Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. octavia

    octavia Well-Known Member

    Трішки позитиву.
    ЄвроМайдан – EuroMaydan
    21 хв · Змінено ·
    Як допомога волонтерів допомагає боротися з ворогом

    Інформація від бійця з передової Олександра Алимова:
    Привезли волонтери теплі речі. Був там світер в'язаний, рожевий і дуже довгий. Одягнув його один низенький офіцер. Вийшло наче сукня)
    а там, у сепарів, якраз камаз з мінометом катався, в двох кілометрах від наших. камаз цей мороки наробив багато. От офіцер наш вистрибнув з окопа, щоб краще бачити. А камаз раптом зупиняється і починають москалі з нього виглядати в біноклі-шо ж то за диво. І прямо одразу в камаз прилетів птур.
    Отож, хто там пакував рожевого світра, можете взяти піченьку з полички.
    Москалі тоже любві хотят
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. VERO

    VERO Well-Known Member

    Серед терористів паніка, бо 20 тонн їх озброєння освітили небо, спаливши заживо чимало окупантів. За голову сміливця вже призначено нагороду не в рублях, гривнях, чи ДНРівських “фантиках”, а в грошах проклинаємої окупантами Америки, в котрій вони самі отримують платню. Вихідець з Дубенського району, Рівенської області з позивним «Звіробій» наробив галасу на весь ДНР. Боєць наразі воює в складі спеціального розвідувального підрозділу ЗСУ під Маріуполем.

    У ніч на суботу в складі диверсійної групи «Звіробій» знищив склад боєприпасів терористів у Набережному. За цю діверсію терористи вже пообіцяли 30 тис. дол. в заміну на голову українського бійця, передають Патріоти України. «У засідках Звіробій вичікував 23 дня, коли терористам привезуть«гумконвой». І нарешті дочекався.

    Вночі терористи розвантажили два КамАЗи, заповнені артилерійськими боєприпасами і протитанковими ракетами. Це як мінімум 20 тонн. Фейєрверк був в півнеба. Точна кількість загиблих сепаратистів невідома», – розповідають побратими зухвальця.

    Також наголошується, що за знищений склад Звіробій «отримав на горіхи» від рідного начальства за те, що порушив норми безпеки і наблизився занадто близько, ближче ніж на 500 метрів. «Зате тепер на їх ділянці фронту тихо. А в сепарів – кіпіш. Вони явно не очікували такого повороту. Згідно радіоперехоплення, за голову Звіробоя вже дають 30 тисяч доларів», – повідомляють блогери. Крім цього, кілька тижнів тому наш герой Звіробій знищив сепаратистського танка Т-64.
    http://ukrmir.info/news/?items=4064
     
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. SOSKA

    SOSKA Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. zetta

    zetta Well-Known Member

    Семен Семенченко
    2 ч. ·
    Не усидели: ). Первая рота Донбасса ушедшая на ротацию неделю назад приняла решение досрочно вернуться на фронт. К своим товарищам.

    Есть сомнения что вместо мобилизации воевать должны добровольцы?

    Слава Украине!
    --- дописи об"єднано, 27 Січень 2015 ---
    Ну як досі не трубити на весь світ про війну ???
    Де украіна тудей ?

    Борислав Береза
    3 ч. ·
    Отсутствие четко сформулированной информационной политики наносит Украине непоправимый вред. И с этим мы сталкиваемся даже в ПАСЕ. Выясняется, что депутаты от западной Европы и часть восточноевропейских делегатов используют, как источник информации, Рашатудей. Делают они это лишь потому, что иного источника с таким объемом информации у них нет. Часть делегатов, которые готовы голосовать за возвращение рашистов в зал, начали сомневаться в своей позиции после того, как им продемонстрировали видео с издевательствами над нашими "киборгами". Но ознакомились они с этими роликами лишь потому, что мы им продемонстрировали их на наших планшетах и телефонах.

    А ведь, что может быть проще, чем сделать еженедельные рассылки видео и фотоподтверждений всем делегациям в ПАСЕ по интернету. И с помощью этого формировать их мнение и точку зрения. Но этим никто не занимается. А это, как раз, то чем должен заниматься МИД при наличии сформулированной информационной политике. Но нет ни одного ни другого. И из-за этого нам приходится проламывать информационную стену.

