Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Я мала аж 1 УЗД, ставала десь на такому ж терміні.
     
  2. Kobka

    Kobka New Member

    Привіт всі! у нас термін ще маленький щоб ставати на облік , але хочу спитати хто консультується у "клініці здоровя жінки" ,все перечитавши вирішила "Клініка здоров я жінки " на вул. Судовій 7 у Кулик, підскажіть скільки коштує зараз облік? І заскільки днів чи тижнів потрібно туди записуватися?
     
  3. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Значить, була я вчора у своїй поліклініці (по прописці) на Медової Печери, 1. Пішла одразу до дільничої Хомин Д. І. Ніби непогана така лікарка, але не захотіла мене ставити на облік без підпису сімейного терапевта. Пояснюю чому: живу тепер на Гашека, як вийшла заміж. По місцю проживанню я відношусь до поліклініки на Симоненка. Там ні разу я не була... Тому вирішила вставати на облік на Медової Печери.(прийнамні знову що де є) Лікарка ніби не проти мого обліку у неї, але казала що краще Ви б вставали по місцю проживанню, а якщо хочете тут тоді має бути підпис терапевта, щоб він був в курсі, що ви не живете по місцю прописки...Отаке. Але все таки я вирішила вставати на Медової до Хомин. Завтра так планую.
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    Читаю зараз цю тему з першої сторінки, зустрічаю всюди на Медової Печери Добош Дарія Іванівна. Зараз такої лікарки немає, але є власне мій дільничий, Хомин Дарія Іванівна.. Це часом не та сама лікарка?! просто чула багато про Добош...
     
    Останнє редагування: 22 Січень 2015
  4. дашулька

    дашулька Well-Known Member

    Це вона й є...вийшла заміж, поміняла прізвище.
     
  5. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Короче, йду я до дільничої, мені головне встати на облік)
     
  6. javorivchanka

    javorivchanka Well-Known Member

    Два тижні тому було 65 грн за тиждень (точно не пам’ятаю), приходити в порядку живої черги, понеділок, середа, п’ятниця - з 08.20

    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 22 Січень 2015
  7. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Встала сьогодні на облік до Хомин Д. І. Приємна жіночка.
     
  8. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Ми вчора встали на облік до Кулик В.О. в "Центр здоров'я жінки", ціна на сьогодні 66 грн. Я поки задоволена лікарем, зібрала дані, провела огляд, зважили, виміряли тиск, послухала сердечко дитинки, в Пн здаємо аналізи, вони вже входять у вартість, а далі побачимо)
     
  9. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Я була на обліку в Кулик, з Центру здоров'я жінки вона мені найкраща, та і як лікар теж подобається. По ціні не скажу, бо я по страховій проходила. Зараз після пологів теж лише до неї ходжу, уважно оглядає, лишнього не призначає, якщо щось цікавить, то розповідає, але сама ініціативу не проявляє в порадах.
     
  10. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Не всі аналізи входять у вартість! БАК посів сечі +130грн, скринінги також сам оплачуєш, ну і УЗД якщо ви ходите до свого узедиста, а якщо у них то незнаю.
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Kobka

    Kobka New Member

    Це не дуже мені подобається , тоді за що такі гроші 1840 за облік і хорошого лікаря. Я розчарувалася і не знаю що тепер робити. Порадьте якусь консультацію хто проживає в центрі ( Дорошенка) , хотіла щоб близько від дому було.
     
  12. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    Привіт всім)) Скажіть будь-ласка хтось стояв на обліку в Андрощук Світлани Віталіївни? цікаві відгуки про неї бо планую до неї вставати на облік.
     
  13. Netty

    Netty Well-Known Member

    @Kobka@JaNazarkova Я теж в Кулик О.В. стояла на обліку. Мені її порадили, як найкращого лікаря. Ціна весь час зростала...В місяць на 3-5 грн. Але не подобалися деякі речі...те, що її ніколи не було на 8 (приходила на 8,30-8,45)...і ніколи не було після 6-тої (хоч має бути до 8-мої...) Завжди приходилося відпрошуватися з роботи... Ну і звісно ВЕЛИЧЕЗНІ черги..Мені на них щастило...і ніхто не пропустить :girl_wink: Хоч вже скоро не буде ЖД лікарні...вона переходить на баланс міста...і може все зміниться..)))
     
