Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

  1. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    підтримую форму -каланетикою. Заняттями і ефектом задоволена, все таке підтягнуте, рельєфне..тільки от одна біда вага стоїть як заворожена..в чому може бути проблема, адже майже півроку регулячрно відвідую заняття і намагаюсь правильно харчуватись
     
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Щодо каланетики. Я теж займалась тривалий час нею, і направду візуально тіло підтягнулось, а з вагою якось не щастило, навіть маленького мінусу не було.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Надька

    Надька Well-Known Member

    а в мене проблем з підтримкою форми немає... їм все підряд і неможу поправиися особливо на ноги..... скоро весна а ноги похудали капец... може хтось щось порадить?
     
  4. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Й
    Оой,мені би так))))а по суті може спробуйте істи більше білків?з упором на силові варіанти тренувань?або розрахуйте собі бжу на набір ваги тіла?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Мрія:). Можна іти в тренажерний зал і працювати над рельєфом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    А об'єми зменшились? Якщо так, тоді в тебе збільшилась м'язева маса, а м'язи важчі а жирок. Ну і з особистого досвіду - як активно займалась, то і їла набагато більше,бо затрачала більше енергії - можливо варто коригнути харчування?
     
    • Корисно Корисно x 1
  7. Rona

    Rona Мама-йожик

    Взагалі-то Оля права. Калланетика - то більше статичне навантаження, а статика нарощує м'язи, звідси й рельєф. Ще може бути варіант психологічного невідпускання ваги, але не думаю, що це про тебе :) я поправилась на 2 кг, а ззовні не скажеш, просто м'язи набираю через інтенсивні тренування з йоги (та-та, з йоги, дехто думає, що то сісти в лотос і дихати, я люблю порядне навантаження, тому таке собі роблю)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Та я ніби правильно харчуюсь об"єми таки зменшились певно дійсно м"язи
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    100% м'язи!!Головне,що жиру немає лишнього.:girl_dance:А вага може і не падати, а навпаки збільшуватись за рахунок збільшення м'язів в об'ємі.
     
  10. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А я скинула 3 кг, але візуально ніби всі 5. фігура підтягнулась і по одягу бачу, що схудла, але якось не сприймається коли стаю на вагу:pardon:певно тому, що для мене схуднення більш асоціюється з тим, що показує вага:)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Siania

    Siania Love Life

    А як? Спорт + харчування? Я в зал ходжу, а от від смачненького не можу відмовитись(((
     
  12. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    То замініть собі іх...наприклад я люблю тости з сиром і кавою зранку ..мммм..тільки то калорійно,тому вибрала житній хліб і маложирний сир)оладки замінила на вівсяні оладки))є ще домашні батончикм-мюслі,є запечені фрукти,є чорний шоколад...або ж домовтеся з собою,що два рази в тиждень істимете трішки печенька чи того,що хочете)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Siania

    Siania Love Life

    Я з собою домовляюсь, а потім Я мене переконує в тому що від шматочка тортика нічого не станеться)))
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 1
  14. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ні я їм все як і раніше, і солоденьке теж і навіть ввечері буває:girl_blush2:(щось я не можу теж з цим ніц зробити чи не хочу:pardon:) просто спортом активно займаюсь все в комплексі і певно мій організм трохи обалдів, бо давно від мене такого руху не бачив. подивимось, що то далі буде:)
     
  15. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Ох..моє Я тоже таке підступне як і Ваше))вони певне змовилися переконувати нас в моменти слабості,що таким дівчатам шмат торта точно піде на користь))коли писала про домовляння,то думала,що Ви сильніші в тому плані за мене))))
     
  16. Siania

    Siania Love Life

    В мене все життя хвилями. Або я їм все, або я дуже правильно харчуюсь, і так півроку я не їм вареників взагалі, а півроку пакую вареники і на обід і на вечерю і ще тортик наніч))
    А сьогодні вперше була на занятті cycle, пережила таке пекло, що більше не хочу пакувати їжу, а то так мучитись спалюючи ті калорії, щоб потім так легко знову наїсти!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ой як я вас розумію...Що,що а от від солоденького важко відмовитись.Вже намолола собі багато вівсяної муки і печу то налиснички то оладки з какао,то кріспи робила з насінням і горішками(доречі смачно вийшло)хоч якось стараюся задурювати свій організм.Важко...але що поробиш..Хоча бувають зриви типу як ви писали,що від кусочка торта мені нічого не буде.А коли з'їдаю,потім сама на себе зла,що не втрималась)))
     
  18. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

     
  19. Siania

    Siania Love Life

    Звичайне...сьогодні була вдруге, я й половини всього не можу зробити що вони. І кожного разу на занятті думаю: "Більше я туди не піду", дуже важко, але зате дуже ефективно, я ніде так не пітнію як там!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Sankasan

    Sankasan Руда мама

    Моя подруга є персональним тренером в одному відомому фітнес клубі, так там вона займається з клієнтами за допомогою функціональних петлів TRX. Крута штука, мушу сказати, ось на вихідних провела для мене тестове тренування. Я за 15 хвилин вже висунула язика. Але їхня ціна кусається дуже. 580x220_trx-exercises1.jpg Хтось займається на такому?Думаю, брати собі таку підробку, чи ні....