Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

  1. Banny

    Banny Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Magnolia, дякую за статтю :) В мене рідину виявили на УЗД-її видно і на простому і на трансвагінальному...просто крім цього, всі органи в порядку-яйники,матка(все в порядку), позаматкову виключили-здавала кров на ХГ. Спочатку думала лікарка,що запальний процес, призначили протизапальну терапію з антибіотиками_ результату нуль. Пішла до іншого лікаря -виписав інші антибіотики,результату нуль...пішла до Філіпюка, призначив аналізи на онкомаркери(страшно...чекаю на результати) і сказав, після результатів бути готовою до пункціїї. Хоч і страшно, але думаю, що ця процедура прояснить картину і мене не лікуватимуть навмання...
     
  2. Magnolia

    Magnolia Active Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Не знаю, на який день після КД Ви робили УЗД. Можливо, Ви й справді робили УЗД після овуляції і його варто переробити в інший день?
    А зараз - тримайтеся, не панікуйте передчасно, дасть Бог, результати аналізів будуть хороші.
     
  3. glasses

    glasses Member

    Дівчата, через скільки часу після кріо можна приймати ванну?
    ну, і відновити статеве життя?
     
  4. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Дівчата, маю таку історію: пішла я на акційний прийом в ОксвордМедікал і виявили мені там "середню" псевдоерозію (слова лікаря) + якусь інфекцію, можливо молочницю.. прийомом не задоволена бо чула тільки мега великі розцінки на послуги... і тепер не знаю шо мені далі робити..до місцевого гінеколого йти - не варіант, бо вона мені вже під час вагітності "нарадила". Хочу дочекатися результатів аналізів, а що далі незнаю...
     
    Останнє редагування: 19 Січень 2015
  5. Там принцип клініки знайти три захворювання, записати вас на наступні прийоми,+ ви ще й повинні купити лікина 2 чи 3 міс.сі лікарі Персонал молодий. Всі лікарі працюють паралельно в державних установа, а в оксфорд заробляють гроші розводячи на бабло пацієнтів . Чи не так?
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    Шукай лікаря по рекомендації.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. zironjka

    zironjka New Member

    Доброго дня!
    хочу перевірити яєчники,але ніколи раніше цього не робила.
    можете порадити до кого саме звернутись і які аналізи я маю здати?
     
  7. В Медікал ходила коліжанка лікувати ерозію, багато обіцяли ну і багато хотіли фінансів. Хватило її терпіння на декілька прийомів, а далі пішла до гінеколога в державну лікарню.
    Мені теж один із гінекологів поставив діагноз "псевдоерозія", інший ендоцервіцит, а ще інша сказала що там нема ніц і нічого не треба лікувати бо аналізи всі в нормі... планую йти ще до одної у госпіталь на Чехова, послухаю шо скажуть там і то вже на тому поставлю крапку...
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    От і я так зрозуміла,я чула більше цифр ніж діагнозу! Можи ви порадите до кого можна звернутися?Багато читала про клініку Параскевії,можливо там є гарні спеціалісти,а головне не захмарно доргі!
     
  9. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    @Sluhachka, принцип Параскеви теж видурити гроші. Там власник купує якісне обладнання, шкода, що підхід до пацієнта далеко не якісний:sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    це єдина причина до них звернутися, бажано за скеруванням лікаря, якому довіряєте. І трактування результатів обстеження, призначення додаткових аналізів та лікування - краще до перевірених лікарів за межами Параскеви. Бо самі вони з радістю випробують на вас все можливе обладнання, призначать купу платних візитів до спеціалістів різноманітних профілів, ліки, які треба і не конче або взагалі не треба, і додаткові аналізи - явно просто, щоб зібрати касу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    2 тижні тому в мене закінчилися КД. А декілька днів тому побачила, що в мене почалися якісь коричневі виділення. ще такого раніше в мене не було. Сьогодні ще обільніше були ті виділення, ніби КД починаються. Що то таке може бути, з чим може бути пов`язано?
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    в мене таке бувало в період овуляції після тренування в тренажерному залі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Колись в мене таке було, звернулася до лікаря, все в порядку, таке може бути в середині циклу (нормальне явище) так мені пояснили і більше такого не було. Для власного заспокоєння краще звернутися до лікаря та спати спокійно.
     
  14. Svitlanka

    Svitlanka Well-Known Member

    Дівчата, в який період циклу краще робити біопсію ШМ ?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. kukuska

    kukuska Member

    Ой, дівчата,заспокойте мене.....планували з чоловіком лялю, якраз цього місяця була затримка, тест яскаво показав другу полоску-щастю мому не було меж...вчора пішла до Г бо перша вагітність, планована, переживаю за перебіг...там сказала мені лікарка що акушерський термін 6 тижнів, а насправді десь 2 ну 3 тижні.....АЛЕ...плідного яйця немає в матці...(((( ендометрій 20мм, матка куляста а його нема(((( я в розпачі....не знаю що думти...сказала в суботу на ще одне узд...я скоро посивію від чекання....(((( алемене хоч трошка заспокоїли її слова, що хороший ендометрій і плідне яйце має закріпитись в матці......сказала лежати і не переживати....Розрадьте, а то я вже весь нет перерила, начиталась....((( а так хочеться щоб вагітність була маткова....бо про інакше навіть думати страашно.....(((Може в когось таке було.....розкажіть....:girl_cray:
     
  16. катенок

    катенок Well-Known Member

    На такому терміні на узд ще спокійно може бути не видно, так що заспокойтесь і не нервуйтесь поки що даремно до суботи.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    В мене була така ситуація. Термін був маленький, але на узд пішла, бо поболював живіт. То мені взагалі лікарка стверджувала, що це швидше за все позаматкова вагітність або вже стався викидень. Здала аналіз на ХГЛ, показав, що вагітність є. І вона мене відправила на чистку. Словами не передати, що ми тоді пережили. Пішли в лікарню на Русових і там мене заспокоїли, сказали почекати ще пару днів. На наступному узд (робили вагінальне) вже все було добре, плід було видно в матці:) Тому не переживайте. Все буде добре. Це дійсно ще дуже малий термін.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. kukuska

    kukuska Member

    стараюсь не переживати, але також живіт тяне і якось частіше як було...надіюсь що там все добре...про інакше навіть стараюсь не думати:girl_sad:
     
  19. Hanny

    Hanny Active Member

    одразу після місячних
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    аналіз ХГЧ в динаміці здавали? Це ж простіше, ніж сидіти і себе накручувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1