Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    І я мала на початках температуру поза 37, навіть інфлюцид пила (дурне, що скажеш), лікарняний брала - але ще тоді не знала, що вагітна. Як взнала, то спитала на форумі і мене просвітили. Але більш нічо мене не турбувало, тому як кашель чи застуда то хтозна.
     
  2. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Я знову прийшла жалітися( Почалась мазня, лікарка каже, що співпало з місячними, але вчора терміново зробили УЗД. Така ляля гарна. Вже її полюбила дуже сильно. На УЗД сказали, що все добре і з дитинкою і зі мною, але всеодно турбує мене та мазня((( Лежу вдома, відпочиваю, п'ю дуфастон по 1 табл. 3 рази на день. Якщо так і буде продовжуватись то по 2 табл. прийдеться пити. Хочу, щоб хтось мене заспокоїв...
     
  3. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    В мене так було на початку вагіності, мазало пару капель в день коли мали бути місячні, помазало 4 дня і пройшло. Лікар сказала пити магне б6. І сказала що і надальше в дні коли мали бути місячні таке може бути
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    періоди, коли по графіку у вас мали би бути місячні є "критичними" протягом усієї вагітності. В цей час матка приходить у більш збуджений стан. ТОму просто дивіться по календарику, коли би мали бути ці дні, і в цей час більше відпочивайте.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    І коли мій організм внормується, з ранку так нудить жах, і цілий день підтошнює... таке враження наче я отравилась:bad:, ходжу якась сонна , а тепер навіть не знаю що їсти, а що ні...бо дивлюсь на їду:popcorm1: очі б зїли , а шлунок не хоче.:nea:
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    прогестерон розслабляюче діє на всі м язеві органи. Шлунок- не вийняток. Він зараз ліниться. Коли організм "адаптується" до нового прогестеронового рівня- все внормується.зазвичай до 12 тижня має внормуватися. рідше- до 16
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    мені від того геть не легше, так перебираю харчами , а головне на роботі ще ніхто не знає , і так важко обідати, бо чиїсь канапки мені смердять, або зранку свій обід хотіла , а в обід дивитись не можу і так важко щось запхати в себе..., щей оточуючих людей багато...
    А ще молочниця зявилась, не їм тепер нічого солодкого, зате на ніч заставляю себе пити кефір... і ще декілька процедур ,і здається проходить.
     
  8. voropaeva

    voropaeva Active Member

    Молочниці можна позбавитись посидівши у содовій ванночці(1 столова ложка соди на літр теплої води,розвести в мисці і посидіти хвилин 10).І звичайно перестати користуватись щоденними прокладками.Мені допомогло,радила подругам їм теж))).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Якщо на УЗД все добре, то не переживайте:) Хоча я сама такою була, заспокоїлась коли прийшов 37-й тиждень :girl_wink:Ви все добре робите спокій, лежання і ліки зроблять свою справу.:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Luchik

    Luchik Well-Known Member

    Привіт, дівчата, ви як ставали на облік, то лікарка брала у вас мазки? Бо в мене після тих мазків на кріслі, 2 дні трошки мазалось коричневим, то я з тої злості, на лікарку, не дзвонила їй, а сама пила но-шпу від тонусу і валеріану для заспокоєння, і цілими днями лежала. Але все рівно переживаю, бо ще на узд не ходила...
     
  11. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Мене протягом дня постійно легенько підтошнювало до якогось там тижня, то я все щось гризла - горішки, родзинки, випічку різну, чай з лимоном. І ставало легше. Бо як робилась голодна - відчуття тошноти посилювались. Але зранку чи в обід я їла все - не було ніяких відраз. Чоловік все надіявся що я почну сало їсти, бо то ж в вагітних можуть мінятись смакові пристрасті. А не сталось :))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    помітила що можу їсти все кисле, закрутки(бо там оцет), пісне, багато фруктів , на солодке навіть не тягне, мясо теж не дуже,, а ще що мене здивувало каву не хочу зовсім, а колись пила по 2 вдень, аж самій дивно:girl_crazy:бо шоколад топтала до каваи на ура!
     
  13. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    в мене теж так було, трошки коричневих плям, але за день-два все пройшло, так що не переживайте - якщо виділення не посилюються і нічого не болить, то з дитинкою все добре, просто лікар десь трошки стінки пошкодила. Хоч я вас прекрасно розумію, сама чуть не здуріла від переживань, а не було чого..
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Pearl

    Pearl Member

    Любі форумляночки! Підкажіть, будь-ласка, що означає, якщо результати аналізу ХГЛ в динаміці(рівно дві доби) потроїлись? 02.02.15 було 574 мМО/мл, а 04.02.15 стало вже 1452 мМО/мл. Термін вагітності 7 тижнів. Наперед дякую.
     
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    цілком можливо, що у вас багатоплідна вагітність. А взагалі , якщо медіани в межах норми ( треба дививтися по показниках конретної лабораторії)- то не варто нічого придумувати. Вагітність розвивається і це факт. Остаточно що до чого допоможе сказати УЗД
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    В мене не брала. Вставала до дільничої, а ходила до вагітності до знайомого приватного гінеколога. Дільнича попросила лише аналізи останні на флору та цитологію.
    Мені теж було смакували закрутки, але мені родичка (лікар) сказала, що не бажано взагалі їсти те, де є оцет. Як перестала їсти таке, менше шлунок тепер болить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Прийшла і я до вас, трохи панікую. По моїх розрахунках в мене 6 тижнів (акушерських) і кілька днів , ХГЛ минулого тижня був 10518.0 МОд/л, вчора перездавала - став 17080.0 МОд/л, якось не сильно виріс за 6 днів, хоча в норми по тижнях вписується.
    Прогестерон минулого тижня був 19.93 нг/мл (при нормі лабораторії 25.0 - 147.0 нг/мл: 1й триместр вагітності).
    Виділення спершу були нормальні світлі, після йоги і СА - трохи кровило, тому відставили і перше і друге, а от сьогодні знову якісь бурі виділення, хоч я наче ніде і не перенапрягаюсь. Я планувала завтра показатись лікарці, а тепер думаю, що треба було швидше піти. Панікер я ще той :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    значить - не двійнята,
    А головне:
    можуть бути залишковим від того, що раніше трохи кровило. буре - це стара кров. побережіться.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. катенок

    катенок Well-Known Member

    Може дурне питання, але я не розумію для чого постійно здавати хгл і мучити себе - так виріс чи не так?Ви маєте виробити собі установку - ЩО ВСЕ У ВАС ДОБРЕ і насолоджуватись своїм станом, а виділення я вважаю - через нестачу прогестерону, вам треба спокій і прогестеронова підтримка(це моя особиста думка) і поменше думати про погане.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    В мене цієї вагітності десь так на 6 тижні досить відчутно тягнуло-боліло збоку знизу. А так як я чомусь маю ну дуже сильний страх позаматкової, то здала ХГЛ. За два дні виріс всього на 45%. І хоч сам показник вписувався в норми, але вони там таакііі широкі, що до наступного дня, коли терміново попросилася на узд, я була вже ніяка: сплакана, згрижена, запухла, про сон, звичайно, і мови не було. По результатах узд все було ок, лікар заспокоїв, просив більше так не плакати :), ну і таки було все добре, хоча всі онлайн калькулятори хгл кричали, що є якась проблема.
     
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.