Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Дівчата, хтось був в Люби з Метаморфози біля Вернісажу? Як Вам?
     
  2. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    я була колись в Ані з Метаморфози, дуже її любила, справжній майстер своєї справи, але на жаль мені мій блонд дуже дорого обходився, прийшлось змінити перукаря
     
  3. Virna

    Virna Well-Known Member

    Дівчата, не знаєте Таня Козачук ще працює в "Багірі"? І які в неї зараз +/- ціни на стрижки?
     
  4. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    А дайте пораду? Не платити і розвернутись чи нехай мене далі мучить в тому кріслі не професіонал?

    погоджуюсь,але не хочеться конфліктувати і ще більше собі псувати настрій,мій висновок ні ногою до старших перукарів...чомусь молода особа мене нормально постриже...зараз пройшло 2 тижні,а мені знов треба іти в перукарню,то хіба працювати на них:girl_cray: тими дорогими ножицями і недолугими руками так постригла,що як встаю,то все стерчить в різні сторони,пів дня вкладаю:girl_mad:бо впадло було пофілірувати,як я просила.
    Світлана молода особа,яка мало працювала там,але з довгого волосся до грудей змогла мені підібрати стрижку,щоби пасувала,а старша пані не могла 2 см по шаблону зняти:girl_mad:моя проблема в тому,що всі в декрет ідуть. Я би не хотіла,щоб мене недолуго фарбували 10 раз, того волосся не витримає
     
    Останнє редагування: 3 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ysata

    ysata Member

    Ну я б встала і пішла нічого б не платила. Але якщо ви сиділи і бачило що Вам роблять щось не те і мовчали, то тут звичайно і є частка вашої винни. Все потрібно оговорювувати до того як майстер береться до роботи і в процесі так само його направляти. В мене довге волосся мені в цьому плані простіше, бо важко його зіпсувати:) Зазвичай перукар перед тим як обрізати показує мені скільки він хоче зрізати, і я або погоджуюсь, або пропоную свій варіант. На рахунок майстра нічого вам не пораджу, бо я досі в пошуку свого ідеального:) Стриглась і в дешевих перукарнях і в дорогих салонах, не можу сказати що погано стригли, але от всерівно до кінця не було відчуття що все зроблено як має бути:) В більшість з них я більше ніколи не повернусь:)
     
  6. ysata

    ysata Member

    Я думаю, що проблема нашого суспільства якраз в тому, що люди не вміють відстоювати свої права, або як Ви кажете не хочуть конфліктувати, я частково розумію, людиною потрібно залишатись завжди, але і від цього всі наші біди, бо закриваючи очі на одне, ми створюємо цепну реакію. Якщо на форумі спитати чи залишаєте ви чайові перукарці, то половина, а може і більше скажуть що так... а в мене виникає питання, а для чого? Віддячити? Так може давайте залишати чайові, на касі, бо касир нас добре обслужив, чи в маршрутці водію, бо швидко довіз:) Можливо тут зараз полетить в мене каміння. Але ми самі створили таке суспільство і пожинаємо ці плоди:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. ChiLLi P

    ChiLLi P New Member

    Дівчатонька,напишіть контакти Сергія Коломійця.Стару сторіночку забула пароль і пошту тепер сижу з нової ,мушу всю інформацію наново розшукувати((
     
  8. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Вирішила я на весну трохи змінити імідж, хочу нову стрижку і колір волосся. Шукаю хорошого майстра, щоб гарно робив модельні стрижки, міг підказати як буде краще, підібрати відтінок... (бажано щоб пиймав вдому) ну і ціни щоб помірні, не як у дорогих салонах. Маю таку дівчинку з макіяжу, то є чистий спокій, а от перукаря ще шукаю)) Дівчата, поділіться будь ласка контактами, телефонами... буду дуже вдячна:girl_smile:
     
  9. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    я вже писала в попередньому допису...
    скоріше за все....просто по барабану було...нащо слухати пацанку в кріслі:girl_emo:
    у моєму випадку....жах:girl_crazy:і уже відросло добряче....ще місяць не пройшов....я ж говорила більше знімати і філірувати і то мені власник таку свиню підсунув...записав до тої пані:girl_mad: і особисто не люблю людей,які скаржаться і тих,що за мої гроші говорять,як вони не люблять такої стрижки....асиметрії....а знаєте чому? бо такі стрижки робляться довго...деколи по 40 хв.можуть стригти,багато знімати,філірувати треба,особливо філірувати,бо ефекту не буде...а її дорогі брендові ножиці і модний кондиціонер на мене ніякого враження не справило:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    і я скоріше теж...там здається Салон-перукарня пише на вивісці,хоча для мене то все одним словом "перукарня",я була в багатьох...а толку:girl_mad: хіба ціни відрізняються
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    у Вашому дописі є доля правди,просто не хотіла більше тоді нічого...а особливо,щоб мене достригали...уже дома побачила промахи,то не є найбільше біда в моєму житті,але досі просказує лайливе слівце коли зачісуюсь чи вкладаю.
    Тут є один нюанс,що кожна людина повинна бути на своєму місці,а у нас більшість людей займається тим,що прибутково...і в яких руки з одного місця ростуть.
    Моя родичка колись марила тай досі....бути перукарем...батьки купували купу книжок,журналів спеціалізованих...інструментів...руки тяжкі має...стригти толком і не вміє...навіть машинкою....поняття в стрижках,нових тенденціях-далека...
    також мою колегу,вчилась 3 роки...навіть не знає,що таке "омбре" і як робиться...ніхто в неї ніц не питає по прикладу коліру волосся чи стрижки,бо людина дарма 3 роки ходила в то училище:girl_sad:
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Порадьте перукаря для чоловіка в районі Личаківської або на Сихові
     
  12. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Можу порадити Дениса Ожигіна. Особливо моя мама в захваті від того, як вдало він їй підібрав новий колір. Проте відгуки про нього двоякі.
     