    Европа о нас знает крайне мало. Большая часть информации подается кремлевскими каналами и исключительно в искаженном виде. Я не вижу работу профильных структур. Зачем нам министерства которые не справляются со своей миссией. Нам необходимо свой информационный канал на Западе. Не контрпопагандистский, а именно информационный. А через него мы сможем не только информировать европейцев, но и сможем поменять их представление о нас. Да, это не дешевый проект, но это вопрос международной поддержки. Многие вещи понятные нам, абсолютно не известны европейцам. И это пора изменить.

    Украина ждет хороших новостей. Украина заслуживает хороших новостей. С таким подходом, как был раньше, ничего хорошего ждать не придется. Пора переходить от жалоб и просьб к конструктивным и системным действиям. Это вопрос выживания Украины. И тогда мы сможем победить. И не только врагов внешних, но и внутренних.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Представник Генштабу Збройних Сил України звернувся до уряду з пропозицією розробити законопроект щодо порядку виїзду військовозобов'язаних громадян України за кордон.
    Як передає кореспондент УНІАН, про це на нараді в Адміністрації президента, присвяченій проблемам мобілізації, заявив начальник мобілізаційного управління Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України Олег Бойко.

    Зокрема він запропонував уряду розробити зміни до законодавства “щодо порядку виїзду за кордон громадян України, які підлягають призову на військову службу під час мобілізації в особливий період”.

    Також представник Генштабу запропонував переглянути у бік зменшення перелік підприємств, установ та організацій, які звільняються від постачання техніки під час мобілізації.


    Він зазначив, що необхідність внесення змін в правила перетину кордону викликано тим, що в ході нинішнього етапу мобілізації є випадки, коли військовозобов'язані цілими селами виїжджають за кордон для уникнення призову на військову службу, зокрема виїжджають на територію РФ.

    Він розповів, що за інформацією Тернопільського військового комісаріату “населення Тернопільської області з метою ухилення від мобілізації масово звільняється з роботи. Військовозобов'язані також масово виїжджають за кордон”. Зокрема він навів приклад, що з одного із селищ два автобуси місцевого населення виїхало в Російську Федерацію.

    “Триває масова втеча чоловічого населення області за кордон, особливо, як це не парадоксально, в Російську Федерацію”, - сказав Бойко.
    http://www.unian.ua/society/1036883...loviki-masovo-tikayut-za-kordon-genshtab.html
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. zetta

    zetta Well-Known Member

    Застрелився заступник директора "Укрзалізниці" часів Януковича - ЗМІ http://ow.ly/2TVjgn
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Pliuka

    Pliuka Active Member

    А що робити, якщо при владі тупий і ще тупіший?

    Генерали будуть безкарні, а для простих солдат за невиконання тупих наказів (типу стояти під "градами" і спостерігати) чи дезертирство(бо вижив) посилять відповідальність Їм пофіг людські втрати, що комусь ногу відірвало чи голову, головне військова прокуратура буде строго питати за втрачену техніку, автомат, броніжилєт чи рушничок..

    Яценюк хоче відновити кріпосне право, будівельників мобілізують до "будівельних батальйонів".
    А кондитерів мобілізують на шоколадні фабрики Рошен? А пастор буде в свою церкву прихожан мобілізовувати?

    В Україні створять реєстр "ухилянтів" від мобілізації.
    Може спочатку хай створять реєстр прогульщиків і кнопкодавів у ВР, хабарників у МВС, судді і прокуратурі...

    Минулорічні закони 16 січня в порівнянні з цим, то дитячі пустощі!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
  9. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    17 "кіборгів" зникли безвісті (((((((((
    Народний депутат Сергій Каплін повідомив, що 17 захисників Донецького аеропорту зникли безвісти.

    Про це нардеп написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

    "Сьогодні після засідання Ради до мене підійшли родичі "кіборгів". За їхніми словами, близько 17 наших солдат зникли безвісті. Їх немає ані серед 200-тих, ані серед 300-тих, ані в списках полонених. Їхні рідні впевнені,що вони досі в аеропорту - чи під завалами, чи у підземних приміщеннях. Слухаючи цих людей, я ще раз упевнився, що не дарма зареєстрував проект постанови про створення слідчої комісії ВРУ, яка б розслідувала дії керівництва АТО, що призвели до трагедії", - написав Каплін.

