Судові справи при розлученні, права чи безправність жінки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем popelushka, 17 Грудень 2008.

  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    особисто для мене дитячим садком є те, що людина ніби свідомо йде на одруження, народження дитини, а потім різко так бах і стільки недоліків в чоловіка , ніби отак раптом в один день з'явились... Хочеться спитати, а де були очі раніше? Але ладно, жертву з себе легше зробити... Якби у мене в житті було таке, про яке пише Амеліша, то я би ще вагітною пішла по далі.. Я вже не кажу про те, що взагалі би з таким екземпляром не звязалась би.. Ну але вже так сі стало, то чого чекати? Ще й періодично з ним в ліжко лягати, просто щоб не було скандалів... Мда... Спакувати речі і йти гедь...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  2. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    воно то так)
    але... жінка ще зовсім молода, можливо, якщо й бачила таке щось, то думала, що чоловік зміниться у шлюбі: от він був такий-сякий, а я зможу його змінити/перевиховати, буде дитина, буде родина і все буде ок, таке ж теж буває в житті

    тоді це тим більше не дитячий садок...
    не хотіла б я, аби мене виживали будь-якими методами, та ще й з дитиною
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Бачили очі, що купували - їжте, хоч повилазьте:) Молодість-молодістю, але голову на плечах треба мати в будь-якому віці (тим більше, коли виходиш заміж за розлученого - значить, не все так добре було в попередній сім"ї, раз розійшлися). Як на мене, як би ти не кохав людину і не бажав прожити з нею все життя, все ж треба включати холодний розум і думати тверезо - чи справді та людина є добра для життя.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в будь-якому випадку лише двоє знають, що і як є насправді. І в чому причина акої поведінки чоловіка. Та і в другої сторони буде своя правда. Зрештою, інколи буває так, що "находить коса на камінь": є власний чоловік, який все звик тримати під контролем. Жінка розцінює це як те, що він хоче керувати, а я йому не підкоряюся, тому це його злить. Але ж сім я- це не поле для бойових дій. І хоче керувати- хай керує. А підкорятися- не завжди погано ( в правильному розумінні). Бо насправді геть параноїдального чоловіка видно ще до одруження. Він і на етапі "цукерки-квіти" вже встановлює певні "межі". Зміни від "нормального" до "властного параноїка" не відбуваються одномоментно . Зрештою, вихід завжди там, де вхід. Коли геть несила терпіти, шукаються не обставини до виправдання, а обставини до звільнення. Якщо цього ще немає- значить не все так критично. Чаша ще не переповнена.

    п.с. а приклад попередньої сім ї розлученого чоловіка є ой яким показовим для його майбутньої нареченої. І те, як він про дружину відзивається, і те, як з дітьми відносини вибудовує.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  5. skai

    skai Well-Known Member

    За другий день ознайомлення з темкою зробила висновок, що тут не тільки в татові проблема. Мама теж ще не зовсім чітко визначилася, що слід робити.
    Тому подумала, що того що написано вже достатньо для того, щоб сісти і самостійно вирішити як далі бути. І з психологічної і з юридичної точки зору написали вже купу корисних речей. Рішення за Amelisha.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Talibamina

    Talibamina Member

    Кожна дитина повинна мати і маму і тата - ці слова не заберу, бо справді так вважаю. Але не кожна мама і тато можуть себе так назвати, а є такі випадки, коли язик не повертається назвати батьком у випадку Amelisha/ Бо це той випадок - коли батько лише біологічний (не хочу писати нецензурну лексику). Знаю багато випадків, коли чоловік йде із сім"і і, як правило, дитиною потім не цікавиться взагалі, і мій чоловік - виключення, ніж правило.
    --- дописи об"єднано, 27 Січень 2015 ---
    Я б радила сісти і скласти список речей, які треба зробити, щоб щось змінити. В першу чергу - переїхати від нього, а далі займатись оформленнями усіх інших документів (допомоги на дитину, розлученяя...) Є ще така фраза:"Решительній шаг вперед является результатом хорошего пинка в зад". Тому бажаю якнайшвидшого прийняття рішення і рішучий дій.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    я ще додала б що теж потрібно дивитись по попередній дружині, не завжди у всьому чоловік винен...
    і теперішня дружина теж має правильно і грамотно вибудувати нові стосунки
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Психолог але у нього якісь спотворені погляди на життя, він вважає, що він все правильно робить і правий лише він
     
