Ваш чоловік на кухні. За і проти.

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Natali_portman, 27 Січень 2015.

?

Чи готує ваш чоловік?

  1. так, постійно

  2. так, деколи буває таке свято

  3. було раз

  4. ні, ніколи

  5. це не чоловіча справа!!!

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Одного холодного суботнього ранку я лежала собі на м'якенькій канапі і смакувала смачненьким омлетиком, який зробив на моє замовлення мій коханий чоловічок. Збоку стояла пахнюча кава з молочком і своїм тонким ароматом вона навіяла в мою голівоньку різні думоньки.
    Мій чоловік працює шеф-поваром і готує кожен день різні смаколики приблизно на 200 людей. Але вдома готую я, тому що люблю цю справу і хочу,щоб він відпочив та не почував себе вдома, як на роботі. Та деколи, на вихідних ,мій мужчина все таки вдягає фартух і частує мене вишуканими вечерями при свічках. Наприклад, пастою корбонара або спагетті з соусом песто,кордон блю чи шашличком з лосося, лазаньєю та іншими розмаїтими витіюватими стравами. Я настільки привикла до цього факту, що часто сприймаю все це,як звичайну річ. Приводять мене в почуття вислови захоплення друзів і телефонні просьби моїх колежанок дати пораду з приготування якогось марципана від мого чоловіка.
    От мені стало цікаво, які традиції стосовно готування існують у ваших сім'ях, дівчатонька? Балують вас ваші мужчинки чимось смачненьким чи ви не пускаєте свого повелителя до жіночих ронделиків? Похваліться фірмовим блюдом свого коханого або розкажіть , чому чоловік не повинен займатися подібними справами.
    Буде дуже цікаво прочитати ваші писульки!!!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Мій готувати не те що полюбляє, але готує час від часу досить смачно. Робить дуже смачний борщ, м`ясо запікає, рибку будь-яку файно робить. Вважаю, що чоловік на кухні - це нормально. Вам навіть трошки заздрю, бо чоловік кухар - то мабуть частенько щось смачне в меню. :beach:
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Хіхі.. дякую, але я читаю, що вам теж не погано живеться:). Молодець, ваш чоловік,вже вам поміч є!
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Так приємно мені стає коли я приходжу після роботи, а вдома чекає щось смачненьке. Хопець інколи йде на такий подвиг. Правда, складніші рецепти приходь під моїм керівництвом...
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    О, мій чоловік на кухні не дуже, хіба щось простеньке - чай, кашу малечі, смажена картопелька, овочі. То зрідка, як я невстигаю. А от до випічки в нього хист - мені невиходить в духовці нічо, а в нього з першого разу:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    А мій чоловік полюбляє готувати з м'яса, так в нього смачно виходить, ммм. І ще борщ червоний варить смачнющий. Ну і фірмова страва в нього - дерунці. Лиш він їх готує.
    До речі, давно щось не було їх в нашому меню, треба нагадати:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Наталі, ваш заголовок теми викликає алюзії з романом "Фелікс Австрія" :)).
    А щодо мого мужчини на кухні, то - ціла біда. Якось так склалося, що з початку нашого проживання разом, готувала я, адже постійно була вдома. Тепер чоловік просто звик, що приготування їжі - то виключно мій обов'язок. Називається - привик до добра :) . Як тепер мені його мотивувати до протилежного - хоч іноді мені допомогати?
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  8. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Нєєє...мій може і може щось приготувати, але не хоче(, ну бо ж я є! Максимум мені вранці канапку і чай)- це щодо буднів...але буває, дууууже-дууууже рідко (може раз в пів року) заходить йому «заскок». Може купити якоїсь лігуміни, пошарити в гуглі і зробити аляекторхіменесбраво)
    А от мій тато також повар, то такі страви зашарює), він у мене ще й рибак. То ту рибку приготовану можна з пальцями з'їсти)
    Пам'ятаю, як батьки ще жили разом, то мама до м'ясних страв взагалі не пхалась. Та й скажу правду, що готує вона не ахті!



