Очі діточі

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем zylia, 28 Січень 2010.

  1. Jeanjerry

    Jeanjerry Active Member

    У малого сльозяться очка при перегляді телевізора/ комп'ютера, читала такі ж дописи форумлянок тут. Напишіть, що то було, чи лікували то, якщо так, то як? Чи це може бути щось серйозне? Хочу перевірити очка малому, але не знаю куди йти краще. Телефонувала в "ОКО" на Сихові, так там трубку кидають, записалася на прийом онлайн в "Візекс", але ще не передзвонили мені.
     
  2. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    якщо комусь буде цікаво і корисно, напишу тут відгук про наше відвідування офтальмолога в "Окулюсі". Записала я Іринку за тиждень наперед, там прийом дитячого лікаря в понеділок і четвер. Сьогодні ( в день прийому) вранці перетелефонували мені і уточнили чи ми будемо (приємно). В клініці світло, чисто, нам пояснили, куди пройти, де можна зняти одяг, заповнили картку. Лікар- жінка років 50, дуже приємна, уважна, передивилась нашу картку з поліклініки, Ірину передивилась на своїй апаратурі, і з окулярами, і без, і з розширеними зіницями, потім в спец. лінзах, запропонувала, які вони мають вправи, чи ми зможемо їх фінансово оплатити, порахувала нам вартість лікування, навіть знижку 10% порахувала як багатодітним (10 денний курс вийшов нам 700 гривень, а ще один апарат на 5 днів- 500грн., то вже я просила, щоб тільки 5 днів було, бо нам трохи дорого), з понеділка йдемо на вправи, возити буде чоловік (заняття з 15 години до 18.30, приходити в зручний час). Чи буде результат від тих вправ- будемо бачити, коли ми в лікарні Охмадит були, то результат був досить добрий. (я не проти державної лікарні, але добиратися туди щодня в Брюховичі :girl_cray:, а там така кількіть дітей і умови там- просто жах!:girl_impossible:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Magnolia

    Magnolia Active Member

    Якщо можна - що у вас з очками?
    В кого лікувалися в Брюховичах і яка лікарка приймає в Окулюсі? Які процедури можна пройти в Брюховичах?
     
  4. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    ой, з очима в нас повний набір- паретична косоокість, амбліопія, астигматизм (то все з народження, повязане з неврологією), в Брюховичах ми спостерігались в Сондей Лесі Марянівни, а в Окулюсі нас дивилась Паланиця (якщо не помиляюсь, ще глянула в талончик, там від руки вписано) Ой, в Брюховичах там багато процедур, там є 2 кабінети, в кожному по кілька апаратів, загалом десь більше 12 різних процедур, апарати АСо, фосфен, засвіти, синоптофор, вправи по Дашевському, імпульс, КЕМ, Бриз (ті, що я пам"ятаю) ще нам призначали фізпроцедури, деякі діти ходили на голковколювання.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Хто робив вправи для зору в Леодермі на Сихові? Поділіться відгуками будь ласка!
     
  6. Magnolia

    Magnolia Active Member

    Дякую). В нас, на жаль, проблеми з очима також пов"язані з неврологією. В Брюховичах і справді хороша база для лікування. Ми там також вже консультувалися, правда, давніше, але лікування нам не пропонували.
     
  7. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    Паляниця ще приймає у дит. поліклініці на Сихові.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Ная

    Ная Well-Known Member

    В Софійки (7 років) набрякли повіки на одному оці, в основному нижня, гною нема, гульок, лусочок між віями теж нема... Каже, що трошки зудить і відчуває дискомфорт в оці. Перечитала клініку всіх очних захворювань - нічого схожого нема, хіба укус (в нас то виключено) або алергія... Перед тим нічим не хворіли, хіба що нижня повіка на тому хворому оці кілька днів перед тим була періодично трошки червоніша/темніша...
    Може хтось стикався з чимсь подібним ? Чи варто йти до окуліста з такою проблемою?
     
