Допомога святого Юди Тадея

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Відьмочка, 3 Липень 2009.

  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Відповідь: Допомога святого Юди Тадея

    Святий Юда Тадей великмй заступниу,помагав мені дуже в навчанні,коли було особливо складно і зараз в життєйських ситуаціях прибігаю др Нього
     
  2. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Я теж хочу засвідчити про допомогу святого Юди-Тадея. Звертаюсь до цього святого вже декілька років і завжди мої прохання були вислухані. Останнім часом мала трохи проблеми зі здоров'ям плюс теперішня ситуація, новини. І на фоні того всього появилась депресія, неспокій. Почала молитись дев'ятницю і стало якось спокійніше і ще припинились болі, які мучили мене майже 2 місяці. А сьогодні пішла на узд і вже все гаразд. Це ще раз доказує, яку велику силу має молитва.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. мені теж не один раз допомагав.
     
  4. skai

    skai Well-Known Member

    І я як тільки якась проблема - біжу молитися девятницю до Святого Юди Тадея. А молитовничок до апостола Тадея все на видному місці. Завжди він мені допомагав. Дякую йому за таку ласку.
     
  5. Luchik

    Luchik Well-Known Member

    Я недавно дізналася про святого Юду-Тадея, але вже встигла переконатися в його допомозі, в донечки несподівано (тобто без нежиті, кашлю чи будь-яких ознак простуди) піднялася температура до 40 і ніяк не збивалася, дитина постійно лежала, говорила мамо будь зі мною, а мені серце розривалося, вложивши її спати, я взяла дев’ятницю до святого Юди-Тадея і помолилася всю дев’ятницю за одним разом. На ранок в доці температура спала, вона вже бавилася і галасувала як завжди. Хочу щиро подякувати святому за Його заступництво і за ті ласки які Він випрошує для нас у Бога.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    І я приєдналась до віруючих у чудотворність св.Тадея. З кожним днем переконуюсь у Його силі та заступництві.
    Дівчата, ви кожного дня читаєте загальну молитву, розважання, постанову та молитву?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Я своїми словами щовечора стараюся звертатись до цього святого, інколи читаю ці молитви.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я читаю дев'ятницю, не знаю, чи все правильно роблю (промовляю молитву 6 разів підряд і також по 6 разів Отче наш і Богородице Діво). Дуже вірю і надіюсь на силу цієї молитви. І навіть відчитавши 9 днів, знову продовжую, бо якось вже не можу не молитись до Юди-Тадея - заспокоює і вселяє надію на краще.
     
    • Подобається Подобається x 7
  9. Perseida

    Perseida Well-Known Member

    Святий Юда-Тадей також мені багато разів допомагав, вислуховуючи мої прохання)) Вірю, що завдяки йому я знайшла свого чоловіка і ми створили сім'ю.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  10. Lovely

    Lovely Member

    Засвідчую допомогу Святого Юди-Тадея! Я була в безвихідній ситуації, погано спала і їла, хвилювання з'їдало мене, і навіть думала про самогубство!!! Тоді натрапила на новенну до Святого, почала молитися, спочатку відступили погані думки, потім з'явилося переконання, що все буде добре, сьогодні моя проблема була вирішена. Дякую Юді-Тадею, закликаю усіх хто втратив надію молитися до нього, Ви будете почуті!!!!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Я дізналася про цього святого з форуму, і відтоді частенько молюся дев"ятницю до нього. Після молитви наступає умиротворення, і дійсно, вірю, що за допомогою цього святого і щирої молитви, прохання мої таки почуті.
    Дівчаточка, а якщо можна, скиньте мені яку саме дев"ятницю до цього святого ви молитеся. Бо я знайшла в інеті і молюся якусь таку у формі розповіді про життя Юди-Тадея, а вкінці Отче наш та Богородице Діво. Цікаво, може є ще якісь дев"ятниці до цього святого?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Perseida

