Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    та ви що? ми раніше на всі свята ходили туди, бо тут в районі вибір не дуже великий. подобалось і було все гуд. а ця нова кафешка - фу!
     
  3. Nica

    Nica Well-Known Member

    Теж хочу залишити відгук про Ґрін, давніше була з сестричкою і дуже сподобалось, то всі вуха протріщала коліжанці, пішли. Щось цього разу не склалося, брали ягідний чізкейк, ванільний чай, цикорій з молоком, поки їли, то смакувало, але потім у обох було відчуття важкості, можливо, ми не звикли до котрогось з інгрідієнтів, обслуговуння приємне, спокійний інтер'єр, хоча було прохолодно. Чи піду ще? Сумніваюсь.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2015 ---
    ми брали салат з прошуто, чері та моцареллою -супер, салат з різних видів салату, виноград, чері і ще там щось - на любітєля (мені нра), піцци там теж смачні, по бажанні можна додати ще ту ароматну олійку (нямка:nyam2:, я так її люблю), тірамісу там теж дуже смачне. Були компанією, мені сподобалося, дуже файний офіціант попався, молоденький і красивий :cools:


    А ще сьогодні чисто випадково попали в Дель Пясто, не знали куди піти і перше, що попалося з вільними столиками.
    Дуже задоволені залишилися. Ми були в нижньому (підземному поверсі), замовлення принесли дуже швидко (десь за 5-7 хв), дітям теж сподобалось, не нудьгували, бо були зайняті новими забавками на дитячому майданчику, а ми з чоловіком змогли насолодитися приємною стравою, смачним чаєм та атмосферою, тим паче, що перших хвилин 20-25 ми були в тому залі самі. Офіціант не нав"язливий, але турботливий. :girl_curtsey:
     
    Останнє редагування: 25 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ой щось така знайома назва,але не можу пригадати де цей заклад знаходиться??
     
  6. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    вул. Костюшка
     
  7. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Там справді дуже дуже гарне обслуговування! і смачно, і затишно, наразі мені там до вподоби все)
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2015 ---
    це мені тільки так не повезло?)
    була і в центрі в Да вінчі, і в КК. Ні там, ні там мені не сподобалась.
    В КК обслуговування мені зовсім не сподобалось і ті їхні обдерті брудні дивани з порваним меню... жах. В центрі краще трошки)
    Піца, як на мене суха-суха і не гаряча, ще ні разу не приносили гарячу, а таку ледь теплу... і олійка навіть не добавила апетиту))
    А сирна дошка... це взагалі... 6 кусочки сиру, 2 горішка волоських роздріблені по краях і капля меду... майже 100 грн. Капець...
    Мені, моїм знайомим - там взагалі не подобалось. Можливо ще раз зайду, а то бажання вже давно відпало туди йти, може за той час щось змінилось...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. Vероніка

    Vероніка Never give up

    На вихідних були у "The Гриль" - ще тримають достойний рівень, обслуговування на 5, вперше оцінили страви з мексиканського меню - касаділья, гуакамоле і мексиканські бургери в тако, все середньо-гостре. Пиво варять своє, особливо подобається нефільтроване.
    Попереджую, що в нижньому залі досить прохолодно, певно не мають технічної можливості опалювати. Але наверху була жива музика, а наша компанія хотіла потеревеніти. :girl_smile:
    Ще забігли у "Фреску" на каву і я згадала, що ще тут не куштувала фондан - хотілось більш гарячого, але дуже смачний. Подають з морозивом і фруктами. Також несподіванкою стало гаряче пиво з кавою - доволі цікавий смак.
     
    Останнє редагування: 26 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Мені також не сподобалось, була в центрі, правда давніше, ще влітку. Офіціанти майже не рухались, чомусь всі товпились біля входу та проводжали відвідувачів до вільних столиків. А те, що потім їх потрібно обслуговувати, мабуть, забули. Хвилин 10-15 ми чекали на меню, двічі питали офіціантку, яка пробігала повз, чи цей столик взагалі обслуговується... та ще й діти нили, що пити хочуть.. Вже встали, щоб йти, як прийшов хлопчина.
    Я брала панакоту...несмачна.. штучна якась...
    Так більше туди й не заходимо.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    "Фреска" колись була для мене і моєї коліжанки місцем зустрічі. Там подавали смачнюще какао, на пінці малювали якусь квіточку і на додачу ще й печенько. Приємно було чекати подругу, якщо вона спізнювалася. Але потім... Спочатку пропало печенько, потім малюночок на пінці, а потім і саме какао стало дивного смаку, ніби розведене водою і тепле (це протягом декількох місяців). :girl_sad: Зрозуміли, що то не випадковість, а система і стали зустрічатися "На бамбетлях". Тепер смакуємо неперевершеним чаєм з апельсинкою, м'ятою, корицею і ще чимось (ну дуже смачний - рекомендую) і домашнім сирничком.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Дуже вдале розташування цього закладу, чим і користують, бо ні обслуговування ні нормальної їжі там не має.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Прочитала про Фреску - недавно туди випадково зайшла - фондан дивний (це просто добре запечений кекс був), одне розчарування. Це не фондан взагалі.
    Штрудель яблучний - жахливий, у твердому пісному тісті (щось на зразок того, з якого роблять такі півники декоративні, тобто практично неїстівне).
    Добрим був тільки гарячий шоколад.
    І чай з лимоном ;) ну, але то не їх заслуга.
     