    http://www.5.ua/ato-na-shodi/17-kiborgiv-znikli-bezvisti--kaplin-68519.html
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. zetta

    zetta Well-Known Member

    Судячи по карті скоро буде ще трагедія , в дебальцево котел намічається . image.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. gava

    gava Well-Known Member

    Як правильно вітатись з москалем )))))
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  12. gava

    gava Well-Known Member

    Олег Пономарь
    4 год · Змінено ·
    Мое мнение на сделку "Надя на стеклянные бусы".
    Если такое произойдет (если), то я думаю- это нормально и хорошо. Обменять нашего Героя Надю на какие-то формальные права какой-то делегации в органе, который, как и ООН, на практике не так много решает- отличная сделка.
    Психологическая и пропагандистская наша победа. Представляете, как Надю будут встречать? Как это можно осветить в СМИ? Гагарин и Мандела нервно курят)
    А что приобретет Россия?
    Представьте есть подлое и необразованное чмо, которое выгнали из-за общего стола. И вот оно, чтобы его пустили назад, украло у сидящих за столом столовые приборы. И за их возвращение требует пустить его назад. Ну хорошо, пустили его. И выиграло оно от этого или проиграло? Конечно проиграло. Потому что разговаривать за столом с ним никто не будет демонстративно, а все будут наоборот норовить подсыпать этому чмо перца или соли в тарелку. А самые отчаянные обязательно туда наплюют) И только дело времени, когда это чмо опять выгонят пинками под зад)
    Запад циничен и прагматичен. Что-то такое из санкций, что можно измерять в долларах или ойро, он ни на что менять не будет.
    Меня больше позабавила реакция Димона-Айфона на угрозу отключения СВИФТ. Как говорила известный персонаж Ахеджаковой в "Служебном романе"- Значит хорошие сапоги. Нужно брать)
     
  13. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Borislav Bereza
    2 hrs ·
    Кратко и по сути. Приняли резолюцию. Из почти 30 поправок к резолюции ПАСЕ по России, все поправки нашей делегации приняты. Внесли в резолюцию все. И Надю Савченко, и фальшивые гумконвои, и поддержку сепаратистов, и преследование крымско-татарского народа, и оккупацию Крыма, и все остальное. Но ни одна смягчающая поправка к резолюции от рашистов не прошла. Очередной бой перед завтрашней битвой выигран.
    Слава Украине!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
  14. renata_m

    renata_m Well-Known Member

    слів нема:girl_cray:

    Юрій Бірюков

    https://m.facebook.com/yuri.biriukov/posts/1553558451579633

    Он хрипло орет "Слава Украине", рассказывает всем какой он невротипический патриот. Он лучший стратег в истории современности, способный силой мысли уничтожать БТРГ противника. Конечно его профиль полон национальных символов. Он житель Ивано-Франковской, Тернопольской, Закарпатской, Волынской областей. Он презирает слабость киевской власти, смачно комментирует Президента. Он с пеной у рта доказывает, что использование русского языка - это признак работы на москалей.

    А еще - он трусливая скотина
    ... Поджав хвост он прячется от военкома, он меняет номер телефона, он собирает манатки и чешет в Румынию, Венгрию, Словакию или Польшу. И там сидит, весь такой довольный своей гениальностью.

    Пришел первый отчет о выполнении плана четвертой волны мобилизации. По всей стране, по каждой области.

    И Я ЕГО НЕ ПОНИМАЮ!

    Я не понимаю фраз, не понимаю фактов.

    ... Главы 14 сельсоветов Ивано-Франковской области отказались получать повестки на оповещение.
    ... 57% оповещенных военнообязанных Ивано-Франковской области не прибыли на прохождение медицинкой комиссии.
    ... 37% оповещенных военнообязанных Ивано-Франковской области покинули территорию Украины
    ... Главы сельских рад Тернопольской области открыто саботируют мероприятия по оповещению, в случае появления в районе представителей РВК - информируют жителей своих и окрестных сел.
    ... глава сельрады село Конюхи Козовского района сообщила о том, что накануне местное население наняло 2 автобуса и выехало на них на территорию Российской Федерации.
    ... в поселке городского типа Кольчино Мукачевского района Закарпатской области из 105 человек повестки вручены только трем: 9 человек не проживают по адресам регистрации, а 93 человека в течение января выбыли на сезонные сельхозработы.
    ... за последние 30 суток государственную границу в Черновицкой области пересекло 17% от общего числа военнообязанных области. Из неофициальных источников известно, что хостелы и мотели в приграничной области соседней Румынии полностью заполнены уклоняющимися от призыва.
    ... 19% оповещенных военнообязанных Волынской области отказались от прохождения воинской службы по религиозным мотивам, хотя в предыдущие годы процент отказа по данной формулировке не превышал 0,7%.

    Патриоты, млять. Воины света, млять. Трусливые шавки!

