Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Як добре, що ми встигли вигулятись до обіду. А зараз з спокійною душею доїдаєм з Мандаринкою останні порції спартака з гарячим чайочком і спостерігаєм за поверненням зими за вікном.
    В планах на вечір - відбивні і вишивка. Вже сплю і бачу цю картинку в дитячій над ліжечками діток.
     
    • Подобається Подобається x 13
  2. Shamna

    Shamna Мамуся

    Сьогодні мала б бути суцільна врочистість. Були ми в бабці з Анічкою, гарно посиділи, доня чемно бавилася, ну взагалі мімімі. Повернулися додому, де нас вже чекав татко. І все ніби добре, якби не одне АЛЕ. Поки нас всіх не було дома хтось в нас в кімнаті ТАК накочегарив, що в кімнаті просто неможливо знаходитися, голова болить страшенно. І як тут бути доброю до когось? Постійно виходить, що я злюся за всякі дрібниці, погана невістка, бо постійно мені щось не так:girl_devil:. А може просто потрібно не робити того про що тебе не просять? Не знаю чи то я така злюка чи то все ПМС. Але мене просто все дістало, хочу солодкого для зняття стресу.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Музик

    Музик Мартуська

    напишу лише два слова - на роботі перевірка.
    то капець, мус бути на робочому місці з 9 до 18 (я мала домовленість, що беру роботу, вдома роблю і приношу все готове). а тепер от звикаю до нового ритму роботи. кажуть то може до пів року затягтись. гррр
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    і ми. а ще купили трошки продуктів і на кухні булькає смачненький капусняк :good2:
    а ще ми з К заходили до волонтерів, які плетуть сітки\шиють для армії і будемо по мірі можливості долучатися. а ще я вже позаймалася і зараз все тіло "гуде":boast:, тому про
    можу лиш мріяти. солодке буде аж завтра на сніданок, а сьогодні-ніззя, ні-ні:girl_nea:
    ще б трохи покайфувати в спокої, але моє дитя вже виспалося:girl_cray: тому спокою не буде, ех... діти-квіти :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 12
  5. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Перечитую - чекаю 2 ПОЛОСКИ.
    buhgaltersha може не спроста ,а?:girl_crazy:
    Ми теж погуляли до обіду, але щось вітер розгулявся не на жарт ,за годину втікли додому.
    Цілий день суцільна проза ,варіння, прання, прасування ,ще ввечері треба трохи поприбирати.
    Наша врочистість - доня повзає по хаті як метеор, всюди її повно ,з кожним днем так міняється, дорослішає. Моя карамелька солодка.
    Всім тепленького вечора.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Virner

    Virner Well-Known Member

    Сьогодні маю вільний вечір, більш-менш, бо всі ці дні, то швидше 22-ї додому не приходила. А сьогодні вже о 20 дома. І ось вперше за тиждень, а то і більше, дивлюсь новини по ТВ. Жах! І якось гостро відчувається, що війна. Тобто воно давно , це зрозуміло. Але зараз якось особливо відчутно. Навіть по дописах у відповідних темах. Чоловіки наших дівчат отримують повістки, хтось повернувся, хтось їде...
    І бачу, чи то, здається що люди звикають...
    Така наша проза.
    А врочистість? Та є і вона. Мусить бути. І хоч у мене важкий робочий день, та все-таки, я зараз у теплому ліжку, п'ю чай, смачний і ароматний.
    А ще у мене дома далі бардак. Як себе дисциплінувати? Ну, як? Де знайти мотивацію. Чесно, то мені здається, що таких як я нема. Ну, може чоловіки-холостяки ще так живуть:))) Ну, а я заміжня:) Бідний мій муж, якби не він, то, певно, ще гірше було б, ніж у холостяків:)))
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    не повіриш, моїй подрузі сьогодні снилось, що я вагітна:girl_blush2:
    мабуть, варто тест купити:girl_haha:
    врочистість: нарешті в нас у спальні вісить хоч тюль:girl_dance::girl_dance::girl_dance::girl_dance: штори завтра повішу...
    а то спали як на вокзалі
    проза: зарікалась мати ділові (грошові) стосунки з друзями, а тут ніби так все гладко мало пройти... а вийшло як завжди. поморочили одна одній голову. тепер обом незручно. а угода так і не відбулась:dash1:
    черговий урок
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Вчора дідусь з Марком гуляли двічі, я за той час встигла ялинку розібрати, все перескладати і зробити прибирання, майже генеральне:) Вже вкладаючи малюка, нагадала собі що йому вже 1 рік і 7 місяців, місяці біжуть невпинно... А сьогоднішньою врочистітю було узд нашого другого синочка, така радість:girl_in_love:. Так вже чекаю нашої зустрічі, але розумію,що до неї ще неготова, бо стільки всього ще треба придбати. Займусь цим з понеділка:d23:
    Завтра їдемо в Карпати, ледве вмовила чоловіка, а то дуже хвилюється за нашого пузожителя, але сам би їхав. На то я сказала, що їдемо або всі, або ніхто, тому їдемо:) А в неділю дн племіннички. Такі врочисті вихідні намічаються. :girl_in_dreams:
     