  9. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Це так вважає більшість чоловіків:girl_crazy:.Завжди у стосунках винуваті двоє. Доречі по власному досвіду скажу, що чоловіки ,які погрожують багато на ділі далі погроз не заходять:girl_cool:ті ,що справді планують щось зробити діють тихо.Зрештою ,якщо б ви хотіли ,то давно уже пішли від нього...значить не дуже то й хочете, може в тему "Як полагодити стосунки?"
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    якщо є можливість, поставте в домі десь диктофон увімкнений, потім це може бути гарним доказом погроз.
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Наскільки я знаю то аудіозаписи суд до уваги не бере чи я помиляюсь?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    чесно кажучи не знаю. а відеозаписи?
    --- дописи об"єднано, 27 Січень 2015 ---
    ось знайшла
    http://zaochka.net/catalog_p_17_p_12.html
     
  13. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Якось не думаю що щось вийде, телефон помітить....
     
  14. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    ну, є ведмедики-відеоняні. можна щось таке придумати.
     
  15. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    В нас нема відеоняні і він ніколи не купить
     
  16. Krosha

    Krosha Well-Known Member

    Традиційно суд не бере до уваги цифрові аудіозаписи, а більше довіряє аналоговим (які на плівку пишуться).
    Хоча все залежить від судді - може сказати, що той аудіо/відео запис не має відношення до суті справи і не долучити до справи.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ви знаєте, а з такими людьми теж можна навчитися жити, не ламаючи себе. Тобто якщо ви не наважуєтеся піти ( а таки не наважуєтеся, бо...( тут лиш самі вже собі можете дати відповідь- значить ще не відчули того часу), може варто сходити тоді в темку "Мистецтво бути дружиною" :) ( нє, ну серйозно: тут два варіанти- або якщо все геть погано, значить "йдете і з кінцями", якщо не йдете- значить не все так критично і тоді треба вчитися жити в цих обставинах з найменшою шкодою для себе. А для цього-доведеться і над собою багато в чому працювати). Просто ще такий нюанс: дитинці 5 місяців. Тобто кардинально людина після народження дитини не могла так змінитися і стати монстром. Дитинка завжди є лиш лакмусовим папірцем, каталізатором наявних проблем у відносинах, якщо вони були і до. Але ж дитинку ви від цього чоловіка народжували свідомо.Знаить бачили своє майбутнє разом із ним. Я би ще розглядала варіант, коли дитинка старша, пройшло вже кілька років опісля і тут вас "осінило" , що не та людина поруч .А тут дуже мало часу пройшло для кардинальних змін особистості. Тобто тут питання і собі можете самі задати: на якому етапі вас перестало влаштовувати те, що влаштовувало раніше і чому? І від того відштовхуватися у звіті для себе.

    п.с. знаєте, чому по СК не суди не розводять сім ї, з дітками до року? В першу чергу-цей час дається на "адаптацію" . Бо в нових умовах життя, коли є оцей тривалий "післяродовий" стрес у обох , все дуже загострено сприймається. А у жінки ще і гормони свій вплив дають. Не завжди все адекватно сприймається ( нє, ну так є- вагітна жінка і жінка в перший рік після народження- то особлива жінка:).Одним словом, це час на "подумать".
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  18. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

    Пішла б я від нього ще будучи вагітною а можливо і ще швидше, але не було куди, а зараз допекло
     
  19. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    @Smurfyk, я думю Вам спрвді варто подумати що відбувається у вашому житті і чого Ви від того життя хочете в майбутньому, бо перечитавши дописи я бачу якусь невідповіднісь - не подумайте що я придираюся, але
    це мені дивно, тобто до того як завагітніти Ви вже не хотіли бути з тим чоловіком і умудрилися від нього завагітніти? Вибачте, але ОК ніхто не відміняв.
    І ще одне - трохи ріже око під Вашими дописами про абсолютно ненормального чолівіка лінієчка "щасливі разом 3 роки 4 місяці..."
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  20. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    плюсуюся
    Smurfyk, не подумайте, що і я придираюся, але оцей Ваш допис був написаний 27 листопада минулого року
    тобто, якщо вірити Вашій лінієчці, Ви є разом з чоловіком від своїх 16-ти з половиною - 17-ти років?
    і весь той час чоловік був нормальним, тільки нещодавно його "пробило" на таку поведінку, чи він від початку стосунків таким був?

    ... і справді,
    бо стільки вже дівчата різних порад надавали, а віз і нині там...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1