Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Це не має значення, подивіться може десь ви не побачили його, дивіться в старих листах за той час коли ви приблизно реєструвалися
    Можливо на сайті є техн підтримка і вони підкажуть як можна видалити заявку
     
  2. unsure

    unsure Well-Known Member

    Тільки що перерила всю пошту, НЕМАЄ. А це на сайті іменно того садочка де ми зареєстровані проситися щоб нас зняли з черги?
     
  3. AirLady

    AirLady Active Member

    Подивіться в спамі. А взагалі ви не спішіть видаляти заявку, взнайте за перевід із одної черги в іншу, бо як видалите і зареєструєтесь наново то дата реєстрації буде, наприклад, сьогоднішня і вас кине в кінець черги, а якшо переведетесь то дата залишиться стара, відповідно і номер в черзі буде вищим.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Немає значення яка пошта, мало прийти підтвердження і код. Гляньте може в папці "спам".
     
  5. unsure

    unsure Well-Known Member

    Вже і спам перевірила. НЕМАЄ. Але наскільки я памятаю мені і нічого після реєстрації не приходило.
     
  6. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    На сайті садочка має бути зворотній зв'язок, можете заповнити форму і напишіть запитання. А найкраще, то подзвоніть в садок в Бориславі і все уточніть. Бо без того коду ви заявку не видалите самостійно.
     
  7. unsure

    unsure Well-Known Member

    Я так і зроблю. Дякую дівчата за допомогу.
     
  8. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Мені не прийшов жоден лист на пошту, переглядала детально, папку спам теж, але нема. Але я код собі зберегла в день реєстрації
     
  9. unsure

    unsure Well-Known Member

    Ходила сьогодні в садочок, код мені написали, але сказали що вони тільки можуть видалити заявку а перевести в інший садочок не можуть. Чи дійсно це так, чи просто нехочуть лишньої роботи? І що мені тепер робити, самій видалятися і зареєстровуватись в іншому садочку? Ще сказали подзвонити в садочок у Львові, може вони можуть мене якось перевести, але як це можливо?
     
  10. something

    something Member

    відкрию вам один секрет. Спробуйте зареєструватись у львові, змінивши одну букву на латинську. В загальному воно буде виглядати як в свідоцтві. Ну там букву А, чи В.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. unsure

    unsure Well-Known Member

    Мені вчора чоловік так сказав зробити, але я його тільки обізвала))). Але це ж буде вже інкаше ніж на свідоцтві, щоб потім в садочку не приколупались. От як переробити І-СГ?
     
  12. something

    something Member

    ви не зрозуміли. Ви напишіть І-СГ, але наприклад букву С напишіть на англ розкладці. ЗЗовні воно виглядає одинаково, електронна реєстрація прийме, бо в Борисоаві ви зареєстровані як І - еСГе, а у Львові І-ЦЕ Ге, а вигляд що там що там буде однаковий
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Замість укр еС, напишете англ ЦЕ, або замість укр І - англ АЙ
     
    • Креативно Креативно x 2
  13. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дякую за пораду. Я щось до такого не додумалася.):girl_dance:
     
  14. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Слухайте, дівчата, не радьте всяких дурниць, бо потім те все вам боком вилізе. Вже були випадки ,коли таке робили і при поступленні в садочок така заявка анульовується і вам зразу помахають па-па:girl_bye: І навіщо ці мухлювання?!

    У садочку вам сказали правду, якщо ви стоїте просто на черзі, то вам треба із одного ДНЗ видалитися, а в інший зареєструватися. Це ви у змозі зробити самі.
     
  15. unsure

    unsure Well-Known Member

    Та ні, дівчата не те мали на увазі. Це наприклад як "С" є на укр.клавіатурі так само і "С" є на анг., тільки це різні символи.


    Я вже видалила, іду зараз реєструватися наново. :girl_in_dreams:
     
    • Корисно Корисно x 1
  16. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Це і вважається махлюванням, бо дає можливість подати заявку в декілька днз. А перевірити і побачити, що дитина стоїть декілька раз в черзі можуть і без # свідоцтва. По фіо.
     
  17. unsure

    unsure Well-Known Member

    Я також це подумала, тому вирішила не ризикувати. Але молодці наші люди які всерівно знайшли вихід "обманути" систему)))). :girl_claping:
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Може комусь буде цікавий мій досвід, хто стикнувся з ситуацією переходу з одного садочка в інший, при загубленому реєстраційному коді (так як повідомлення на пошту мені не прийшло, а я його не записала).
    1. Пішла до завідуючої того садочка де були ми зареєстровані, вона мені сказала наш реєстраційний код. По ньому я вже сама видалила заявку.
    2. Зареєструвалася заново в садочку в який ми збираємося всетаки потрапити. І до речі, цього разу повідомлення на пошту всежтаки прийшло.
    І ще що сказала мені завідуюча, електронна черга само собою, але записатися в "паперову" чергу всетаки потрібно, тоді більший шанс потрапити в садочок. І сказала ще таке, що вона має можливість пересувати дітей по списку в електронній черзі, , тому може наші цифри так невідомо скачуть))))
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
  18. Harmony

    Harmony Member

    дівчата, підкажіть як перевірити реєстрацію свою. Реєструвалась рік тому, підтвердження на електронну адресу не приходило, коду не знаю
     
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    То хіба в садочок дзвонити або заернутись, щоб завідуюча перевірила і сказала ваш код.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Дівчата,підкажіть,а є тут на форумі десь тема де обговорюють садочки,діляться інформацією і т.д.?Бо хотілось би почитати реальні відгуки про садок куди буду віддавати свою дитину.Дякую.