Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

  1. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Залежно яку саме роботу ви маєте на увазі, а то кожен під роботою розуміє різне як я бачу. Хоча б приблизно можна написати, що саме мається на увазі? Можна працювати віддалено (бухгалтера, ІТ, журналісти, фрілансери), можна мати свій бізнес і керувати ним з дому, можна щось своїми руками робити і відповідно кудись реалізовувати, тут створити тему і щось продавати, пропонувати свої послуги. Я теж давно думаю про щось "своє" маленьке яке б приносило трохи грошей і задоволення, але щось реальне придумати не вдається. А тут почитаєш - одна водичка лиється:d23:, то таланти, то бажання...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. От-от, коли ходиш на роботу з №год по №год, то робиш бо "повинен", а домашня робота це твоє бажання + те що тобі подобається, або ж що найкраще виходить. Деколи з такого виходить перший міліон, але то вже від людини залежить.
     
  3. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ви вже свій так заробили?
     
  4. :girl_haha:Та я не про себе. Я, поки немає особисто фінансової кризи, так собі-в своє задоволення, але знаючи єврейську поговірку "Все так не буде" , задумуюсь чим би зайнялась в серйоз. :girl_crazy: певно піду в звязкові :girl_phone1::girl_haha: ЖАРТУЮ
     
  5. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Трошки не так.
    Не кожен ВМІЄ заробляти на власних талантах.
    Мистецтву продажів теж треба вчитися. Навіть більше ніж самій спеціалізації імхо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  6. Krosha

    Krosha Well-Known Member

    Ну то у вас скоріше за все ступориться все через внутрішнє переконання
    Почитайте щось добре для початку на тему того, як думки привести в правильне русло (можу порекомендувати Джон Кехо "Підсвідомість може все", блог Олесі Новікової ре-селф теж досить мотивуючий). Впорядкуєте думки, бажання, цілі - все прийде!
    Ну і крім того впорядкування думок, треба почати хоча б щось робити. Підівчитись до певного напрямку чи то фрілансерства, чи то бізнесу - і перетворювати теорію в практику.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. lann

    lann Well-Known Member

    Не так то й легко знайти роботу в інтернеті. Шукаю вже близько року. Виставила своє резюме на сайті роботодавців (пишу тексти, роблю якісний рерайт і копірайт текстів), все без толку. Одні "лохотрони", а робота потрібна кров з носа. Сиджу сама з 1,5 річною дитиною на 800грн./міс. Дитину в садочок ще не беруть, а заробляти треба, бо на дитину потрібно значно більше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Louth

    Louth Well-Known Member

    А на біржах копірайтингу не пробували працювати? Там, правда, в основному російська мова, але і замовлення на українскій знайти можна. Я так заробляю потрошки. Особливо не розбагатієте, але 2-3 тисячі на місяць можна мати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Я вже близько пяти років працюю фрілансером, шукаю роботу на weblancer.net (УВАГА!!! там більшість москальських робіт)
     
    • Корисно Корисно x 1
  10. fmv

    fmv Member

    То треба певно вже мати людей які тебе знають і користуються твоїми послугами. Чи можливо заробити початківцю таку суму? Розумію що не все зразу. Я думаю якщо б все так було просто то вмі б сиділи вдома і займались копірайством.
     
    • Корисно Корисно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. In4a

    In4a Well-Known Member

    Ну але ж з чогось треба починати :) Я так за півроку набрала собі постійних замовників. Вже новим відмовляю, бо не маю часу так багато писати.
    Ну не знаю. От на цю хвилину на біржі, де я зареєстрована, висить 399 вільних замовлень на статті. І це тільки одна біржа, а їх багато.
    Мені пощастило: моїми постійними замовниками стали вебмастери з України і Польщі :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. lann

    lann Well-Known Member

    Наразі пробую. Мені форумлянки скинули сайти, але це російські сайти. Шкода, що таких сайтів немає українських.
     
  13. In4a

    In4a Well-Known Member

    Ну якщо б всі вміли писати грамотно і цікаво - то так :)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Хто ці ВСІ?
    Мені копірайтерство ну геть не цікаво.
    Писати для себе і для своїх читачів- мене пре.
    А от комусь- не хочу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Дівчата, головне БАЖАННЯ! Тому що більшість людей бачать причини чому їм ця справа не підходить, а хтось шукає в справі хоч одну можливість.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    є така річ: на цих російських біржах якраз багато замовлень іде з України ( на українські ресурси, як і на Білорусь чи Казахстан). Ну але так- контент на українській мові не потрібен навіть на українських ресурсах. Два роки я мала постійного клієнта на київський ресурс, тобто писала виключно на український сайт . В той же час паралельно було ще 2 замовники теж з України. Зараз вже 2 рік працюю на білоруського замовника.У нього свій особистий конент ресурс+ часто є замовлення і на українські сайти. Я взагалі не маю потреби вже давним давно щось шукати по замовленнях- вони мене "знаходять" вже самі.І можу "перебирати" тим, що мені цікаво, а що ні. Ну але коли починала, то так_ біля півроку щоденного активного писання"пробивала" собі шлях. А потім з явилися постійні замовники. Якщо ви добре володієте грамотною англійською ( тобто не розмовний рівень, а власне правильна граматика та стилістика- то взагалі ще ширший шлях, бо є окремі біржі та замовники власне на контент виключно на англійській мові. Часто потрібно спеціалізований, тематичний. Тому треба вивчити тему, орієнтуватися в ній і вміти правильно написати статтю ангілйською без жодної граматичної помилочки. Але такий контент є набагато вартіснішим у ціні, ніж російськомовний).
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2015 ---
    не ви повинні чекати, поки на вас вийдуть ( копірайтерів зараз тисячі, і на ваше оголошення, як новачка з 0 рейтингом ніхто не зверне увагу). Самі пишите на вільний продаж, паралельно беручи роботи на біржах і заробляючи рейтинг. На тій же біржі "копілансер" ( латинкою) і іншихпочинали багато хто. ТАк, якщо ви новачок, ви обмежені у ціні роботи та темах, які вам доступні. Але, "набиваючи" рейтинг ( тобто якщо пишете цікаво і вас дійсно високо оцінюють замовники), відкриваються "профільні" замовлення.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні. Тому що копірайтерів- десятки тисяч в мережі. І багато хто починає, і за місяць-два то діло кидає. Бо одразу налаштувався на прибуток у 5 "єнотів" за тис. знаків, а виявляється, що новачкам ніхто так не оплачує. Або просто втрачає інтерес. Копірайтерство- це як будь-яка робота: або ти маєш до того бажання і талант, або ти там не втримаєшся. Я починала колись з цього просто як з хоббі паралельно до постійної зовсім іншої роботи. А потім- затягнуло :). З явилася можливість писати і для профільних сайтів по своїй спеціальності. Бувають, звичайно, і "творчі кризи", коли відчуваєш, що "виписалася". Тоді беру паузу, попереджую заздалегідь своїх замовників і 1-2 тижні не пишу ні слова :)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Louth

    Louth Well-Known Member

    А я в мене копірайтинг іде з перемінним успіхом, талантів особливих нема. Зате на біржі побачила випадково оголошення про пошук коректора. Чесно написала, що не філолог, але похвалилася шкільною медаллю. Замовнику підійшло таке. Так що вичитую куплені ним тексти і правлю опечатки і помилки.
     
    • Подобається Подобається x 4
  19. enigma

    enigma Well-Known Member