    Останнє редагування: 29 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 14
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. нталька

    нталька Well-Known Member

    Ех, деньок. Підозрювали сьогодні в сина апендицит. По аналізах, ніби, відмінили підозру, але сказали спостерігати. А завтра ще обстеження. Зовсім збивають з ніг ті приступи нездоров"я у дітей. Такий неспокій бере, і малий, якому вічно не везе зі здоров"ям теж вже купу переляку має. ((
    А взагалі намагаюсь і далі шукати позитив у кожному дні. От перед сном так гарно з дітьми подивились-послухали кілька пісень, і так гарно дітлахи почали позіхати, і вже так радісно в думках потирала ручки, що зараз малята спатимуть. Ага, старше одразу й заснуло, а менше вирішило, що в темряві її ще пригоди чекають. :) Ну, але вже спить, а я рада, що ще маю сили трошки неспати.
    Так хочу, щоб все було добре. У всіх.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  10. Музик

    Музик Мартуська

    Доброго всім ранечка! Ото збираюсь на роботу, їм свою ранкову манку і вирішила розповісти про своє вчора. Була на роботі, розібрала там ялинку, ніфіга не зробила, бо там, де тягне інтернет мені сидіти не дозволили, бо там перевіряючі будуть, а я мала інформацію на наступний проект шукати. Але нині вирішила, що навіть як ті люди теж у тому залі сидітимуть, я буду там, я ж не співаю, не танцюю на робочому місці, чим я їм заважати буду?
    Дізналась, що мій попередній звіт посів 2 місце на конкурсі. А знаєте хто взяв перше? А ніхто, його вирішили не присуджувати в жодній з категорій. Образливо, бо виходить, що мій таки найкращий.
    Отак, нині в планах робота, ввечері забігти на роботу #2 , з понеділка вже навчання, маю папки перескладати, а потім тренування. Всім гарного завершення робочого тижня!:girl_dance:
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 1
  11. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Ранкова кавка пішла, як в сиру землю:girl_in_love:. Уже починаю про наступну подумувати:girl_blum:
    А ще схом,ячила пиріжка і так мені добре!
    Планую плани на вихідні:girl_in_love:. То є врочистість!
    А проза - ще цілісінький робочий трудодень попереду. Ех...
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    П'ю ранкову каву, вишиваю і поглядаю, як гарненько і тихенько грається моя крихітка. Такий вже чемний став, так ним пишаюсь, вчимо нові слова, звуки ... так кумедно.
    Сьогодні в похреснички один місяць , зараз подзвоню привітаю, а в неділю вручу подаруночок
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Встала я сьогодні на вагу і зрозуміла, що один спорт не допоможе. Ох ті свята...:girl_in_dreams:але дивлюся на людей після свят, всі такі попи повід'їдали, шо мама мія...:wacko: :lol: вирішила, що відмовляюсь від солодкого для початку хоч на тиждень, бо не їсти після 6-7 з моїм робочим графіком, то взагалі нонсенс. Вчорашнє ранішнє сонечко мене так потішило, так весни захотілося:girl_in_love:а з обіду мене так почало на сон тягнути, що капець. думала засну на роботі...хотілося покласти голову на подушечку і відключитися. певно та різка зміна погоди так подіяла. багато вчора жалілися, що теж таке було. ну але кава мене врятувала:cofee:очі відкрились і робота пішла легше:i-m_so_happy:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    День не вдався... в чоловіка проблеми з податковою. Забрали свідоцтво платника єдиного податку .