    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Lapatulya

    Lapatulya Well-Known Member

    Зараз в основному готую я, бо муж практично постійно працює, але були моменти, коли він готував, і скажу, що таки він навчив мене готувати млинці(в нього вони виходять ну дуже смачні;)), деруни, а пельмені, то взагалі готує дуже смачні, але нажаль, зараз це рідкість, але кавою балує по вихідних.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Мій чоловік вміє готувати мінімально, але і не дуже полюбляє. Вміє готувати яєшні, омлети, французькі тости, варить каші ,м'яско ( стейки), рибу (стейки), може імпровізувати, накалатати щось і вийде нямка. Ще вміє декілька мексиканських страв.
    Але готую я. Проте склалась в нас традиція, що мама (я) в суботу - неділю відпочиваю від сніданків. В суботу готувати доня, а в неділю - чоловік. Якщо у чоловіка нема натхнення, то він запрошували нас в ресторанчик на сніданок.

    Звичайно грюкоту та брудного посуду повно. І легше би було самій готувати. Але то є святе, ті щасливі очі, після подачі страви і мого шаленого захвату.Це того вартує.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    Мій чоловік часто мене балує різними стравами, досить часто готує, особливо м'ясні страви (кролик в сметані в нього виходить такий, що тане в роті, а шашлик, смачнішого не їла ще), всі види морепродуктів, різні супчики, ммм. Я люблю, коли готує чоловік сніданки, у вихідні дні тільки він і синочок готують сніданок, це вже для них звична справа:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    100 % :) . А ще - порівняно більше часу, які йдуть йому на приготування.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Мій майже не готує. Хіба що собі сніданок "3 смажених яйця з сирим жовтком". А як є ожливість поснідати разом, то часом може зробити омлет. Ну ще запіканку може зварганити, зібрати все в одну посудиу і залити збитими яйцями. Ну, ще чай/кава. І всьо....
    Мультю навіть не пробував освоїти.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    в нас навіть є такі чоловікові фірмові страви, які я навіть не готувала ніколи, відколи вийшла заміж: смажена картопля і уха :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Ого! То в вас на столі різна екзотика буває. А де ваш чоловік навчився готувати отих слимачків морських?
     
  16. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Мій муж любить в недільку зі мною стільницю вареників зробити.
    Також є страви, які готує тільки чоловік, і до яких якщо я запхаюсь, то обов*язково зіпсую. Деруни, до прикладу, смажена картопля.
    М*яско по можливості теж готує чоловік. Але він так рідко має час на готування :mda:
    Якщо говорити про кухню, то окрім готування з задоволенням миє посуд після гостей, та і просто так, якщо дома, то може помити посуд, без нагадування.
    Кавуську мені може зробити п*ять разів на день, хоч я прошу чай, бо від такої кількості кави серце вискакує, але муж всерівно зробить каву, бо "Я хотів тобі зробити твою улюблену кавусю :boast:"
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Оооо.... ну так, є такі речі, які хочуть тільки чоловічої руки:girl_smile:. До речі, в світі всі найкращі поварі -це чоловіки:ed4d70def841dc74b57
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Я проти чоловіка на кухні. Він багато років жив сам, готував і непогано виглядав, ніщо не віщувало проблем. Що з ним сталося після одруження - не знаю. Бо все що він зараз може - спалити будь-що навіть при тушкуванні (!), і довести до википання перші страви. Але зате він ідеально прибирає наслідки мого перебування на кухні, бо в мене такий техпроцес, що в результаті лишається купа посуду до миття. А взагалі моя мрія - чоловік-кухар. Ех, треба було навколо кулінарного гуляти. :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Мій чоловік часами дуже виручає. Йому цілком можна довірити будь-яку допомогу по кухні. Щоправда робить він це неохоче, бо багато років жив на квартирі і відповідно сам готував. Набридло видно добряче. Тож я його особливо і не примушую, особливо серед тижня, коли змучений з роботи. А от на вихідних можна і "припахати" :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    А коли мій чоловік на кухні готуе то для мене дійсно свято! Я йому вже давно кажу що за ним Мастер Шеф плаче! Шашлик у його виконанні то просто витвір мистецтва (це підтверджують всі друзі і родичі :)) А деруни, борщик, лечо...мммм... Фірмовий його сніданок - вівсяна кашка, але яка! З шоколадом, сухофруктами і фундуком! Нямка!!! І головне, що і спостерігати за процесом приемно: все так акуратненько, посуд вчасно вимитий, казка просто! Бо як готую я, то начебто і стараюся, а всеодно безлад ;-( А він навіть млинці як готуе то тісто через сито по пару раз переливае, щоб жодного комочка не було, то вони такі акуратні і однакові виходять що мені до таких ще рости і рости :) І із спеціями постійно експерементуе, що звичні страви мають совсім новий смак! Еххх, шкода шо часу в нього не вистачае часто мене так балувати...:-(
     
    • Подобається Подобається x 2