форми обструкції належать в більшості до алергічних пишу сюди. Стомилася вже за ці 3 місяці. В малого і раніше на фоні вірусних захворювань були нічні кашлі з задишкою, а тепер це загострилось. Вже пройшли курси похідних сульботамолу, гормони, беродуал протиалергічні і далі повторюється. Грішу на диван і куток нові, що придбали правда ще в червні. І ще сусіди з чотирьох сторін активізувались з палінням. Вікна змушена тримати відчинені, бо дитині необхідне повітря, і кожну годину хтось димить ради немає (говорити безтолку). Дівчатка, може хтось знає, як очистити повітря в моїй однокімнатній. Вже подумую викинути ті меблі і спати на підлозі, або купити щось дешеве і будемо як в гуртожитку, тому що реально на лікування витратились. Читала є очищувачі, що навіть нейтралізують формальдегід, але щось в то слабо віриться.
     
  5. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    так так, в нас так і було.


    з 6р, ми з таким нетерпінням чекаємо, бо ці аналізи по ходу найточніші.


    ми в неї особисто не лікувалися, але наш лікар часом консультується в дуже спірних питаннях.
    щодо лікування скажу вам так, є хвороби де так одразу ліки не підбереш. принаймі це моя суб"єктивна думка, з того що я останнім часом чую і спостерігаю.(наприклад ми приймали таблетки, від котрих не було очікуваного ефекту, коли замінили на такий же самий препарат, тільки куплений в Польщі - результат з"явився. та й мамочки з лікарні(ми часто лежимо в охмадиті в пульмонології), кажуть що поки підібрали з лікарем терапію, котра підходить саме їх дитині - замінили кілька препаратів). я в Бергтравм не лікувалась, але чула про неї багато схвальних відгуків.
    плюс ви пишете про грибок,а грибок з того що мені відомо є майже в усіх приміщеннях - просто в деяких його видно, в деяких ні. і поки не заберете алерген - то вам навіть консультація в алерголога 20ступеня суперовості(шутю) не допоможе. тож якщо визначили алерген - шукайте способи з ним боротися.

    ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

    скільки часу приймали і які?
     
  6. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    продати і купити хоча би матрас? кутки і дивани не бажані в принципі
    така лиха на той дим, слів бракує... ви напевне про цигарки, та в приватних будинках не краще... від серпня то картоплиння, то листя, тепер кочегарять хто чим може, я вже на нюх розрізняю де дрова, де брикети а де ще невідома смердюча зараза.
     
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Ми купили якраз такий очищувач-зволожувач (там є різні режими-на пил, запах, є іонізація і зволожування при бажанні).Розумію вас, в мене теж мала мала незрозумілий алергічний кашель, і ліки давали різні, і інгаляці робили (і гормональні були). Я теж алергік (на пил от реагую наприклад). Якщо маєте підозру на меблі-то краще їх позбутись, дим то теж погано, тому такий очищувач може стати в нагоді, добре фільтрує повітря від усіх забруднювачів. Головне знайти хорошого лікаря і підібрати лікування, максимально уникати алергенів, і так можливо то заспокоїться. Очищувач у нас такий: http://unt.if.ua/shop/ochishchuvach...ishchuvach-povitrya-panasonic-f-vxd50r-n.html [​IMG] І алергопроби здати варто, якщо ще не робили.
     
  8. rysja

    rysja Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    не відкривається посилання, можете продублювати?

    ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

    а можете детальніше описати ситуацію, Ви визначили причину, наскільки швидко все сталося, Ви лікували риніт?
     