    Я мала зустрітизь з napoleona, щоб віддати дещо, але з тими новинами, про все на світі забула.... Побігла з квартири документи виносити чоловіку до Іскри і забула в хаті телефон і кастрюлю на вогні залишила. Добре що води було багато. Потім пішли в поліклініку, шукати загублену мед. картку мами, яку так і не знайшли. Перераховувала собі кошти з чоловікової картки, і ще одному чоловікові. Ні мені, ні тому іншому чоловіку гроші ще досі не прийшли.... Куму, який зараз в "АТО" (читати, як війна), осколком розбило вікно в машині.
    Спершу хотіла в жилєтку, але ...
    Тож прошу величезне вибачення у форумлянки..... Вибачте мені.... і прошу зустрічі з понеділка.
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Вчора був досить таки важкий день. Особливо напрягла мене сесія. Не піду більше в депутати і не буду позоритись. Зробили з села Верховну раду, налисники! Ще й питають, чого я рідко приїжджаю на сесію. А чого їхати і витрачати гроші, якщо в когось заходить бзік і людина не голосує, а просто утримується. Відповідно з 18 питань порядку денного прийняли половину, що автоматично означає продовження сесії. Три з половиною годиною засідали і толку нуль. А ще не було земельних питань...
    Нині полізла до стоматолога. Пломбою швидше за все не минеться...:girl_cray: Почистила канали, сказала прийти у вівторок, а до того часу назначила полоскання мордяки розчином соди, солі та йоду. Ну й гидота, скажу я вам. Канал відкритий, під час жування трамбую туди вату і так жру. Вобшем, кайфу від хавла - нуль. Може, схудну :girl_wink:
    Після стоматолога розболілася голова, чучуть і але то щось не альо. Прийшла з роботи, повечеряла і нахлебталась кави. Тепер не знаю, що має бути, щоб я швиденько скопитилась і впала в ліжко.
    Новини г...но. Хочу спокою, миру та бальшой і чістай любві . Думається мені, що то наразі тільки мрії. То купила си пива і буду намагатись отримати задоволення.
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 8
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я вам ще більше скажу з приводу любві.
     
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 2
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ну , Посиденьки , привіт . Якщо хтось згадував , то я вже тута . А для тих , хто й не знає , що я таке - то просто "привіт" .
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
  18. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    І я сюди ж. В мене щойно ранкова кава...Погода за вікном бяка, але як виявилось, на база мені йти не мус. Сметана ще є, і м'яско я нарила.
    Зара нахлебчусь кави і візьмусь до роботи. Ввечері маю поважних гостей, то тре бути готовою :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А в мене далі хвороблива проза: тепер захворіли Влад і чоловік:sad: Але є і врочистість - Яна йде на поправку, та і я теж:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Siania

    Siania Love Life

    І я сіла за кавуську. Вчора зробила надсусилля і не зїла наніч тортик, а зараз він лежить на столі, нарешті дочекалась мммммм
    Погода - вже не дивує. Хочу або снігу весни, як мені надоїло відмивати від болота свого білого пса три рази на день, гррррррр.
    Сьогодні культурний вечір заплановани, хоч трошки відволічусь від роботи, очі постійно печуть від роботи за компютером (((
    Всім гарних вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.