    Perseida Well-Known Member

    В мене також така... розважання про моменти з Його життя, коротенька молитва до Нього і опісля Отче наш та Богородице Діво... я окрім того говорю до Нього своїми словами, розважаю і роздумую разом з Ним над своїми бідами чи проблемами... одного разу... давним-давно, коли я просила Його допомоги в вирішенні однієї "сердечної справи" (в той час я стояла на роздоріжжі, не була впевнена, як краще поступити)... я раптово зупинилась і зрозуміла, що не варто просити, щоб сталось так, як саме я хочу... тому я з того часу завжди прошу, нехай станеться так, як має бути... через велику біль я прийшла до свого теперішнього щастя... але ж Йому краще знати)))
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Nica

    Nica Well-Known Member

    І я хочу засвідчити швидку допомогу від цього святого! Дізналася недавно про святого Тадея, молилася дев'ятниці і кожного разу мої молитви були почуті! Ще намагаюсь, щоразу як є поблизу храму Климента, зайти помолитись, запалити свічку, виходжу з відчуттям піднесення, спокою і віри у те, що все буде добре!
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    є ще Новенна до св. Юди Тадея
     
    Останнє редагування: 6 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 8
  15. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Я теж багато років молюся, при потребах девятницю до св. Юди-Тадея. І теж хочу засвідчити, що щоразу мої молитви були донесені до Господа. Останнього разу коли я мала проблему з груддю, (донечці було 3 місяці) і мамолог сказав, що треба буде оперувати, я щиро молилася девятницю до св.Юди-Тадея і моя гулька в груді пропала, я навіть не знаю коли. Дійсно вже після першого дня відмовляння девятниці наступає спокій і я знаю що все буде добре.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Для мене молитва до Святого Юди Тадея є одни із найкращих способів заспокоєння у важкі моменти життя. Я не люблю говорити про свої переживання та турботи, все переживаю в собі. Але часто це доводить до відчаю та знесилення. Відколи дізналась про дев'ятниці до Юди-Тадея, то одразу ніби відчула, що це моє (хоча раніше я навіть перед сном не молилася). І от тепер при різних переживаннях, проблемах і турботах я молюсь девятницю і з першого дня стає спокійніше, бо я знаю і вірю, що все буде добре. І так справді є. Коли мала проблему із здоров'ям, то просила про сцілення. І от лікар сказав, що результати добрі!!! І вірю, що на наступному контролі все буде добре.
    Я щиро вдячна Святому Юді-Тадею за допомогу. І за те, що завдяки молитві до нього я здатна пережити важкі хвилини у житті.

    Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 8
  17. katysik

    katysik Well-Known Member

    Про молитву до Святого Юди-Тадея я дізналась влітку від подруги. З того часу у важких життєвих ситуаціях цей святий зажди приходить на допомогу!!! Після молитви виникає відчуття заспокоєння і впевненості у собі. Щиро дякую цьому Святому за постійну підтримку!
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Я щиро вірю у допомогу Святого Юди-Тадея і вже не раз переконалася у силі молитви до цього Святого.
    Наприкінці літа я помолилася Дев'ятницю до Святого Юди-Тадея з проханням про вирішення проблеми, яка хвилювала мене і нашу родину впродовж майже трьох років. Через деякий час проблема вирішилася.
    Я дуже дякую Богові за ласки, якими Він нас обдаровує, і дуже дякую Святому Юді-Тадею за допомогу та заступництво перед Богом.
     
    Останнє редагування: 28 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Nica

    Nica Well-Known Member

    Щоб не бути голослівною, розповім. Поїхали ми з друзями по гриби, оскільки, жоден з нас нічого в тому не тямив, то виявилася просто прогулянка, отож, вийшли ми з машини і пішли в сторону лісу. Йшли городами))), один вже був переораний, на іншому трава в пояс, ще на іншому просто зібраний врожай, потім десь залізли в корчі, загалом так ми пройшли зо два кілометри. Нагулявшись, повернулися до машини і... я розумію, що нема ключів до машини! Зважаюче на все вище сказане, знайти їх шансів не було! Вдома запасні є, але без імобілайзера, тож у всіх шок! Я запанікувала і одразу ж згадала за Юду Тадея і попросила про допомогу! Ключі знайшли хвилин за 10! Вірю і знаю, що це святий почув мене і допоміг!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Nica

    Nica Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 3