Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

     
  2. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    вибачайте, не втрималась.... а де і коли офіс-менеджери 4 тис. отримували????? (зауважу, що працюю на приватні фірмі, то цього року не те що не підвищують зарплати, але й зменшують, "бо важкий рік буде"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Siania

    Siania Love Life

    Хороша робота просто так не валяється. І щоб попасти на хорошу роботу треба вміти себе "продати", і треба мати що "продавати" (знання маю на увазі). І направду хорошу роботу Ви навряд чи знайдете в інтернеті. Я чому писала про рекрутингове агенство - більшість роботодавців воліють доручити підбір персоналу професіоналам. Якщо нема текучкості кадрів, і нова людина приймається раз на місяць-два, то нема змісту тримати в штаті працівника, який займається підбором персоналу, тим більше, якщо той персонал шукається вкрай рідко.
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    інженер-конструктор вищої категорії, керівник проектної групи, з досвідом в своїй галузі. Одна проблема, далеко не кожен роботодавець готовий взяти на роботу жінку-інженера, навіть з досвідом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Siania

    Siania Love Life

    Ну Вас не візьмуть, бо Ви самі в це не вірите...все у Вашій голові, ІМХО...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    мабуть десь там, де нас нема :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    та багато де. у Львові. є сайти з працевлаштуванням і можна глянути. вчора бачила вакансію офіс-менеджера в офіс торгового центру Інтерсіті. зп - 4000 грн. ніби я написала щось з розряду, що на 40 штук реально знайти. така ціна конкретно за таку роботу була завжди: і при доларі 8 і при доларі 20. і до Януковича, і після,і у всі кризи.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    помиляєтеся, вірю, бо шукала роботу, і досить часто чула фразу "вибачте, але нам потрібен чоловік-інженер, а не жінка".
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    не всьому що пишуть на сайтах можна вірити. Обіцяти може кожен, а коли приходиться до діла... просто вже з таким стикалася
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    уже декілька років в вакансіях заборонено вказувати стать людини,яку шукають. це порушення законодавства трудового (гендерна нерівність). і тут, насправді, може бути декілька причин. не варто сприймати слова роботодавця буквально. є таке, що просто не хочуть образити, щоб ви не розстроювались, можливо, їм не зовсім підходила кваліфікація, досвід. а є просто якісь стереотипи (в суто українських компаніях), що жінка не може бути інженером. тепер в ІТ наприклад, ніхто не буде сміятися з того, що "дівчина - девелопер? та не може такого бути". якщо ви спєц і профі, то раз-другий-десятий відмовили, а на одинадцятий зорі стали так, що вас помітили і взяли :)
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    то приходите на співбесіду і роботодавець каже: наша співбесіда буде побудована наступним чином. ви розказуєте про себе, свій досвід, я розповідаю про вакансію, Ви задаєте питання. і ви задаєте питання: а чи вся зп біла? а чи оформлення через трудову? а яке співвідношення білої-сірої зп. слухаєте і вирішуєте. не підходить вам - встаєте, дякуєте і кажете па-па. і далі шукаєте

    ще додам таке:якщо вас не беруть, то не завжди причина є у вас. не варто впадати у відчай, і шукати в собі недоліки. часом рівень пропонованої зп ними не відповідає вашим очікуванням, часто ваша кваліфікація може бути вища, ніж треба для даної вакансії. і дуже мало прямих роботодавців скажуть: дівчино, ви крута, і більше хочете, ніж ми можем дати, тому йдіть з Богом, МИ не ваш рівень. частіше карти розкривають рекрутингові агентства, у них є зарплатна вилка. скажімо, ви просите 5000, а роботодавець готовий платити від 6000 до 8000. рекрутер вам відверто про це скаже, якщо готовий вас рекомендувати до співбесіди з замовником, бо це ж їхні гроші. дівчата, ви би знали, скільки разів доводилось мені чути відмови після того як я пройшла 2 з 3, 3 з 4 етапів інтерв"ю. я часто розстроювалась, шукала в собі недоліки, аналізувала розмову. то можна помішатися. але час все розставляє на свої місця. половина тих контор, у які я подавалась - просто не існує, або закрили офіс і перевели людей в Київ. отак. бац - хоч переїзди, ми тобі пропонуєм, а ні - то звільняйся. запам"ятайте - все, що не робиться - до кращого. і як показує мій досвід, там, де я дуже горіла бажанням працювати - мене не брали. а от останні 2 місця праці....я дивуюсь,ЯК вони мене взяли після того, як я вимахувалась. на першому я сказала: яка компанія? - ага, та нє, який там у вас офіс, не смішіть мене, мене то не цікавить. а друга - їхати на співбесіду в Київ? ви гоните? нікуди я не поїду, бо то не така посада, щоб співбесідуватися в Києві. а потім, я зайшла на їх сайт, подивилась, ЯКА то компанія, подивилась, що офіс біля залізничого вокзалу в 7 хв ходьби пішли (бо дитина перелякана, не знає Києва),я передзвонила і сказала: чуєте,я тут дивлюсь, шо ваш офіс біля вокзалу? - да. - а ви мене ще розглядаєте як кандидата? - конєчно - ну ок,я приїду. АЛЕ я не їжджу нічними поїздами, тому приїду електричкою в 13-00 до Києва, в 16-50 вона назад, отож у вас часу з пів другої дня до червертої.а, і за білети заплатите. - нє вапрос, ми вас ждьом..... і от я працюю тут вже 7 років.
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    тут Ви праві, бо багато доводилося чути різних думок від різних людей на ту тему. Знаю людей "радянської" закалки, які живуть тими стереотипами. Однозначно, роботу шукати буду, і вірю в успіх. А на рахунок
    теж згодна, але дівчина-проектант в галузі машинобудування на думку деяких людей звучить по-іншому.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    І там теж є вийнятки.
    Чоловік з одногрупницею бачився недавно, яка набирає на ІТ-проекти людей. Так вона дівчат- ні-ні.
    Буває по всякому.