  9. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    дитина до трьох років майже не хворіла, застуду мала рази два, може три. десь в 2.5 почався частий нежить(ми тоді ходили в басейн і лікар пояснювала це тим, що то мала хапає легенькі віруси бо в колективі дітей). коли літом ми не ходили в басейн а нежить з"являвся, я почала шукати інші причини. були в трьох дит. лорів - котрі ніц не бачили, "у вас вірусне". я вирішила здати малій кров на імуноглобулін Е, після того як побачила показник 890(при макс.нормі 60) то культурно кажучи, дуже здивувалась і почала шукати алерголога чи якогось нормального лікаря, щоб нас проконсультував. поки тривали пошуки, мала заробила пневмонію(після легенької застуди) і ми потрапили в лікарню(їй якраз було три роки), пролікували нас ніби добре(принаймі всі аналізи при виписці були ідеальні, і думати що нам недолікували запалення,причин не було). маю таку дуже суб"єктивну підозру, що мала десь підхопила вірусно-синтиціальну інфекцію, тоді був якраз період,що діти хворіли застудами, котрі переходили в запалення легень чи бронхіти.(маю тепер мудру книгу про пульмонологію дитячу, там вичитала, що ця інфекція вкупі з іншими причинами може сприяти розвитку астми). і з того часу десь раз в місяць ганяли в охмадит до лікарки, спершу обходились стаціонаром(мала часто кашляла і були хрипи в легенях, спочатку ставили нам обструктивні бронхіти), потім коли весною приступи стали часті і сильні вже мусили лягати і літом нам поставили астму. паралельно знайшли лора, котрий не в момент загострення риніту побачив у нас вазомоторний риніт(інші не бачи в періоди загострень) і все стало зрозуміло(принаймі нашому лікарю:), бо для мене це ще досі шок ), нелікований алергічний риніт, високий показник імуноглобуліну, синтиціальна інфекція - як наслідок астма.
    до речі, дитина моя з малечку на здоровому харчуванні - все парене-варене-запечене, ніяких хіматозних солодощів, здоровий спосіб життя і т.д,іт.п. тепер лікуємо риніт симптоматично(бо в нас на пилового кліща алергія, а як його позбутися?) ну і з приступами асматичними боремось.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

  11. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Нам ще 5 небуло ми робили ті насічки. А де ви знайшли що з 6?
     
  12. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    нам лікар наш казала, що результативніше з 6. можна і раніше, але ніби не дуже результативно.
     
  13. rysja

    rysja Well-Known Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    от і в нас аналогічно дитина практично не хворіла, але коли пішов в садок літом то захворів, напевне якусь вуруску підхопив, і з того часу почався насмарк, який не проходив. Ми і лікували відповідно насмакр всіма різними способами. Але потім зрозуміли, що треба здавати аналізи і йти до лікаря. Перед тим в звич. лабораторії здали заг. аналіз крові, то рівень еозинофілів був 4 % (при нормі 1-5:wacko:, а потім вже в Сінево здали аналіз крові , то показник Специфічний імуноглобулін показав 0.7, теж не є щось таке критичне( по їх шкалі це перший клас, всого є 6 класів). Здали педіатричну панель, не показала на що алергія. Ми правда консультувались в двох лорів. Спочатку Висоцька, яка і поставила діагноз, а потім Раба з Орлика, який впринципі його підтвердив. Хотілось би знайти толкового лікаря, щоб прояснив ситуацію.
    HEXE, а до кого Ви звертались, що Вам поставив діагноз вазомоторний риніт, і поясніть, будь ласка, на хлопський розум, що він означає.
    наперед вдячна)
     
  14. loginka

    loginka Member

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Дівчатка,
    Поділіться контактом до Заставного Богдана Богдановича (що на орлика приймае).будемо дуже вдячні.....

    Дякуемо дуже.вже маемо!
     
    Останнє редагування: 22 Грудень 2014
  15. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Алергія! лікувати чи "само пройде"?

    Рекомендовано до прочитання, хоч і стара стаття - багато про побут, харчування, подразники багато букв
    частинка
     
