Біометричний закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем La esposa, 13 Жовтень 2011.

  1. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ох то вже понакручували з тими паспортами.То беруть,то не беруть.А ще й шенгенську тепер важче відкрити:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Дай Бог, щоб таки приймали , бо була в Залізничному (здавала на закорпаспорт) то чула розмову працівників , які радо пропонують біометричний паспорт , а між собою кажуть що ніц з того не буде пару років і собі те діло не роблять. (Принаймі так говорили троє працівників) Надіємся на краще
     
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    В мене теж знайомі які працюють у ВВІРі казали,що не варто робити,бо то ще років 5 толку точно не буде)Тому роблю звичайний.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Skifia

    Skifia миється в бані

    Цікавились цим питанням, то висновок такий зробили - ті біометричні паспорти нічого не міняють і не покращують, принаймв ближчі пару років. Люди кинулись іх робити, не розуміючи цього, ще й такі гроші на тому заробляються. І дійсно, дуже ускладнився процес взагалі отримання віз, наприклад польських. Це роблять для посилення контролю за виіжджаючими з Украіни, і Європа зовсім не зацікавлена щоб украінці туди зараз іхали. На жаль це так.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    В мене закінчився мій старий, то я думала робити вже біометричний. То що то не варта? Я особливо не розраховувала на те, щоб без віз кудась їхати, просто треба зробити новий. То я вже щось зовсім запуталася:dntknw:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Думаю, менш-більш на рахунок безвізового режиму проясниться у травні (має бути якийсь саміт). А наразі в принципі виглядає, що якісь кроки все ж робляться для того, бо і біометричні паспорти, і реформування міліції - це необхідні умови для відміни віз. Але ще мають бути і рішучі кроки по боротьбі з корупцією.
     
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Я поки просто не бачу необхідності виготовляти біометричний паспорт. Шкода людей, яких щодня бачу в тих тісних чергах. Нехай спочатку все налагодиться, проясниться, тоді буде хоч зрозуміло що й до чого.
     
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Якщо закінчився старий паспорт, то хіба не краще робити біометричний, ніж звичайний? Може, дійсно скасують візи, то тоді без біомтричного ніяк.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я думаю,що цього щастя ,коли буде безвізовий режим,нам потрібно чекати ще дужееее довго.Так як у нас все дуже швидко робиться,то може за пару років щось з того вийде.Тим паче з теперішньою ситуацією...
    --- дописи об"єднано, 2 Лютий 2015 ---
    Я теж чекала січня,щоб зробити біометричний,але вирішила за порадою людей зробити старого зразка.
     
  10. Lysenia

    Lysenia Well-Known Member

  11. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    я теж таке чула. Типу ще один спосіб заробити зайві гроші. А до безвізового режиму, я думаю, цей старого зразка ви ще раз зміните.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Паспорт діє 10 років. Думаєте, що стільки будемо на ту відміну віз чекати?
     
  13. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я думаю, що більше((
     
  14. octavia

    octavia Well-Known Member

    Ну тоді НІКОЛИ в нас не буде безвізового режиму. Бо молдаванам з Придністровям дали безвізовий режим, колись і в нас війна закінчиться? Чи ви думаєте що воюватимемо більш ніж 10 років?
     
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    От дивлюсь на те що відбувається, і не здивуюсь як до того прийде. Та краще б вже рускім зробили безвиїздний режим, то скоро б почали головою думати, хоч трохи, може)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    нюанс: -в Україні вже 2 "критичні" території, а не одна ( невизнаний окупований Крим і наполовину окупований Донбас).- після закінчення придністровського конфлікту скільки років вже минуло ? Більше 20-ти. До часу отримання права на безвізовий в їзд Молдавія вже 22 роки без військових дій і з реальними реформами.І там був конфлікт, а в нас- де-факто війна.
    Так що років за 20 , якщо до того часу ще існуватиме саме ЄС ( в чому глибоко сумніваюся)- нас запросять :). Ну а поки солодка пілюля має ж бути для громадян.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Skifia

    Skifia миється в бані

    Нам історично судилось йти таким шляхом, і ще мені здається, що Украіни в колишніх іі межах вже не буде ніколи, скоріш за все прийдем ще до одного поділу територіі, а може і не одного. Тішить те, що західна частира в відносній безпеці. А те що ми справді дуже різні і східняки не бажають мінятись то факт, можете кидати тапками. І ще маю надію, що в ЄС нас все таки швидше впустять, тим же полякам вигідніше так)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В чоловіка цього року теж закінчується старий паспорт. Думала, що йому вже варто робити біометричний, а почитала тут ваші дописи і засумнівалася...
    А взагалі чоловікам треба якісь додаткові документи з воєнкомату, щоб зробити закордонний паспорт (будь-який)?
     
  19. octavia

    octavia Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Ні, мій племінник (23 роки) подавав цього тижня документи на паспорт, то ніяких додаткових паперів не вимагали.
     
    • Корисно Корисно x 1