    А по темі- мене в принципі бісить, що у нас досі немає мінімалки, якої вистачає на проживання.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дівчата, читаю я новини і просто плачу. скільки вже тих відео з катуваннями наших хлопців, взятих в полон. а фото з порохону дитини в Маріуполі? ну чим? чим винен той хлопчик, який лежить в труні? :girl_cray:Господи, змилуйся над нами! 60 діток загинули на Сході від початку війни. Я вже не можу спокійно читати тв дебільні заголовки про "Верховна Рада проситиме Європу визнати Росію воєнним агресором", чи "Україна готує доказову базу для подання в міжнародні суди позову проти Росії". а ті ...нардепи з Ради подають на відшкодування витрат за оренду житла в Києві, 300 осіб! і збираються 3 лютого на наступне слухання. та ви, козли, маєте цілодобово шукати виходи з ситуації. мобілізація зірвана, хочуть заборонити виїзд з України військовозобов"язаних чоловіків, масове п"янство в рядах нашої армії. коли то скінчиться? а та :girl_feminist:занепокоєна Європа, то просто :facepalm:
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 4
  13. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Може це її особистий"бзік", маю друга у тій сфері , не знаю як на softserve, але він ще має напряму проект з американською компанією ,що розробляє програми для автосервісів на тестування авто, то він набрав 2 дівчат і регулярно проводить співбесіди .
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Popi

    Popi Well-Known Member

    В мого чоловіка на роботі до дівчат - девелоперів тож не дуже люблять...ні одної нема...хіба HR.
    І щоб не офф. Брат зараз має загін в Маріуполі. І то шо наші хлопці пють по чорному то правда. В них кожного дня стільки проміла.що для звичайного перехожого то смертна доза.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    З того,що я знаю, лаборант в ЛНУ ім. І.Франка -1200 грн, працює подруга,інша в школі вчитель англійської мови в школі на півставки -800 грн.(((
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    де????????????ні я серйозно! я зараз маю виходити на роботу де ставка 1600 грн і то думаю як то добре бо буде ще пару копійок в бюджет. Якщо хтось буде мати гарні пропозиції то пишіть, буду вдячна та віддячусь. А головне просто треба настроїтись на позитив
    Вже тиждень хочу чимось зайнятись, а чим точно не знаю....от так і живу як сновида, не виспана. І на роботи дивлюсь і на новобудови і землі мені треба, і архітектора мені треба...і відпочинок цікавить.Знаєте коли точно знаю чого хочу то легше рухатись в тому напрямку і не думати про реальність. Чи то кд чи то погода чи ситуація в країні, але якась я зовсім невизначена(
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Ari

    Ari Well-Known Member

    ви хоч маєте куди виходити, а мені ще, ой як потрібно буде пошукати тої більш-менш пристойної роботи, а найбільший мій страх з тими роботами, це хвороби дітей. По два місяці лікарняних на дітей, роботодавці не будуть терпіти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А я щойно дізналася, що ставка по податку з депозитів зросла і тепер вже 20%, так ще військовий збір теж будуть знімати. Маєш тих пару копійок, і не знаєш куда з ними тикнутися. Вже так тиснуть зі всіх сторін:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дивуюся новини польські... Про Україну, показують кавалки того жахливого відео з полоненими... Комок в горлі, шок від звірства і жорстокості тих нелюдей.... Говорять про те, що Путін зробить все, аби не дати Україні йти до Європи... А методи Путіна відомі... І скільки ж то ще буде тривати? Якось так сумно.. В країні війна, а нікому так насправді нема до того діла, поговорили в новинах та й все....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  20. Siania

    Siania Love Life

    Моя мама казала що по ТБ в Італії взагалі навіть нічого про Україну не говорять...а раніше постійно показували...І це дуже-дуже сумно, як так?!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.