Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

  1. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Може то в тему Рагулі, але напишу тут. А мене страшенно дратують молоді "мамони" які садять своїх діток окремо на крісла і самі займають вільне місце. Сьогодні пощастило додому повертатись маршруткою яка їде в Солонку-Липники....Захожу з малим всередину - прохід вузенький тільки боком можна пройти. Якась добра душа одразу уступила мені місце. Коли сіла побачила що бокові два крісла заняті дівчатками років 6-7, маленькі-худенькі які постійно сварились і з місця вставали. Спочатку здивувалась думаю чого діти самі, але згодом дійшло, що дві дівиці які сиділи(точніше майже лежали) ззаді і на всю маршрутку голосно тринділи то їх мамці. І нікого тим мамцям не було шкода ні старших жіночок з клунками ні дідуся. Так мене розперало розвернутись до них і якось їх присоромити, пояснити що ніц би їм не сталось якби взяли малих на коліна, але не хотіла "шкандалю" зачинати та й малий як шило зїв, мусила його постійно втихомирювати. Ще й в кінці вилізли скоріше на дві зупинки і зайняли прохід, а потім обурювались коли я з ними не могла розминутись. Ну як люди можуть бути такими невихованими.:nea:
     
    Останнє редагування: 12 Грудень 2014
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Ya Nata

    Ya Nata Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Вот неділя... вихідний день. Все так гарно по сімейному... сидимо телевізор дивимось.. а тут (реклама )" ... а свято де ?... " :khomyak::khomyak::khomyak:
    так і хочеться відповісти - в ср*ці. :girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Люди, які жаліються на брак гроші, а сам з одним рюкзачком викликає до вокзалу таксі, "бо дощ іде".

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Rostok

    Rostok Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    за два дні підняли район на вуха+комісія
    Результат, сам наШальник приніс квитанцію з правильним розрахунком.. обіжався чось правда:girl_mad:
     
  5. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    о, мені наступного дня після тої епопеї телефонували і казали, що договір готовий :). тільки якось неясно, хто його принесе. ніби, контролер. подзвоню щяс :)
     
  6. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Дратує коли люди цікавляться послугами, розповідаєш про ці послуги, а у відповідь:
    мати і що такі послуги і за таку ціну...я йшла подальше
     
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: Що мене дратує?

    Знаю, що може я злюка, але зараз мене дратує святкова ілюмінація. Якось мені від неі сумно. Маю знайому, яка минулого року все це познімала, коли на Майдані вбили першу людину. І так мені чомусь засіло в голову...
    А ще мені здається, що зараз час на економію газу, електроенергії, грошей.
     
  8. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Що мене дратує?

    угу. їхала вчора біля "південного"..- лас вегас відпочиває, світилось і блимало все. причому, церква "сяяла" не гірше
     
  9. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Дратують дорослі люди з якими треба говорити з цілим церемоніалом : прошу перепрошую , заходити з далека і лагідно . От для чого ? Якщо ми дорослі люди нашо то всьо ? Чому не можна говорити прямо ? І сюди ж люди які сприймати лише компліменти .
    Роки два назад мала подругу , в якої були відносини з ліцом кавказької національності . Ну як я бачу шо то ліцо не приносить ніякого позитиву , приїхало до Львова , погостювало і навіть не знає коли в неї день народження , і вона боїться поділитись з ним своїми проблемами ... Мене то злить . Ну і ясне діло я розклала все по поличкам , в результаті чого на мене людина дико образилась , з тим ліцом і так ніц не вийшло .
    Мені шкода за то все , але вини я не відчуваю. І зараз відновилось спілкування але мені вже не хочеться хвилюватись , радити - бо виюлювати , панькатися , я не хочу .
     
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Відповідь: Що мене дратує?