  16. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дівчата, потребую допомоги. я вже у такому відчаї, що просто не знаю, куди звертатися. мій малий (4,5 рочки) кашляє вже 1,5 роки. колись писала, чи то в цій темі, чи то в темі про кашлюк. потрапили ми в інфекцію влітку 2013 року після того, як малий рвав вночі від кашлю. лікар поставила діагноз "кашлюк на стадії розрішення". кололи глюкозу, пили краплі стоптусин і на тому все. були і в професорки Беш на Орлика, вона сказала, що то він переросте, то ніякий не кашлюк, що кашлюк взагалі важко діагностували. запропонувала дієту. в малого були виписання на щічках. ми виключили всі магазинні солодощі, цитрусові, хліб. дитина їсть тільки все домашнє. були і в Чорнобильльській лікарні, здавали проби на шкірі. повиявляли стандартні алергени - побутовий пил, грибок. звідки той грибок? квартира суха. здавали мазки з носа в лора, теж все нормально. були в Сокільниках в того старого лікаря,виписав якусь мазюку на щічки, казав,що то харчове. + мастилися дорогими мазями (елідел). шкіра пройшла. лікарі не чують хрипів, свистів, робили УЗД внутрішніх органів і флюорографію. потім були в дитячого лікаря в Залізничній лікарні. теж сказав - жорстка дієта і усунення алергенів. тварин не маємо. хату провітрюємо, раз в 2 дні пилососимо, маємо зволожувач, малий спить при включеному.
    я купила небулайзер, тисячі гривень витрачено на вентолін, пульмікорт і т.д.
    нині була остання крапля. мій тато повів малого в садок, вдома, вночі, вранці не кашляв, на вулиці теж. зайшли в садок - закашлявся. батьки почали сваритися з татом, що не водіть хвору дитину. тато намагався пояснити,що то не вірусне. в малого нема ні нежиті, ні температури, то ж видно по дитині. хлопчик дуже активний. я батьків десь розумію, але вони сказали,що якщо будемо продовжувати водити дитину в садок, завтра вони покличуть медсестру. ніхто нічого слухати не хотів. я не хочу, щоб моя дитина була асоціальна і батьки казали своїм дітям не бавитися з ним.
    П.С. ще ми здавали кров в Ділі на глисти, виявили глисти більше року тому, ми відразу пролікували. тепер на початку січня здавали розширений аналіз на дисбактеріоз, нічого не виявили, ні стафілококів, ні іншої зарази. лікар-бактеріолог сказала купити біфівіт, бо замало лактобактерії. купили, даєм. до того дитина постійно їла домашній йогурт, без варення і додавання фруктів. я вже не знаю, до кого звертатися. я не можу не водити дитину в садок до 6 років. допоможіть, може хто знає якогось спеціаліста (алерголога, пульмонолога), бо я просто не знаю, що робити. дякую.
     
  17. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    в нас подібне питання вирішилось довідкою,що ми на обліку в алерголога з вазомоторним ринітом(в малої часом буває легкий нежить чи просто закладеність носа алергічного характеру). ну і на жаль з "темністю" людей ніц не зробиш - кашель не завжди свідчить про заразність.

    а який кашель?якісь особливі умови виникнення кашлю є(тільки в садочку, тільки вдома, вночі)?

    грибок не обов"язково повинен бути у вигляді плям на стіни чи щось таке. спори присутні в повітрі.

    маєте килими?якщо так, то раджу позбутися килимів, м"яких іграшок, ковдр і подушок з пір"ям.
     
    Останнє редагування: 27 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    взяли щойно довідку, що у дитини алергічний бронхіт. алерголог-пульмономог видала. радила забити на то все. але то дуже легко так говорити, а набагато важче щось довести батькам і сваритися -скандалити не хочеться, і не хочеться, щоб батьки забороняли бавитися з моїм сином.

    нема жодних умов, нас про то питав кожен лікар. він може вночі раз-два кашлянути, може на вулиці, може вдома бавлячись. а от в садку зі слів виховательки "в нього рот не закривається, він не дає спати дітям".
    в якого ви лікаря стоїте? до кого порадите звернутися?
     
  19. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    можливо причина в садку? пил чи подушки з пір"ям? а варіант психологічний не розглядали?

    пишу вам в пп
     
  20. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    мені таку думку щойно висловила колега на роботі. чесно кажучи, я не дуже розумію,що це. дитина дуже хоче бавитися з іншими дітьми, в садок іде з задоволенням, адаптації як такої в нас впринципі не було. ніяких істерик, плачів. з дітьми бавиться. ми регулярно питаєм виховательку, як він в колективі. каже, що все добре. правда іграшки не хоче складати, як і вдома, впринципі. але ні з ким не б"ється чи т.п. а можете більш детально пояснити, що за психологічний фактор? або лінк який кинути?