Ваш чоловік на кухні. За і проти.

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Natali_portman, 27 Січень 2015.

?

Чи готує ваш чоловік?

  1. так, постійно

  2. так, деколи буває таке свято

  3. було раз

  4. ні, ніколи

  5. це не чоловіча справа!!!

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    А мій чоловік як купив мультиварку, то ще більше почав готувати, ніж досі. Чоловіки люблять такі цікаві забавки :girl_haha:
    загалом є страви, які готує виключно чоловік. Борщ, деруни, рибу, олівє, мариновані печериці в мульті - то фірмова страва. та що там, звичайна яєшня в його виконанні - то шедевр :girl_smile: багато чого ми готуємо разом, але то трошки складніше, бо наче дві господині на кухні :girl_crazy:. Готувати чоловік любить і часто тішить нас сніданком, зазвичай це вихідні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Хахаха:))).... треба буде колежанкам порадити.... Може, нова цяцька привабить їхніх чоловіків до кухні?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Нічого собі! Я ніколи так не роблю, вони напевно виходять дуже ніжні і смачні. Треба собі так попробувати. Молодчинка!:ok:
     
  4. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    аналогічно. Якось і ніколи не мала бажання щоб мій чоловік стояв=варив=жарив=парив щось на кухні. Для мене кава та канапка зранку це швидше знак уваги та турбота, аніж допомога.Мій чоловік ідеально смажить яйця:girl_crazy:, я це серйозно.
    З голоду не помре(зварить все, але щось готувати краще ніж я точно не вміє), але з кухнею не дружить. От якби зробив якийсь торт на 8 березня тим би мене точно здивував.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Ну мій на торта не спроможиться, але сніданки у вигляді яєшні робить нам часто. Також він завжди до обіду робить салатки різні, правда заправляю я, але він все накрає гарно. Літом наш татко сидить на дворі і палить постійно вогонь, тому ми часто смакуємо шашличками і овочами з вогню. Гриль у нас є, але ми ним вже кілька років не користувались, тому, що наш татко зробив мангал. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    На Свята, якщо має настрій, то допомагає мені. Це мій найкращий су-шеф. Картопелька на голубці чи деруни, то без його помочі не обходиться. Допомагає мені кишку робити і начиняти, якщо він вдома а не на роботі. :girl_in_dreams:
    Проте в нашу домашню пекарню я його не пускаю. Тут я господиня і тільки я. А... брешу. Він хліб місив якось. :girl_dance:
     
  6. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Це взагалі вищий пілотаж! :dirol:
     
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Угу. :d23: Сам подзвонив до мами в Україну і випитався як то робиться, тай замісив. :girl_cool:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    О, ми теж дуже любимо таке. Наш татко кілька років тому мангал зробив. Якщо не овочі, то реберця або ковбаски, або шашлички - смажимо частенько.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    А мій муж пік мені цілих 2 торти на ДН :girl_in_love:(правда то було 2 роки назад і на роботі мені ніхто не повірив що то чоловік таку смакоту зробив :girl_haha:).
    Взагалі він у мене спец з піци - готує майже кожної неділі, довго експериментував з тістом, соусами, начинками, температурою випікання і тепер всі наші друзі коли приїжджають в гості замовляють піцу на вечерю :girl_smile:І усе дріжжове тісто то у нас чоловікова "парафія" (пампушки, паска, булочки), я тільки кекси, печиво і пляцки печу.:girl_blush2:
    Ще мій муж спец по рибі - сам купує (або ловить), сам чистить, сам готує. Ну і звісно шашлик і плов - то "чоловічі" страви. Взагалі мій коханий любить готувати (іноді навіть каже що треба було в кулінарному вчитися :)), але зараз робить то лише у неділю чи свята - бо в будні до ночі на роботі, тому на щодень завжди готую тільки я.
    А ще завжди після чоловікових шедеврів мені дістається ТАКА гора брудного посуду :girl_impossible:- коли він готує то не залишається жодної чистої склянки і миски - до цих пір не розумію як йому то вдається :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    О, а я пам'ятаю, коли з чоловіком почали жити разом то на наше перше спільне Різдво взялася я сама вечерю готувати. Ну все наче нічого, а от з тістом на вареники ну ніяк!...Так чоловік сам вимісив і сам вареників наліпив! От так то! :) А як я вперше сама вирішила лечо зготувати до його приходу з роботи, то так "строго по книжному рецепту" робила..чоловік прийшов, квартира вся в диму, питае "Що то?", а я так гордо: "Лечо готую! Зараз вечеряти будем!" То він так подивився і мовчки то "вугіллячко" викинув і сам все зробив! Тепер лечо то його фішка! :) Хоча з такими історіями то мені, мабуть, в тему "Казуси на кухні" :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Та , ні все підходить! Зато як ви свого чоловічка прославили, він справжній супер-повар!:girl_wink:
     
