Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    1000%! я хоч її читала вагітною, та все ж чоловіка попросила принести мені її в пологовий. Теорія то одне, на практиці все по-іншому, але бути проінформованим треба конче.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Galya

    Galya Well-Known Member

    То величезна проблема насправді, бо вагітним можна хоч 100 раз розказувати про ГВ, але їм ше не до того, вони всі думають - головне виносити і народити, а далі якось буде. Тому найважливішу "накачку" ГВ-шної інформації і підтримку мала б давати дит. поліклініка, з якою мама стикається вже коли дійсно є питання чи проблеми.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    От через синє молоко і що дитина не наїдається 2 мої знайомі перестали годувати дітей і перевели на шв... І то мама їх так нарадила, бо як прбачила молоко - сказала, що дитина тим не наїстся... от і перли.
    А тепер одна другого, а інша третього синочка успішно годують вже 8 і 5 місяців відповідно. Значить і з попередніми дітьми було молоко, а ті всякі страшилки родичів повпливали.
     
  4. kristina

    kristina Well-Known Member

    У нас тепер положення - голова зверху, ножки внизу. Знову треба простись щоб перевернулась.Лікар каже що може вже не перевернутись.. То тоді як родити,сідничне буде чи як ? Чи знову я теоритично клієнт на кесерське?
     
  5. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    буде залежати від ваги дитини, ну і від положення, чи воно буде повністю сідничне чи змішане.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    в мене з малим до 34 тижня ,було сідничне положення ,мені лікарка порадила робити вправу ,різко з однієї сторони перевертатись на іншу ,і рачки,так от 36-37 малий все ж таки перевернувся,правда незнаю чи це помогло
     
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    не у всіх. І всіх відсилають читати про гв, хто перлами сипле. І вас відсилали . Тільки кому гордість, кому ще щось не дає дослуховуватись до порад.

    я як на дп прийшла, то теж прозрівала від гв "аж" до 2 років. І від різкості суджень. Але нічо, відділила мух від тараканів і читала-вчилась.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. In4a

    In4a Well-Known Member

    В моєї лікаря-гінеколога дитина перевернулась головою вниз за годину до початку перейм ;)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    лікаря " в сад". При перших пологах дитина запросто може змінювати положення до 38 тижня. При повторних- до пологів (матка розтягнута, білше місця для маневрів). Я писала- у мене перевернувся у 36. До того- лише попою сидів. Причому вранці я була в ЖК , де лікар констатувала "все ще сідничне", а вночі дитина дуже вовтузилася . І на наступний день ( якраз було заплановане чергове УЗД) вже була голівкою. Причому не лише перевернулася на 180 , а і одразу опустилася і зафіксувалася.то все за кілька нічних годин.
    Сідничне положення, то не однозначний показ до КР. Оцінюється ряд факторів. Я вже теж згадувала, що Усик приймав у моєї знайомої перші пологи в 34 роки, сідничне положення і вага дитинки 3800. Без будь-яких нюансів та ускладнень все пройшло.Але за сідничні природні перші пологи беруться не всі лікарі. Однозначним показом до КР є виключно ніжне чи змішане положення . А сідничне- ні. У вас ще достатньо часу ( деякі дітки умудряються вже в пологах займати як правильне, так і неправилне положення)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    Отже вправа для перевроту дитини, та розслаблення мязів підтримуючіх матку( шукайте відео місяців десять тому в цій темці). Наявність страхуючіх обовязкова! Стаєте колінами на диван, помірно руками спираєтесь на підлогу, щоб між спиною і ногами утворився кут 90° . Так два- три рази по пару хвилин.
     
  11. kristina

    kristina Well-Known Member

    То лікар в жк, а не ті що на пологи. З тими я вагаюсь. Обидва казали на 36 чи 37 буде ясніша картина. Просто я продумую різні варіанти, певно що не хочу кесерського, та поза ніжками вниз ніколи і не чула чи уваги не звертала. Тому хочу оприділитись в кого би я робила кр, а в кого природні , хоч в пп теж по ходу може закінчитись кр.
    Знаю що діток родять і великих сідничками, але якось мені чесно страшнувато, боюсь за малечу як пройде.
    А вправи я роблю кожен день вже три тижні
     
  12. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Пам'ятаю:girl_crazy:
    Мала купу інформації ,багато читала ,але не ТУТ , думала, що цього достатньо ,але на практиці все зовсім по-іншому, тим більше коли купа порадників зі всіх сторін.
    Зате з другою дитиною, я буду супер обізнана:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    А я в якійсь сплячці. Ходжу, як в тумані.
    Ну, коротше, як вагітна - вся в собі ;)
    :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Якби була можливість то спала б цілий день, але тоді вночі незнати що робити.
    Ще апетиту ніякого немаю, колись без солодкого немогла, а зараз рогалики напечені маю, згущонка в холодильну, нутелла, і ще нічого навіть не попробувала(
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    В мене теж так було десь до 14 тижня,зараз вже можу їсти,але цілими днями все ще сплю
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Preciosa, це напевно в нашому Самбірському районі всі дитячі так роблять. Мені також (одна з найкращих дитячих впо Самборі )сказала що молоко синє і його майже нема і що дитина дуже вагу втратила(я тоді не знала за тих 10% що діти втрачають)і зразу сама продала нам суміш нутрілон комфорт, після якої малий тижнями не какав. Хотіли ми повернутись на повне ГВ але так і не получилось. Тож перед роддомом обов'язково читайте інфу про ГВ.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    В нас до 34 тижня було поперечне положення, але потім якось самі перевернулись:) Тай в наш час і з сідничним положенням нормально родять, наші лікарі пристосовуються до всього.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

     
  18. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Так, не пішло((( малий привик їсти з бутилочки і не захотів прикладати сил щоб сосати цицю, бавився нею і випльовував(
     
  19. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Вікторія ,дуже рада , що у вас все добре з ГВ ,але дуже важко повернутися до нього після ШВ, чесно, і то не від того, що нема бажання, просто руки опускаються ,і ти не можеш дивитися, як твоя дитина після 9 годин без їжі, всеодно відмовляється від грудей. Я це все відчула на власному досвіді ,і ми були на змішаному, не можу уявити як повернутися з ШВ на повне ГВ.
    Ми своє ГВ відвойовували довгих 4 місяці.
    В моєму оточенні ніхто не годував дитину довше ніж 6 міс. Були проінформовані ,але та інформація ще за часів наших батьків. Тому багато хто не знає/не розуміє, яка інфо правильна.
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
Статус теми:
Закрита.