  14. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Я наскільки знаю, то в неї графік з 9 вроді до 13:00 (пн, ср, пт) і 13:00 до 18:00 (вт і чт). Іто як вона зранку приймає, то все до кінця черги, навіть якщо це після 13 год. Черги дійсно великі, не пропускають, бо переважно всі вагітні там сидять
     
  15. Kobka

    Kobka New Member

    Черга це найгірше, і ще чому потрібно оплачувати окремі аналізи якщо вже встановлена плата за тиждень . І не кожен тиждень відвідуєш лікаря. Чому незроблять по запису, тоді було б зрозуміло за що платиш гроші.
     
  16. Netty

    Netty Well-Known Member

    @Kobka
    Коли я була на обліку графік був з 8- мої, а не з 9- тої....і відповідно до 8- мої....і це було дуже зручно поєднувати з роботою...а вийшло не так.... а про "не пропускають"....я ж кажу...бо всі такі ;) А за аналізи я нічого не платила...лише за шприци...Якщо не рахувати аналізи на вади...ну і узд...але ми самі хотіли робити у Прокопчук.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. kristina

    kristina Well-Known Member

    Чи мені так повезло з лікарем в жк чи як. Стою на обліку з 16 тижня, хіба одного разу зайшла пізніше ніж час в талоні і те через бабульки яка мала годину пізніше ніж мою, але ж прийшла вона раніше мене:) а так плюс мінус 5 хв черга. Лікар мене не страшить всяким різним, відношення прекрасне, всі питання вирішую з медсестрою по телефону. Коли довідкутреба було раніше, результат аналізу по телефону сказати. Зустріч поміняти усе без проблем. Віддяк я не даю, якщо що. Відмови писала від мазків, торчів того що не збиралась здавати.
    Не розумію того платного обліку за 2000 грн майже., можна і корисніше витратити гроші. А ціна в інтерсрно то взагалі, чесно не розумію за щотам платити, навіть якби і могла собі це дозволити. Хіба би по страхівці йшла. Хоч взагалі від Інтерсоно в мене хороші враження.
    Колись так не було талонів були черги страшні, а за віддяки що там щось комусь 'пхати' незручно себе при тому почувати, нашо то робити. Після пологів я напевно куплю цукерки і пляшку за нормальне ставлення, швидке вирішення моїх питань. Але це вже після і з моєї ініціативи, не чекаючи що мене там будуть менше нервувати чи напрягати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Kobka

    Kobka New Member

    Як що я фактично проживаю по вул. Дорошенка(не прописана) то до якої консультації (належить вулиця)потрібно звернутися?
     
  19. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Дівчата, стояла теж в платній консультації в "Центрі здоров"я жінки" але не в Кулик а в Диби, тішила хіба відсутність черг. Лікар і медсестра - "усі-пусі" до всіх вагітних, з увагою, з дотошністю і всяке таке. Але тепер розумію, що нічого в тому обліку нема особливого і нема за що стільки платити. Аналізи теж деякі прийшлось оплачувати, на УЗД і так відправляли до Прокопчук, кілька УЗД хіба в них було. До часу поки не стала на облік теж їх ці УЗД оплачувала.

    От зараз незнаю куди податися жіночу консультацію на О. Степанівни кажуть перенесли на Джамбула. Хтось підкаже там толкових лікарів? Ну, або так щоб без черг :)
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    про Колодій там непогані відгуки ( принаймні 2 моїх знайомих у неї цьогоріч і стояли на обліку і вона потім ще і планово їх кесарила). А от на рахунок є чи немає черги- не підкажу
     
    • Інформативно Інформативно x 1