  12. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    О, згадада, мій чоловік ще майонез домашній робить, і то такий смачний, густий, що магазинного вже і не купуєм. А я не вмію. Він навіть майстер-клас давав моїй мамі і нашим друзям.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Дійсно повар з нього супер! І як я вже потім дізналася - він справді на кулінарний хотів поступати, а потім передумав та й на юридичний пішов! Може дарма? :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Після народження донечки вся кухня перейшла на чоловіка. Я лиш недавно почала час від часу щось там легеньке робити - компот зварити чи яйце зісмажити :) Але він не тіки готує, а й пече. Бо в перші дні після пологів мені дуже хотілось чогось солодкого, а купленого ми не признавали, то мусив взятись і до того. А потім втягнувся, то в нас тепер постійно щось напечене. А як гарно в нього то виходить! І мені так дуже подобається. Дехто питає чи не скучаю я за кухнею - наразі ні :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 6
  15. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    У нас так ще під час моєї вагітності готування і відповідно миття посуду перейшло до чоловіка, бо мені було важко довго стояти, відповідно я майже нічого не готувала, а тим паче не мила посуд. Дякую моєму хорошому і терплячому чоловікові за його розуміння і любов. Мусив, бідненький, після роботи готувати щось їсти, та ще й посуд мити. І так тривало з самого початку вагітності і ще перші місяці після народження синочка.
    Не можу сказати, що йому це подобалось, особливо миття посуду. Казав мені неодноразово, що наготувався і намився на все життя .
    Але зараз рідко, але іноді проявляє ініціативу до готування його улюблених страв. Я і розумію його, і не вимагаю більшого. Дякую йому за розуміння і допомогу в потрібний мені час.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    мій якось недавно сказав - співчуваю вам жінкам :girl_haha:От коли воно стає ясно як то бути жінкою :girl_smile:
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2015 ---
    Під час вагітності я навпаки мала купу енергії, особливо до випічки. Він не раз мене заганяв спати від духовки. Ну і в декреті я наліпила вареників\голубців і т.д. в морозилку на першу пору.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    ого! А це, до речі, дуууже гарна ідея!! Хах, яка ви молодець, я би до такого не додумалась. Дуже мудро!!!:good2:
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2015 ---
    Ви молодець, розуміюча дружина і ваш чоловік - справжній Мужчина!
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Natali_portman

    Natali_portman I love and I can not stop...

    Респект і уважуха йому! З таким чоловіком можна родити діточок, як зірочок ! :d25:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мій чоловік готує рідко, але мітко! Йому не треба рецептів, сам щось вигадує і завжди виходить смачно. Його фішка то печена риба. Він сам купує, чистить і маринує. Ще тісто на вареники місить, а ліплю вже я, бо він того не любить. От такий у нас тандем:) М'яско смачно маринує, соуси цікаві готує. Зготує, а вже завали на кухні розгрібаю я, бо він того діла не любить. Ще, коли Яна була менша, місив їй тісто для ліпки, супер виходило, хай сховаються ті всі куповані!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Banny

    Banny Well-Known Member

    Мій коханий вміє смажити бульбу і варити її ж :) , а ще смажити яйця, ну і безперечно всі страви на мангалі то його, а взагалі для мене він на кухні незамінний:girl_yes2:...дуже люблю готувати, коли коханий поруч. Тоді всі підготовчі роботи на ньому- почистити, помити овочі і т.д. :ed4d70def841dc74b57 А я потім готую, а він паралельно миє посуд. При таких умовах, чесно кажучи, мені навіть не потрібно, щоб він готував...достатньо того, що він робить:girl_yes:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1