    Выполнение планов мобилизации по Одесской, Николаевской, Херсонской, Запорожской, Днепропетровской, Черкасской, Житомирской, Кировоградской областям - нормальные. И да, кстати, ровно так и было по второй и третьей волне мобилизации.

    Нормальное выполнение планов мобилизации по неокупированным частям Донецкой и Луганской областям!!!

    Объясните мне, я не понимаю!!! Я бы понял ситуацию, когда плохо по всей стране. Ну,‪#‎генералыпидарасы‬ и ‪#‎всепиздецвсепропало‬, все дела. Но у нас что, Родину надо из-за хороших генералов защищать? А если генерал муда, то и Родину мы защищать не будем, хрен с ней? В Румынии посидим???

    Почему на пацанов Одесской или Николаевской области это все не действует, а на тонкие натуры сука-ура-патриотов данных областей это так сильно подействовало?

    ОБЪЯСНИТЕ МНЕ!
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. zetta

    zetta Well-Known Member

    Під час "зачистки" блокпоста знайдені зниклі безвісти бійці АТО - волонтер http://ow.ly/2TWyqW
     
  16. zetta

    zetta Well-Known Member

    Поразка у Дебальцеве може бути гіршою за Іловайськ, винні вже відомі - західні експерти

    Про плани бойовиків оточити групу українських військ у Дебальцеве було відомо багато місяців, втім розвиток подій на фронті свідчить, що сепаратисти за підтримки Росії мають шанс все ж здійснити намір, про який українське командування було "попереджено" заздалегідь - про це з Донбасу повідомляє журналіст британського The Independent Олівер Керол.
    Вже сьогодні з місця подій Костянтин Реуцький деталізує картину :
    "Дебальцеве стає все більш схожим на Піски", - пише свідок.
    Додає : "... поки що словосполучення Дебальцевський казан - чистої води панікерство. Хоча "в горловині" між Троїцьком та Вуглегорськом вже зовсім не "АТО", а те про, що ми читали в книжках про "Велику Вітчизняну".http://ukrainian.voanews.com/content/article/2615419.html
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    [​IMG]

    Михайло Жирівський добавил 10 new photos.
    9 ч. ·
    Я часто дивлюсь новини та прямі ефіри з засідань ‪#‎ВРУ‬ і замітив таку деталь що коли будь який депутат дає ЗМІ коментаря з приводу якоїсь ситуації там поблизу знаходиться незрозумілий чоловік. Спочатку я думав що це також журналіст але я жодного разу не бачив щоб ця людина щось записувала, фотографувала або знімала на відео. Але одного разу я зрозумів роль цієї людини: Коли журналіст задає запитання на яке депутат не може знайти відповіді цей чоловік задає паралельно інше питання на яке можна надати будь яку відповіть, для прикладу ось відео де Арсен Аваков 02.12.14р. коли формувався ‪#‎КМУ‬ не зміг відповісти на запитання: Чи залишиться він надалі Міністром ‪#‎МВС‬, що з цього вийшло можите самі побачити на відео (https://www.youtube.com/watch?v=l4umdsDD7J8&feature=youtu.be)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Якщо це правда- то які причини такої різниці?
    Чи то і тут такими заявами хочу розсварити Схід-Захід?
     
  18. zetta

    zetta Well-Known Member

    Сера , мені здається що схід був менше виїздним ті всі роки якщо в порівнянні з заходом , і відчувають загрозу війни ближче .
    А на заході часто звучить заяви : то не наша війна , ми там не народились , чому лише захід нехай схід воює . Думаю захід має надто високу думку про себе , гоноровість , патріотизм , і тд ... Дивимось на інших кажем бики , рагулі і не помічаєм свого псевдо .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Не подобається Не подобається x 1
  19. renata_m

    renata_m Well-Known Member

    Вже потер сьогодні свої пости, щоправда написав новий про те що "Объемом говна мои предположения лишь были подтверждены" ..
    Йому вже і Мочанов і Бутусов написали на своїх сторінках, що він не правий, а сенс? Россмі вже все скопіювали і розтягнули по своїм сайтам новин. Молодець, коротше, натравив людей одних на одних і зіграв на руку москві :girl_devil: Радник президента ....
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  20. kristina

    kristina Well-Known Member

    В мене вся родина в Кривому Розі, фактично 4 адреси по всьму місту і ще в самому Дніпрі. Кажуть що практично всі не відкривають даері, не живуть, виїхали і тому подібно. А це Дніпропетровська обл. Думаю ухиляння плюс мінус у всіх областях однакове. А Івано-Франківськ трохи повиїзжали а не поховались то і роздули з того.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.