    Люди , які переконані , що всі їм "должні" . А держава , то в першу чергу . І на мою репліку , що то значить я , мій чоловік , моя дитина..... дивились на мене , як на дурнувату . І чому люди не розуміють , що держава , то не хтось десь абстрактний - а то є кожен з нас . І виробляючи собі липові групи інвалідності і т.д. - ми обкрадаємо не дядю , а таких самих людей . Ніби все просто , і всі погоджуються , а як доходить до шкурного інтересу , то гей би розум і совість виздихали . Так мені настрій та розмова зіпсула , що блін , би забила при неділі . Може і віншу тему тре , але мені ця трапилася на очі .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  11. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    І мене то страшно бісить. Маю купу знайомих, в яких в сім'ї кожен має власний автомобіль, ремонти такі, що заходиш до хати як на якусь виставку, а воно далі пише заяви на допомоги, субсидії...А потім ниють що держава розвалюється, ну а хто її розвалює? Чому взагалі таким людям дають якісь допомоги? Немає чим заправити найновіший мерс чи за що на ГОА злітати?!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Вас "липа" дратує, а мене і це, і те, що за своє добиваєшся, а тобі палки в колеса ставлять і в кишеню заглядають!
     
  13. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    Для мене це місце - взагалі суцільний привід регулярно сюди дописувати, бо дратує мене у ньому все. Якесь нагромадження абсолютно різношерстних статуеток-басейнів-лавок-інших прибамбасів в найбільш несподіваних місцях. Ну і побожність (екс?) регіонала п.Писарчука з отим цитуванням Шептицького "патріотизм не сміє бути ненавистю" на свіжовимуруваній акурат після Майдану каплиці відверто трафляє.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: Що мене дратує?

    Я не можу сказати, що мене дратує але, коли два місяці тому ми там шукали шпалери, а до того я там була останній раз певно до двох років тому, як вийшла з машини, щелепа по колинах гепнула) Ми реально спочатку ходили розглядали по сторонах на то все, аж в очах мерехтіло. Уявляю, як там перед святами-
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

     
  16. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Відповідь: Що мене дратує?

    дратують люди, які постійно ниють, жаліються, що вони такі вже бідні, нещасні, що просто капець і всі довкола їм в тому винні!!
    прям артисти вищого класу!бо по факту живі, здорові, мають дах над головою і батьків впоміч..
    А що ж тоді мають казати сироти, хворі, без власного житла люди?!!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Останнім часом пішла на мене якась напасть... Дратує страшно коли чужі люди повчають, що пора би вже мому Андрійкові давати по дупці, бо бачте "на голову вилізе". Ну, так, півторарічний пустунець це щосссь:), але я була до цього морально готова, бо дитинка друга і я знаю що такі вічно бігающі кнопочки при землі можуть вчудити, але, люди, яке по дупі?! Маразм, повний... І навть якщо припустим хтось виршив користати у вихованні дитини метод кнута, то ж не з такого віку. В такому віці дитина точно не зрозуміє чого ти її набила. Та вже б дорослим людям вистарчало розуму такі бвздури сипати..:girl_mad:


    І ще... і ще (шось мене понесло), дратують до неможливості брехливі люди. Ну, от нашо брехати, нащо молоти те, чого нема і ніколи не було. Не хочеш правду казати, не кажи, я не маю звички по шнурках з людини тягнути, маєш багато фантазії- пиши мемуари))), ну але нашо та вся брехня? Бррр...:scare:
     
    Останнє редагування: 29 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  18. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Ви мої думки прочитали:girl_in_dreams: Мала сьогодні телефонну розмову із знайомою, то таких небилиць наслухалася, такий політ фантазії...... аж дурно стає
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Popi

    Popi Well-Known Member

    Ой,а мене дратують люди,котрі висовуються з вікна і починають на цілу вулиці по тел.говорити. Блін,але ж я злюсь, бо то таааак голосно тай ще про чоловіка двоюродноі сестри.його мами, мами мами і тп.тп......ну нащо то робити ,що за мода.?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Мене дратують стадні інстинкти. Ну чому людині можна зробити зауваження (боронь Боже, щось більше) тільки через 115 "перепрошую" і з улесливою посмішкою, ну бо вона, в принципі, "персона грата", біла і пухнаста, з заслугами? І то не варто, бо знайдеться маса "захисників", які колупатимуть тебе за "наглість" до скону.. А як не дуже грата, то хоч з багном змішуй за її окрему думку. І тут же знайдуться бажаючі приєднатися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3