  13. Siania

    Siania Love Life

    Заклад може і непоганий, у кожного свій смак, мені там жодного разу не сподобалось. Але от ціни там явно завищені. Якби там було дешевше - ок, але з такою ціновою політикою є кращі заклади.
     
    Останнє редагування: 27 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lysenia

    Lysenia Well-Known Member

    Були на вихідних у Brasserie No. 1 в King Cross Leopolis. Не можу сказати, що сподобалося. Тісто в піці було не конче, від ковбаси на ній склалося враження, що її закупили ще позаминулого року. Салати не сподобалися по співвідношенню ціна-кількість. Таким салатом однозначно наїстися не можна. Не дивно, що там зазвичай небагато людей, особливо якщо порівнювати з Da Vinci або Вареники тут.
     
  15. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    І дійсно - скільки людей. стільки смаків :)
    Я обожнюю їх салати, суп-крем, мені теж сподобався, роли з кабачка також смачні, фреші і смузі теж смакують. Але мені така їжа смакує влітку, коли спека. Ну і я, в принципі, люблю таку кухню. Постійно купую у них чечевицю і маш для пророщення і вдома пророщую. Влітку ми майже кожні вихідні заходили туди на різну "зелепуху".
    Інтер'єр гарний, але коли багато народу, не дуже затишно
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    @Luxury lv , що до Да Вінчі - були декілька разів (в КК та біля оперного). З плюсів - хороший інтер'єр в центрі та смачна паста (куштувала її лише 1 раз, тому можливо і пощастило). Мінуси - доовге обслуговування; піца не вразила; пам'ятаю у їхньому меню був мандариновий фреш і всі рази коли хотіла його спробувати (був сезон мандаринів) його не було в наявності.
    Бували і там. Як на мене - ціна/якість дуже хороші! Досить великий вибір страв в меню, досить смачна піца, хороше обслуговування. Інтер'єр - красивий і затишний (червоний у поєднанні із деревом та ковкою). Хоча молочний коктейль в одної зміни був добрий, а в іншої - не дуже..
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Все таки так є,що "на колір і смак товариш не всяк"Комусь подобається один заклад,комусь інший і думки різняться.Можливо дійсно багато чого залежить від поварів,які на зміні.Так часто буває,що в одних краще ,в інших гірше.Треба піти і мені спробувати.Потім напишу вам свою думку)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Netty

    Netty Well-Known Member

    Ми теж недавно були в Да Вінчі. Найбільше сподобалося обслуговування :girl_wink:. Нам обрали зручний столик , так як ми були з коляскою, відрегулювали температуру, щоб було холодніше. ))) Піца чоловіку сподобалася. Запашна, гаряча, смачненька. А от паста мені не дуже...в Тарті набагато смачніша.
    А ще відкрили для себе Прем'єру Львівську. Дуже смачна кухня. Тільки затишно не посидиш, так як завжди бенкети і групи поляків.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. olitsisa

    olitsisa New Member

    Підіть, але в те Да Вінчі що на площі Ринок. Різниця між КК і Опреним є, на сам перед в тому що різні власники тепер. Дуже люблю там сирну піцу з білим соусом і подають її гарячою , а не теплою як в інших двох закладах. Люблю там салати і пасту , люблю цей заклад. І на рахунок обслуговування, там завжди швидко і приємні дівчата.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А я думала в нас у Львові одне Да Вінчі те,що біля Оперного.:girl_impossible:А де саме на Площі Ринок знаходиться?
     
  21. olitsisa

    olitsisa New Member

    На протилежному куті ( по діагоналі) від новоі пивоварні.
     
    • Інформативно Інформативно x 1