  13. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А де він працює, як його знайти? Я б хотіла стрижку, щось типу каскад з косою чолкою, ну і порадитись щодо кольору, бо ще ніколи не фарбувала волосся, тож трішки страшно... хочеться довіритись дійсно майстру:girl_spruce_up:
     
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013



    Дівчата, щодо Віталіка, то хочу сказати що вже рік стрижусь тільки у нього. Його мені порекомендувала мама, він її клієннт (мама працює в торгівлі), відповідно вона стала клієнтом його, ше й мене потягнула.:)
    Що можу сказати, я особисто жіночка проста і не надто вибаглива до всякої критики і т.п. відношусь спокійно, проте живу економно, а виглядати хочу файно.:)
    Знач, попала я до Віталіка і він мене реально чудово стриже. Так, погоджуюсь, стриже як хоче, але мовчу, бо йому довіряю. Я ніколи не уявляла, шо моє волосся неслухняне, яке живе за принципом "куда хочУ, туда верчУ"))) можна вкласти в якусь стильну стрижку. При чому з тією стрижкою я ходжу майже пів року. Так, волосся відростає, але не січеться і форми самої стрижки не втрачає. Тому те, що я колись зістригала просто кінці в звичайних перукарнях раз в два місяці, то мені виходить дешевше до Віталіка сходити. Раз весною, раз осінню і мати стильну стрижечку на довге волосся.
    Стосовно кольору волосся, то я себе інакше, як брюнеткою не уявляю, а Віталік мені радить щось світліше, але я так не хочу і фарбуватися в нього теж не хочу, бо то мені закруто, тому фарбуюсь сама і як хочу.:) Так шо не такий той перукар вже монстр.
    Він мені одного разу зробив зауваження щодо форми брів. Трохи не тойво, я влітку приходжу вся така пані в білих споднях, шпилька, а він мені бац і "брови не правильно форми". Ну, але ніц, перестала скубати брови сама, пішла до майста. Хороший стимул.:) Він таки куди не крути був правий, шо казати.
    На рахунок волосся, про яке він може сказати, що пошкоджене і як пакля, то най. Я розумію, шо він як проХфесіонал прагне досконалості.
    Діти...діти...:) Я була у нього з двома.:girl_crazy: Ну, бо ніде діти було. Вони йому там перевернули все з ніг на голову. Реально, про цукерки в корзинці вже мовчу.:girl_cray:. Потім взагалі відкрутили воду і з шлангу хлюпались. Перукар тільки вздихнув і сказав шо дома має таке саме (в нього вже двоє))).
    За жінку не знаю, але мама каже, що вона симпатична і дуже приємна. Я б мала такого чоловіка, то б тоже голову довіряла тільки йому.:)

    Так, якщо посудити на раз-два, то може він троха і запрямолінійний, але для мене він хороший майстер та й годі. Або то я сильно не вибаглива.:)
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Він працює в салоні Чешуя. Це біля кінцевої 3 трамваю, в центрі. До нього потрапити можна лише за попереднім записом, але це не проблема. Як на мене, він дійсно професіонал та допоміг би Вам з кольором. Але я свого часу хотіла помалюватись, то він мене дуже відмовляв, мовляв, природній колір гарний дуже і в нього рука не підніметься його міняти. Тому зробив щось типу легкого шатушу та й все.
     
  16. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дякую, вже знайшла. Але де можна дізнатись ціни, бо ні на сайті, ні у нього в контактах не пише?
     
  17. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    На середню довжину стрижка десь 120 виходить. Фарбування + стрижка десь біля 350 грн. Але за це невпевнена, бо говорю з пам'яті, що мама розповідала
     
  18. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    видно люди не вміють чи не хочуть чути самокритику в свою сторону чи просто не бачать себе в дзеркалі,якщо людина(майстер)дає Вам зауваження,щодо стану волосся чи форми брів...можливо дійсно треба звернутись до спеціаліста...в тому житті ми не все робимо правильно.
    Якщо я іду на стрижку,мене хвилює впершу чергу результат,а все решта то так меньш важливе.
    Може дати контакти майстра і приблизно скільки вартує стрижка короткого волосся?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Жанночко, а як того Віталіка знайти? І скільки коштують його послуги - стрижка. Я до критики свого волосся ставлюся дуже спокійно - і сама знаю, що воно собою являє, тому треба дууууже постаратися, щоб мене цим образити (тонке і м'яке, як пух - ні тобі до купи зібрати, бо вийде мишачий хвіт, ні підстригтися - обліпить черепушку, ні розпустити - бо нема шо розпускати, навіть після любої накрутки відразу розпрямляється і висить, знову ж таки, обліпивши черепушку!!!:girl_impossible:). Але не полишаю надії, що знайдеться якийсь майстер і зробить мені стрижку, щоб бодай якийсь об'єм був і форма. То ж ризикну сходити на Віталіка :girl_crazy:!
     
  20. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Ех, подіяв на мене певного роду чорний піар. Готова зрадити Ожигіну та спробувати підстригтися у Віталіка. Скажіть і мені, будь ласка, його координати :girl_spruce_up: