Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Сьогодні коліжанка народжувала в Халіної. Як людина дуже позитивна, а як лікар... і витискання, і капельниці, і розрізи, і хотіла покласти маля і маму в різні палати. Дитяча, то вубше капці, припхалась в родзал і так здивовано ,,у вас шо нема бутилочки??!!,, Я їй коректно пояснила, що нам того чуда техніки нінадо:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Dobrapani

    Dobrapani New Member

    Доброго дня. Я намагаюся знайти моб. тел. Данкова О.В. Чи можете мені допомогти? Я вагітна. Думаю в нього народжувати.
     
  3. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Тут вже писали дівчата, що до нього - що дзвони, що не дзвони, все рівно треба йти на прийом і стояти в загальній черзі.
    Погортайте темку, тут все гарно написано, як до нього потрапити, просто не згадаю зараз хто саме допис давав. Ніби Сніжна.
     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    сьогодні одна родичка дуже радила мені Колодій Оксану з Джамбула. Але шось я тут про неї лише 1 відгук бачу - може в когось є ще якась інформація про неї?
    І ще питання - майже всі знайомі, що народжували на Джамбула кажуть, що їм наприкінці 39го тижня кажуть приїздити в лікарню і там чекати пологів, іноді так і 2 тижні можна там пролежати в очікуваннях. За Мечникова шось такого не чула наприклад. То така політика саме ПБ на Джамбула чи то від лікаря залежить?
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Данков приймає в порядку живої черги у свої приймальні години. Тому дзвоніть на Джамбула , питайте його графік і приходьте в чергу. Дзвінок йому на мобільний нічого не вирішує.
    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2015 ---
    від лікаря
    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2015 ---
    я не знаю, як вона на природні пологи, бо мої знайомі в неї мали КР. Але на КР- досить хороша. І так, перед КР вона кладе заздалегідь за кілька днів для підготовки аналізів і т.п.
     
    • Корисно Корисно x 1
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дзвонила я до своэіі лікарки на Мечнікова, там аншлаг, мене покласти на збереження нема куди. Тож вона відправляэ мене на русових до самойленко і.і. Ніколи не була в тій лікарні і навіть не знаю чого чекати.
     
  7. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    моя дільнича. Нічого особливого. Лікар як лікар. Там зараз дуже набирає обертів Островський. Імпонує. Моя вже 3-тя знайома в нього родила.
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Я лежала на Русових на збереженні. Не можу сказати, що супер, але терпимо.
    Я лежала в 4-ох місній палаті, нас там реально було 2, бо 2 були стаціонарні, тобто лише приходили на крапельниці в 1 половині дня. Їсти приносили зранку і в обід, але ми все рівно завжди мали щось з дому.
    Єдиний мінус - тоді не було душу. Вірніше він був, але був тоді поламаний. На вихідні відпускали нас до дому, в понеділок зранку приходили знов. Відвідувачів пускають спокійно.
    Моя оцінка на 4. Але то мабуть залежить від людини, бо я до любих умов пристосовуюся).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    мені Данков казав приходити в повних сорок, якщо до того часу не народжу. але то він так любить, щоб після сорокового всі були вже під наглядом. а от про кінець 39 не чула, який сенс так рано? хіба які показання є.
     
  10. Isa

    Isa Well-Known Member

    Я в неї стояла на обліку,мені подобалась-чітка,не сюсі пусі,досить строга,можливо б в неї і народжувала,але пологовий не хотілось той(з особистих причин),але чула що вона часто стимулює,любить класти на перед,і коли термін прийшов,то стимклює(вона сама мені колись розказувала,що мала випадок,що народжувала в неї на 42 тижні,то і травми в дитинки були і мама вся постраждала), то може через то вона так стимулює....у всякому разі дуже багато в неї народжують!
     
  11. Montmartre

    Montmartre Well-Known Member

    і я в нього мала народжувати,:girl_crazy: і знайома моя до нього записалась. Має сторінку у фб і вконтакті:girl_crazy: можна обирати-придивлятись:d23:

     
  12. Netty

    Netty Well-Known Member

    @Happy Fiancee Може то й на краще! Коли я народжувала, теж був аншлаг. То в двох палатах дівчата спали на розкладушках. На 9-му місяці!!! ((( А більшість (і я теж) на ніч йшли додому...
     
  13. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Лежати на Русових-жесть, умов ніяких. Розкладушка, то болюча тема. Мене в 41 тиждень, положили на розкладушці посеред палати. Одну ніч ледве витримала, а потім почала додому на ніч ходити, доки в один прекрасний ранок по дорозі до пологового схватки не почались.
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
    • Смішно Смішно x 1
  14. Netty

    Netty Well-Known Member

    @Afrika Мабуть того і почалися))) Від хотьби)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

     
  16. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Довго лежати на тих русових не довелося (ЗВ)...
    Та раз вже пишу в цій темі то напишу свої враження про лікарню і лікарку. Черги кілометрові: 2 год чекала на узд, потім 2 год в приймальний покій, була вже напівпритомна. Дуже допомогла лікарка (Самойленко І.І.), інакше сиділа би я там ще довго. Враження про неї залишилося позитивне: уважно вивчила всі мої папери і аналізи, кілька разів в день навідувалася і питала про самопочуття, зробила максимально довге лікарняне. А стосовно всього решту покаже час.
    Умови в лікарні (палати, туалет і т.д.) звичайно залишають ще ті враження, але я до того не превередлива.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вибачте за запитання, але ви п ятницю ще писали, що були на УЗД в четвер і з вагітністю все добре. Ще думали чи лягати на збереження.А це повторне УЗД за кілька днів показало, що вагітність ЗВ?
     
  18. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Так, в понеділок узд (вже в лікарні) показало ЗВ. Можливо якісь відхилення вже були в четвер, але мені за них не сказали. Тепер так думаю, бо грошей тоді не взяли за це узд. Вже в неділю токсикоз зник, а мазня посилилася.
     
  19. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    На Русових лежала в 16-20 тижнів.А в 41 в пологовий на Мечнікова.
     
  20. M_Talya

    M_Talya Active Member

    Я народжувала в Данкова (синочок був сідничками) Данков за 10 днів до планованої дати пологів поклав в патологію. Пояснив, що такі пологи мають початись в лікарні, бо є ризик випадання ніжки, чи щось таке. Пологи почались в перший вечір мого перебування в патології, народила сама (хоча капельницю мені ставили уже після того, як відійшли води). Були ще дівчина в патології, яка чекала на КР, вона ходила іпросила кесаріть вже, він відмовлявся, казав чекаєм може дитинка ще повернеться, чим все закінчилось не знаю....

    PS мені відразу сказав що дитина не повернеться, але народиш так...
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.