  9. Zhdana

    Zhdana Well-Known Member

    Дівчатка, така у нас ситуація. У доні з минулого літа зір впав на 70 %. До того був 100%-й. Очне дно дивились - без зауважень. Прокапались атропіном - на 10% покращився, проте спазм акомодації далі є. Лікар направляє на лікування апаратне. Це можна зробити в приватних офтальмологічних клініках та в Брюховичах. В приватних тамтешні лікарі мають призначати який саме комплекс вправ потрібен. Можливо, хтось має досвід такого лікування? Наскільки ефективно? Яка вартість? В Брюховичі в стаціонар доню записали аж на жовтень, але і зараз потрібно курс пройти. Дуже потребую відгуків про приватників та й про лікарню в Брюховичах!
     
  10. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    Не йдіть до модестовича.
    Йдіть до Патер в Леодерм. Там і ціни нормальні і лікарка одна з кращих
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    я так тих очних проблем боюся, що би пішла.
    як звичайний коньюнктивіт, то ясно, що з ним робити. а як невідомо що, то краще підіть.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Ная

    Ная Well-Known Member

    нам допомогло часте закапування соком алое плюс кілька разів капала "Софрадекс". До окуліста так і не дійшли тоді.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. La asiano

    La asiano New Member

    Дівчатка, нас скерували до Радомського пробивати канальчик. Перед тим капали флоксалом і робили масаж. Малому вже 2,5 місяці і очко далі сильно закисає. Вже поздавали всі аналізи, домовились на понеділок. Питання - скільки це коштує і поділіться досвідом - бо прочитала про цю процедуру і стало лячно. Дуже дякую!
     
  14. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Ми також пробивали канальчик, коли малому було 2,5 мiс. Ще в пологовому нам прописали тобрекс, робили масажи. Пiсля виписки раза чотири ще мiняли нам краплi, продовжували масажи i промивання.Краще зовсiм не ставало.Поiхали в Брюховичи. Чоловiк чекав пiд дверима, а я вiдiйшла подалi, щоб самiй не сплакатись. Все пройшло дуже швидко. Малий на грудях скоро заспокоiвся. Процедуру нам робила Лужна С.Й.Про оплату навiть не натякала. Дали на свiй розсуд.
     
  15. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Доросла окулст з 5-ої поліклініки на Чупринки з пересторогою відноситься до призначення цього препарату навіть дорослим дорослим через високу ймовірність прояву побічних. Зараз при інфекційних кон'юнктивітах найчастіше зараз призначають Флоксал (це АБ), а якщо незначний запальний процес - то препарати на основі мірамістину (це не АБ, а антисеприк) - Окомістин і тп.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Дівчатка, подруга народила хлопчика. Під час пологів піднялась в неї температура до 39. Пологи нормально пройшли, дитинка родилась легко. Але зараз йому2 дні, очки закисають. Лікарка говорить, що скорше всього через інфекцію якусь закисають. Треба щось проколоти дитині, закапувати очі краплями.
    Я ж знаю, що в малих діток часто очка закисають, але рекомендують тільки промивати.
    Чи погоджуватись мамі на уколи?
     
  17. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Я б не погодилась. Але все залежить від конкретної ситуації. Я б ще з іншим лікарем порадилась. В малого майже до місяців очка так закисали, що на ранок ставали на війках сухі корочки. Обійшлись масажем слізних канальчиків, капанням, постійним промиванням.
    http://posydenky.lvivport.com/threa...so-sloznogo-kanalu.109461/page-2#post-2099841 отут почитайте про закисання.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Olli S

    Olli S Member

    В нас також з роддому очка закисали, промивання ромашкою не допомогло, давало лише тимчасовий ефект, вилікували Флоксалом, але аж за 2 курси, 10 днів капали, тиждень перерви і знову тиждень капали.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Ярочка

    Ярочка Well-Known Member

    Чи можна сьогодні потрапити до якогось нормального офтальмолога у Львові? В доці вчора по обіді почали підкисати очки, були чуть подразнені. Сьогодні зранку позлипалися, очі червонющі, не жаліється, не тре, не чухає, але я шось хвилююся(( Перед тим хворіли, мали ніби вірус, чи то тепер кон юктивіт вірусний, чи що( Промиваю чаєм, ромашкою, що то робити не знаю
     
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Схоже на те. Промивати. Більш нічого нема проти вірусного.